A2 tárhely áttekintése 63% KEDVEZMÉNY A2A 2020-os kuponkód (2,96 USD / hó)

Az A2 Hosting nagy teljesítményű tárhelyet kínál, így a sebesség és a megbízhatóság kiemelt jelentőségű.


Az A2 tárhely szilárdtestalapú meghajtószervereket biztosít, amelyek akár 20-szor gyorsabban tudnak betölteni az oldalakat, összehasonlítva a nem SSD-kiszolgálókkal. Nem csak a leggyorsabb sebessége, amelyre az A2 gazdagép világhírű.

Itt, ebben a blogbejegyzésben meg fogja találni az összes tulajdonságát, amelyek megbízhatóbbá és kényelmesebbé teszik ezt a tárhelyet, összehasonlítva más internetes házigazdákkal, mint például a Bluehost, a HostGator és a Dreamhost, valamint az A2 Hosting kuponkódja a 2020-ra vonatkozóan..

A2 tárhely

A2 Hosting áttekintés 2020

Az A2 hosting cég kiemelkedő a nagy teljesítményű és könnyen használható web hosting szerver miatt. Bryan Muthig alapította. A cég a leggyorsabb turbószervereket kínálja, amelyek az oldal betöltési sebességét 20-szor gyorsabbá teszik, mint egy másik szokásos tárhely.

A társaság középpontjában az összes tárhelyszolgáltatás létrehozása és karbantartása áll, hogy azok minden felhasználó számára könnyen elérhetőek legyenek. Ha olyan ingyenes webhelyeket keres, amelyek ingyenes SSD-t, korlátlan adattárolást és -átvitelt, valamint ingyenes webhely-átadást kínálnak, az A2 webtárhely a legmegfelelőbb, mint mások.

A2 tárhelyszelvény-kód 2020

Az A2 tárhely a legolcsóbb megosztott tárhely-tervet kínálja, és a következő A2 tárhely-kuponkóddal kaphatja meg.

Kupon kód ⇒ WPressBlog | Most kap 63% kedvezményt az A2 tárhelyén!

Az A2 Hosting jellemzői

A leggyorsabb betöltési idő, 99,9% -os rendelkezésre állási idő és egy dedikált csapat kiemelkedő támogatása azok a speciális szempontok, amelyek ezeknek a webgazdagépeknek a kiegészítő WOW-tényezőt kínálják. Mindezeken túl az internetes tárhely néhány további minőségi tulajdonságát is felsoroltam, a tapasztalataim szerint, miután megpróbáltam az összes tárhely-tervet

 • Korlátlan lemezterület
 • Gyors SSD meghajtók
 • Megbízható felhőtárhely
 • Ingyenes fiók-migráció
 • Több biztonsági mentés
 • Korlátlan tárolás és adatátvitel
 • Korlátlan sávszélesség
 • Linux és Windows tárhely
 • 24 x 7 órás ügyfélszolgálat
 • 99,99% üzemidő garancia

Az A2 Hosting által kínált szolgáltatások mindazonáltal több időt igényelnek, vagy a jegyzetek oldalainak elkészítése szükséges. Ez valójában önmagában egy fő jellemző, mert biztosítja Önt, hogy pénzt nagyon sokat kap.

A következő szakaszban megismerheti a különféle tárhely-terveket, amelyek teljes ügyfél-támogatással és pénz-visszafizetési garanciával elérhetők. Az A2 internetes fogadó lángoló gyors web hosting megoldást kínál, amely tökéletes a felhasználók számára.

Nem számít, mennyi forgalommal rendelkezik, vagy vadonatúj blognal rendelkezik, vagy van egy népszerű üzleti webhelyed, az A2 Hosting mindent lefed, amelyre vállalkozása megköveteli.

Függetlenül attól, hogy soha nem üzemeltetett webhelyet korábban, vagy nem profi fejlesztő, a világszínvonalú és könnyen használható webhely-készítő eszközöket kínálnak saját webhely létrehozásához..

Hogyan hozzunk létre egy átmeneti webhelyet a WordPressen?

Az átmeneti webhely lehetővé teszi egy élő tesztelő webhely létrehozását, amelyet a látogatók csak a tesztelési webhely közzététele előtt láthatnak. Nézze meg az alábbi videót, hogy részletesen megtudja.

Közös tárhely tervek

A2 Hosting megosztott tárhely-tervek

Az A2 webtárhely a legolcsóbb megosztott tárhelyet kínál, három csomagban, kiemelkedő módon, úgynevezett Lite, Gyors és Turbo.

