Ulasan Hostwinds 2020: Pelan, Harga, Kod Kupon, Kebaikan & Kekurangan

Dengan pelbagai konfigurasi dan pilihan, Hostwinds menyediakan perkhidmatan web hosting teratas yang menarik bagi perniagaan kecil dan sederhana. Semua perkhidmatan dan ciri disebutkan dalam artikel tinjauan Hostwinds ini.


Semakan Hostwinds 2020

Ulasan Hostwinds

Sekiranya anda mencari perkhidmatan hebat, sokongan pelanggan segera dan Bitcoin sebagai kaedah pembayaran, Hostwinds pasti akan menjadi salah satu pilihan terbaik untuk anda. Harus diingat bahawa selain memberikan Bitcoin sebagai pilihan pembayaran, syarikat itu tidak menyediakan ciri anatomi khas lain.

Cubalah Hostwinds dengan Jaminan Pulangan Wang 60 Hari

Pelan Hostwinds Hosting

Syarikat ini menawarkan perkhidmatan hosting berasaskan Windows dan Linux. Beberapa rancangan hosting yang paling popular adalah:

Rancangan Hosting Berkongsi:

Ulasan Hosting Bersama Hostwinds

Bermula dari sekadar $ 3.29 sebulan, ini adalah salah satu rancangan termurah yang ditawarkan oleh Hostwinds. Tidak ada had penggunaan ruang dan lebar jalur di bawah rancangan ini. Terdapat tiga sub-rancangan yang membolehkan 1, 4 dan jumlah domain yang tidak terhad.

Hosting Perniagaan:

Sekiranya anda mencari kelajuan dan kebolehpercayaan dengan harga yang berpatutan, ini adalah pilihan yang tepat untuk anda. Pelan ini pada dasarnya adalah untuk perniagaan kecil yang mencari web hosting yang boleh dipercayai yang menawarkan lebar jalur yang baik dan sistem e-mel yang stabil.

Pelan Hosting Awan:

Ulasan Hostwinds Cloud Hosting

Anda boleh menggunakan bil setiap jam atau bulanan berdasarkan keperluan anda. Ini adalah salah satu perkhidmatan awan yang paling stabil yang anda dapati melalui internet. Untuk setiap pelayan awan, syarikat menjanjikan minimum 1 GB port.

Pelan Hosting VPS:

Tinjauan Hosting Hostwinds VPS

Hostwinds adalah salah satu syarikat hosting VPS terbaik. Pelayan peribadi maya adalah yang terbaik bagi mereka yang mempunyai laman web dengan trafik tinggi tetapi tidak mahu beralih ke pelayan khusus. VPS boleh didapati di Windows dan Linux dengan rancangan yang diuruskan dan tidak dikendalikan. Harga bermula dengan tepat $ 4.49 sebulan untuk tidak terurus dan $ 5.17 untuk rancangan terurus.

Pelan Hosting Khusus:

Tinjauan Hosting Dedicated Hostwinds

Bermula hanya $ 106 sebulan, syarikat ini menawarkan pelayan yang dikendalikan dan tidak dikendalikan untuk pelanggan. Terdapat 100 konfigurasi pelayan yang berbeza yang dapat anda sesuaikan lebih lanjut mengikut keperluan anda pada saat pembelian.

Rancangan Hosting WordPress:

Syarikat ini menawarkan pakej khas untuk mereka yang ingin menjadi tuan rumah laman web berasaskan WordPress di pelayan mereka. Rancangan ini bermula dengan hanya $ 4,99 sebulan dan mempunyai tambahan khas yang membantu meningkatkan pengalaman hosting WordPress.

Hosting Penjual Semula:

Pakej-pakej ini sangat sesuai untuk pelanggan yang memiliki syarikat pengembangan web atau ingin memberikan penyelesaian hosting pada skala yang lebih kecil. Rancangannya bermula pada hanya $ 25 sebulan. Anda juga boleh memilih hosting VPS untuk tujuan penjualan semula.

Kelajuan dan Prestasi

Hostwinds menjanjikan konfigurasi terkemuka dan perkakasan terbaik di pelayan yang memastikan kelajuan tinggi dan prestasi yang lebih baik. Syarikat ini menjamin 99,999% waktu operasi yang tidak mudah ditandingi.

Jaminan wang dikembalikan / Polisi Pengembalian Wang

Jaminan Pulangan Wang Hostwinds

Syarikat ini menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 60 hari tanpa sebarang pertanyaan. Anda boleh menggunakan sebarang pakej selama 60 hari dan jika anda tidak menyukai perkhidmatan, anda boleh meminta bayaran balik.

Sokongan pengguna

Di sinilah Hostwinds mengalahkan banyak pesaing. Syarikat ini terkenal dengan balasan segera dari eksekutif perkhidmatan pelanggan di semua medium termasuk berbual dan e-mel. Mereka juga pantas menjawab di media sosial mereka.

