5 typer blogger som skal opprettes for inntekter for tilknyttet markedsføring

Affiliate Marketing er en av de beste måtene bloggere tjener blogging på. Det kan tillate deg å bygge en sunn, bærekraftig inntektskilde resten av dagene.


På samme tid, som enhver annen online virksomhet, er ikke affiliate-markedsføring en seng med roser. Det krever mye arbeid, årvåkenhet og en kontinuerlig fornyet strategi.

Det er forskjellige typer blogger man kan lage i dag. Men hvis du vil oppleve suksessnivået som holder deg begeistret i virksomheten, bør du vurdere å lage en eller flere av de typene jeg vil diskutere med deg i dette innlegget.

Hva er tilknyttet markedsføring i utgangspunktet?

Det er ganske enkelt en måte å tjene penger på nettet uten å eie et produkt. Hva skjer hvis du markedsfører produkter / tjenester som er opprettet og publisert av andre selskaper. Hver gang du genererer et salg via sporingsadressen din (kalt en tilknyttet lenke), får du en provisjon.

Provisjonene og mengden penger du tjener, avhenger i stor grad av flere forskjellige faktorer. Men for rask forståelse, la oss ta et enkelt eksempel.

Hvis du registrerer deg og markedsfører et webhotell som betaler deg $ 70 i provisjon per salg, og du genererer 10 salg i måneden, noe som betyr at inntektene dine fra det ene produktet er $ 700.

Hver måned vil selskapet oppsummere alt du har tjent og sendt det til deg som dine månedlige tilknyttede inntekter. Hvis du markedsfører forskjellige produkter og tjener disse provisjonene, kan den månedlige inntekten din bygge opp til noe verdt avhengig av.

Senere i denne artikkelen skal jeg gi deg noen vakre forslag for å bygge en lønnsom tilknyttet markedsføringsvirksomhet for jevn og voksende blogginntekt.

Hva er de forskjellige bloggene for tilknyttet markedsføring du kan bygge?

Folk bygger forskjellige typer blogger. Men noen har mer makt til å generere tilknyttet inntekt enn andre. Her er 5 nettsteder du kan opprette og tjene penger på med Markedsføring av partnere.

1) Personlig blogg

Dette er en av typene blogger som virkelig kan åpne inntektsdører for Affiliate Marketing. En personlig blogg er ganske enkelt bloggen din der du deler personlige ting. Det handler bare om hva du tror.

Gjør det til ditt merke og til en blogg for samfunnet ditt, for litt inspirasjon og kunnskap om ting du regelmessig dekker. Jeg har en personlig blogg som jeg dekker SEO, Bloggingstips, WordPress, Business tips, Content Marketing og online penger å tjene ting på. Leserne mine vet hva jeg kan forvente av meg når som helst.

Når du stadig publiserer innhold og bygger din markedsplass, kan du begynne å bruke teknikken som er beskrevet i dette blogginnlegget, lese mer om virksomheten, kjøpe kurs og øke inntektene.

2) Blogg om produktanmeldelse

Dette er en stor inntektsgenerator, men har mye arbeid hvis du vil skille deg ut. Du kommer ikke bare til å kaste ut en tekst om et produkt. Du kommer til å grave dypere i ethvert produkt og få frem objektiv informasjon som vil lede leserne dine mot å ta en informert beslutning.

Det er enkelt å tjene penger på et vurderingssted med tilknyttet markedsføring. Alt du gjør er å registrere deg for tilknyttede programmer for produktene som er gjennomgått, og koble til dem på tilknyttede linker. Eventuelt salg som genereres bør kreditere provisjoner til kontoen din.

3) Nisjeblogger

Nisjeblogger er blogger med innhold fokusert på en bestemt bransje eller en del av bransjen. Et godt eksempel kan være en blogg som er unike WordPress-ting. Et annet eksempel kan være en blogg som er pent på Web Hosting.

Jeg hadde en nisjeblogg jeg bygde tidligere på Combat Knives. Det handlet om disse knivene, og dette tiltrakk et stort lesertall fra brukere av dette verktøyet.

Å bygge og rangere en nisjeblogg i søkemotorer genererer mye tilknyttet inntekt. Mine ble bygget for Amazon-plattformen. Men du kan virkelig utvide dette til å dekke flere plattformer og flere produkter avhengig av nisje du velger.

4) Produktsammenligning

Dette er mye mer som et vurderingsnettsted, men fokuserer heller på hvordan produktene er forskjellige. Hver artikkel på dette nettstedet sammenligner to eller flere produkter i tabellform eller bare enkel tekst

Som på andre tilknyttede nettsteder, lenker du til disse produktene på tilknyttede lenker. Ta en titt på dette sammenligningsinnlegget for webhotell.

5) Kupong- / rabattkodesider

Rabattkoder er måter folk kan spare penger på nettet. Faktisk kjøper jeg ikke noe på Internett uten å prøve å finne ut om det er en kupongkode for å redusere.

Lag en blogg der du publiserer kampanjekoder på forskjellige produkter og tjener provisjoner hver gang du hjelper noen å spare.

