Top 4 Premium WordPress varnostni vtičniki in storitve

Ko gre za varnost, dovolj dobrega ni dovolj. Zato morate vedno poiskati vrhunski varnostni vtičnik WordPress.


Na splošno ne moremo zanikati, da vrhunski WordPress vtičniki ponujajo veliko večjo vrednost kot brezplačni. Toda tudi med premium vtičniki je nekaj takih, ki so na vrhu prehranske verige. Lahko so drage, vendar imajo edinstven vpliv na vaše podjetje in nobeno spletno mesto WordPress, vredno njegove soli, ne more brez njih.

Ta objava je približno štirih tako neverjetnih vtičnikov in storitev. Najprej se malo odmaknimo in pogovorimo o tej temni umetnosti, znani kot spletna varnost.

Zakaj bi moral skrbeti za spletno varnost?

Hmmm, dobro vprašanje.

Težko se boste navdušili nad varnostjo, ko vaše podjetje raste, vaše spletno mesto pa se odlično obnese iz meseca v mesec. Zdaj veste, da je vaše podjetje stoodstotno digitalno – teh nekaj datotek, ki živijo v javnem računalniku, je tisto, zaradi česar je vaše podjetje vse, kar je.

In verjeli ali ne, zelo je plitva podlaga da boste bankovali celotno prihodnost. Nove knjižnice, programska oprema in funkcije se vsak teden potiskajo, vendar je stanje varnosti še vedno tam, kjer je bilo pred desetimi leti (še vedno je več grdih načinov, kako razbiti spletno aplikacijo).

To še posebej velja za WordPress, ki z varnostnega vidika nima arhitekture, ki bi lahko vzbujala zaupanje.

Tveganje za vas, lastnik podjetja, je ogromno – izgubiti vse, kar ste z leti ustvarili, v nekaj sekundah. Razmislite o tem – posel se bo hitro (ali tiho) ustavil, pritožbe strank in jeza se bodo stopnjevale eksponentno in nič ne bo storiti.

Tudi če imate več in pogoste varnostne kopije vsega in lahko spletno mesto obnovite, bo škoda za vaš ugled nepopravljiva.

Z drugimi besedami, prosim, prosimo, da zaradi vašega podjetja in njegovega ugleda delujte, preden bo prepozno. Z uporabo enega ali več predlogov v tej objavi boste lahko poskrbeli za 99% šibkih povezav vaše obrambne verige (kot za preostalih 1% vsi jih imajo). Skrbite za varnost svoje spletne strani WordPress.

Ukrepaj zdaj!

V redu, dovolj močne motivacije; pojdimo na predloge. ��

SUCURI

SUCURI je požarni zid v oblaku, CDN, nadzor in zaščita DDoS; vse zvite v eno.

To je ločena, nevtralna platforma, ki deluje s katero koli CMS ali spletno namestitvijo, predvsem WordPress, Joomla, Drupal in Magento.

Pojdite na njihove načrte cen in našli boste čudovite ponudbe. Najbolj me je pritegnil načrt 199,99 USD na leto, ki vsebuje vse, kar lahko zahtevate (skeniranje kramp, spremljanje črnih seznamov, zaščita DDoS, CDN, SSL, požarni zid), skupaj z dvanajst urnim odzivnim časom in 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja ! : -O

Draga?

Za spletno mesto, ki zasluži nekaj tisoč dolarjev na mesec (ali leto) in lahko kadar koli izgubi vse na neumen, avtomatiziran napad? Sploh ne!

Wordfence

Wordfence je do zdaj nekakšno ime gospodinjstva, saj je eden najboljših vtičnikov freemium tam. Tudi po 2+ milijonih aktivnih namestitev ohrani skoraj popolno oceno in je za izkušene WordPress-ove administratorje številna ena za namestitev..

Toda pravo veselje tega vtičnika je v premija različica, kjer dobite zelo uporaben požarni zid in dobre lastnosti (filtriranje IP, blokiranje države, skeniranje na prostem).

