7 najbolje upravljanih VPS hostinga za male i srednje tvrtke

Došlo je vrijeme u svakom uspješnom poslu kada morate nadograditi svoje resurse, a čini se da je hosting jedan od prvih.


Kako vaše poslovanje postaje sve popularnije među ljudima, dolazi do ozbiljne potrebe da nadogradite svoje hosting servere sa “Shared” na VPS kako biste mogli upravljati brojem korisnika koji dolaze.

Siguran sam da znate što pretjerano korištenje resursa poslužitelja čini vašem poslu. Ako ne, onda je bolje da ne znate, jer ta stvar frustrira.

Prelazak sa “Shared” na VPS često je najbolji izbor jer sjedi točno između “Shared” i “Cloud”. Iako “Shared” nije dovoljno, “Cloud” možda do sada nije potreban, s obzirom da ste čitavo vrijeme koristili “Shared”.

U skladu s tim, VPS hosting je definitivno najbolja opcija kada upravo izlazite iz “Zajedničkog” hostinga. Možete uživati ​​u prednostima namjenskih resursa servera za bolje performanse i što je najvažnije, pružite svojim korisnicima brz i bez zaostajanja.

Prije nego što nastavim nabrajati najbolje upravljani VPS hosting, evo nekoliko glavnih prednosti njegovog korištenja. ��

Omogućuje vam potpunu kontrolu nad poslužiteljem

Kada se odlučite za VPS hosting, dobivate potpuni korijenski pristup poslužitelju. To vam pomaže da budete na prednjem sjedištu vašeg poslužitelja i da ga možete podešavati na bilo koji način koji želite. Na primjer, možete odlučiti instalirati bilo koji prilagođeni softver bez potrebe da čekate davatelj usluge hostinga ga podrži.

Povećava pouzdanost vaše web stranice

Zajedničko gostovanje doslovno je poput one fraze: “Ako umreš, umrijet ću s tobom.” To znači da postoje mogućnosti da ćete izložiti podatke svoje web lokacije u slučaju da nešto pođe po zlu s nekom drugom web-lokacijom na istom poslužitelju jer je podijeljeno.

S druge strane, VPS hosting server namijenjen je samo vašoj web stranici. Ne morate brinuti o tome što se kuha na drugim web lokacijama na vašem poslužitelju jer ćete biti jedini koji je prisutan.

Omogućuje jednostavno skaliranje

VPS hosting pruža vam slobodu da neometano skalirate svoje resurse kako rastete. Ovo je neophodno kada ćete prijeći ograničenja poslužitelja kako biste ga lako povećali bez ikakvih zastoja ili tehničkih problema..

Sada, zaronimo na popis.

A2 hosting

Pomoću upravljačke ploče za jednostavno korištenje i moćnog, izoliranog poslužitelja, A2 hosting je vođenje VPS hostinga fino je prilagođeno za podnošenje teških poslova. Potpomognut je rezultatima od 99,9% i pametnim timom podrške koji će ući u akciju kad god ih pozovete.

Planovi za cijene počinju od samo 25 USD mjesečno, a sam ulazni nivo ima nevjerojatne značajke, poput:

 • 4 GB rama
 • 75 GB prostora za pohranu
 • Besplatni SSL i SSD
 • Odlučite se ugostiti u jednom od njihova četiri data centra – Arizoni, Michiganu, Amsterdamu i Singapuru

U svim planovima dobivate opciju koja se zove Turbo Server, a koja vam daje 20X veću brzinu, što je prilično izvanredno. A da i ne spominjemo, A2 hosting također jako naglašava njihovu sigurnost.

Tekuća mreža

Dobivate snagu posvećenog poslužitelja i fleksibilnost hostinga u oblaku s kojima Tekuća mreža. Njihov VPS hosting opremljen je nekim robusnim sigurnosnim značajkama, a također je i vrlo brz. Sa svakim planom dobivate prednosti Cloudflare CDN, ServerSecure i DDoS napada od zaštite.

Izvrsna stvar u korištenju VPS hostinga tekućeg weba je da nude klastere poslužitelja koji su prilagođeni prilagođenim potrebama i namijenjeni su popularnim aplikacijama, poput WordPressa, WooCommercea itd. Njihov tim za podršku također vam pomaže u upravljanju svime tako da ne morate povlačiti tvoja kosa iz frustracije.

Planovi cijena Liquid Weba kreću se od 59 USD mjesečno.

