11 najboljih globalnih dijeljenih hostinga za početnike

Da li ste zbunjeni u odabiru ispravnog zajedničkog hostinga?


Evo rješenja!

U ovom digitaliziranom svijetu svaka druga tvrtka posjeduje web mjesto. Bez obzira prodajete li proizvod ili uslugu, potrebno je povećati doseg i vjerodostojnost korisnika. Dakle, ako još niste dodali web mjesto u svoju poslovnu strategiju, ovo je vrijeme za to.

Nakon izrade željene web stranice, morat ćete je ugostiti. Imat ćete toliko opcija da odlučite gdje ćete ugostiti svoju web stranicu. Možete se odlučiti za zajednički hosting, jedan od najpopularnijih tipova za one koji su stvorili svoju prvu web stranicu.

Prije nego što krenemo naprijed, prvo razumimo što dijeli hosting:

Vaš hosting paket definira da će više web stranica koristiti jedan poslužitelj. Uglavnom, nećete biti svjesni tih dijeljenih web mjesta. Međutim, bit ćete informirani o ukupnoj količini resursa poslužitelja koje možete koristiti.

To je jednostavna i isplativa opcija za prvi put hosting korisnika. Većina tvrtki nudi istu količinu prostora za pohranu i prostora, stoga budite mudri izaberite pouzdanu tvrtku.

Pogledajmo neke od popularnih zajedničkih hostinga.

A2 hosting

Pokrenut 2001, A2 isporučio je neke od najbržih brzina poslužitelja. Koristi najbolji hardver, softver i optimizacije za do 20x brže poslužitelje s ekskluzivnim mogućnostima turbo poslužitelja. Zbog toga se kupac duže zadržava na stranici i zbog toga se povećava stopa konverzije.

Ako tražite pouzdan hosting, A2 hosting vraća vaš račun 99,9% produžene obveze. Štoviše, pruža potpuno skalabilne planove tako da se možete mijenjati kako i kada web stranica počne rasti. Dakle, ako prerastete postojeći plan, A2 vam pomaže prebaciti se na viši resursni plan hostinga.

S A2 hostingom možete uživati ​​u jedinstvenim značajkama kao što su neograničena propusnost i pohrana, besplatni SSL i povrat novca u bilo kojem trenutku. Također nudi svoj ekskluzivni A2 SiteBuilder alat za stvaranje prilagođenih web mjesta s povlačenjem & uređivanje kapi, atraktivne teme i brzo objavljivanje. Ako već posjedujete web mjesto koje se nalazi negdje drugdje, A2 Hosting pruža besplatnu uslugu migracije web mjesta kako bi je premjestio na svoje poslužitelje, a provodi ga tim stručnjaka koji migranti web mjesta.

A2 hosting omogućuje vam da odaberete najpovoljniju lokaciju za svoju web lokaciju s popisa podataka centara koji se nalaze diljem svijeta kako bi vaši podaci mogli biti bliži posjetiteljima i brzo putovati. Osim brzinskih značajki koje A2 nudi, mogućnost odabira geolokacije dodaje važnu prednost smanjenog kašnjenja.

Uz uslugu korisničke podrške 24 sata dnevno, uvijek ćete imati ruku s kojom pomažete. To je povoljna opcija za početnike.

SiteGround

Zajedničko gostovanje najjeftiniji je plan svega SiteGround ponude. Ako ste se spremni obvezati na jednog davatelja usluga, možete uživati ​​i u njihovim posebnim cijenama. Štoviše, SiteGround zajednički hosting koristi Linux Containers tehnologiju koja pomaže u stvaranju namjenskih poslužitelja za postizanje jednake i bolje distribucije i učinkovitosti dijeljenih resursa..

Poznat je i po tome što pruža vrhunsku sigurnost. Za aplikaciju i poslužitelj upravlja potpunom sigurnošću vaše web lokacije. Možete čuvati svoje podatke besplatnim šifriranim SSL-om i dnevnim sigurnosnim kopijama kako biste bili sigurni da imate sve potrebne podatke.

Planovi uključuju upravljanje WordPressom od instalacije, izradu web mjesta za pokretanje WP-a do softvera i ažuriranja dodataka. Nadalje, možete upravljati i web-lokacijom i domenom na istom mjestu.

Svi planovi SiteGround nude brojne uzbudljive dobrote bez dodatnih troškova, poput CDN-a, e-pošte s neograničenim računima, nesmetanim prometom i neograničenim bazama podataka. Kako bi akcenat stavio na performanse, tvrtka je razvila svoje rješenje za predmemoriranje, nazvano SuperCacher. Ova tehnologija ubrzava brzina web stranice više puta i dostupan je svim klijentima SiteGround-a, nudeći tri opcije predmemoriranja koje možete odabrati.

