‘Oeps… Er is een serverfout opgetreden en uw e-mail is niet verzonden. (# 007) “

Dus u schrijft een e-mail, u herleest het en u drukt alleen op de verzendknop om het foutbericht # 007 te zien. Het kan je verwoest achterlaten. Maak je geen zorgen, het is een veel voorkomend probleem en het is gemakkelijk op te lossen. Laten we dit in 5 eenvoudige stappen doen.


Gmail-serverfout 007

Gmail is tegenwoordig een van de grootste e-mailnetwerken, maar het is niet vrij van fouten en misleidingen. Gmail-serverfout 007 is de meest voorkomende fout waarmee gebruikers worden geconfronteerd, en hoewel het een reden tot bezorgdheid lijkt, is de oplossing voor dit probleem vrij eenvoudig.

De eerste vraag die bij me opkomt – is er iets mis met Google of is het mijn computer die weer defect is? Leg je zorgen opzij. Er is niets mis met uw pc omdat het een Google-gerelateerd probleem is, maar u kunt het oplossen.

Dus hoe kun je een probleem oplossen dat gerelateerd is aan Google? Het probleem is over het algemeen gekoppeld aan Gmail Lab-functies. Dit zijn functies die gebruikers ervoor kunnen kiezen om ze in of uit te schakelen op basis van hun voorkeuren en antipathieën.

Aangezien Google doorgaat met het proberen van nieuwe functies en het introduceren van nieuwe elementen, waarvan sommige mogelijk vooraf zijn ingeschakeld, kunnen dergelijke fouten op elk moment optreden.

Spelen met deze functies en corrigeren wat er mis is, kan het probleem oplossen.

Fixing Gmail Server Error 007

De “oeps … er is een serverfout opgetreden en uw e-mail is niet verzonden. (# 007) “fout is eenvoudig op te lossen en vereist niet veel technische kennis. Hier is de stapsgewijze handleiding:

 1. Open Gmail in elke browser en log in op je account.
 2. In de rechterbovenhoek ziet u een pictogram dat verschijnt als een versnellingsbak. Klik erop en selecteer “Instellingen”.
 3. Gmail-instellingen

 4. Zoek hier het tabblad “Lab” (geavanceerd) en klik erop.
 5. gmail geavanceerd tabblad

 6. Schakel alle beschikbare opties uit.
 7. Gmail schakelt alle opties uit

 8. U bent klaar. Sluit de browser en open deze opnieuw.

Als u dit doet, wordt Gmail-fout 007 in de meeste gevallen opgelost. Als dit echter niet het geval is, kunt u de onderstaande oplossingen proberen.

Meer gedetailleerde oplossingen!

De bovengenoemde stappen werken in sommige gevallen mogelijk niet of het probleem kan uiteindelijk terugkomen. Als dat het geval is, probeer dan deze opties:

 1. Update uw browser als er een nieuwere versie beschikbaar is.
 2. Cache en cookies wissen (open Google Chrome-instellingen en scrol vervolgens naar de knop Geavanceerd).
 3. Gmail wist browsegegevens

  Gmail wist cookies en cache

 4. Schakel alle add-ons en browserextensies uit, omdat deze een storing in Gmail kunnen veroorzaken.
 5. Schakel uw antivirusprogramma uit. Dit klinkt misschien vreemd voor sommige gebruikers, maar het antivirusprogramma kan dit probleem veroorzaken. Als dat het geval is, schrijf dan naar uw antivirusbedrijf en leg het probleem aan hen uit. Ze kunnen een oplossing bieden.
 6. Open Gmail met alle uitgeschakelde opties op het tabblad Geavanceerd.

We hopen dat een van deze oplossingen u heeft geholpen het probleem op te lossen. Als je een nieuwsgierige ziel bent, bekijk dan enkele veelgestelde vragen over de “oeps … er is een serverfout opgetreden en je e-mail is niet verzonden. (# 007) ”fout.

“Achtergrond verzenden” Lab: wat doet het??

De functie Achtergrond verzenden kan nuttig zijn, maar het is niet nodig, daarom moet u niet twee keer nadenken voordat u deze uitschakelt als Gmail hierdoor fouten vertoont.

Met deze functie kan Gmail op de achtergrond werken, d.w.z. dat u de e-mail blijft verzenden, zelfs nadat u het venster hebt verlaten. Velen van ons schrijven een e-mail en klikken op verzenden en gaan iets anders doen in ons account zonder te wachten tot het verzendproces is voltooid.

Het is deze functie die ervoor zorgt dat het proces is voltooid en de e-mail wordt verzonden. De functie helpt u tijd te besparen, maar kan in sommige gevallen een storing veroorzaken en fouten veroorzaken.

Als dit het geval is, is deactiveren wellicht de enige optie. U kunt echter proberen het opnieuw te activeren en kijken of er dingen zijn veranderd of u krijgt nog steeds de melding “oeps … er is een serverfout opgetreden en uw e-mail is niet verzonden. (# 007) ”fout.

Wat als ik doorga met het krijgen van de fout “Oeps … er is een serverfout opgetreden en uw e-mail niet is verzonden (# 007)”, zelfs nadat het zoeken op de achtergrond is uitgeschakeld?

Terwijl Background Send de boosdoener is 95% van de gevallen kunnen enkele andere problemen ook leiden tot fout # 007. Als dat het geval is, moet je alle andere bovenstaande trucs proberen. Ze werken, maar we hebben gevallen gevonden waar niets van deed.

In een dergelijk scenario is uw enige optie mogelijk het opnieuw installeren van uw browser of het proberen vanaf een ander apparaat. Je kunt ook de app proberen. Als het ook op andere apparaten werkt, ligt het probleem mogelijk bij uw computer of software en niet bij Gmail-instellingen.

Andere tips zijn onder meer:

 1. Aan het wachten. Geef het wat tijd. Het kan even duren voordat alles weer normaal wordt.
 2. Overweeg om uw browser en uw computer opnieuw op te starten om de wijzigingen door te voeren.
 3. Zorg ervoor dat het nummer 007 is. Sommige fouten lijken op elkaar, maar dat zijn ze niet. De code is de beste manier om een ​​Gmail-fout te identificeren.
 4. Verwijder eventuele bijlagen en controleer de adressen van de afzender.

Deze tips zullen u helpen om de “oeps … er is een serverfout opgetreden en uw e-mail niet verzonden. (# 007) ”fout. Soms is de beste optie om te wachten omdat sommige fouten tijdelijk kunnen zijn.

Het laatste woord

De “oeps … er is een serverfout opgetreden en uw e-mail is niet verzonden. (# 007) ”fout kan een grote belemmering zijn, maar met enkele eenvoudige oplossingen. Aangezien Google voortdurend verandert, zijn deze fouten meestal tijdelijk.

Raak niet in paniek als u sommige functies moet uitschakelen. U kunt proberen ze later in te schakelen en het probleem is mogelijk niet aanwezig, aangezien Google ook patches uitbrengt en wijzigingen aanbrengt in de backend om problemen op te lossen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map