Bluehost Review 2020: Ez a jól ismert hosting jó?

A Bluehost 1986 óta nyújt hosting szolgáltatásait. Azóta a mai napig a Bluehost folyamatosan növekszik. A Bluehost jelenleg a világ egyik legnagyobb webtárhely-szolgáltatója. Körülbelül 2,5 millió webhely a világ minden tájáról veszi a hostolási szolgáltatásokat a Bluehost-tól.


Bluehost Review 2020

A Bluehost hivatalosan is A WordPress ajánlott tárhely szolgáltató. Ez az egyik legjobb web hosting szolgáltató. Akár kezdő, akár nagyvállalat tulajdonosa, a Bluehost 24 × 7 ügyfélszolgálatot nyújt Önnek.

Ajánlott WordPress tárhelyWordPress ajánlott tárhely-szolgáltató

Itt, a WPressBlog-ban, mindent tudunk a Bluehost tárhelyéről, például a host terveiről, a sebességről, a teljesítményről, a biztonságról és még sok másról..

Bluehost szolgáltatások

 • Ingyenes domain név az első évre
 • INGYENES SSL tanúsítvány
 • SSD tárolás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Kattintson egy kattintással a WordPress telepítésére
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • 200 dolláros marketing kreditek

Bluehost tárhely-tervek és árképzés

Közös tárhely tervek

Bluehost megosztott tárhely-tervei

A Bluehost éves megosztott webtárhely-tervet kínál. Ha hajlandó vásárolni tárhelyet vonzó kedvezményes ajánlatokkal, vásárolhat 2 vagy 3 éves tervvel rendelkező tárhelyet. A Bluehost három alap, a Plus és a Prime terméket kínál.

 • Ha Ön induló, akkor vásárolhat egy Alapterv havi 3,95 dollár. Az alapterv tartalmaz 1 webhelyet, 1 domaint, 5 parkolt domaint, 25 aldomaint, legfeljebb 50 GB helyet, 5 e-mail fiókot, 100 MB tárhelyenként és ingyenes SSL-t.
 • Ha megy Plusz és Prime Hosting tervek, havonta 5,95 dollárba kerülnek. Ez a terv korlátlan méretű webhelyeket foglal magában, 1 domaint, korlátlan parkolót és aldomaineket, korlátlan e-mail fiókokat korlátlan e-mail tárolással, ingyenes SSL-t és 200 USD marketing jóváírást.

Közös WordPress tárhely-tervek

A Bluehost közös WordPress tárhely-tervei

Ha van WordPress webhely, vagy szeretne WordPress webhelyet építeni, akkor a WordPress tárhelyét kell felkeresnie.

A Bluehost megosztott WordPress-tárhelyet kínál ugyanazon az áron a megosztott webtárhelyen, amely havonta 3,95 dollárral kezdődik.

WP Pro tárhely-tervek (Menedzselt WordPress tárhely)

A Bluehost által kezelt WordPress tárhely-tervek

A WordPress gyors és biztonságos webhely-fejlesztést tesz lehetővé. Ezenkívül lehetővé teszi egy webhely összes tartalmának egy helyről történő kezelését. Korlátlan testreszabási lehetőségekkel építheti fel webhelyét.

A Bluehost és a WordPress szorosan együttműködnek annak érdekében, hogy ügyfeleiknek a legjobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatást nyújtsák. 3 exkluzív tervet kínálnak a WordPress tárhelyéhez: Build, Grow és Scale.

A Bluehost által kezelt WordPress összes tárhely-terve 24×7 támogatással, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és ingyenes SSL-vel van felszerelve..

Ha bármilyen segítségre van szüksége a kezelt WordPress webhely felépítéséhez, akkor hívhatja a 844-741-1192 telefonszámot. Biztosítják a 24/7 felügyelt WordPress tárhelyi támogatást.

VPS tárhely-tervek

Bluehost VPS tárhely-tervek

A Bluehost kiváló VPS web hosting szolgáltatásokat kínál. A VPS tárhely lehetővé teszi a fiókjának szentelt források, például RAM, CPU felhasználását. Ez a fajta tárhely nagyobb stabilitást és teljesítményt nyújt webhelye számára. Biztosíthatja a webhely fájljainak jobb biztonságát, mivel nem osztja meg az operációs rendszert a szerver többi felhasználójával.

Ha ezt a VPS tárhely-kiszolgálót keres, akkor a BlueHost remek választás. A Bluehost exkluzív 3 VPS-tárhely-tervet kínál – Standard, Enhanced és Ultimate.

