Kajian Tema Genesis WordPress 2020 – Mengapa Anda Perlu Menggunakannya?

Adakah anda pemilik laman web atau merancang untuk memulakan laman web menggunakan WordPress?


Sekiranya ya, anda harus tahu bahawa reka bentuk adalah faktor penyumbang terbesar bagi kejayaan laman web anda. Kita semua menemui banyak kandungan hebat di internet, tetapi berapa banyak laman web yang mempunyai reka bentuk yang intuitif dan menarik?

Tidak banyak sama sekali!

Walaupun ada baiknya kandungan ‘viral’, pemecah perjanjian mempunyai laman web yang tidak dirancang dengan baik. Tetapi tidak semua kita adalah pereka yang hebat, jadi apa yang kita buat?

Betul, kami memilih Tema yang telah dirancang terlebih dahulu!

Secara peribadi, saya menghadapi banyak kesukaran untuk memilih tema yang tepat. Saya merasa sangat mencabar untuk melihat ribuan tema yang disediakan oleh beratus-ratus penyedia Tema WordPress.

Nasib baik untuk anda, saya menjumpai Studiopress – salah satu penyedia tema terbaik semasa ujian saya dan akan mengulas perkara yang sama dalam siaran ini.

Nota: Kami sangat mengesyorkan anda memilih tema Studiopress kerana ia sesuai untuk semua tujuan.

Tema Kejadian

Dapatkan Tema Kejadian Sekarang!

Mari lihat sekejap Studiopress:

StudioPress adalah salah satu penyedia tema WordPress terkemuka dalam industri. Mereka menawarkan templat yang direka dengan baik yang memenuhi keperluan perniagaan anda. Bahagian terbaik mengenai StudioPress adalah bahawa mereka mempunyai 500,000+ laman WordPress dalam rangkaian Genesis dengan lebih daripada 200,000 pelanggan gembira di seluruh dunia.

Genesis Framework oleh Studiopress – Kajian Detail

Genesis Framework by Studiopress adalah rangka kerja WordPress yang membantu anda merancang laman web yang mesra SEO dengan usaha yang minimum. Dalam istilah awam, Genesis adalah timbunan kod yang terdapat di antara tema pilihan anda dan perisian WordPress. Ini adalah salah satu kerangka WordPress premium yang terdapat di industri ini dengan ribuan pengguna yang puas menggunakan tema Genesis untuk laman web mereka sendiri.

Kerangka Tema Kejadian

Salah satu sebab pengguna begitu gembira ialah mereka tidak perlu terlalu risau tentang SEO untuk laman web mereka!

Tema Genesis WordPress direka untuk mesra mesin pencari dan memberi jaminan keselamatan pengguna yang tinggi serta masa muat halaman yang lebih pantas. Terima kasih kepada pengekodan ringan. Selain itu, mereka juga mempunyai pasukan sokongan 24 × 7, tema mesra kanak-kanak, dan banyak lagi ciri.

Aising pada kek adalah semua fungsi menerima kemas kini secara berkala oleh pembangun, jadi struktur laman web anda tidak pernah ketinggalan zaman!

Pakej Tema Genesis WordPress

StudioPress mempunyai pakej yang dikendalikan untuk memastikan pelanggan sentiasa ingat, berdasarkan keperluan pengguna dan model perniagaan.

Kerangka tema Genesis tersedia dalam dua pilihan dengan harga yang berbeza.

1. Pakej Kerangka Asas Kejadian:

Pakej ini adalah untuk mereka yang mempunyai anggaran terhad tetapi memerlukan reka bentuk premium. Berikut adalah ciri-ciri yang terdapat dalam pakej ini:

 • Akses segera
 • Kemas kini berkala
 • Sokongan 24 × 7
 • Akses ke Tutorial Terperinci
 • Bayaran Pembelian Sekali

Pakej ini boleh dibeli dengan harga $ 59.95.

Dapatkan Genesis Framework Sekarang pada $ 59.95

2. Keahlian Pro Plus

Sebagai pengguna tema Genesis WordPress, saya percaya bahawa Keahlian Pro Plus adalah pilihan terbaik untuk dipilih.

