12 najboljih platformi za video hosting za vaše poslovanje

Gostovanje videozapisa na tradicionalnom web hosting poslužitelju nije najbolja ideja. Otkrijte zašto!


To je zato što, kako se povećava broj videozapisa, ugrožavat ćete resurse svog poslužitelja i usporiti web mjesto. I vjerujem da je sada već univerzalna činjenica da mala brzina nije ono što Google voli rangirati.

Da biste izbjegli sve to, možete, a trebali biste se odlučiti za specijaliziranu video hosting platformu koja će posjedovati sve vaše videozapise, a zatim je ugraditi u svoju web stranicu / blog.

Ako vas to nešto zanima, pročitajte ovaj članak do samog kraja i nadamo se da ćete se sačuvati od propasti učinaka trošenja resursa vašeg servera.

Prednosti upotrebe videozapisa

Iako postoji mnogo razloga za korištenje videozapisa, ovdje ih je samo nekoliko.

Lako za konzumiranje

Informacije putem videozapisa u usporedbi s člancima lako su za konzumiranje, jer se mogu sažeti prilično brzo. Također, u današnje vrijeme nema puno ljudi koji sjede i čitaju ogromne odlomke teksta.

Ovo je pravo vrijeme za početak fokusiranja na videozapise, jer do 2020. online videozapisi činit će više od 82% cjelokupnog internetskog prometa potrošača.

Soba za detalje

Ako se doda gore navedeno, članak se ne može protezati na nešto predugo samo radi prikazivanja puno detalja. To bi izbacilo čitatelje i demotiviralo ih jer čitanje članka od 15.000 riječi nije šala.

Srećom, postoji popravak i to je videozapis. Možete obuhvatiti koliko god detalja u svojim videozapisima i želite ih čak i izrezati na dijelove kako biste ih lakše potrošili.

Gradi povjerenje

Postoji nešto u videu koji vrišti profesionalizmom (očito, ako se učini kako treba!). Taj preokret i / ili pokazivanje lica mogu povećati povjerenje kupaca u veliko vrijeme. Bilo da se radi o promociji, demonstraciji proizvoda ili internetskom tečaju, nema bolje mogućnosti od videa.

Pretvara bolje

Video marketing može vam pomoći da se vaš proizvod ili usluga prodaju puno bolje nego bez njih. A ja to ne izmišljam. Nedavna studija autora Unbounce dokazao je da videozapis na odredišnoj stranici može povećati stopu konverzije i do 80%. Koliko je to uvjerljivo?

Kao što je rečeno, skočimo ravno na popis.

SproutVideo

Pouzdaju se kompanije poput FedExa i Fendera, SproutVideo je snažna i super jednostavna video hosting hosting platforma za tvrtke. Možete pratiti i analizirati svaki dio metrike i u skladu s tim planirati.

moram reći @sproutvideo ima NAJBOLJE dokumente za korisničku podršku / podršku na bilo kojoj platformi koju sam ikada koristio. Uvijek zadovoljstvo koristiti njihov proizvod i razgovarati sa svojim timom!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15. kolovoza 2019. godine

Ova je platforma sigurna i pruža razne kontrole privatnosti za bolji doživljaj dijeljenja videozapisa. Uz to možete stvoriti i vlastite prilagođene videoplayere, popise za reprodukciju i strujanje u UltraHD-u.

Postoji toliko puno toga, a možete ih sve isprobati sa 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom.

Brightcove

Pruža nevjerojatna video doživljaja, Brightcove koristi HTML5 za svoj videoplayer i stvari ga čine puno ljepšim. Možete biti sigurni da će se svaki videozapis isporučen putem ove platforme dobro pojaviti na bilo kojem uređaju.

Osim korištenja videozapisa na vašoj web stranici, Brightcove vam omogućuje dijeljenje na raznim društvenim platformama, pa čak i uređivanje video zapisa izravno iz njihovog sustava. Ako želite pogledati detaljne analitike za svaki videozapis, to možete i vi.

