Flywheel Review 2020: is het betrouwbaar beheerde WordPress-hosting?

Zoek je naar Vliegwiel hosting review? Hier hebben we bij WPressBlog een gedetailleerde Flywheel WordPress hosting review geschreven voor 2020.


WordPress is het populairste CMS ter wereld. Begonnen als blogsoftware, is het een begrip geworden. Er zijn veel functies in WordPress die uw ervaring met de website kunnen verbeteren, maar ze hebben weinig kennis nodig om zich mee te bemoeien.

Als het gaat om webhosting, vereist WordPress een specifieke minimale serverconfiguratie om soepel te kunnen werken. Vanwege de populariteit hebben veel bedrijven over de hele wereld een toegewijd team en pakketten voor WordPress Web Hosting of ze handelen uitsluitend WordPress webhosting.

Vliegwiel recensie 2020

Flywheel, dat in 2012 werd gelanceerd, is een van de laatste. Het bedrijf concentreert zich uitsluitend op WordPress-webhosting en biedt ook kleine tot zakelijke hostingdiensten.

Vliegwielhostingplannen en pakketten

Wanneer we het hebben over hostingpakketten, zijn we vaak van mening dat er meerdere opties moeten zijn om uit te kiezen. Soms brengt het de klanten echter in verwarring, vooral wanneer ze niet goed thuis zijn in de hostinggerelateerde terminologie.

Flywheel WordPress Hosting Review

Het kiezen van het juiste hostingpakket is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date is en dat de snelheid op alle locaties over de hele wereld even goed is. Om het proces te vereenvoudigen, heeft Flywheel slechts 5 vooraf ontworpen pakketten.

Voor enkele sites

Klein:

Dit pakket is perfect voor diegenen die een enkele website van kleine omvang hebben met een minimaal aantal bezoekers. In dit pakket krijgt u 5 GB schijfruimte, 250 GB bandbreedte, 24 × 7-ondersteuning en een gratis SSL-certificaat samen met vele functies. Wanneer dit pakket jaarlijks wordt gefactureerd, kost het u $ 14 per maand. Als uw website meer bezoekers begint te krijgen of als u meer bronnen nodig heeft, kunt u het pakket altijd upgraden door contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Persoonlijk:

Ideaal voor websites met ongeveer 25.000 bezoekers per maand, dit pakket is een van de meest populaire op Flywheel. Onder dit pakket krijgt u 10 GB schijfruimte, 500 GB bandbreedte, 24 × 7-ondersteuning, gratis SSL, gratis staging-site en nog veel meer. Je kunt er ook een multisite-pakket van maken door $ 10 per maand extra te betalen.

Professioneel:

Ideaal voor grote ondernemingen, nieuwsportalen, e-commerce websites en soortgelijke websites, dit pakket biedt de broodnodige snelheid en het mechanisme voor uw website. Door voor dit pakket te kiezen, krijgt u 20 GB schijfruimte, 1 TB bandbreedte, 24 × 7 ondersteuning, gratis SSL, gratis staging-site en nog veel meer. Het is ideaal voor websites met meer dan 100.000 bezoekers per maand.

Voor veel sites

Freelancer:

Als u een nieuwe dienstverlener, ontwikkelaar of ontwerper bent, of als u meerdere websites moet beheren, dan is dit het pakket voor u. Dit pakket biedt 40 GB schijfruimte, 4 TB bandbreedte per maand, 24 × 7 ondersteuning, geen extra kosten, gratis staging-sites, gratis SSL-certificaat en nog veel meer.

U kunt tot 10 WordPress-sites hosten of 10 WordPress-installaties onder dit pakket hebben. Als u meer bronnen nodig heeft of dit pakket wilt upgraden om meer websites te hosten, kunt u ervoor kiezen om het pakket te upgraden en kunt u dit doen door contact op te nemen met de klantenservice.

Agentschap:

Dit pakket is gemaakt voor grotere serviceproviders met maximaal 30 WordPress-installaties en biedt 120 GB schijfruimte, 8 TB bandbreedte, telefonische ondersteuning, gratis staging-sites, gratis SSL, scherp geprijsde CDN en multi-site, toegewijde accountmanager en nog veel meer.

Op maat:

Als u iets anders of extra’s wilt van de pakketten die door het bedrijf zijn gedefinieerd, kunt u contact met hen opnemen en vragen om een ​​pakket op maat op basis van uw vereisten en budget. U kunt ruimte, RAM, bandbreedte en andere bronnen kiezen naargelang uw behoefte en het bedrijf zal op basis daarvan de best mogelijke offerte verstrekken. De aangepaste pakketten zijn het meest geschikt voor mensen met grote ondernemingen of websites met veel verkeer, zoals e-commercesites.

Flywheel Enterprise Hosting

Flywheel biedt de nieuwste infrastructuur met hoogwaardige beveiligingsfuncties. Hier hoeft u zich nooit zorgen te maken over de beveiligingsproblemen, aangezien de gezondheidsstatus van uw websites elke dag wordt gecontroleerd.

U krijgt elke drie maanden een rapport inclusief uptime, veiligheidscontroles, back-ups, enz. Het vliegwiel is de beste hostingoptie voor webontwerpers en bureaus die meerdere blogs bouwen.