Ledenica na torti je nadzorna plošča za poročanje, ki je na voljo neposredno iz skrbniškega menija WordPress.

Cena? 99 USD na spletno mesto na leto. Komaj, norčeval si me?!

iThemes Varnost

iThemes je znano ime v upravljanem gostovanju WordPressa, imajo pa tudi neverjeten premijski varnostni vtičnik iThemes Varnost. To je še ena ponudba baterij, ki vsebuje nekaj edinstvenih in uporabnih funkcij. Občutek sem prisiljen, da vzamem premor in na hitro razpravim o njih.

Zaznavanje sprememb datoteke: WordPress je (skoraj) vse o datotekah in vsebini, ki je v njih. Ko je vtičnik dodan, doda svoje datoteke; ko je jedro posodobljeno, se zamenja več datotek; in tako naprej. To pomeni, da če je nekdo dobil dostop do vašega spletnega mesta in namešča zlonamerno kodo, so spremembe datotek ena prvih stvari, ki jih mora iskati.

Zaznavanje 404: Največja grožnja večini spletnih strani ni od odločnih hekerjev, temveč od botov, ki vztrajajo s svojimi nespametnimi, a temeljitimi napadi. Na primer, WordPress bot, zasnovan za kramp, bi se začel z iskanjem ključnih URL-jev v nastavitvi, ki bi lahko bila ogrožena..

Na primer, lahko poišče / admin, / only-members, / private in tako naprej, v upanju, da najde stran, ki omogoči dostop do spletnega mesta po razbitju gesla. Ker pa ta bot lahko samo ugiba in kombinira po možnostih, bo na strežniku ustvaril veliko 404 (ni najdenih) zahtevkov.

Z drugimi besedami, zahteva, da se blokira, kar je iThemes Security dobro.

Iskreno, število funkcij je preveč, da bi lahko tukaj vse razpravljali, zato vas priporočam, da obiščete spletno mesto in si ogledate.

Če ste samostojni razvijalec WordPressa, lahko zaščitite do 10 spletnih mest za 127 USD na leto. To je 12,7 USD na leto za eno spletno mesto. Nemogoče verjeti!

Cloudflare

Brez dvoma ste že slišali za Cloudflare; gre za eno od najboljših (ali najboljših?) imen, kadar gre za visoko zmogljiv CDN. Mislim, če ne raziskujete CDN-jev sam, je Cloudflare verjetno prva stvar, ki vam pade na pamet ali ime, ki ga kdo priporoči, ko gre za CDN.

Mogoče pa ne veste, da je pro načrt je varnostna ponudba industrijske kakovosti, ki jo uporabljajo podobno kot Discord, Crunchbase, Udacity, ZenDesk, Cisco. . . V redu, ustavil bom, preden bodo moji možgani eksplodirali!

Cloudflare ni vezan samo na WordPress, ampak deluje z vsemi. To je izredno resna, visokozmogljiva ponudba za podjetja, ki se stvari premikajo v blaznem obsegu in si sploh ne morejo privoščiti slabosti, ne glede na minuto.

The pro načrte so drage, osnovna pa znaša 20 dolarjev na mesec, vendar vsebuje lepe funkcije, kot sta optimizacija slike in mobilna optimizacija. Torej, če ste v merilu, v katerem zakoni (računalniške) fizike niso več upoštevani, in nič manj kot to, kako deluje haubica, je Cloudflare odgovor.

Zaključek

Za zaključek ne morete narobe z nobenim od teh vtičnikov / storitev tukaj. Nekaterim najbolje uspeva kombinacija Wordfencea in Cloudflare, medtem ko drugi z veseljem aktivirajo SUCURI in jim ni treba skrbeti za skupne napade, blokirane v enem dnevu.

Moj nasvet?

Ista dolgočasna stvar, ki jo vedno rečem: ne mudi se in vedno pregleduj s ščepcem soli. Tudi moja. First Najprej pojdite na brezplačno / najcenejšo različico, preizkusite jo nekaj časa v različnih primerih uporabe in šele nato spremenite.

Naj vam bo varna in uspešna namestitev WordPress-a! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map