Dengan harga $ 499.95 setahun dengan Keahlian Pro Plus, anda mendapat akses tanpa had segera, kemas kini berkala, laman web tanpa had dan sokongan 24 × 7 untuk semua tema yang dikeluarkan oleh StudioPress. Selain daripada ini, anda juga tidak perlu risau tentang caj tahunan untuk kemas kini biasa – hanya ada bayaran pembelian sekali sahaja!.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk StudioPress bahkan menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Oleh itu, yakinlah, anda akan mendapat nilai wang anda atau mendapatkan wang anda kembali!.

Sekiranya anda merasa ini mahal, jangan risau – Saya telah mencari dan menjumpai beberapa tawaran hebat untuk tema Genesis WordPress di mana anda boleh mendapat diskaun sekurang-kurangnya 20% untuk pakej terpilih. Sekiranya anda tidak tergesa-gesa, perhatikan laman web Kejadian, kerana mereka sering mendapat tawaran menarik.

Dapatkan Keahlian Pro Plus hanya dengan $ 499.95

Ciri-ciri Tema WordPress Genesis

Seperti yang disebutkan di atas, pengguna menyukai tema Genesis kerana mereka menyediakan semua yang mungkin anda perlukan. Mari kita perhatikan ciri-ciri Genesis secara terperinci.

Mesra Enjin Carian

Laman web yang dioptimumkan untuk mesin carian diperingkat lebih tinggi oleh enjin carian. Ini bermaksud, jika laman web anda mesra mesin pencari, laman web ini akan menerima lalu lintas yang lebih tinggi, yang jika ditukarkan, diterjemahkan ke perniagaan yang lebih baik.

Kelebihan utama yang lain ialah mereka menyokong kod schema.org, yang bermaksud anda boleh mendapatkan output mikrodata dengan mudah terus dari kod laman web anda.

Untuk menjadikan hidup anda lebih mudah, sebarang kemas kini kod yang dikeluarkan oleh Google akan dikemas kini secara automatik melalui kerangka kerja Genesis itu sendiri!.

Reka Bentuk Responsif Kejadian

Pada zaman digital ini, semua orang menggunakan telefon bimbit.

Mengingat ini, StudioPress telah bekerja keras untuk memastikan bahawa kerangka kerja Genesis responsif dan serasi dengan telefon bimbit dan tablet dari semua saiz skrin.

Dengan tema Genesis WordPress, laman web mudah alih anda berubah secara automatik agar sesuai dengan peranti tepat yang anda gunakan. Selain daripada ini, pengekodan HTML5 memastikan fungsi tambahan di mana sahaja diperlukan, tidak kira jenis kandungan yang anda hoskan di domain anda.

Tema Genesis WordPress – Segala-galanya tidak terhad

Kita semua memerlukan pilihan tanpa had, betul?

Nah, bernasib baik untuk anda, Genesis memberikan sokongan, kemas kini dan laman web tanpa had. Dengan satu harga rendah, ia menawarkan domain tanpa had untuk anda bina.

Sokongan tanpa had:

Tidak seperti kebanyakan penyedia tema lain, Genesis mempunyai pasukan yang berdedikasi yang menjadi keutamaannya adalah menjawab semua pertanyaan anda dalam masa rekod. Ini mungkin bukan masalah besar, tetapi adalah sebab orang memilih Genesis daripada penyedia lain.

Kemas kini tanpa had:

Pembangun Genesis sentiasa berusaha untuk meningkatkan, menambah dan menjadikan tema lebih mesra pengguna berdasarkan pertanyaan berulang dan tinjauan yang kerap.

Nota: Sekiranya anda mempunyai sebarang aduan atau memerlukan penyelesaian untuk pertanyaan anda, studiopress mempunyai halaman komuniti yang berasingan di mana anda boleh mengemukakan pertanyaan dan menyelesaikannya..

Keselamatan Kedap Udara untuk Kejadian

Laman web yang popular, berpangkat tinggi, menghasilkan banyak petunjuk cenderung menjadi mangsa teknik Black Hat SEO dan penggodam yang dendam. Ini membawa kepada kehilangan perniagaan, membuang masa, dan merosakkan reputasi anda.

Anda tidak perlu risau tentang perkara ini dengan Genesis, kerana rangka kerja tersebut dibina oleh pakar keselamatan dan pemaju WordPress Mark Jaquith. Strukturnya boleh dipercayai dan penggodam membencinya.