I følge kupongens etterretningsrapport bruker 90% av forbrukerne kuponger på noen måte. Millioner av kjøpere online bruker kuponger for å spare. Å opprette et dedikert kupongnettsted åpner ikke bare for en enorm inntektskanal, men lar deg benytte deg av en stadig voksende etterspørsel.

Hva trenger du for en vellykket blogg for tilknyttet markedsføring?

Blogging for å tjene inntekter med tilknyttet markedsføring er en seriøs virksomhet, og et par ting må ordentlig settes på plass. Men jeg vil nevne to av disse fordi de er nøkkelen til din suksess i virksomheten:

1. De riktige verktøyene

Du kommer til å trenge de riktige verktøyene. I utgangspunktet trenger du en pålitelig webhotell. Dårlig hosting vil definitivt utløse driftstider. Dette er øyeblikk når bedriftsnettstedet ditt ikke er tilgjengelig på nettet.

Hvert minutt nettstedet ditt er frakoblet, kan det bety et enormt tap for virksomheten din. Derfor må du ikke gå på akkord med dette området av virksomheten din.

Her er noen webhotellfirmaer du bør vurdere i år. De er kjent for sin stabilitet, ytelse og prisvennlighet.

2. De rette plattformene for tilknyttet markedsføring

Et av problemene som affiliate markedsføring starter med å være i stand til å velge de riktige produktene fra de rette plattformene. Du har sannsynligvis lest om å markedsføre nettopp produkter som er målrettet mot publikum. Det er helt riktig. Men hvor finner du disse produktene, og hva ser du etter?

Min venn Nico Prins har lagt ut 6 verktøy for tilknyttet markedsføring for å øke størrelsen på veksten din. Du kan sjekke innlegget her. Dette handler i utgangspunktet om plattformer for tilknyttet markedsføring som du kan registrere deg for og velge produkter du vil markedsføre.

Her er en annen liste over plattformer som du kan registrere deg for flere produkter for å markedsføre og tjene provisjoner.

Her er noen tips du kan veilede når du velger et målrettet produkt å markedsføre på bloggen din:

 1. Forsikre deg om at selskapet regelmessig betaler provisjoner.
 2. Vær oppmerksom på konverteringsfrekvensene for salg og kassa sider.
 3. En ting å vurdere er refusjon. Hvis produktet får mye refusjon, tenk to ganger på annet om du vil tape penger.
 4. Beløpet opptjent i provisjoner. Jo større prosentandel, jo bedre.

Hvordan øker du provisjoner for langsiktig inntekt?

Du kan faktisk bygge en langsiktig inntektskilde med tilknyttet markedsføring. Men du må legge opp arbeidsstrategier for å bygge en bærekraftig inntektskilde.

Det er to ting jeg vil anbefale deg å fokusere på, slik at inntektsstrømmen ikke lider av brudd:

1. Fremme tilbakevendende betalingsprodukter

Dette er den desidert beste måten å bygge en langsiktig bærekraftig affiliate markedsføring. I denne kommisjonsstrukturen genererer du salget én gang og tjener provisjoner om og om igjen.

Hvordan det fungerer…

Du promoterer en abonnementsplattform. Hver gang du genererer et salg, får du en provisjon. Når dine henvisninger fortsetter å fornye medlemskontingentene, får du provisjon så lenge de er betalte medlemmer.

Hvis du foretar 30 salg / henvisninger på et betalt medlemskapsside, betyr det hver måned, vil du få betalt fra fornyelsesbetalingene for de 30 salgene.

Hvis de henviste medlemmene dine imidlertid kansellerer abonnementet, slutter du å få betalt av plattformen. Så du bør fokusere på produkter som etterspørres for å minimere avbestillingsgraden for kontoen.

2. Optimaliser for SEO

Å ikke ta hensyn og optimalisere nettstedet ditt for markedsføring av partnere for trafikk i søkemotoren er en stor feil. SEO står ganske enkelt for søkemotoroptimalisering. Dette er et sammensatt tema.

Det handler om alt du gjør for å få nettstedet ditt til å vises på resultatsidene i søkemotoren etter at et søk er gjort. SEO-trafikk er mest målrettet fordi søkemotorer leverer de mest nøyaktige resultatene til brukersøk.

Dette er noen SEO-artikler du kanskje vil begynne med. Det kan også være lurt å sjekke ut dette SEO-blogginnlegget på bloggen min for mer om SEO-tips.

Men for raskere resultater og mer kunnskap, kan det være lurt å kjøpe noen SEO-kurs på nettet.

Jeg tror at du med denne informasjonen kan opprette en tilknyttet markedsføringsblogg som tjener penger dag i dag

Forfatter Bio:

Enstine Muki er en sertifisert Cryptocurrency-ekspert og blogg på heltid. Sjekk en av hans mest leste blogginnlegg der han deler 15 forskjellige måter bloggere tjener penger på blogging.

Les også,

 • 10 grunner til at du ikke er en vellykket blogger (og hvordan være!)
 • 5 tåkesikre måter å øke salget av tilknyttet produkt i 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map