Tinjauan Ulasan dan Diskaun Hosting Pressidium untuk tahun 2020

Sejak dilancarkan, hanya dalam satu dekad WordPress menjadi CMS paling popular yang digunakan oleh berjuta-juta laman web di seluruh dunia. Menjadi platform sumber terbuka, WordPress memberi pilihan kepada komuniti pemaju untuk terus menambahkan ciri baru dan lanjutan dalam pemalam yang boleh anda gunakan dengan WordPress.


Menghosting laman web berasaskan WordPress tidak memerlukan ciri tambahan tetapi disarankan untuk menggunakan penyedia perkhidmatan web yang mempunyai pelayan cepat berkualiti tinggi untuk menghoskan laman web anda.

Kajian Pressidium 2020

Pressidium adalah salah satu penyedia hosting WordPress terurus yang kepakarannya dalam hosting WordPress dan tidak menawarkan sebarang rancangan untuk laman web bukan WordPress.

Pressidium – Syarikat muda dengan rekod prestasi yang luar biasa

Ia dilancarkan pada tahun 2014 oleh empat rakan sekerja yang merupakan jurutera dan pembangun pakar. Matlamat utama syarikat adalah untuk menyediakan penyelesaian sehenti untuk semua keperluan hosting anda untuk laman web berasaskan WordPress.

Kajian Hosting WordPress Pressidium

Pressidium terkenal dengan sokongan pelanggan yang mempunyai pakar WordPress dan Server yang dapat menyelesaikan pertanyaan anda dalam beberapa minit. Sokongan Selepas Jual adalah salah satu faedah utama membeli hosting laman web dari Pressidium.

Kod Kupon Pressidium 2020

Syarikat ini menawarkan hosting percuma selama 2 bulan jika anda membeli hosting Pressidium selama setahun. Untuk mendapatkan diskaun ini, klik pautan di bawah untuk mendapatkan hosting.

Dapatkan Pressidium Hosting

Rancangan Hosting WordPress Pressidium

Tidak seperti syarikat web hosting lain, keseluruhan penekanan Pressidium berkisar pada hosting WordPress. Syarikat ini menyediakan 6 rancangan berbeza bermula dari $ 21 sebulan. Tidak diragukan lagi dari sisi mahal tetapi ciri, prestasi dan sokongan pelanggan pasti membenarkan harganya.

Rancangan Hosting WordPress Pressidium

Mikro

Mikro adalah pelan permulaan yang akan dikenakan biaya $ 21 / bln jika dibayar setiap tahun. Sekiranya anda membayar bulan ke bulan maka ia akan dikenakan $ 24.90 / bln. Dalam rancangan ini, anda boleh menghoskan satu laman web dengan storan 5GB. Ia membenarkan sehingga 10 ribu pengunjung laman web bulanan. Pelan ini sesuai untuk laman web kecil yang tidak memerlukan banyak lawatan atau ruang penyimpanan.

Peribadi

Pelan ini sesuai untuk laman web berskala kecil. Sekiranya anda baru memulakan blog yang dihoskan sendiri atau ingin mempamerkan sebahagian karya anda dengan laman web, anda harus mencari rancangan ini. Anda boleh menjadi tuan rumah hingga tiga pemasangan WordPress di bawah rancangan ini tetapi pemasangan ini harus dilakukan dalam satu domain.

Ia menyediakan storan 10 GB dengan lebar jalur yang tidak dimeterai. Walau bagaimanapun, ia dirancang untuk menangani sehingga 30k pelawat setiap bulan. Pelan ini, jika ditagih setiap tahun, akan dikenakan biaya $ 42 sebulan.

Profesional

Pelan profesional direka untuk laman web yang mendapat sehingga 100 ribu pelawat setiap bulan. Di bawah rancangan ini, anda boleh menjadi tuan rumah sehingga 10 pemasangan yang boleh dilakukan pada satu atau beberapa domain.