Penyesuaian Mesra Pengguna

Tidak seperti banyak jenama, Genesis memberi anda kemampuan untuk menyesuaikan pelbagai aspek laman web anda sesuka hati. Terima kasih kepada semua widget yang terdapat di bar sisi, anda sendiri adalah pemaju!

Bahagian terbaiknya ialah anda dapat “mencampuradukkan” susun atur anda seperti yang diperlukan dan mempunyai hingga 6 susun atur untuk setiap catatan di laman web anda.

Pada bila-bila masa, anda boleh mengubah tipografi laman web, warna, saiz fon, pilihan sempadan dan banyak lagi dengan menggunakan pilihan mudah dari tema Kejadian.

Tema Kejadian Anak:

Tema kanak-kanak Genesis tidak lain adalah subset kerangka Genesis yang diaktifkan setelah memuat turun atau memasang kerangka Genesis di laman web anda. Sekiranya Kejadian (laman induk) dikemas kini, tema anak (laman anak) anda tidak akan kehilangan kerja keras anda.

Sekiranya anda menyemak direktori Studiopress, anda akan mendapati bahawa terdapat 50+ tema kanak-kanak yang tersedia dalam kerangka Genesis, di mana anda boleh memilih tema anak yang diinginkan mengikut keperluan anda.

Juga, Baca – Tema Kejadian Anak Terbaik 2020

Petua Pro:

Bagi mereka yang belum pernah mendengar, WP Engine (program hosting terurus terkemuka di dunia) berjaya digandingkan dengan Genesis (kerangka reka bentuk WordPress yang paling popular di dunia).

Kepemimpinan WP Engine dengan cepat meyakinkan orang ramai bahawa pembangunan dan sokongan Genesis akan berterusan hingga ke masa depan. Mereka juga menjelaskan bahawa mereka akan memenuhi semua komitmen pelanggan yang ada.

Sekiranya anda mencari perkhidmatan hosting web dan ingin mendapatkan alat terbaik untuk laman web anda dengan nilai wang yang paling banyak, saya cadangkan anda pergi untuk hosting WP Engine WordPress.

Terdapat rancangan Startup, Growth, Scale dan Custom yang menyokong segalanya dari laman web kecil hingga yang besar. Bahagian yang terbaik adalah sejak pemerolehan StudioPress oleh WordPress pada bulan Julai 2018, rangka kerja StudioPress dan Genesis hadir sebagai sebahagian daripada pakej hosting web WP Engine.

Ini bermakna anda mendapatkan semua alat StudioPress bersama dengan kerangka Genesis dalam satu pakej semasa anda membeli Pelan Mesin WP!

Tapi ingat, rancangan ini tidak murah. Walau bagaimanapun, anda masih dapat menjimatkan 20% pada WP Engine dengan menggunakan kupon.

Pemikiran Akhir

Di zaman digital ini, anda boleh mendapatkan ‘n’ tema untuk laman web anda, tetapi tidak hanya ada yang membantu meningkatkan perniagaan seperti yang dapat dilakukan oleh Genesis untuk anda.

Sekiranya anda benar-benar prihatin dengan laman web WordPress anda dan keinginan untuk meningkatkan lalu lintas serta meningkatkan perniagaan, maka tema Genesis oleh Studiopress akan menjadi cadangan saya untuk anda. Saya tidak akan mengatakan bahawa ini adalah penyedia tema terbaik yang terdapat di pasaran kerana mereka mempunyai beberapa pesaing yang sangat baik seperti Headway, Elegant, Thesis, dll..

Saya mengesyorkan ini kerana saya telah mencuba semua perkara di atas dan mendapati Kejadian adalah yang terbaik untuk kemudahan penggunaan dan fungsi.

Ada kemungkinan anda mempunyai keperluan yang berbeza dari saya. Itulah sebabnya saya mencadangkan agar anda membandingkan kerangka kerja Genesis dengan jenama lain dan pada akhirnya membuat keputusan yang tepat.

Baca Juga:

 • Tema WordPress Terbaik untuk Syarikat SEO
 • Tema WordPress Perniagaan Terbaik 2020
 • 7 Tema WordPress Terbaik untuk Blog

Bio Pengarang:

Gnanasekar adalah Penyelidik Kandungan di Tawaran Terpilih. Dia suka meluangkan masa untuk menulis artikel berkaitan teknikal dan bukan teknikal. Selain bekerja, Dia suka bermain permainan luar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map