Izvrsno se snalaze u sigurnosti i imaju sjajan tim za podršku koji je dostupan 24 sata dnevno, tako da možete biti sigurni da se dobro brinete ako dođe do bilo kakvih problema.

Vidyard

Vidyard-a usluga sve u jednom omogućuje brzu izradu i dijeljenje videozapisa na raznim platformama. Možete dodati interaktivne CTA-ove, analizirati učinkovitost prije prijenosa, pa čak i koristiti nekoliko ugrađenih alata kako biste bili što bolji.

Osim toga, možete podijeliti test i vidjeti kako se vaši videozapisi izvode na svim platformama. Ovo je potpuno izmjenjivač igara jer drastično smanjuje vaše napore i omogućuje vam da potrošite vrijeme na ono što je važno.

Vidello

Izvrsno za obrazovne sadržaje, Videollo pomaže vašim kupcima da bolje uče i postignu više pomoću svoje robusne video hosting platforme. Prilično dobro kombinira marketing i e-učenje uz pomoć njihovih video playera, aplikacija i prodajnih alata.

Bez obzira jeste li na WordPressu, Wixu, OptimizePressu ili ClickFunnelima, ovo rješenje funkcionira za sve njih. Evo još nekoliko značajki koje vrijedi spomenuti:

 • Brza struja brzine
 • Prilagodljivi video player prema vašoj robnoj marki
 • Razne aplikacije za integraciju u različite svrhe
 • Dodajte odredišne ​​stranice i tokove
 • Pretvorite gledatelje u kupce pomoću prezentacija za prodaju e-trgovine
 • Automatski SEO-optimiziran svoje videozapise s JSON meta-podacima

Vidello djeluje besprijekorno u svim preglednicima i uređajima i potpuno je siguran.

Uscreen

Platforma za distribuciju i unovčavanje videozapisa sve u jednom, Uscreen dolazi u paketu s mnoštvom zanimljivih značajki. Možete prenositi svoje videozapise, prilagoditi ih vašim potrebama i distribuirati ih putem OTT dostupnih aplikacija. Izvrsno je za privlačenje svojih videozapisa do publike šire od dosega.

Uz to, ova platforma omogućuje vam i rast pretplatnika i unovčavanje za dodatni dodatni novac. Ima integrirani video CMS, web CMS, analitiku i pristupnike plaćanja.

Možete započeti s njihovim besplatnim suđenjem.

VdoCipher

Izvrsno za poslovanje putem e-učenja, VdoCipher je još jedna sjajna platforma za video hosting i ograničava preuzimanje vašeg videa od strane gledatelja. Na internetu je bilo dosta piratstva, a DRM s holivudskom certifikatom ove platforme u potpunosti to sprečava za vaše videozapise.

Pored toga, svoje videozapise možete označiti vodenom oznakom postavljanjem različitih elemenata poput:

 • Prekrivanje teksta
 • Broj telefona
 • Email adresa
 • Logo
 • IP adresa

Video player je prilagodljiv i omogućuje vam dodavanje titlova, mogućnosti premotavanja unaprijed / unaprijed, i niz drugih mogućnosti. Imaju nevjerojatna svjedočanstva, pa smatram da ovo svakako trebate provjeriti.

Dacast

Još od Dacast kupio Vzaar, postao je puno bolji i važi za jednog od najboljih vani. Možete ugostiti svoje videozapise, analizirati rezultate, pa čak i unovčavati ih iz nekoliko uglova. Nudi visokokvalitetno iskustvo strujanja i potpuno je siguran. Vjerojatno je jedan od razloga zašto im robne marke poput Nokia, Lenovo, eBay i Canon vjeruju.

Dacast je općenito jednostavan za postavljanje i pokretanje, ali ako u bilo kojem trenutku naiđete na bilo koji problem, lako možete kontaktirati s njihovim zadivljujućim timom podrške koji je dostupan 24/7.

