Pressidium Hosting Review en kortingsaanbieding voor 2020

Sinds de lancering is WordPress in slechts een decennium uitgegroeid tot het populairste CMS dat wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Omdat het een open-sourceplatform is, biedt WordPress de community van ontwikkelaars een optie om nieuwe en geavanceerde functies toe te voegen aan de plug-ins die u kunt gebruiken met WordPress.


Het hosten van een op WordPress gebaseerde website vereist geen extra functies, maar het wordt aangeraden om een ​​webserviceprovider te gebruiken die snelle servers van hoge kwaliteit heeft om uw website te hosten.

Pressidium recensie 2020

Pressidium is een van de best beheerde WordPress-hostingproviders met expertise in WordPress-hosting en biedt geen plan voor niet-WordPress-websites.

Pressidium – Een jong bedrijf met een opmerkelijk trackrecord

Het werd in 2014 gelanceerd door vier collega’s die deskundige ingenieurs en ontwikkelaars zijn. Het belangrijkste doel van het bedrijf is om een ​​one-stop-oplossing te bieden voor al uw hostingbehoeften voor de op WordPress gebaseerde website.

Pressidium WordPress Hosting Review

Pressidium staat bekend om de klantenondersteuning met WordPress- en serverexperts die uw vragen binnen enkele minuten kunnen oplossen. Ondersteuning na verkoop is een van de belangrijkste voordelen van het kopen van website-hosting van Pressidium.

Pressidium Coupon Code 2020

Het bedrijf biedt 2 maanden gratis hosting aan als u Pressidium-hosting voor een jaar aanschaft. Om deze korting te krijgen, klik op de onderstaande link om de hosting te krijgen.

Ontvang Pressidium Hosting

Pressidium WordPress hostingplannen

In tegenstelling tot andere webhostingbedrijven draait de hele concentratie van Pressidium om WordPress-hosting. Het bedrijf biedt 6 verschillende abonnementen vanaf $ 21 per maand. Het is ongetwijfeld aan de dure kant, maar de functies, prestaties en klantenondersteuning rechtvaardigen absoluut de prijs.

Pressidium WordPress hostingplannen

Micro

Micro is een startersplan dat u $ 21 / maand kost als het jaarlijks wordt betaald. Als u van maand tot maand betaalt, kost het u $ 24,90 / maand. In dit plan kunt u één website hosten met 5 GB opslagruimte. Het staat tot 10K maandelijkse websitebezoekers toe. Dit plan is het beste voor elke kleine website die niet veel bezoeken of opslagruimte vereist.

Persoonlijk

Dit plan is ideaal voor kleinschalige websites. Als je net een zelf-gehoste blog begint of een deel van je werk met een website wilt laten zien, moet je voor dit plan gaan. U kunt onder dit plan maximaal drie WordPress-installaties hosten, maar deze installaties moeten zich op één domein bevinden.

Het biedt 10 GB opslagruimte met onbeperkte bandbreedte. Het is echter ontworpen om tot 30.000 bezoekers per maand te verwerken. Als dit plan jaarlijks wordt gefactureerd, kost het u $ 42 per maand.

Professioneel

Het professionele plan is ontworpen voor websites die tot 100.000 bezoekers per maand krijgen. Onder dit plan kunt u maximaal 10 installaties hosten die zich op één of meerdere domeinen kunnen bevinden.

Onder dit abonnement krijgt u 20 GB opslagruimte met onbeperkte bandbreedte. Dit abonnement kost u $ 125 per maand wanneer het jaarlijks wordt gefactureerd.

Bedrijf

Voor kleine bedrijven waar het verkeer tot 500.000 per maand kan bereiken, is dit het beste plan. Als u e-mails op uw domein gebruikt, volstaat dit plan zeker voor de behoefte aan een kleinschalige onderneming.

Onder dit plan krijgt u 30 GB opslagruimte samen met onbeperkte bandbreedte. Een toegewijde accountmanager wordt aan u toegewezen voor alle ondersteuning die u nodig heeft, wat betekent dat uw vragen met voorrang worden opgelost. Dit plan kost je $ 250 per maand.

Business Plus

Met 40 GB opslag en onbeperkte bandbreedte is dit pakket ideaal voor websites die maandelijks tot 1 miljoen bezoekers krijgen. U kunt tot 50 WordPress-installaties onder dit pakket hebben op vergelijkbare of verschillende domeinen.

U krijgt bij dit pakket ook een toegewijde accountmanager. Voor $ 500 per maand is dit plan het meest geschikt voor bedrijven en ondernemingen met veel websiteverkeer.

Enterprise Plan

Pressidium Enterprise-plannen

Voor bedrijven die grote mediahuizen runnen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties, universiteiten, een bedrijf voor digitale gegevensopslag of een grote multinational die meer dan een miljoen bezoekers per maand krijgt, is Pressidium enterprise webhosting de beste optie voor hen.

Onder dit pakket kunt u een onbeperkt aantal WordPress-accounts installeren. U krijgt een toegewijd team om u 24 × 7 te ondersteunen.

