7 Najbolja hosting hosting platforma za vaše sljedeće poslovanje

Voditi posao web hostinga prilično je unosan, no postavljanje ispočetka nije najjednostavnije.


Proces je prilično složen i za njegovo pokretanje morate upravljati centrima podataka. Ukratko, to je pravi posao i trebati bi mnogo vremena i truda.

Međutim, ako nešto tražite ako ne želite uložiti u to puno vremena i truda, onda imam rješenje za vas. Zove se hosting hostinga.

Najjednostavnije objašnjenje hostinga distributera bilo bi – kupite dovoljno snage poslužitelja (prostora / propusnosti) od pouzdanog pružatelja usluga hostinga i zatim to izravno ponudite kupcima kao da ste sami davatelj web hostinga. Na ovaj način možete prodavati usluge hostinga bez da stvarno posjedujete nikakve podatkovne centre. Jednostavno koristite moć Bijela oznaka.

U tom procesu također ostvarujete značajan iznos prihoda i osnivate posao oko toga. Ova vrsta poslovanja može se povećati na impresivnu razinu i možete uživati ​​u nizu pasivnih prihoda.

Sada postoje i stvari koje morate imati na umu pri odabiru pružatelja usluga hostinga kod kojih ćete kupiti resurse poslužitelja. Neke od njih su navedene u nastavku.

Rezultat neispravnosti

Vjerojatno prva stvar koja treba biti na vašem popisu prilikom odabira hosting platforme, uptime rezultat je vrlo važan. Trebate odabrati onaj koji radi 24 × 7, izgrađen na moćnim poslužiteljima i ima pouzdane mrežne veze.

Da biste pojednostavili stvari, trebali biste pogledati pružatelje usluga koji imaju minimalni učinak od 99,5%. Sve u nastavku će otežati stvari vama i vašim kupcima.

Korisnička podrška

Mnogo je mogućnosti da nešto pođe po zlu ili da ste zaglavili u nekom trenutku, tako da je neophodna dobra tehnička podrška. Nešto što djeluje 24 × 7 i ima različite načine povezivanja, poput telefona, e-pošte i razgovora uživo bit će idealno.

Cjelodnevni sustav podrške važan je kada boraviš u drugoj vremenskoj zoni.

Održavanje

Redovnu rutinu održavanja potrebno je potražiti kod pružatelja usluga hostinga. Trebali bi vršiti pravovremeno osvježavanje hardvera, ažuriranja softvera, provjeru poslužitelja i sigurnosne zakrpe.

sigurnosti

Bez obzira koliko je sigurnost tijesna, uvijek će postojati barem male šanse da se hakira ili manipulira. Da biste imali najbolju šansu da ga ne napadnete, važno je odabrati hosting pružatelja usluga koji stavlja veliki naglasak na sigurnost..

Uz sve to u redu, skoknemo na popis.

A2Hosting

S ultra pouzdanim poslužiteljima, A2Hosting nudi uslugu super brzine za vas i vaše kupce. Njihova opcija “Turbo poslužitelji” pomaže vam u postizanju nevjerojatnih 20 puta brže učitavanje stranica, i jedna je od najboljih na tržištu.

Možete očekivati ​​99,9% jamstva za produženje rada i poslužitelj koji teško izaziva štucanje. Tijekom godina osvajali su nekoliko nagrada i to čisto zbog svoje velike usluge. Njihovi se serveri optimiziraju brzinom, a vi dobijate slobodu izbora željenog mjesta poslužitelja, zajedno s besplatnim SSD-ovima.

Nadalje, prilagođen je programerima i jednostavan za upotrebu zahvaljujući upravljačkoj ploči Web Host Manager (WHM). Dobijate podršku od 24 × 7 od tima koji je dovoljno obrazovan i kvalificiran za rješavanje bilo kakvih tehničkih problema.

Bilo bi šteta ako vam kažem da ovo gostovanje košta ruku i nogu. Srećom, to nije slučaj. Njihov početni plan iznosi samo 9,80 USD mjesečno.

SiteGround

Već sam to rekao i reći ću to ponovo, SiteGround, općenito, jedan je od mojih omiljenih hosting pružatelja usluga. Bio sam s njima godinama i nikad nisam osjećao potrebu da se prebacim u drugu tvrtku. Oni su SIGURNI, pogotovo njihov tim za podršku.

Za manje od 15 USD mjesečno dobivate njihov hosting plan GoGeek koji nudi 40 GB web prostora. Dobijate i:

 • Neumjeren promet
 • Neograničeno web mjesta
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Prioritetna podrška 24 × 7
 • Dodajte račune suradnika za svoje članove.
 • Besplatni SSL
 • Cloudflare CDN integracija

Svojim kupcima možete ponuditi kompletnu verziju White Label hostinga bez ikakvog brendiranja SiteGround-a. Sve u svemu, postoji toliko mnogo mogućnosti ovog pružatelja usluga hostinga da će vaše poslovanje biti puno korisnije.