Hostgator

Hostgator nudi kompletnu prilagodbu i gomilu sigurnosnih značajki, poput konfiguracije diska RAID 10 i podatkovnog centra HVAC jedinica. Klikom na gumb možete brzo pokrenuti male i veličine.

Osim toga, možete:

 • Hostirajte neograničene domene i poddomene
 • Dodajte neograničene adrese e-pošte.
 • Dodajte privatne poslužitelje imena
 • Stvaranje baza podataka
 • Stvaranje FTP računa

HostGator surađuje s vodećim stručnjacima poput Intel-a i AMD-a na stalnom ocjenjivanju i održavanju stalnih performansi unutar svojih poslužitelja. Također, njihov tim za podršku dostupan je 24 sata dnevno, putem chata, telefona i e-pošte.

Plan ulazne razine HostGator-ovog VPS hostinga košta samo 19,95 USD mjesečno.

DreamHost

Počevši od samo 10 USD mjesečno, DreamHost jednostavno je za postavljanje i upravljanje. Sadržan je s osnovnim značajkama performansi i sigurnosti. Možete uživati ​​u neograničenom propusnom opsegu i prometu te dobiti besplatne SSD, SSL, TLS, e-poštu i neograničenu domenu.

Uz to, ovaj pružatelj usluga hostinga osigurava 100% zajamčeno produženje rada i neograničenu podršku od 24 sata dnevno, koja će vaše zahtjeve riješiti u trenu. Neograničene MySQL baze podataka također su uključene u svaki plan jer je to radna kuća svijeta web baze podataka.

Konačno, važno je spomenuti da ste dobili i automatska ažuriranja softvera i mogućnost skaliranja vašeg ovna i prostora za pohranu u roku od samo 10 sekundi.

OVHcloud

Sasvim jednostavno, ali pruža izvrsne performanse, OVHcloud olakšava skaliranje i prilagođavanje vašeg VPS hosting poslužitelja. Dopušteno vam je korištenje svih hardverskih resursa za vaše web mjesto (stranice), a vi imate i potpuni administratorski pristup vašem virtualnom poslužitelju.

Ovaj poslužitelj VPS hostinga može upravljati neograničenim prometom s maksimalnom propusnošću od 2 GB / s. To je puno za gotovo svaku web lokaciju.

Osim toga, imate nekoliko rezervnih opcija i impresivne rezultate produžetka. OVHcloudovi cjenovni planovi počinju od samo 5,52 USD mjesečno kad se plaćaju godišnje. Cijena je prilično niska za razliku od onoga što nude, pa ako vam je glavna prepreka, ovaj pružatelj usluga hostinga može biti upravo ono što tražite.

Bluehost

Izgrađen iz temelja pomoću svih SSD prostora za pohranu, Bluehost je istaknuto ime u hosting prostoru. Nakon prijave možete uživati ​​u pogodnostima poput:

 • Jednostavno za postavljanje i pokretanje odmah
 • Besplatno ime domene za 1. godinu
 • Izuzetne performanse, zahvaljujući tehnologiji otvorenog koda
 • Zajamčena sredstva uz pomoć KVM hipervizora
 • Potpuna upravljačka ploča s poboljšanim funkcijama

Uz sve to, 24 sata na sat kroz različite medije dobivate pomoć stručnjaka. Ako smatrate da je to vrlo dobro, tada biste htjeli započeti s njihovim ulaznim planom cijene od 15 USD mjesečno.

Fasthosts

Kao što ime implicira, Fasthosts je vrlo brz, ali i vrlo pristupačan. Započnite tako da odaberete VPS paket, a zatim ga prilagodite dodavanjem prostora za pohranu, RAM-a i CPU-a kako bi odgovarali vašim točnim zahtjevima..

Evo nekih glavnih značajki ovog pružatelja usluga hostinga:

 • Neograničen promet
 • Zajamčeno 999% produženog rada
 • Certificirani centri podataka iz Velike Britanije koji su sigurni i zaštićeni
 • Potpuni pristup korijenu
 • Besplatni SSL certifikat
 • Namjenski resursi koji jamče stabilnost i pouzdanost
 • 24/7 podrška

S njihovim VPS hostingom možete ustati i trčati za samo 55 sekundi. To je ludo, ali to je ono što se ime zalaže – brzo.

Zaključak

Gore navedene usluge VPS hostinga pomoći će vam da se borite protiv sve veće količine korisnika i pružit će vam mnogo više kontrole nad svojim resursima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map