A Kinsta Hosting áttekintése 2020: Prémium WordPress tárhelyszolgáltató

A Kinsta egy WordPress hosting cég, amely a következőkre épül Google Cloud Platform. A társaságot Mark Gavalda indítja 2013 decemberében.


A Kinsta Review 2020

Mindössze öt év alatt a vállalat beépült a versenyképes WordPress tárhelypiacon. Felhasználóbarát felület, a továbbfejlesztett szabványos biztonság és a barátságos ügyfélszolgálat néhány WOW-tényező a Kinsta webtárhelyének.

Az ingyenes webes áttelepítések, a napi biztonsági másolatok és a webhelyek átszervezése a webtárhely-tervek főbb jellemzői. A legjobb az, hogy a Kinsta felhő-tárhelyet kínál a Google felhőplatformján.

Jelenleg a Kinsta 20 adatközponttal rendelkezik szerte a világon, és kulcsfontosságú partnerének, a KeyCDN-nek köszönhetően az ügyfelek számára világszerte kínál CDN-t.

A Kinsta WordPress Hosting tulajdonságai:

A Kinsta kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokat kínál. A kezelt WordPress tárhely költségesebb, mint a nem kezelt tárhely megoldások.

Ezért nem csak a Kinsta, hanem más cégek, például a Bluehost, a SiteGround és a Dreamhost is tartalmaztak néhány kulcsfontosságú funkciót a tárhelyterveikben, például a CDN, hogy növeljék a weboldalak sebességét, a rendszeres biztonsági mentéseket és így tovább.

Szerezze be a Kinsta tárhelyét 2 hónapos ingyenes tárhely segítségével

Weboldalkészítés

A Kinsta legérdekesebb funkciója a weboldal elkészítése. A weboldalátállási szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelentős módosításokat végezzenek a WordPress-webhelyen. Könnyen végrehajthatják a hatékony tesztelést a telepítés előtt.

A gyorsabb betöltési idő érdekében a Kinsta az Nginx, PHP 7, MariaDB és LXD tárolókat használja.

Haladó szintű biztonság

Kinsta Biztonság

A biztonság a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatások másik fő jellemzője. A WordPress-felhasználók magas színvonalú biztonságának biztosítása érdekében a Kinsta ingyenes SSL-tanúsítványokat és egy rendelkezésre állási nyomkövető rendszert kínál, amely tudatja a felhasználókat, ha webhelyük leáll..

Ezen felül DDoS védelmet nyújtanak a rosszindulatú programok beolvasása és a hardver tűzfalai ellen.

Napi mentések és garantált helyreállítás

Ha valami baj történik, a Kinsta platform készen áll a napi webhelyről készített biztonsági másolatokra. Ezenkívül megígérik, hogy helyreállítják a weboldal adatait és kijavítják webhelyét.

Ingyenes weboldal-migráció

Amikor át akarja váltani a Kinsta tárhelyét másoktól, ingyenes migrációs szolgáltatásokat kínálnak. Tökéletesen megbizonyosodhat arról, hogy minden jól működik-e a DNS-sel, amikor először állították fel webhelyét egy tesztelési területen.

A felhasználók közvetlenül a Kinsta felhasználói felületéről kérhetik a webhelyek áttérését. Csak adja meg nekik a webhely legfrissebb adatait, hogy kezelje az áttérést.

Ingyenes webes migráció érhető el az összes kinsta-tárhely-tervvel.

Más funkciók

A legtöbb speciális szintű szolgáltatás a WordPress tárhelyfiókjában is szerepelhet. Most a Kinsta további funkciókat kínál, például az automatikus MySQL adatbázis-optimalizálást, az öngyógyító PHP-t, a GCP tűzfalat ügyfeleinek..

Ha a felhasználók nagyvállalatok tulajdonában vannak, akkor számos olyan funkciót könnyen megszerezhetnek, mint például a Cloudflare Railgun, az Elasticsearch és a Redis, stb. Kiválaszthatja az Ön igényei szerint a Kinsta egyedi vállalati tárhely-megoldását is..

Vevőszolgálat

Kinsta ügyfélszolgálat

A Kinsta lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt a jól viselkedő támogató személyzettel. Csak be kell jelentkeznie a fiókjába, és új beszélgetést kell létrehoznia az oldal jobb alsó sarkában található üzenetikonra kattintva.

A Kinsta csapata tapasztalt WordPress szakemberekkel büszkélkedhet azzal, hogy ügyfeleinek 100% -os elégedettséget nyújtanak ügyeik rövid időn belüli megoldásában..

Adatközpontok

A Kinsta 20 különféle Google felhő adatközpontot kínál. A következő 20 adatközpont közül választhat.

 1. Council Bluffs, Iowa, USA (us-central1)
 2. St. Ghislain, Belgium (európa-nyugat1)
 3. Changhua megye, Tajvan (ázsiai-kelet1)
 4. Sydney, Ausztrália (Ausztrália-délkelet1)
 5. The Dalles, Oregon, USA (us-west1)
 6. Ashburn, Virginia, USA (us-east4)
 7. Moncks Corner, Dél-Karolina, USA (us-east1)
 8. São Paulo, Brazília (dél-amerikai keleti1)
 9. London, Egyesült Királyság (európa-nyugat2)
 10. Frankfurt, Németország (európa-nyugat3)
 11. Jurong West, Szingapúr (Ázsia-délkelet1)
 12. Tokió, Japán (Ázsia-északkelet1)
 13. Mumbai, India (ázsiai-déli1)
 14. Montréal, Kanada (Northamerica-Északkelet1)
 15. Hollandia (európa-nyugat4)
 16. Hamina, Finnország (Európa-észak1)
 17. Los Angeles, Kalifornia (us-west2)
 18. Hongkong (Ázsia-kelet2)
 19. Zürich, Svájc (európa-nyugat6)
 20. Oszaka, Japán (ázsiai-északkeleti2)

Kinsta WordPress tárhely-tervek

Kinsta WordPress tárhely-tervekWordPress tárhely-tervek & Árazás

A Kinsta az Ön vállalkozása igényeinek megfelelően, a kkv-tól a nagyméretűig kínálja tárhely-terveit.