Snelheid en prestatie

Elk pakket met vliegwiel wordt geleverd met robuuste caching. De server-side caching neemt de vereiste van de extra plug-in weg, wat de druk op de aan u toegewezen middelen vermindert.

Zelfs met websites met veel bezoekers overtreffen de prestaties en snelheid de verwachtingen. Het bedrijf biedt ook een CDN van Content Delivery Network die de ervaring voor uw bezoekers verder kan verbeteren.

Het ondersteuningsteam controleert elke server regelmatig en blijft deze upgraden volgens de vereisten.

Datacenters

Momenteel heeft Flywheel 10 datacenters verspreid over de hele wereld. Deze locaties zijn New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapore, Tokyo, Toronto, Amsterdam, Frankfurt en Londen.

De wereldwijde datacenters geven uw website betere prestaties en als u meer snelheid wilt, kunt u ervoor kiezen om CDN te hebben van de 30 knooppunten over de hele wereld.

Beveiliging van vliegwielhosting

Flywheel biedt uitgebreide beveiliging voor al haar klanten. Alle gegevens die in en uit de servers gaan, worden versleuteld. Over het hele platform wordt elke informatie opgeslagen of verzonden in een versleuteld formaat. Voor elke website bieden ze gratis SSL.

Het team van ingenieurs bewaakt de hardware en software regelmatig en werkt deze indien nodig bij. De accounts hebben tweefactorauthenticatie die een beveiligingslaag toevoegt.

Klantenservice

Voor elk webhostingbedrijf is de echte uitdaging om eersteklas aftersalesondersteuning te bieden aan zijn klanten. Flywheel heeft een toegewijd team van experts om algemene en WordPress-centrische ondersteuning te bieden.

Er zijn verschillende modi waarin u ervoor kunt kiezen om contact met hen op te nemen via e-mail, ondersteuningstickets, online chat en sociale mediaplatforms. De vertegenwoordigers van het bedrijf zijn hyperactief op sociale media-accounts en lossen kleine vragen daar vaak binnen een paar minuten op op. Ze moedigen hun klanten ook aan om hen te volgen op Facebook en Twitter voor een snellere oplossing van de vragen.

Voors en tegens van vliegwiel

Voordelen van vliegwiel:

 • Robuuste cloudgebaseerde hosting om hoogwaardige prestaties te leveren.
 • Aangepaste systeemconfiguraties voor snelle laadtijd.
 • Meerdere datacenterlocaties voor betere connectiviteit.
 • 30-dagen geld terug garantie.
 • Blokkeert elk IP-adres dat er onmiddellijk dreigend uitziet.
 • Snelle ondersteuning door experts voor het geval de site wordt gehackt.
 • 24 × 7 betrouwbare ondersteuning.
 • Server end caching-systeem om stress op uw resources te verminderen.
 • Gratis demo-testruimte.
 • SSL-certificaat zal u helpen het verbeteren van uw website ranking.
 • Gratis website-migratie.

Nadelen van Flywheel:

 • U kunt geen SSL kopen, maar alleen die installeren die beschikbaar zijn bij het bedrijf.
 • Geen Git-implementatiesysteem.

Vliegwiel kortingen en aanbiedingen

Het is voor de bedrijven een ritueel geworden om korting en aanbiedingen aan de klanten te geven. Elk jaar rond feestdagen en speciale gelegenheden zoals Black Friday-uitverkoop, biedt Flywheels exclusieve kortingen voor nieuwe klanten. Met behulp van deze aanbiedingen kunt u flinke kortingen krijgen op de pakketten.

Vliegwiel alternatieven

Als alternatief voor Flywheel-hosting kun je kiezen voor WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (betaalbare hostingprovider) of Pressidium. Ze zijn allemaal de beste WordPress-hostingbedrijven.

Conclusie: Flywheel Hosting Review

Het vliegwiel is een van de beste webhostingbedrijven ter wereld die alleen op WordPress gebaseerde hosting biedt. Met meer dan 70.000 kleine en grote klanten in de poes is Flywheel een bekende naam geworden vanwege zijn toewijding en expertise.

Het bedrijf heeft 10 datacenters en meer dan 30 CDN’s over de hele wereld, wat u de mogelijkheid geeft om het dichtstbijzijnde datacenter voor uw website te kiezen. Ze bieden ook van tijd tot tijd speciale kortingen en aanbiedingen.

Het minimumpakket begint bij slechts $ 14. Het is begrijpelijk dat het bedrijf geen goedkope webhosting aanbiedt, maar de functies en diensten rechtvaardigen absoluut de prijs.

Voor meer informatie over Flywheel kun je het opstartverhaal van Flywheel bekijken in de volgende video:

Ontvang Flywheel Hosting

Bekijk andere beheerde WordPress-hostingrecensies:

 • Kinsta Hosting beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen 2020
 • Drukbare recensie 2020
 • WPX Hosting Review 2020
 • Pressidium Hosting beoordelingen
Vliegwiel recensie 2020
 • Snelheid en prestaties

 • Uptime

 • Veiligheid

 • Klantenservice

5

Overzicht

Flywheel is ook een van de beste premium beheerde WP-hostingproviders. Het is de beste keuze voor freelancers, ontwerpers, ontwikkelaars en bureaus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map