Ha kedveled egy nagyszerű indulást 1 webhellyel, akkor megvásárolhatod ezt a csomagot. Havi 2,96 dollárba kerülne. Fedezze fel az ingyenes SSL-t és az SSD-t, a könnyű navigációt a CPanelben, a korlátlan tárolást és átvitelt, valamint 5 adatbázist.

A gyors csomaggal korlátlan számú webhelyet, korlátlan tárhelyet és adatátvitelt, korlátlan adatbázisokat, ingyenes SSL-t és SSD-t kaphat. Ez a megosztott tárhely-terv havonta mindössze 4,90 dollárral vásárolható meg.

A szupergyors Turbo tárhely-terv a leggyorsabb oldalbetöltési sebességet kínálja, és magában foglalja az összes szolgáltatást, amint az gyors csomagba bekerül. Ez a terv havi 9,31 dollárba kerül. A 20-szor gyorsabb oldalbetöltési sebesség és az A2 webhely-gyorsító elem a megosztott tárhely-terv két további funkciója.

Viszonteladói tárhely-tervek

A2 tárhely viszonteladói tárhely tervei

Ha Ön webfejlesztő vagy szeretne elindítani saját webtárhely-szolgáltatót, akkor a viszonteladói tárhely-fiókok vásárlása az A2 webtárhelytől extra jövedelmező lesz az Ön számára a legolcsóbb költség miatt.

Az A2 házigazda a vonzó viszonteladói tárhelycsomagokat kínálja 4 tervükben – bronz, ezüst, arany és platina.

A bronz viszonteladói tárhely révén 40 fiókot kap 30 GB tárhellyel és 400 GB átutalással. A második ezüst terv 60 fiókot kínál 75 GB tárhellyel és 600 GB átutalással. A harmadik aranycsomag 80 fiókot kínál 150 GB tárhellyel és 1000 GB átutalással. Amikor megvásárolja az exkluzív platina viszonteladói tárhely-tervet, 100 számla 200 GB tárhely és 2000 GB átutalás részesül előnyben.

Ingyenes SSL és SSD, ingyenes eNom viszonteladói fiók és WHM vezérlőpult az A2 internetes házigazdák által kínált viszonteladói tárhely-tervek közös jellemzői. A teljes viszonteladói webtárhely-tervek biztosítják az ügyfelek számára a magas rendelkezésre állás és a szokásos teljesítményt, hogy tárhely-fiókjukat rendkívül megbízhatóvá tegyék.

VPS tárhely-tervek

A2A VPS tárhely-terveinek tárolása

A VPS a Virtual Private Server rövidítése. Az A2 Hosting a legjobb VPS-szolgáltató. Az A2 Hosting VPS további irányítást kínál, és lehetőséget nyújt arra, hogy fejlettebb funkciókat hajtson végre a webhelyén. VPS tárhely-terveket kínálnak, a kiindulási ár mindössze 5,00 USD havonta.

Megvásárolhatja a felügyelet nélküli, felügyelt és központi VPS terveket az Ön igényei szerint. Ha profi webfejlesztő vagy, akkor vásároljon egy nem kezelt VPS-csomagot. A többi felügyelt és központi VPS terv csak havi 32,99 dollárban érhető el, további tárolóhellyel, RAM-mal és adatátvitellel.

Szerezzen A2 tárhelyet 63% kedvezménnyel

A2 tárhely ügyfélszolgálat

Az A2 host megbízható és gyors ügyfélszolgálatot kínál. Az A2 webes hostok elkötelezett támogató csoportja elérhető a nap 24 órájában, hogy bármilyen ügyféllel kapcsolatos problémát személyes érintéssel megoldhasson..

Az ügyfelek kapcsolatba léphetnek az A2 host támogatásával e-mail csevegés vagy közvetlen telefonhívás útján. Használhatja az amerikai székhelyű jegyrendszerét is. Végül az egész támogató csoportot barátságosnak és segítőkésznek tekintik, függetlenül attól, hogy milyen könnyű vagy nehéz a kérése.

Pénzvisszafizetési garancia

Az A2 internetes fogadó büszkélkedhet, hogy 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát és a leggyorsabb oldalbetöltést biztosít. Ha úgy érzi, hogy webhelye bármilyen okból lemerül, akkor 30 napon belül teljes visszatérítést, vagy arányos visszatérítést igényelhet a használt szolgáltatások után, ha 30 nap után lemond.

Az A2 Hosting azonban a legfejlettebb adatközpontokat és az iparág legjobb gyakorlatait használja annak biztosítására, hogy webhelye minden új biztonsági javítással rendelkezik.

Az A2 tárhely előnyei és hátrányai

Néhány előnye és hátránya van, ha az A2 Hosting-ot veszi új webhelyének.