Pusat Data

Hostwinds mempunyai pusat data di dua lokasi iaitu Seattle, Washington, dan Dallas, Texas.

Pusat data di Texas adalah penubuhan pertama syarikat itu. Pusat data mempunyai sandaran kuasa yang lengkap dan tidak ada titik kegagalan yang menghilangkan kemungkinan downtime kerana pemadaman elektrik. Seluruh pusat data dikawal suhu dan ditutup untuk mengelakkan udara dari luar.

Kebaikan dan Kekurangan Hostwinds

Kelebihan Hostwinds:

 • Kelajuan: Semua pelayan di pusat data hostwinds mempunyai perkakasan moden dan mendapat kemas kini secara berkala. Sekiranya dibandingkan dengan pesaing, pelayannya 400% lebih pantas daripada yang lain dalam banyak kes.
 • Kebolehpercayaan: Dengan kembali data masa nyata dan sandaran kuasa 24 × 7, syarikat menyediakan 99.999% masa operasi yang sukar ditandingi. Pelayan yang sangat selamat memberi anda keselamatan daripada ancaman seperti perisian hasad, virus, dll.
 • Sokongan pengguna: Syarikat memberikan sokongan pelanggan 24x7x365 dan aktif di semua platform. Ia mempunyai sistem sembang terintegrasi di laman web di mana pelanggan boleh menghubungi wakil secara langsung. Wakil syarikat aktif di platform media sosial seperti Facebook dan Twitter di mana mereka kerap dan segera membalas pertanyaan.

Kekurangan Hostwinds:

 • Kekurangan pilihan tingkap: Terdapat sebilangan rancangan yang tersedia dengan Hostwinds yang tidak mempunyai pilihan Windows.
 • Kurang jelas mengenai program afiliasi: Syarikat ini menyediakan program gabungan yang komprehensif tetapi tidak mudah difahami.
 • Kehilangan data semasa pemindahan: Sebilangan pelanggan telah melaporkan kehilangan data semasa memindahkan laman web dari Hostwinds ke penyedia perkhidmatan lain namun kes seperti itu sangat sedikit.

Kod Kupon dan Tawaran Diskaun

Rata-rata, syarikat memberikan potongan 10% hingga 60% pada pakej hosting web. Tawaran ini boleh didapati semasa majlis-majlis khas seperti Krismas, Tahun Baru, Black Friday dan banyak lagi. Syarikat ini juga menawarkan kupon diskaun kepada pelanggan baru dan sedia ada dari semasa ke semasa. Anda boleh menyemak tawaran diskaun semasa di laman web mereka.

Dapatkan Diskaun 53% untuk Hostwinds Hosting Sekarang

Alternatif Hostwinds

Terdapat sedikit syarikat yang dapat dibandingkan dengan Hostwinds. Beberapa pemain besar yang memberikan persaingan sengit kepada Hostwinds dari segi perkhidmatan dan harga adalah:

 • SiteGround: Syarikat ini mempunyai penembusan di seluruh dunia dan menawarkan perkhidmatan hosting web dengan harga yang sangat berpatutan.
 • Cloudways: Nama yang terkenal dalam bidang perkhidmatan hosting awan, Ia juga mempunyai pakej yang luas dan disesuaikan.

Kesimpulannya

Semasa meninjau penyedia perkhidmatan, pengalaman keseluruhan dengan syarikat itu sangat baik. Dari menyiapkan akaun hingga memindahkan laman web yang ada di pelayan mereka, keseluruhan prosesnya berjalan lancar. Perkhidmatan pelanggan sangat baik dan mendapat perhatian di semua platform.

Dari segi prestasi, masa muat lebih baik daripada kebanyakan penyedia perkhidmatan dan waktu operasi setara dengan tuntutan yang dibuat oleh Hostwinds. Sekiranya anda mempunyai laman web perniagaan kecil dengan lalu lintas yang terhad, pakej hosting peringkat kemasukan rendah akan lebih daripada cukup untuk anda. Tetapi sekiranya anda mempunyai laman web dengan lalu lintas tinggi, anda harus memilih VPS atau pelayan khusus dengan Hostwinds.

Baca Juga:

 • Kajian Hosting SiteGround
 • Kajian Cloudways
Semakan Hostwinds 2020
 • Kelajuan dan prestasi

 • Harga

 • Jaminan wang dikembalikan

 • Sokongan pengguna

5

Ringkasan

Pembekal perkhidmatan hosting dengan perkhidmatan pelanggan terbaik dan 99,99 waktu operasi. Sekiranya anda memerlukan penyedia perkhidmatan hosting terbaik maka Hostwinds adalah hos terbaik untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map