 • Normál terv havi 19,99 dollárba kerül. Tartalmaz 2 magot, 30 GB SSD tárolót, 2 GB RAM-ot, korlátlan sávszélességet, 1 domaint, 1 IP címet, ingyenes SSL-t és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, 24 X7 kezelt ügyféltámogatással..
 • Továbbfejlesztett terv havonta 29,99 dollárba kerül. Ez a terv tartalmaz 2 magot, 60 GB SSD tárolást, 4 GB RAM-ot, korlátlan sávszélességet, 1 domain, 2 IP címet, ingyenes SSL-t és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, 24 X7 kezelt ügyféltámogatással..
 • Végső terv havi 59,99 dollárba kerül. A felhasználók vonzó előnyöket vehetnek igénybe ezzel a tervvel. Ez a terv tartalmaz 4 magot, 120 GB SSD tárolást, 8 GB RAM-ot, korlátlan sávszélességet, 1 domain, 2 IP címet, 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, 24 X7 kezelt ügyfél-támogatást és ingyenes SSL-t.

Dedikált tárhely-tervek

Bluehost dedikált tárhely-tervek

Ha a legmagasabb szintű erőforrás-elosztásra, vezérlésre és adatvédelemre van szüksége, akkor a dedikált szerverek a legmegfelelőbbek az Ön számára. Teljes hozzáférést kaphat a szerver konfigurálásához anélkül, hogy más felhasználók tevékenységeit befolyásolná vagy befolyásolná.

A dedikált tárhely a legjobb hostolási terv a nagy forgalmú webhelyekkel rendelkező ügyfelek számára. A Bluehost szabványos, továbbfejlesztett és prémium dedikált tárhely-terveket biztosít.

 • Normál terv havonta 79,99 dollárba kerül. Ez a terv 4 magot és 8 szál sebességet, 500 GB (tükrözött) tárolást, 4 GB RAM-ot, 5 TB sávszélességet, 1 domain, 3 IP címet és ingyenes SSL-t kínál..
 • Továbbfejlesztett terv havonta 99,99 dollárba kerül. Ez a terv 4 magot és 8 szál sebességet, 1 TB (tükrözött) tárolást, 8 GB RAM-ot, 10 TB sávszélességet, 1 domain, 4 IP címet és ingyenes SSL-t kínál..
 • Prémium terv havonta 119,99 dollárba kerül. Ez a terv 4 maggal, 8 szálsebességgel, 1 TB (tükrözött) tárolással, 16 GB RAM-mal, 15 TB sávszélességgel, 5 IP-címmel és ingyenes SSL-vel rendelkezik.

Mindezek a tervek 24X7 támogatást és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát ígérnek.

e-kereskedelem tárolása

Bluehost ECommerce tárhely-tervek

A Bluehost három e-kereskedelmi tárhely-tervet kínál: Starter, Plus és Pro. Díjaik 6,95, 8,95 és 12,95 dollár. Teljes mértékben testreszabhatja e-kereskedelmi áruházát.

Minden e-kereskedelmi tárhely-terv biztonságos fizetési átjárókkal érkezik. Önnek nem is kell telepítenie a WooCommerce szoftvert, mert a Bluehost ingyenesen telepíti az Ön számára. A WooCommerce telepítéséhez felhívhatja a Bluehost támogatási számot a 877-708-7750 telefonszámon.

Bluehost sebesség és teljesítmény

Webhelyének jobb teljesítményéhez gyorsabb webtárhely-szolgáltatóra van szüksége. Itt egy olyan webhelyet teszteltünk, amelyet a Bluehost szerveren tárolunk, a Pingdom segítségével, amely egy webhelysebesség-teszt eszköz.

Bluehost webhelysebesség-tesztBluehost webhelysebesség-teszt

Amint a fenti képen látható, weboldalunk kevesebb, mint fél másodperc alatt töltődik be. Ez az összes tesztelt webhely 85% -ánál gyorsabb.

Ha webhelye nem töltődik be gyorsabban, akkor olvassa el a cikkünket: Hogyan töltjük fel webhelyét 1 másodpercen belül.

A Bluehost biztonsági funkciói

Ha a Bluehost biztonságáról beszélünk, akkor ingyenes SSL-t kínál minden tárhely-tervvel és az anti-spam eszközökkel, például a Spam Hammer, a Spam Experts és a Hotlink védelemmel..

Ma a Google inkább az SSL-kompatibilis webhelyek magasabb rangsorolását részesíti előnyben, mint az olyan webhelyek, amelyekben nincs SSL tanúsítvány. Tehát ez a legjobb dolog, amit ingyen kapsz a Bluehost tárhelyével.