Dit pakket kost u minimaal $ 790 per maand. Op basis van uw wensen kunt u ook bij het bedrijf een speciale offerte aanvragen.

Snelheid en prestatie

Pressidium maakt gebruik van dynamische load balancing die helpt bij het verhogen van de snelheid van de websites die op een server worden gehost. U kunt kiezen uit datacenters van over de hele wereld, waardoor de verbindingstijd verder wordt verkort.

Op de servers zijn automatische beeldoptimalisatoren geïnstalleerd die alle afbeeldingen die naar uw account zijn geüpload, optimaliseren voor snelle download.

Datacenters

Het bedrijf heeft de afgelopen 5 jaar 22 strategische locaties voor de datacenters geselecteerd. Met datacenters in Noord-Amerika, Europa, Oceanië en de Azië-Pacific en vele andere locaties zorgt het bedrijf ervoor dat u de kans krijgt om het datacenter van uw keuze te kiezen, zodat u de snelheid van de website op een meer betrouwbare manier.

Veiligheid

Het bedrijf werkt de beveiliging op de servers regelmatig bij en blijft ook de hardware upgraden om een ​​betere beveiliging te garanderen. Het bedrijf heeft een toegewijd team van ingenieurs die de klok rond werken om ervoor te zorgen dat de servers 100% veilig zijn.

Klantenservice

Voor elk webhostingbedrijf is het erg belangrijk om betere klantenservice te bieden. Zoals voor de meeste klanten, is het een aankoop per jaar, veel hostingbedrijven stellen de ondersteuning vaak uit.

Aan de andere kant is Pressidium van mening dat de klant alleen zal behouden als hij of zij de aandacht en ondersteuning krijgt 24 × 7.

In de huidige tijd is snelle reactie de sleutel tot succes en biedt het toegewijde team van experts binnen enkele minuten de juiste oplossing voor alle klanten.

Het bedrijf is ook actief op sociale mediaplatforms zoals Twitter en Facebook waar gebruikers kunnen communiceren en hun vragen nog sneller kunnen oplossen.

Voors en tegens van Pressidium

Voordelen van Pressidium

 • Het bedrijf biedt speciale ondersteuning voor op WordPress gebaseerde websites en host geen ander script op de servers.
 • Met 22 strategische datacenterlocaties zorgen ze ervoor dat de website van de klant sneller laadt.
 • Het bedrijf heeft een team van WordPress- en serverexperts om de klanten 24/7 te ondersteunen.
 • SSL-certificaat is inbegrepen in alle pakketten.
 • Alle servers worden beheerd en hebben 100% malwarebewaking en automatische verwijdering.

Nadelen van Pressidium

 • Als uw website niet op WordPress is gebaseerd, kunt u geen gebruik maken van hun hostingservices.
 • De pakketten zijn duur in vergelijking met andere hostingbedrijven.

In sommige gevallen waren er klachten dat de reactietijd voor een vraag hoger was dan verwacht. In de pakketten maakt het bedrijf echter duidelijk dat degenen die hebben betaald voor Business, Business Plus of Enterprise-plan, een toegewijde accountmanager krijgen voor 24 × 7-ondersteuning.

Kortingen en aanbiedingen

Als u het pakket voor een volledig jaar of langer koopt, krijgt u een goede korting op de prijs. Ook introduceert het bedrijf geweldige aanbiedingen en kortingsboncodes tijdens speciale feestdagen zoals Black Friday, Kerstmis en oudejaarsavond.

Krijg Pressidium met 2 maanden gratis WordPress-hosting nu!

Pressidium-alternatieven

Pressidium is een door kwaliteit beheerde WordPress-hostingprovider, dus WP Engine, Pressable, WPX Hosting en Kinsta zijn de beste alternatieven voor Pressidium op het gebied van prijzen en hostingfuncties.

Conclusie

Ondanks dat het een zeer jong bedrijf is, heeft Pressidium zijn wortels op meerdere locaties uitgebreid. Met alleen toegewijde WordPress-hosting trekt het bedrijf individuen en bedrijven aan die geloven in het krijgen van kwaliteitsdiensten zonder na te denken over de prijs.

In vergelijking met andere webhostingbedrijven liggen de prijzen op Pressidium aan de hogere kant, maar de hardware die ze op de servers gebruiken en de snelle reactietijd van de klantenservice rechtvaardigen absoluut de prijs. Als de website meer middelen gebruikt dan verwacht, neemt het bedrijf de kosten op.

Als het echter herhaaldelijk gebeurt, zullen ze een geplande upgrade voorstellen. Bij zakelijke en zakelijke pakketten krijgt u ook een accountmanager. Het e-mailsysteem met Pressidium is van topkwaliteit en u kunt al uw e-mails probleemloos uitvoeren.

Lees ook:

 • WP Engine Hosting Review 2020
 • Kinsta recensie 2020
 • Drukbare recensies 2020
 • WPX Hosting Review
Pressidium WordPress Hosting Review 2020
 • Snelheid en prestatie

 • Veiligheid

 • Klantenservice

 • Prijzen

5

Overzicht

Pressidium is de beste WordPress-hostingoplossing voor elke startup of onderneming in 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map