Da biste izradili svoju web lokaciju ispočetka na SiteGroundu, imate mogućnost korištenja WordPress-a ili Weebly. Viši planovi dodaju neke specijalnosti, poput alata za postavljanje, Git integracije, neograničene web stranice i još mnogo toga.

Čitava hosting platforma SiteGround izgrađena je na Google Cloudu, koristeći ultra brzu mrežu i SSD pogone. Ako jednadžbi dodate druge posebne značajke, poput NGINX Direktne isporuke, CDN-a i više softverskih rješenja na razini poslužitelja, izravni su rezultati super brza mjesta.

DreamHost

DreamHost je tu da započne svoje internetsko putovanje pravom nogom. Jednostavno možete dobiti sjajnu web stranicu sa zajedničkim hosting rješenjima. Besplatno uživajte u značajkama poput stvaranja domene, SSL certifikata, zaštite privatnosti i profesionalne adrese e-pošte i uspijevajte na mrežnim platformama.

Upotrijebite neograničen prostor na disku za svoju web lokaciju, pa čak i u vrijeme velikog prometa, ne morate brinuti za pohranu. DreamHost nudi napredne, ali jednostavne ploče. Možete brzo stvoriti Let’s Encrypt SSL, nove račune e-pošte, dodati korisnike, proslijediti domene i instalirati WordPress. Ako ste ljubitelj WordPressa, trebali biste ozbiljno razmisliti o DreamHost-u, jer on nudi alate za brzu, učinkovitu upotrebu i prilagođavanje svoje WordPress web stranice. Sadrži više od 200 predložaka web mjesta za početnike koji pokrivaju svaku industriju.

DreamHost poslužitelji dizajnirani su s optimalnim performansama programa WordPress, od konfiguracije poslužitelja do baze podataka, pa opet, to je opcija koja treba razmotriti za web mjesta sa sjedištem u WordPressu. Ostale napredne i vrlo cijenjene značajke uključuju subverzijsko skladište, puni Unix školjka, pristup sirovim datotekama dnevnika, pristup Crontabu, puni CGI pristup, između ostalog.

DreamHost pruža potpunu sigurnost osobnih podataka vaših korisnika bez maskiranja dodatnih troškova. S izvrsnom evidencijom zadovoljstva kupaca, možete se pouzdati u DreamHost za svoje zajedničko gostovanje.

Bluehost

Od stvaranja i hostinga vaše web stranice, do marketinških usluga, alata i plaćenih oglasa za oglase, možete pronaći sve pod jednim krovom kako biste poboljšali globalni domet svoje web lokacije. Web lokaciju možete stvoriti uživo prema zahtjevima vašeg poslovanja u roku od nekoliko minuta po pristupačnim cijenama.

Čak i ako nemate dizajn web mjesta ili iskustvo u izradi, zajednički hosting je jednostavan za upotrebu. Nadalje, imate značajke poput instalacija web mjesta jednim klikom poput WordPressa s prilagodbom i upravljačkom pločom.

BlueHost koristi tehnologiju koja koristi potrebne resurse za prepoznavanje web stranica i privremeno ih dodjeljuje izoliranim sustavima. Na taj se način povećava rad web stranice, a smanjuje se i sigurnosni rizik zajedničkog poslužitelja. Također vam omogućuje prelazak na snažnu opciju nakon što posao počne rasti.

Bluehost dopunjuje svoj portfelj proizvoda s hostingom s jedinstvenim uslugama s dodanom vrijednošću, poput marketinške pomoći, web dizajna, SEO usluga i usluga plati po kliku, koje biste mogli zaposliti kako biste se usredotočili na vođenje svog poslovanja. Istodobno se brinu za sve sitno-grizne detalje.

Namecheap

Osnovan 2000, Namecheap je u stanju razviti čvrstu zadovoljnu korisničku bazu. Stoga jamči ponudu za povrat novca u roku od 30 dana. Ako tražite dobro i snažno ime domene, ovo je mjesto za vas. Ali, web-lokacija ne postiže najveću brzinu učitavanja. To je prosječna brzina stranice od 687 ms u posljednja 24 mjeseca, što je pristojan rezultat prema standardima u industriji.

Dobit ćete sve potrebne značajke kao što je nepromjereni propusni opseg, 100% produženje rada, prostor na disku prema vašim zahtjevima, besplatna automatska instalacija SSL-a, neograničene parkirane domene, graditelj web stranica i još mnogo toga. Također, čak i u vrijeme planiranog ili neplaniranog održavanja, vaša će web stranica uvijek biti na mreži.