Di bawah rancangan ini, anda akan mendapat 20 GB storan dengan lebar jalur yang tidak dimeterai. Pelan ini akan dikenakan biaya $ 125 sebulan apabila ditagih setiap tahun.

Perniagaan

Untuk perniagaan kecil di mana lalu lintas dapat mencapai hingga 500k sebulan, ini adalah rancangan terbaik. Sekiranya anda menggunakan e-mel di domain anda, maka rancangan ini pasti akan mencukupi keperluan perusahaan kecil.

Di bawah rancangan ini, anda akan mendapat storan 30 GB bersama dengan lebar jalur yang tidak dimeterai. Seorang pengurus akaun yang berdedikasi akan diberikan kepada anda untuk sokongan yang anda perlukan yang bermaksud pertanyaan anda akan diselesaikan mengikut keutamaan. Pelan ini berharga $ 250 sebulan.

Perniagaan Plus

Dengan penyimpanan 40 GB dan lebar jalur yang tidak dimeterai, pakej ini sangat sesuai untuk laman web yang mendapat sehingga 1 juta pengunjung setiap bulan. Anda boleh mempunyai sehingga 50 pemasangan WordPress di bawah pakej ini sama ada di domain yang serupa atau berbeza.

Anda juga akan mendapat pengurus akaun yang berdedikasi dengan pakej ini. Dengan harga $ 500 sebulan, rancangan ini sangat sesuai untuk syarikat dan perusahaan yang mempunyai trafik laman web yang tinggi.

Rancangan Perusahaan

Rancangan Perusahaan Pressidium

Bagi syarikat yang menjalankan rumah media besar, agensi kerajaan, organisasi bukan untung, universiti, syarikat penyimpanan data digital atau syarikat multinasional besar yang mendapat lebih dari satu juta pelawat setiap bulan, hosting web syarikat Pressidium akan menjadi pilihan terbaik bagi mereka.

Di bawah pakej ini, anda boleh memasang sebilangan besar akaun WordPress. Anda akan mendapatkan pasukan yang berdedikasi untuk memberi anda sokongan 24 × 7.

Pakej ini berharga minimum $ 790 sebulan. Berdasarkan keperluan anda, anda juga boleh meminta sebut harga khas dari syarikat.

Kelajuan dan prestasi

Pressidium menggunakan pengimbangan beban dinamik yang membantu meningkatkan kelajuan laman web yang dihoskan di pelayan. Anda akan mendapat pilihan memilih pusat data dari seluruh dunia yang akan mengurangkan masa sambungan.

Pelayan mempunyai pengoptimum imej automatik yang dipasang yang mengoptimumkan semua gambar yang dimuatkan di akaun anda untuk muat turun pantas.

Pusat data

Syarikat telah memilih 22 lokasi strategik untuk pusat data dalam 5 tahun terakhir. Dengan pusat data di Amerika Utara, Eropah, Oceania, dan Asia Pasifik dan banyak lokasi lain, syarikat memastikan bahawa anda berpeluang memilih pusat data pilihan anda supaya anda dapat mengoptimumkan kelajuan laman web dengan lebih banyak cara yang boleh dipercayai.

Keselamatan

Syarikat sentiasa mengemas kini keselamatannya di pelayan dan terus meningkatkan perkakasan juga untuk memastikan keselamatan yang lebih baik. Syarikat ini mempunyai pasukan jurutera yang berdedikasi yang bekerja sepanjang masa untuk memastikan pelayannya 100% selamat.

Sokongan pengguna

Untuk mana-mana syarikat web hosting adalah sangat penting untuk memberikan layanan pelanggan yang lebih baik. Bagi kebanyakan pelanggan, ini adalah pembelian setahun sekali, banyak syarikat hosting sering menunda memberikan sokongan.

Sebaliknya, Pressidium percaya bahawa pelanggan hanya akan bertahan sekiranya dia mendapat perhatian dan sokongan 24 × 7.