Előnyök:

 • 100% szén-semleges
 • Szerverhelyet kínál Európából, Ázsiából vagy az Egyesült Államokból
 • Ideális a WordPress felhasználók számára
 • Nagy sebességű terhelési teljesítmény

Hátrányok

 • A Windows korlátozott tárhely-elhárítási tervei tapasztalataim szerint csupán hátránya ennek a webgazdanak.

A2 tárhely kuponkód és kedvezményes ajánlatok

Az A2 tárhely biztosítja a legnagyobb árengedményt, mint például a fekete péntek akciói. Ezenkívül különleges kedvezményt kaphat az A2 tárhely speciális kuponkódjával, amelyet az A2 hosting csak az olvasóink számára biztosít.

Közös tárhely kuponkód

Szerezd meg a legmagasabb, 63% -os árengedményt a következő kuponkód használatával. Ezt a kódot az összes megosztott tárhely-tervhez felhasználhatja. Ha nem akarja használni a kupont, akkor kattintson a következő gombra. A kedvezményes ajánlatot automatikusan alkalmazzák.

Szerezzen 63% árengedményt a megosztott tárhelyen

Viszonteladói hosting kuponkód

34% -ot kap a viszonteladói tárhely-tervektől. A kedvezmény megszerzéséhez kattintson a következő gombra.

34% kedvezményt kap a viszonteladói tárhely-tervekben

Menedzselt WordPress Hosting Promo Code

Szerezzen 63% -ot kedvezményesen kezelt WordPress-tárhely promóciós kódról. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt kapja, csak kattintson a következő gombra.

63% kedvezmény a WordPress tárhely-csomagokon

VPS tárhely promóciós kód

Szerezzen 40% -ot minden VPS-tárhely-tervről a VPS-tárhely kedvezménykódjain keresztül. Az üzlet aktiválásához kattintson a következő gombra, és az üzlet automatikusan aktiválódik.

40% kedvezmény a VPS tárhely-csomagokon

Dedikált kupon kód

A dedikált tárhely-tervekben 33% kedvezményt kap a dedikált tárhely promóciós kódjaink segítségével.

Szerezzen 33% KEDVEZMÉNYET dedikált tárhely-tervekre

A fentiekben megadtuk az összes szelvényt és promóciós kódot az összes A2 tárhely-tervhez. Olvassa el a következő bemutatónkat, hogy megtudja, hogyan kell használni őket.

Hogyan kell használni az A2 tárhely kuponkódot?

 • Először válassza ki a megvásárolni kívánt tárhely tervet, majd kattintson a fenti szakaszban található linkre.
 • Ha rákattint a gombra, az átirányítja Önt a hivatalos A2 tárhely oldalra.
 • Újra kiválaszthatja a megvásárolni kívánt tárhely-tervet, majd kattintson az Indulás gombra.

A2 tárhely-kupon kód: 2019

 • A következő képernyőn megadhatja azt a domain nevet, amelyet meg szeretne kapni a webhelyén. Ha már rendelkezik domain névvel, akkor szükség szerint választhat más lehetőségeket is.

A2 tárhely kedvezménykód

 • Kattintson a folytatásra a következő képernyőn.
 • Ha a következő képernyőn el akarja rejteni személyes adatait, akkor tartsa bejelölve a jelölőnégyzetet, egyébként törölje a jelölést az ID védelem mezőből.

A2 tárhely promóciós kód

 • Most beírhatja a speciális kuponkódotwpressblog”Pontot. A végleges árra kedvezmény vonatkozik.

A2 tárhely kuponkód

 • Végül rákattinthat a pénztár gombra, és fizethet.

A2 tárhelyi alternatívák

Az A2 Hosting a leggyorsabb tárhely-szolgáltató. Választhat a SiteGround, a Bluehost vagy a HostGator közül az A2 tárhely legjobb alternatívájaként.

Záró ítélet

Ha fizethet egy kicsit többet a kiváló minőségű és prémium tárhelyért, amelynek 99,9% -os rendelkezésre állása és valódi 24/7/365 támogatása van az embereknek a telefonon, készülj fel az A2 webgazda számára az A2 tárhely kuponkóddal.

Ha tapasztalata van az A2 tárhely használatával kapcsolatban, kérjük, ossza meg velünk véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban.

Olvassa el még:

 • SiteGround áttekintés
 • A Kinsta Hosting áttekintése
 • Hostinger áttekintés
 • Dreamhost kuponkód
 • HostGator Promo Code
 • Hostinger kuponkód 2020
A2 Hosting áttekintés 2020
 • Az A2 Hosting jellemzői

 • Vevőszolgálat

 • Pénzvisszafizetési garancia

5

összefoglalás

Ha szükséged van egy leggyorsabb tárhelyszolgáltatóra, akkor az A2 tárhelyet keresheti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map