InMotion hosting

Sa besplatnim SSD-ovima, SSL-om, cPanelom i WHMCS-om, InMotion hosting je dobar kao i ostali na ovom popisu. Dobivate besplatne transfere, sjajnu podršku 24 × 7 i nenadmašne cijene. Njihova ulazna razina košta samo 15,39 USD mjesečno i nudi 800 GB propusne širine i 80 GB prostora na disku.

To je prilagođeno programerima i vi dobijate besplatne račune e-pošte, zajedno s neograničenom domenom i raznim sigurnosnim značajkama. Dobivate potpunu kontrolu nad svojim hosting prodavačem i možete ga prilagoditi po vašoj želji.

Izvrsna stvar je što su njihovi poslužitelji opremljeni Corerovom DDoS zaštitom i Patchmanovom detekcijom zlonamjernog softvera, tako da nema puno brige oko sigurnosti..

Namecheap

Dobivate neograničenu propusnost i besplatne račune cPanel za hosting svog prodavača Namecheap. Lako je upravljati svime sa jedne jedinstvene nadzorne ploče i jednostavno postavljati sustave za upravljanje sadržajem, zajedno sa stvaranjem vlastitih poslužitelja imena.

Također možete dodati neograničene domene i zaštititi sve zaštitnim zidovima i antivirusnim softverom. Nadalje, možete jednostavno upravljati računima hostinga svojih klijenata uz pomoć Web Host Managera (WHM).

Da ne spominjemo, sve možete prilagoditi i postaviti svoju platformu za naplatu na White Label uslugu. Sigurnost i brzina nikad nisu problem kod Namecheapa, jer je to uvijek bio njihov glavni fokus.

Hostgator

Godinama Hostgator bio je izbor za gostovanje distributera, ali tada su se pojavile druge mogućnosti i to je malo prešlo u stranu. Ali što je impresivno, to je da je još uvijek jedan od istaknutih i zato ima mjesto na ovom popisu.

Evo nekih od mnogih prednosti korištenja HostGator-ovog distribucijskog hostinga:

 • Neograničeno domena i računa e-pošte
 • Zajamčeno je 99,9% produženog rada
 • Privatni poslužitelji imena na temelju vaše domene
 • Besplatno softvera za upravljanje klijentima i naplatu WHMCS
 • WHS / cPanel upravljačka ploča
 • Programer za obitelji
 • 24 × 7 tehnička podrška

Možete započeti za samo 19,95 USD / mjesečno i uspostaviti poslovanje s web hostingom.

Zamašnjak

Možeš koristiti Zamašnjak tvrtki White Label i prodaju njihove usluge po vlastitim cijenama, i to redovito. Dobijate svoje vlastito područje upravljanja klijentima i sustav naplate za početak valjanje kockica od riječi go. ��

Također, Stripe možete integrirati u sustav naplate tako da plaćanja idu izravno na vaš bankovni račun. Flywheel ima izvanredno osoblje za pomoć koje će vam pomoći u bilo kojem koraku postupka. Dostupne su 24 x 7 kako bi vam napravili sigurnosnu kopiju.

Ovdje treba napomenuti da je hosting hostinga kompanije Flywheel dostupan kao dodatak za bilo koji od njihovih planova. To znači da morate odabrati plan web hostinga i kupiti ih dodatak White Label. Dodatak košta 99 USD mjesečno povrh redovnih naknada za hosting koje plaćate.

ResellerClub

S ResellerClub-a Linux hosting prodavača, možete započeti za samo 11,39 USD / mjesečno kada vam se naplati tri godine i pokrenete vlastiti web hosting posao. Prilično je jednostavno postaviti i upravljati svim svojim web lokacijama s jedne upravljačke ploče.

Evo nekih glavnih značajki koje morate znati:

 • Besplatno WHM i cPanel
 • Instalacija aplikacije jednim klikom uz Softaculous Installer.
 • Zaštićeno CDN-om
 • Neograničeni računi e-pošte
 • Besplatna migracija od drugog pružatelja usluga hostinga
 • Nenadmašna brzina poslužitelja

Štoviše, možete uživati ​​u čvrstoj sigurnosti i timu za podršku koji dobro poznaju sve poslove.

Zaključak

Kao što je prethodno rečeno, pokretanje posla s hosting prodavačem prilično je isplativo i sigurno ne zahtijeva nikakvu raketnu znanost. Bez sumnje, gore navedeni pružatelji usluga hostinga su ono što trebate odabrati da biste najbolje započeli posao.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map