Ezen felül blokkolhatja az IP-ket, a könyvtárakat jelszóval védetté teheti stb. A Bluehost Cloudflare-t kínál, amely megóvja webhelyét a DDoS támadásokkal szemben..

A webhely biztonságának további javításához olvassa el az Ultimate WordPress biztonsági útmutatónkat.

A Bluehost webhelyről készült biztonsági mentési politika

Amint az a fent felsorolt ​​tárhely-tervekről is látható, ingyenes webhelymentési eszközöket kaphat csak a legnépszerűbb tárhely-tervekkel. Ha bármilyen kezdőcsomagot keres, akkor kis díjat kell fizetnie a Site Backup Pro eszköz megszerzéséhez.

Ingyenesen kapja a „CodeGuard Basic” eszközt a legfelső tárhely-tervvel együtt. Ha bármelyik indulási tervet választ, akkor havonta 2,99 dollárt kell fizetnie a biztonsági mentési eszköz beszerzéséhez.

Ezzel az eszközzel egyetlen kattintással visszaállíthatja webhelyének adatbázisát a kívánt dátumról.

Bluehost profik

 • Minden tárhely-terv megfizethető minden felhasználó számára, különösen a kezdők számára.
 • A felhasználók nagyszámú, kevesebb állásidővel rendelkező webhely előnyeit élvezhetik.
 • Ingyenes drag and drop site Builder.
 • CloudFlare a cPanelbe beépített integráció, amely segít még jobb teljesítmény elérésében.
 • Ingyenes spam-ellenes megoldásokat kínálnak.
 • Nincs rejtett díj a regisztráció során.
 • Ingyenes domain név az összes 1 éves tárhelyen.
 • A Bluehost az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára ingyenes SSL biztonság bizonyítvány és OpenPGP / GPG titkosítás azonnal.

Bluehost Cons

 • Magasabb árai az ingyenes domain megújításhoz.
 • Az ügyfeleknek sokáig kell várniuk, hogy támogatást kapjanak a Bluehost személyzetétől.
 • Csak Linux szervereket biztosítanak. Windows-gazdagépeken egy másik tárhely-szolgáltatót kell keresnie.

A Bluehost ügyfélszolgálatának áttekintése

A legjobb ügyfélszolgálat minden vállalkozás alapvető szükséglete annak népszerűsítéséhez. 1986 óta a Bluehost barátságos ügyfél-támogatással nyújtja szolgáltatásait. Tökéletes csapatuk van ahhoz, hogy kapcsolatba lépjen az ügyféllel, és rövid időn belül megoldja a kérdéseket.

Bluehost ügyfélszolgálatBluehost ügyfélszolgálat

A Bluehostnek megvan a maga tudásközpont amely az összes tárhelyszolgáltatási információt tartalmazza. A felhasználók használhatják, ha nem akarják megvárni a Bluehost csapat segítségét.

Az ügyfelek telefonhívások, e-mail, online webcsevegés vagy amerikai alapú jegyrendszer segítségével léphetnek kapcsolatba. A Bluehost ügyfélszolgálati csapata a 24X7-re elérhető. A legjobb és gyors ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Bluehost minden nap nyeri a tömeget.

GYIK a Bluehost tárhelyről

Ki a Bluehost tulajdonosa??

A Bluehost az Endurance International Group (EIG) tulajdonában van..

Milyen típusú hosting szolgáltatásokat kínál a Bluehost?

A Bluehost megosztott tárhely, WordPress, VPS, Dedikált és e-kereskedelem hosting szolgáltatásokat kínál.

A Bluehost jó webgazda?

A Bluehost egy jól ismert és a WordPress által ajánlott tárhely-szolgáltató, tehát határozottan jó internetes host.

Mi a Bluehost tárhely kezdő ára?

A Bluehost tárhely kikiáltási ára havi 3,95 USD.

Kínál-e a Bluehost kedvezményt a tárhely-terveiben??

A Bluehost 50% kedvezményt kínál új ügyfelei számára.

Melyik Bluehost terv a legjobb?

Ha új webhelyet szeretne létrehozni kisvállalkozása számára, akkor kiválaszthatja a megosztott tárhely alaptervét.

A Bluehost kínál ingyenes domain nevet?

Igen, a Bluehost csak első évre kínál ingyenes domain nevet.

A Bluehost kínál SSL tanúsítványt?

Igen, a Bluehost ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványt kínál minden tervvel.

A Bluehost pénzvisszafizetési garanciát nyújt??

