Glowhost Review 2020: is deze webhosting goed voor u?

Glowhost, opgericht in 2002, is een van de beste webhostingproviders. Ze hebben niet alleen veel te bieden op het gebied van hostingplannen en -services, maar dat zijn ook een van de weinige Green Web Hosting-bedrijven.


Het bedrijf stelt met trots vast dat alle datacenters 100% op windenergie draaien. Glowhost is het meest geschikt voor particulieren en bedrijven van elke omvang. Ze scheppen niet op over de laagste prijs, aangezien de pakketten aan de duurdere kant zijn, maar de goed gestructureerde ondersteuning, hoogwaardige servers en transparante transacties bieden zeker dekking voor de prijs.

Hostingplannen en prijzen

Glowhost biedt shared hosting, reseller hosting en dedicated hosting. Alle hostingplannen en prijzen worden hieronder vermeld.

Gedeelde hostingplannen

Glowhost Shared Hosting Plannen en prijzen

Glowhost biedt vier gedeelde hostingplannen: onbeperkt enkel domein, onbeperkt multi-domein, persoonlijke hosting en professionele hosting. Hun prijzen beginnen vanaf $ 4,95 / maand. Al deze abonnementen bevatten gratis domeinnaam, privé SSL, Cloudflare CDN, gratis SEO-tools en 1500+ ontwerpsjablonen.

Semi-dedicated servers

Glowhost semi-specifieke hostingplannen en prijzen

Er zijn drie semi-dedicated hostingplannen: 1 Slice, 2 Slices en 3 Slices. Hun prijzen zijn respectievelijk $ 49,99 / maand, $ 99,99 / maand en $ 149,99 / maand. Al deze semi-specifieke abonnementen bevatten 3x gegevensbescherming, onbeperkt e-mailadres, één gratis domein, Cloudflare CDN, soholaunch website builder en speciaal IP-adres.

Hostingplannen voor resellers

Glowhost Reseller Hostingplannen en prijzen

Glowhost biedt vijf reseller-hostingplannen: niveau 1, niveau 2, niveau 3, niveau 4 en niveau 5. Hun prijzen beginnen vanaf $ 24,95 / maand tot $ 99,95 / maand. Alle reseller-hostingplannen bevatten de volgende functies: 2 speciale IP-adressen, generieke naamservers, generieke serverhost, onbeperkt domein en nog veel meer.

Toegewijde servers

Glowhost Dedicated Hosting Plannen en prijzen

Glowhost biedt vier speciale serverplannen: Intel Xeon met prijzen van $ 129 / maand en $ 199 / maand en Dual Intel Xeon met prijzen van $ 229 / maand en $ 299 / maand.

Snelheid en prestaties

Voor een website is snelheid een van de belangrijke aspecten om de bezoeker vast te houden. Als de website veel tijd nodig heeft om te laden, bestaat de kans dat de gebruiker overstapt op een alternatief.

Met de snelle servers van Glowhost en 16 datacenters over de hele wereld, kunt u er zeker van zijn dat de website die op hun servers wordt gehost, sneller wordt geladen. Gemiddeld laden de sites tussen 410 ms en 650 ms zonder enige problemen.

Net als bij de andere hostingbedrijven waren er in het verleden enkele problemen met de snelheid en prestaties, maar Glowhost blijft de servers en netwerken upgraden om betere prestaties te garanderen.

Datacenters

Glowhost heeft momenteel 18 datacenters over de hele wereld, waaronder in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Europa, Australië, Japan en Hong Kong. Bovendien heeft het wereldwijde CDN van het bedrijf meer dan 77 aanwezigheidspunten wereldwijd.

Het bedrijf moedigt gebruikers aan om het dichtstbijzijnde datacenter te selecteren om een ​​snelle levering van inhoud aan bezoekers te garanderen. Glowhost biedt ook de mogelijkheid om een ​​geografisch verspreide servercluster op te zetten die de prestaties van de website verder verbetert. Deze service is van cruciaal belang voor websites met veel bezoekers van over de hele wereld.

Alle gedeelde servers van het bedrijf bevinden zich in Salt Lake City, Phoenix of Montreal, terwijl de Managed Cloud Servers zich alleen in Salt Lake City bevinden.