Vimeo

Vjerojatno ste čuli za to Vimeo kao da je jedan od najpopularnijih vani, i to s razlogom. Omogućuju vam pretvorbu dosadnih videozapisa u zanimljive, nudeći mnoštvo opcija za prilagođavanje poput:

 • Prilagođeni tekst s sjajnim fontima
 • Različiti stilovi
 • Zbirka glazbenih pjesama
 • Upadljive boje
 • Sveukupno podseća na vašu marku

Nakon toga možete učinkovito prodati svoje videozapise i pratiti napredak poput stručnjaka. Ako ste usisavač za strujanje uživo, to možete učiniti i s lakoćom.

Wistia

Wistia pruža sjajan videoplayer i hosting platformu za integraciju videozapisa na vašoj web stranici na najprofesionalniji način. Možete reproducirati videozapise iznimno velikom brzinom i izbjegavati neželjene oglase treće strane.

Veliki prozori @wistia za njihovu uslugu videozapisa – jutros su korisnika učinili vrlo sretnim!

– andrew draper (@andrewdraper) 3. ožujka 2020. godine

Budući da je marketing e-pošte ključan za bilo koji posao, Wistia vam omogućuje da zabilježite adrese e-pošte gledatelja i kasnije ih ponovno usmjerite na temelju njihovih podataka i interesa. Možete započeti besplatno i biti među brandovima poput Moza i Zendeska kao svojih kupaca.

Jetpack Video

Napravljeno za korisnike WordPress-a, Jetpack Video dolazi od njihovog dobro poznatog dodatka, a ako ste dugo korisnik WordPress-a, znate da je ovaj dodatak jedan od najvažnijih na tržištu. Njihova plaćena verzija ima sjajnu značajku video hostinga koju vrijedi pogledati.

Svoje videozapise možete ugrađivati ​​na svoju web stranicu i ne brinuti se ni za vaš prostor za pohranu, jer se sve nalazi na njihovom sustavu. Neke značajke uključuju:

 • Bez oglasa
 • Višestruka podrška za video format
 • Integrira se s urednikom postova i bibliotekom medija
 • Sposobnost automatskog reproduciranja videozapisa i postavljanja marži
 • Prilagodljivi video player

Ako već koristite njihovu besplatnu verziju, ne bi vam bilo teško da se prilagodite plaćenoj verziji.

YouTube

Svi znamo YouTube i njegov integritet. S ovom platformom gotovo ništa ne može pogriješiti, zbog čega je najpopularnije video odredište video sadržaja na mreži. Stekao je veliku popularnost kada je omogućio ljudima da lako dijele svoje videozapise u vrlo jednostavnim koracima.

Isti je slučaj i s hostingom vaših videozapisa na njemu. Možete izravno prenijeti svoje videozapise na njega, a zatim ga ugraditi na svoju web stranicu / blog. Što je bolje? Gledateljima omogućuje izravno dijeljenje videozapisa i širenje riječi.

Ako se odlučite ugostiti na YouTubeu, pogledajte ove sjajne alate za povećanje publike, prihoda i još mnogo toga.

Dailymotion

Uz mogućnost hostinga, pohrane, upravljanja i unovčavanja videozapisa, Dailymotion vrlo je sličan YouTubeu. Omogućuje vam stvaranje vlastitog kanala, izgradnju baze pretplatnika i dijeljenje videozapisa među strasnom publikom.

Sa samo nekoliko klikova možete započeti umetanje videozapisa na svoju web lokaciju uz glatko iskustvo gledanja i uključiti vaš promet. Ima i besplatni i plaćeni plan za daljnje prilagođavanje svačijim potrebama. Za početak biste trebali biti u redu s besplatnim.

Zaključak

Možete se osloniti na gore navedene platforme za video hosting i započeti širiti svoje videozapise pravoj publici, s najvećom lakoćom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map