Kod Kupon Boleh Tekan 2020 ⇒ Hosting Percuma 2 Bulan

Sekiranya anda mencari Kod kupon yang boleh ditekan maka di sini anda akan mendapat hosting selama 2 bulan secara percuma dengan sebarang rancangan hosting yang boleh ditekan jika dibeli setiap tahun.


Kod Kupon Boleh Tekan 2020

Dapatkan hosting percuma selama 2 bulan pada hosting yang boleh ditekan dengan menggunakan pautan potongan berikut kami.

Dapatkan Hosting 2 Bulan secara Percuma Sekarang!

Cara menggunakan Kod Kupon Hosting yang Boleh Ditekan?

Cukup ikuti arahan yang diberikan di bawah untuk mendapatkan potongan hosting yang boleh ditekan.

 • Pertama sekali, buka laman web Pressable menggunakan pautan potongan khas ini.
 • Sekarang pilih rancangan hosting yang dapat ditekan sesuai dengan keperluan perniagaan anda kemudian klik pada “Berhijrah Secara PercumaButang.

Kod Kupon yang Boleh Ditekan

 • Sekarang pada langkah seterusnya, isikan akaun dan butiran penagihan dan masukkan kod kupon kami di kotak kupon.

Kod Kupon Hosting yang Boleh Ditekan

 • Pada langkah terakhir, selesaikan pembayaran dengan harga potongan kami. Sekiranya anda membeli hosting setiap tahun, anda akan mendapat hosting selama 2 bulan secara percuma.

Potongan harga untuk Enterprise Hosting

Dapatkan Diskaun untuk Enterprise Hosting

Mengenai Syarikat Yang Boleh Ditekan

Pressable ditubuhkan pada tahun 2010 oleh sekumpulan beberapa rakan yang berasal dari San Antonio, Texas. Matlamat utama mereka di sebalik mewujudkan syarikat Pressable ialah orang dapat menumpukan perhatian pada perniagaan mereka daripada menyelesaikan masalah teknikal dalam talian.

Untuk mencapai tujuan ini, mereka telah melancarkan hosting WordPress terurus dengan sokongan pelanggan terkemuka. Mereka telah membina syarikat ini dari syarikat teknologi kecil ke platform hosting WordPress gergasi di seluruh dunia yang melayani syarikat permulaan dan syarikat Fortune 1000 hari ini.

Soalan Lazim Kupon Boleh Tekan

Perkhidmatan apa yang ditawarkan oleh Pressable?

Pressable menyediakan perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan termasuk penyelesaian hosting perusahaan di seluruh dunia.

Yang merupakan rancangan hosting Boleh Tekan terbaik untuk saya?

Pressable hanya menyediakan perkhidmatan hosting WordPress sehingga anda dapat memilih rancangan hosting sesuai dengan jumlah laman web yang diperlukan untuk menghoskan atau keperluan paparan halaman untuk laman web anda. Oleh itu, jika anda adalah syarikat perniagaan kecil maka anda boleh memilih pelan peribadi atau permulaan. Sekiranya anda dapat syarikat teknologi besar maka anda boleh memilih rancangan hosting yang lebih besar.

Adakah Pressable menyediakan perkhidmatan migrasi laman web?

Ya, tekan boleh menyediakan perkhidmatan migrasi laman web secara percuma.

Adakah Pressable menyediakan pendaftaran nama domain?

Tidak, tekan tidak menyediakan perkhidmatan pendaftaran nama domain. Untuk membeli domain, anda boleh menggunakan perkhidmatan SiteGround atau Bluehost dan menunjuk nama pelayan ke ditekan.

Adakah Pressable menawarkan perkhidmatan sandaran laman web?

Ya, mereka menawarkan perkhidmatan sandaran laman web dan untuk membuat sandaran laman web anda, anda hanya perlu menghantar e-mel ke alamat e-mel ini ([email protected]) dan selebihnya akan dilakukan oleh pasukan sokongan mereka.

Apa perkhidmatan percuma yang boleh ditekan?

Dengan hosting Boleh ditekan, anda akan mendapat plugin premium Jetpack di mana anda mempunyai akses ke 100+ tema WordPress percuma dan berbayar untuk digunakan untuk laman web anda. Di samping itu, anda akan mendapat SSL, CDN, sandaran percuma, latihan WordPress, dan laman pementasan percuma.

Apakah polisi pembayaran balik yang boleh ditekan?

Tawaran yang dapat ditekanan jaminan wang dikembalikan 90 hari yang bermaksud jika anda tidak menyukai perkhidmatan yang boleh ditekan, maka anda boleh membatalkannya dalam masa 90 hari dari pembelian dan ditekan akan memberi anda pengembalian wang penuh.

Apakah dasar sokongan pelanggan dari Pressable?

Pressable menyediakan perkhidmatan sokongan pelanggan 24/7 melalui sembang, panggilan telefon dan e-mel. Sekiranya anda telah membeli sebarang rancangan peribadi, maka anda tidak akan mempunyai pilihan sokongan sembang kerana ia hanya tersedia pada rancangan hosting yang lebih tinggi.

Apakah pilihan pembayaran yang boleh ditekan?

Pressable hanya mempunyai satu pilihan pembayaran dan ia adalah kad kredit / debit.

Apakah tawaran diskaun dan kod kupon yang Boleh ditekan?

Pressable menawarkan diskaun hosting WordPress untuk langganan hosting tahunan. Sekiranya anda membeli hosting selama setahun maka anda akan mendapat hosting selama 2 bulan secara percuma. Untuk tawaran diskaun terkini, anda boleh menyemaknya Facebook dan Twitter halaman.

Dapatkan Hosting yang Boleh Ditekan dengan Harga Diskaun 33%

Kesimpulannya

Boleh ditekan adalah penyedia hosting WordPress yang dikendalikan bertaraf dunia jadi jika anda ingin mengehoskan laman web WordPress maka anda boleh mencarinya.

Baca artikel berguna berikut juga,

 • Kajian Semula 2020
 • Penyedia Hosting Perusahaan Terbaik

Lihat kod kupon hosting lain:

 • Kupon Mesin WP
 • Diskaun DreamPress
 • Kupon Hosting WPX 2020
 • Kod Kupon SiteGround
 • Kod Kupon Kinsta
 • Kod Promosi Pressidium
Kod Kupon Boleh Tekan 2020
 • Potongan harga

 • Kupon yang boleh ditekan

5

Ringkasan

Sekiranya anda mencari perkhidmatan hosting WordPress teratas, maka pilihlah hosting WordPress terurus yang boleh ditekan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map