A Pressidium Hosting áttekintése és kedvezményes ajánlata 2020-ra

A bevezetése óta mindössze egy évtized alatt a WordPress lett a legnépszerűbb CMS, amelyet világszerte több millió webhely használ. Mivel nyílt forráskódú platform, a WordPress lehetőséget ad a fejlesztők közösségének arra, hogy továbbra is új és fejlett funkciókat adjon a WordPress-rel használható plugin-ekhez..


A WordPress alapú webhely tárolása nem igényel további funkciókat, de tanácsos egy olyan webszolgáltatót használni, aki kiváló minőségű gyors kiszolgálókkal rendelkezik az Ön webhelyének üzemeltetésére..

Pressidium Review 2020

A Pressidium az egyik legjobban menedzselt WordPress-tárhely-szolgáltató, amelynek szakértelme a WordPress-tárhely területén, és nem kínál semmilyen tervet a nem WordPress-webhelyek számára.

Pressidium – egy fiatal cég, figyelemre méltó eredményeivel

2014-ben négy munkatárs indította el, akik szakemberek és mérnökök. A vállalat fő célja, hogy egyablakos megoldást biztosítson a WordPress alapú webhely összes tárhelyigénye számára.

Pressidium WordPress Hosting áttekintés

A Pressidium ismert az olyan ügyfélszolgálattal, amelynek WordPress és Server szakértői vannak, akik néhány perc alatt meg tudják oldani a kérdéseidet. Az értékesítés utáni támogatás az egyik legfontosabb előnye a webhely-tárhely megvásárlásának a Pressidium-tól.

Pressidium Coupon Code 2020

A cég 2 hónapos ingyenes tárhelyet kínál, ha egy évre megvásárolja a Pressidium tárhelyet. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt kapja, kattintson az alábbi linkre, hogy megkapja a tárhelyet.

Get Pressidium tárhely

Pressidium WordPress tárhely-tervek

Más webtárhely szolgáltatóktól eltérően, a Pressidium teljes koncentrációja a WordPress tárhely körül forog. A társaság 6 különböző tervet nyújt, havonta 21 dollárra. Ez kétségtelenül a drága oldalról szól, de a szolgáltatások, a teljesítmény és az ügyfélszolgálat határozottan igazolják az árat.

Pressidium WordPress tárhely-tervek

Micro

A Micro egy indulási terv, amely havi 21 dollárba kerül, ha évente fizetik. Ha hónapról hónapra fizet, akkor ez 24,90 dollárt fog fizetni havonta. Ebben a tervben egyetlen webhelyet tárolhat 5 GB tárhelyen. Legfeljebb 10 000 havi webhely-látogatót tesz lehetővé. Ez a terv a legmegfelelőbb minden olyan kis webhelyhez, amely nem igényel sok látogatást vagy tárhelyet.

Személyes

Ez a terv ideális kis méretű webhelyek számára. Ha éppen önálló webhelyet indít, vagy munkájának egy részét szeretné bemutatni egy weboldalon, akkor ezt a tervet kell használnia. Legfeljebb három WordPress telepítést fogadhat el a terv alapján, de ezeknek a telepítéseknek egyetlen tartományban kell lenniük.

10 GB-os tárolást tesz lehetővé mérés nélküli sávszélességgel. Azonban úgy tervezték, hogy havonta akár 30 ezer látogatót tudjon kezelni. Ez a terv, ha évente számláznak, havonta 42 dollárba kerül.

Szakmai

A professzionális tervet olyan webhelyek számára tervezték, amelyek havonta akár 100 ezer látogatót vonzanak be. E terv alapján akár 10 telepítést is fogadhat, amelyek lehetnek egy vagy több domainben.

Ennek a tervnek megfelelően 20 GB tárhelyet fog elérni nem mért sávszélességgel. Ez a terv havi 125 dollárba kerül, ha évente számlázik.

Üzleti

Kisvállalkozások számára, ahol a forgalom havonta akár 500 ezelt is elérhet, ez a legjobb terv. Ha e-maileket használ a domainjén, akkor ez a terv minden bizonnyal elegendő egy kisüzemi vállalkozás szükségességéhez.

Ennek a tervnek megfelelően 30 GB tárhelyet fog elérni a nem mért sávszélesség mellett. Minden szükséges támogatást egy külön ügyfélkezelővel jelölnek ki, amely azt jelenti, hogy kérdéseit prioritással oldják meg. Ez a terv havi 250 dollárba kerül.

Business Plus

40 GB tárhellyel és nem mérhető sávszélességgel ez a csomag ideális azoknak a weboldalaknak, amelyek havonta akár 1 millió látogatót vonzanak be. Legfeljebb 50 WordPress telepítést telepíthet a csomag alatt hasonló vagy különböző tartományokra.

Ezzel a csomaggal dedikált fiókkezelőt is kapsz. Havonta 500 dollár áron ez a terv a legjobban azoknak a vállalkozásoknak és vállalkozásoknak szól, amelyek nagy webforgalommal rendelkeznek.

Vállalati terv

Pressidium vállalati tervek

Azoknak a vállalatoknak, amelyek nagyméretű médiaházakat, kormányzati ügynökségeket, nonprofit szervezeteket, egyetemeket, digitális adattároló társaságot vagy egy nagy multinacionális társaságot működtetnek, amely havonta több mint egymillió látogatót látogat el, a Pressidium vállalati webtárhely lesz a legjobb megoldás számukra..

A csomag alatt tetszőleges számú WordPress-fiókot telepíthet. Kap egy dedikált csapatot, amely 24×7-es támogatást nyújt Önnek.