Da bi se osigurala istinska stabilnost, Namecheap zadržava da se učitavanje poslužitelja ravnomjerno distribuira, tako da nijedan porast broja posjetitelja web stranice neće utjecati na njegove virtualne susjede. Također, zahvaljujući robusnoj shemi umnožavanja podataka, usluga zajedničkog hostinga pruža dodatni sloj zaštite od nepredviđenih događaja.

Hostinger

Ako ste upravo napravili web mjesto i ne želite trošiti mnogo, trebali biste je pregledati Hostinger-a planovi: dizajnirani su prema zahtjevima web mjesta na različitim razinama. Ovo je vaš način da dobijete jednostavan, jednostavan za upotrebu i povoljan hosting za vaše web mjesto.

Hostinger-ov najjeftiniji plan košta samo 0,99 USD mjesečno (mali ispis navodi da je to početna cijena; povećava se na 2,15 USD kada obnovite), ali je pomalo ograničen: samo jedna web stranica, jedan račun e-pošte, 100 GB maksimalne propusnosti i 1x procesorska snaga i memorija. Ako si možete priuštiti razmjenu jednog od premijum planova, dobivate besplatnu registraciju domene, neograničene web stranice, neograničen račun e-pošte, neograničenu propusnost i 2x ili 4x procesorsku snagu i memoriju (prema planu). Gornja opcija dodaje dnevne sigurnosne kopije i SSL certifikat.

Web stranice s Hostingerom izvode se na cloud tehnologiji s 3x optimiziranom brzinom WordPressa. Da bi se osigurala sigurnost tih web-lokacija, Hostinger koristi BitNinja kako bi zaštitio sve svoje korisnike i osigurao da su njegovi poslužitelji što sigurniji pomoću pokretanja prilagođenog sigurnosnog softvera i održavanja njegove kontinuirane nadogradnje..

Hostgator

Hostgator domaćin je svih najboljih aplikacija za upravljanje sadržajem na webu, kao što su WordPress, Wiki, Joomla, Magento i još mnogo toga. Ovdje ćete dobiti značajke poput fleksibilne, jednostavne upravljačke ploče, neograničene poddomene, FTP računi i računi e-pošte, snažne i stabilne 99,9% garancije za produženo vrijeme, nesmjerena propusnost, besplatna SSL certifikacija i 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako pokušavate premjestiti postojeću web lokaciju, vratite se HostGator. Jednostavno možete premjestiti bilo koje datoteke web mjesta, baze podataka, skripte, pa čak i naziv domene umjesto vas. Čak i ako imate instalirano više web lokacija, pokrivaju vas.

HostGator pruža niz udžbenika za navigaciju čak i početnika do DNS-a i podatkovnih centara. Također imate rješenje za podršku 24/7, tako da nijedan vaš upit ne može biti neriješen.

Više od 8 milijuna domena s hostom – od osobnih web stranica do Fortune 500 tvrtki – boravi na HostGatoru, uživajući u 99,9% jamstvu produženog vremena.

FastComet

Sa mrežom od 11 podatkovnih centara smještenih širom svijeta – 4 u SAD-u, 3 u Europi, 3 u Aziji i 1 u Australiji – FastComet pruža prosječno 99,97% zajamčeno produženje rada. Iako bi njegove cijene mogle biti malo više od ostalih opcija hostinga, za ono što dobijete u zamjenu vrijedi platiti: serveri samo za SSD, šifriraj SSL certifikat, besplatne dnevne sigurnosne kopije i skeniranje zlonamjernog softvera & izvješća, među ostalim značajkama.

Tvrtka pruža punih 45 dana kako biste dobili povrat novca tako da možete isprobati njihovu uslugu i testirati web mjesto prije nego što se na njih odlučite. Možete dobiti besplatno ažurirane verzije i pohraniti sigurnosne kopije izvan web mjesta 30 dana.

Štoviše, čak i na njihovom osnovnom planu možete dobiti besplatnu Cloudflare mrežu za dostavu sadržaja (CDN). Ovo pomaže odmah učitati web mjesto za svakoga i bilo gdje, hostingom vaših podataka na svjetskim poslužiteljima. Također, svi planovi uključuju RocketBooster tehnologiju: 3x više resursa po računu i 3x manje korisnika na poslužitelju s visoko-performansnim php7 hosting okruženjem koje se sastoji od LiteSpeed ​​LSAPI, APC & OPcache, statička i dinamička predmemorija.

BigRock

BigRock pruža jeftino web hosting rješenje koje je pogodno za mala poduzeća i osobna web mjesta. To je jedno od rijetkih imena koje nude zajednički hosting i za Linux i za Windows. Prvo pokrenut u Indiji i sada dio međunarodne grupe, BigRock je uspio izgraditi robusnu klijentelu.