Pada masa kini, respons pantas adalah kunci kejayaan dan pasukan pakar yang berdedikasi memberikan penyelesaian yang tepat dalam beberapa minit kepada semua pelanggan.

Syarikat ini juga aktif di platform media sosial seperti Twitter dan Facebook di mana pengguna dapat berinteraksi dan menyelesaikan pertanyaan mereka dengan lebih pantas.

Kebaikan dan Kekurangan Pressidium

Kelebihan Pressidium

 • Syarikat ini memberikan sokongan khusus untuk laman web berasaskan WordPress dan tidak menghoskan skrip lain di pelayan.
 • Dengan 22 lokasi pusat data strategik, mereka memastikan laman web pelanggan dimuat dengan lebih pantas.
 • Syarikat ini mempunyai pasukan pakar WordPress dan pelayan untuk memberikan sokongan 24 × 7 untuk pelanggan.
 • Sijil SSL disertakan dalam semua pakej.
 • Semua pelayan diuruskan dan mempunyai pemantauan malware dan penyingkiran automatik 100%.

Kekurangan Pressidium

 • Sekiranya laman web anda tidak berdasarkan WordPress, anda tidak dapat memanfaatkan perkhidmatan hosting mereka.
 • Pakejnya mahal berbanding syarikat hosting lain.

Dalam beberapa kes, terdapat aduan bahawa masa respons untuk pertanyaan lebih tinggi daripada yang dijangkakan. Namun, dalam pakej, syarikat menjelaskan bahawa mereka yang telah membayar rancangan Business, Business Plus atau Enterprise, mereka akan mendapat pengurus akaun khusus untuk sokongan 24 × 7.

Potongan harga dan tawaran

Sekiranya anda membeli pakej untuk satu tahun atau lebih, anda akan mendapat potongan harga yang baik. Juga, syarikat ini memperkenalkan tawaran yang luar biasa dan kod kupon diskaun semasa cuti khas seperti Black Friday, Christmas dan Malam Tahun Baru.

Dapatkan Pressidium dengan Hosting WordPress Percuma 2 Bulan Sekarang!

Alternatif Pressidium

Pressidium adalah penyedia hosting WordPress yang diuruskan dengan kualiti sehingga WP Engine, Pressable, WPX Hosting, dan Kinsta adalah alternatif terbaik untuk Pressidium dari segi harga dan ciri hosting.

Kesimpulannya

Pressidium walaupun merupakan syarikat yang sangat muda telah berkembang di pelbagai lokasi. Dengan hanya hosting WordPress khusus, syarikat itu menarik individu dan syarikat yang percaya untuk mendapatkan perkhidmatan berkualiti tanpa memikirkan harga dua kali.

Jika dibandingkan dengan syarikat hosting web lain, harga di Pressidium berada di sisi yang lebih tinggi tetapi perkakasan yang mereka gunakan di pelayan dan masa tindak balas yang cepat dari penjagaan pelanggan pasti membenarkan harganya. Sekiranya laman web menggunakan lebih banyak sumber daripada yang dijangkakan, syarikat akan menyerap kosnya.

Namun, jika ia berlaku berulang kali, mereka akan mencadangkan peningkatan yang dirancang. Dalam pakej perniagaan dan perusahaan anda akan mendapat pengurus akaun juga. Sistem e-mel dengan Pressidium berkualiti tinggi dan anda boleh menjalankan semua e-mel anda tanpa gangguan.

Baca Juga:

 • Kajian WP Engine Hosting 2020
 • Kajian Kinsta 2020
 • Ulasan yang boleh ditekan 2020
 • Ulasan Hosting WPX
Tinjauan Hosting WordPress Pressidium 2020
 • Kelajuan dan prestasi

 • Keselamatan

 • Sokongan pengguna

 • Harga

5

Ringkasan

Pressidium adalah penyelesaian hosting WordPress terbaik untuk sebarang permulaan atau perusahaan pada tahun 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map