 • Az alapszintű WordPress kezdő tárhely-terv 10 GB lemezterülettel és ingyenes SSL-ekkel, valamint egy tartalomszolgáltató hálózattal van felszerelve. Lesz 1 WordPress webhely és 20 000 látogatás. Ez a terv havi 30 dollárba kerül.
 • A második Pro hosting terv 20 GB lemezterületet, valamint ingyenes SSL és CDN szolgáltatást kínál. A Pro web hosting tervvel 2 WordPress webhelyet és mintegy 40 000 látogatást szerezhet havonta 60 dollárért.
 • Az business1 terv 5 WordPress telepítést és 20 GB lemezterületet tartalmaz. Soha nem hibázhat, ha 100 000 látogatást és ingyenes SSL-t és CDN-t szerez havonta 100 dollárért.
 • Ha a business2 tárhely-tervét választja, 10 webhely-telepítés, 40 GB-os lemezterület, valamint ingyenes SSL és CDN nyújt előnyöket. Ez a terv havi 200 dollárba kerül.
 • Ha kedvezményt szeretne a Kinsta tárhelyén, akkor 2 hónapos ingyenes tárhelyet kínál minden tervhez.

Igaz az a tény, hogy egy olyan felügyelt WordPress-tárhelyszolgáltatás, mint a Kinsta, többet fizet, mint egy nem kezelt webhely-tárhely-megoldás. Az ok egyértelmű, hogy nem vásárolhat gyöngyöt a földimogyoró árán. A kezelt WordPress tárhely segítségével számos további funkcióval is rendelkezik, amelyekkel hatékonyan versenyezhet vállalkozása számára a globális piacon.

Ezért, ha összehasonlítja a Kinsta tárhely-terveinek árat más kezelt WordPress-tárhelyszolgáltatásokkal, akkor ezek árazási szempontból minden bizonnyal versenyképesek.

Előnyök és hátrányok Kinsta Hosting

Több mint 60 000 webhelyet üzemeltetnek a Kinsta-n, mivel a világ minden tájáról érkező vállalkozástulajdonosok szeretik a fogadási terveket. Van néhány fejjel és lefelé a Kinsta internetes házigazda.

A Kinsta Hosting előnyei:

 • Webhelyét 16 olyan helyen tárolhatja, amelyek közelebb vannak a megcélzott közönséghez.
 • A Kinsta meghatározott CDN sávszélességet kínál kulcsfontosságú partnerétől, a KeyCDN-től, hogy webhelye statikus másolatát tárolja a világ több mint 30 helyszínén..
 • A Kinsta összehasonlító webhelysebesség-szolgáltatásokat kínál. A Kinsta platformon tárolt webhely bemutatja a GTmetrix és a Pingdom kiváló teljesítményjelentését.
 • A Kinsta nagyszerű lehetőségeket kínál a felhasználók számára, például a webhelyek klónozását, a webhely felépítését, a napi biztonsági mentéseket és a könnyen kezelhető MyKinsta kezelőpanelt..
 • A Kinsta platform a Google Cloud Platformra épül.

A Kinsta Hosting hátrányai:

 • A felhasználók napi mentési adatokat csak 14 napig tárolhatnak.
 • A felhasználói kezelőpanel jobb WordPress-integrációt igényel

30 napos pénz-visszatérítési garancia:

A Kinsta internetes fogadó büszkélkedhet, hogy 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát és a leggyorsabb oldalbetöltést biztosít. Ha úgy érzi, hogy webhelye bármilyen okból lemerül, akkor 30 napon belül teljes visszatérítést, vagy arányos visszatérítést igényelhet a használt szolgáltatások után, ha 30 nap után lemond.

A Kinsta Hosting azonban a legfejlettebb adatközpontokat és az iparág legjobb gyakorlatait használja annak biztosítására, hogy webhelye minden új biztonsági javítással rendelkezik.

Próbálja ki 2 hónapig a Kinsta Hosting ingyenes szolgáltatást

Kinsta alternatívák

A Kinsta tárhely alternatívájaként a WP Engine vagy a WPX Hosting lehetőséget választhatja.

Itt megtekintheti a Kinsta részletes összehasonlítását a WP Engine, a WPX Hosting, a Bluehost és a SiteGround elemmel.

Alsó sor

A Kinsta megbízható és biztonságos WordPress-tárhelyet kínál tűzjelző műszaki WordPress-támogatással. Ennek oka az, hogy a Kinsta sikeresen bevezette magát a piacon professzionális vállalatként.

Olvassa el még:

 • WP Motor vélemények
 • Lendkerék tárhely áttekintés
 • Pressable Hosting Review 2020
A Kinsta Hosting áttekintése 2020
 • Sebesség és teljesítmény

 • Vevőszolgálat

 • Jellemzők

 • Árazás

5

összefoglalás

Ha minőségi host szolgáltatót szeretne, és rendelkezik költségvetéssel, akkor a Kinsta a legjobb host.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map