Ez a csomag havi 790 dollárba kerül. Igénye alapján különleges ajánlatot kérhet a társaságtól is.

Sebesség és teljesítmény

A Pressidium dinamikus terheléselosztást használ, amely elősegíti a kiszolgálón tárolt webhelyek sebességét. Választhat az adatközpontok kiválasztásáról a világ minden tájáról, amelyek tovább csökkentik a csatlakozási időt.

A kiszolgálók automatikus képoptimalizálókkal vannak felszerelve, amelyek optimalizálják a fiókjába feltöltött összes képet a gyors letöltés érdekében.

Adatközpontok

A társaság 22 stratégiai helyet választott ki az adatközpontok számára az elmúlt öt évben. Észak-Amerikában, Európában, Óceániában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben és sok más helyen található adatközpontokkal a vállalat gondoskodik arról, hogy lehetősége nyíljon a választott adatközpont kiválasztására, hogy még jobban optimalizálhassa a weboldal sebességét. megbízható módon.

Biztonság

A vállalat rendszeresen frissíti a szerverek biztonságát, és a jobb biztonság érdekében folyamatosan frissíti a hardvert is. A társaságnak egy dedikált mérnöki csapata van, amely éjjel-nappal dolgozik annak biztosítása érdekében, hogy a szerverek 100% -ban biztonságban legyenek.

Vevőszolgálat

Minden web hosting cégnél nagyon fontos, hogy jobb ügyfélszolgálatot biztosítsunk. Mint a legtöbb ügyfél számára, ez egy évente vásárolt vásárlás, sok hosting cég gyakran késik a támogatás nyújtásával.

Másrészt a Pressidium úgy véli, hogy az ügyfél csak akkor marad meg, ha 24×7-es figyelmet és támogatást kap.

A mai időben a gyors válasz a siker kulcsa, és az odaadó szakértői csapat néhány perc alatt biztosítja a megfelelő megoldást az összes ügyfél számára.

A társaság olyan közösségi média platformokon is aktív, mint a Twitter és a Facebook, ahol a felhasználók még gyorsabban tudnak kölcsönhatásba lépni és megoldani kérdéseiket.

A Pressidium előnyei és hátrányai

A Pressidium előnyei

 • A cég külön támogatást nyújt a WordPress alapú webhelyeknek, és nem tárol semmilyen más szkriptet a szerverekön.
 • 22 stratégiai adatközpont-helyszínnel gondoskodnak arról, hogy az ügyfél weboldala gyorsabban betöltődjön.
 • A cégnek WordPress és szerverszakértőkből álló csapata van, amely 24 × 7 támogatást nyújt az ügyfelek számára.
 • Az SSL tanúsítvány minden csomagban megtalálható.
 • Az összes kiszolgálót kezeljük, és 100% -ban rosszindulatú szoftverek figyelésével és automatikus eltávolításával rendelkeznek.

Hátrányai Pressidium

 • Ha webhelye nem a WordPress-en alapszik, akkor nem igényelheti otthoni szolgáltatásaikat.
 • A csomagok drágák, összehasonlítva más hosting cégekkel.

Egyes esetekben voltak panaszok, hogy a lekérdezés válaszideje meghaladta a vártt. A csomagokban azonban a vállalat egyértelművé teszi, hogy azok, akik fizettek az üzleti, az üzleti plusz vagy az üzleti tervért, dedikált számlavezetőt kapnak a 24 × 7 támogatásért.

Kedvezmények és ajánlatok

Abban az esetben, ha a csomagot egy vagy több évre vásárolja, akkor jó árengedményt fog kapni. A társaság emellett lenyűgöző ajánlatokat és kedvezményes kuponkódot mutat be olyan különleges ünnepek alatt, mint a fekete péntek, a karácsony és az újév.

Szerezzen be Pressidiumot 2 hónapos ingyenes WordPress tárhelybe!

Pressidium Alternatívák

A Pressidium minőségileg kezelt WordPress tárhely-szolgáltató, így a WP Engine, a Pressable, a WPX Hosting és a Kinsta a legjobb alternatívák a Pressidium számára az árképzés és a hosting funkciók szempontjából..

Következtetés

A Pressidium annak ellenére, hogy egy nagyon fiatal cég, több helyszínen terjesztette gyökereit. Csak a dedikált WordPress tárhely segítségével a társaság vonzza magánszemélyeket és cégeket, akik hisznek abban, hogy minőségi szolgáltatásokat szereznek anélkül, hogy kétszer is gondolnának az árra.

Más webtárhely szolgáltatókkal összehasonlítva a Pressidium árai magasabbak, de a kiszolgálók által használt hardver és az ügyfélszolgálat gyors válaszideje igazolja az árat. Abban az esetben, ha a weboldal a vártnál több erőforrást használ fel, a vállalat fedezi a költségeket.

Ha azonban többször is megtörténik, akkor javasolnak egy tervezett frissítést. Üzleti és vállalati csomagokban számlavezetőt is kap. A Pressidiummal ellátott e-mail rendszer kiváló minőségű, és az összes e-mailjét bármilyen hiba nélkül futtathatja.

Olvassa el még:

 • A WP Engine Hosting áttekintése 2020
 • A Kinsta Review 2020
 • Pressable Reviews 2020
 • WPX tárhely áttekintés
Pressidium WordPress Hosting áttekintés 2020
 • Sebesség és teljesítmény

 • Biztonság

 • Vevőszolgálat

 • Árazás

5

összefoglalás

A Pressidium a legjobb WordPress tárhelymegoldás minden induláshoz vagy vállalkozáshoz 2019-ben

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map