Igen, a Bluehost 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, azaz ha 30 napon belül lemondja szolgáltatásaikat, akkor kizárólag a tárhelyszolgáltatások teljes visszatérítését kapja meg. A domain-díjat nem tartalmazza a visszatérítési politika.

Melyek a Bluehost adatközpontok?

A Bluehost egyik fő adatközpontja Utahban, Provóban található.

A Bluehost képes kezelni a nagy forgalmú webhelyeket?

Ez a kiválasztott tárhely-tervetől függ. Ha van megosztott tárhely-terve, akkor az nem fogja kezelni a nagy forgalmat. Nagy forgalmú webhely esetén választhat a VPS vagy a dedikált tárhely-tervek közül.

A Bluehost kínál ingyenes webhelyátviteli szolgáltatást?

A legtöbb tárhelyszolgáltató többségében díjmentesen továbbítja webhelyét a webhelyére, de a Bluehost esetében nem továbbadja ingyenesen. Ha azt szeretné, hogy a WordPress-webhely áttelepüljön a Bluehostre, akkor ez 149,99 USD-t fog igénybe venni, és ebben az árban az 5 webhely és 20 e-mail fiók átvihető.

Mit jelent a Marketing Ajánlatok a Bluehoston?

A Bluehost 100 USD-os jóváírást kínál a Google Ads számára és 100 USD-os jóváírást a Bing Ads számára. Ezeket a jóváírásokat felhasználhatja webhelyének promóciójában a Google és a Bing Ads segítségével.

Melyek a Bluehost névkiszolgálók?

Két alapértelmezett Bluehost névkiszolgáló van, és ezek az „ns1.bluehost.com” és az „ns2.bluehost.com”..

A Bluehost felhasználóbarát?

Igen, a Bluehost felhasználóbarát.

Melyek a Bluehost telefonszámok?

A Bluehost egy ingyenesen hívható számmal rendelkezik az Egyesült Államok számára: (888) 401-4678 és a második nemzetközi szám +1 801-765-9400.

A Bluehost jobb, mint Godaddy?

Igen, a Bluehost bármilyen módon jobb, mint a GoDaddy.

Melyik a jobb Bluehost vagy HostGator?

Sebesség szempontjából a Bluehost jobb, mint a HostGator, az árképzés és az ügyfélszolgálat szempontjából pedig a HostGator jobb, mint a Bluehost..

A Bluehost jó kezdőknek?

A Bluehost nagyon jó tárhely kezdőknek, akik el akarják indítani első webhelyüket vagy blogjaikat.

Melyik a legjobb Bluehost alternatíva?

A SiteGround a legjobb Bluehost alternatíva.

Szerezd meg a Bluehost tárhelyet 50% kedvezménnyel most

Itt található a hivatalos videó bemutatója YouTube-csatorna , amely segít elindítani a WordPress webhelyet a Bluehost segítségével gyorsan és egyszerűen.

Záró szavak a Bluehost tárhelyének áttekintéséről

Végül, tudod, miért használ a világ minden tájáról több mint 200 millió felhasználó a Bluehostot. Ez egy nagyon jó web hosting cég. Kipróbálhatja a Bluehost 30 napig.

Mégis, ha bármilyen kérdése vagy kétsége van, kérjük, bátran kérdezzen minket a megjegyzés szakaszban. A választ a lehető leghamarabb megadjuk.

Olvassa el a következő hasznos cikkeket is:

 • Bluehost kupon kódok
 • Bluehost fekete péntek és cyber hétfő ajánlatok
 • Hogyan lehet weboldalt létrehozni a Bluehost tárhelyen

Egyéb értékelések a tárhelyről:

 • SiteGround áttekintés
 • HostGator áttekintés
 • Hostinger áttekintés
 • A WP motor áttekintése
 • Kinsta Review
 • WPX tárhely áttekintés
 • A2 tárhely áttekintés
 • Dreamhost Review

Bluehost összehasonlítások

 • Bluehost vs SiteGround
 • Bluehost vs HostGator
 • Bluehost vs Hostinger
 • Bluehost vs WP Engine
 • Bluehost vs Kinsta
 • Bluehost vs WPX tárhely
Bluehost Review 2020
 • Sebesség és teljesítmény

 • Jellemzők

 • Vevőszolgálat

 • Pénzvisszatérítési eljárás

 • Biztonság

 • Ár

4.7

összefoglalás

Ha a legjobb webtárhely-szolgáltatót keresi, akkor a Bluehost a legjobb internetes fogadó, aki olcsó és méretezhető terveket nyújt. Nagyon javaslom, hogy válassza a Bluehost alkalmazást személyes vagy üzleti webhelyére.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map