Vjeruju u pružanje hosting rješenja koja su prilagođena prema vašim poslovnim potrebama. U potpunosti su opremljeni upravljačkom pločom cPanel za instaliranje otvorenih programa poput WordPressa, Joomla itd. U samo nekoliko klikova.

Od osnovnog do naprednog, svi planovi nude značajke kao što je neograničen prostor u svemu, osim početnog plana (10 GB), neograničen broj e-pošte u svim, osim početnog plana (200 adresa), neograničena propusnost i cPanel (Linux) upravljačka ploča ili Plesk (Windows) upravljačka ploča.

Hosting infrastruktura koristi dual Quad-Core Xeon procesore, 24 GB RAM-a i vrlo suvišnu arhitekturu. Opcija Linux nudi neograničene baze podataka MySQL, dok opcija sustava Windows nudi neograničene baze podataka MySQL, MS SQL ili Access, zajedno s ASP i ASP.NET v3.5.

InMotion hosting

U pokretu je veliko ime u industriji, pa koštaju identiteta njihove marke. Dakle, ako ste netko tko želi premium brend koji radi na vašem projektu, idite na InMotion. S prosječnim produljenjem od 99,95%, oni su na listi najboljih rezultata. Za upravljanje sadržajem zasnovanim na podacima, statičke web stranice i prilagođene aplikacije nude izvrsna zajednička rješenja za hosting.

Vjeruju u 100% zadovoljstvo kupaca, pružajući tako vrhunske pogodnosti poput besplatnih SSD pogona, besplatne domene, jednostavnog vraćanja i sigurnosnih kopija podataka, kodova na različitim popularnim jezicima, jednostavnih instalacijskih programa, sigurne IMAP e-pošte, SSH pristupa, maksimalne brzine učitavanja i Googlea integracija aplikacija.

InMotion koristi više lokacija podataka, tako da imate mogućnost locirati svoju web lokaciju na zapadnoj i istočnoj obali. Tvrtka također koristi premium pružatelje propusne širine i naprednu tehnologiju usmjeravanja kako bi osigurala da je njegova mreža brža od konkurencije.

Osim gore navedenih usluga, oni pružaju neograničenu propusnost, prostor na disku i račune e-pošte za sve planove. Također, ako nakon kupnje shvatite da usluga ili plan nije prikladan za vašu web stranicu, imaju 90-dnevno jamstvo povrata novca.

Krystal

Krystal dijeli hosting u potpunosti je napunjen sjajnim značajkama kao što su 99,99-postotno jamstvo za produženo vrijeme, neograničeno dodavanje domena, usluga registracije domena, neograničen prostor na disku i propusnost, besplatne sigurnosne kopije i besplatni 256-bitni SSL certifikati. Krystal nudi posvećene poslužitelje iz sigurnog pogona koji jamči potpunu sigurnost vaših podataka.

Krystal nudi posvećene poslužitelje iz sigurnog pogona koji jamči potpunu sigurnost vaših podataka. Njegov podatkovni centar sa sjedištem u Londonu koristi mrežu s više nosača kapaciteta 100 Gbps s najboljim tehnologijama usmjeravanja kako bi osigurao najveću brzinu prilikom posluživanja sadržaja.

S pouzdanim i visokokvalitetnim rješenjima za hosting postaju najveći neovisni pružatelj usluga web hostinga u Velikoj Britaniji. Osim toga, nudi LiteSpeed ​​Cache optimiziran za WordPress, koji web lokaciju čini šest puta brže od uobičajene i povećava performanse uz SSD pohranu.

Oni vjeruju u potpunu transparentnost te stoga nude trenutnu web stranicu s statistikama o njihovim performansama na poslužitelju. Ovdje možete jednostavno upravljati svojim hostingom, vraćanjem i sigurnosnim kopijama podataka i statističkim podacima web mjesta pomoću cPanel upravljačke ploče.

Zaključak

Prije pretplate na bilo koji plan, pažljivo pročitajte ugovor o hostingu jer zajedničko posluživanje poslužitelja dolazi s strogim ograničenjima. Oni vam mogu zabraniti upotrebu određenih aplikacija ili dodataka na vašoj web lokaciji.

Ako vaša web lokacija privlači promet s malim količinama i ne treba vam veliku memoriju, preporučljivo je koristiti zajednički hosting. No, ako vaša web lokacija privlači veliku količinu prometa, okruženje za zajedničko gostovanje nije dobro. Međutim, plan uvijek možete prebaciti kad web-lokacija postane uspješna u širenju resursa. Ako koristite WordPress, možete isprobati premium hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map