De locaties voor datacenters zijn onder meer:

 1. Atlanta, Georgia,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, Californië
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. Mexico City, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. Sao Paulo, BR
 12. London, Verenigd Koninkrijk
 13. Nottingham, VK
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokyo, JP
 17. Sydney, AU
 18. Melbourne, AU

Veiligheid

Als het gaat om websitebeveiliging kunnen noch website-eigenaren, noch de webhostingproviders mazen in de wet achterlaten. Glowhost zorgt ervoor dat alle websites die op hun servers worden gehost een gelijke behandeling krijgen op het gebied van beveiliging.

Ze gebruiken 2048-bit SSL-codering voor gegevensoverdracht en ondersteunen PGP / GPG-e-mailversleuteling die ervoor zorgt dat alle gegevens die via hun netwerk worden overgedragen 100% gecodeerd en beveiligd zijn.

Het team van technici van Glowhost upgraden de firewalls van de servers regelmatig om de aanvallers buiten het systeem te houden. Hun ondersteuningsteam zorgt ervoor dat er DDoS-aanvallen op de websites zijn en blokkeert alle schetsmatige IP’s vrijwel onmiddellijk de toegang tot de gegevens op de servers.

Geldteruggarantie

Glowhost biedt 91 dagen geld-terug-garantie. Als klanten niet tevreden zijn met Glowhost-hosting, zullen ze de aankoop van de hosting volledig terugbetalen.

Klantenservice

Sterke klantenondersteuning zorgt ervoor dat de klant in elk mogelijk scenario bij het bedrijf blijft. Webhosting is een veld waar een paar seconden downtime grote verliezen voor de website-eigenaren kan veroorzaken.

Als u contact moet opnemen met de klantenondersteuning, kunt u dit doen via e-mail, online chat en sociale mediaplatforms. Het bedrijf moedigt de gebruikers vaak aan om lid te worden van hun SM-accounts op Twitter en Facebook, waar ze hen vragen kunnen stellen voor de snelle reactie.

Het ondersteuningsteam is 24x7x365 beschikbaar. Ze hebben ook een speciaal ondersteuningsteam voor op WordPress gebaseerde websites.

Voors en tegens van Glowhost

Voordelen van Glowhost:

 • Glowhost staat bekend om zijn sterke klantenondersteuning. Het biedt 24x7x365 ondersteuning aan al zijn klanten voor en na de verkoop.
 • Het bedrijf is hyperactief op sociale media-accounts, waardoor u gemakkelijker kunt ondersteunen.
 • Met 18 datacenters en 77+ CDN-punten zijn snelheid en prestaties moeilijk te evenaren.
 • Een breed scala aan pakketten zorgt ervoor dat u ruime keuze heeft voor uw websites.
 • E-mailservice is snel en betrouwbaar.

Nadelen van Glowhost:

 • De pakketten zijn aan de duurdere kant.

Er zijn enkele klachten over de snelheid, maar het bedrijf blijft de verbeterde gebruikerservaring upgraden.

Mogelijk moet u enkele minuten wachten om contact op te nemen met de medewerker van de klantenservice, vooral tijdens de feestdagen.

Glowhost Kortingen en aanbiedingen

Van tijd tot tijd brengt Glowhost kortingsaanbiedingen uit voor de nieuwe klanten. Deze coupons kunnen worden gebruikt om een ​​account op de website te registreren. Elk jaar, vooral tijdens Black Friday, Kerstmis, Nieuwjaar en enkele andere belangrijke gelegenheden, kunt u kortingsbonnen in uw mailboxen van Glowhost verwachten.

Koop Glowhost met een gereduceerde prijs

Glowhost-alternatieven

Als alternatief voor Glowhost hosting kun je kiezen voor GreenGeeks, SiteGround of InMotion Hosting.

Conclusie: Glowhost Review 2020

Voor een website-eigenaar is het erg belangrijk om een ​​webhostingprovider te kiezen met snelle servers en positieve algemene beoordelingen. Glowhost kan een duurdere optie zijn, maar het bedrijf is niet alleen een van de beste serviceproviders, maar gebruikt ook 100% hernieuwbare energie om zijn datacenters van stroom te voorzien. Het bedrijf heeft een breed scala aan pakketten om uit te kiezen, waardoor u gemakkelijker de beste prijs krijgt.

Lees ook:

 • Scala Hosting Beoordelingen
 • SiteGround Hosting beoordelingen
 • InMotion Hosting Review 2020
 • GreenGeeks Hosting Review 2020
Glowhost Beoordeling 2020
 • Snelheid en prestaties

 • Veiligheid

 • Klantenservice

 • Geld terug garantie

5

Overzicht

Glowhost biedt standaard hostingprestaties. Je kunt het gebruiken om je website te hosten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map