GoDaddy Webtárhely áttekintés és besorolások 2020-ra

A Godaddy kivételesen kiemelkedő top hosting hely és domain név regisztrátor. A domain név megvásárlásától kezdve a vállalkozási vagy webes tulajdon tárhelyén, mindent megszerezhet a Godaddy segítségével.


Ezenkívül a Godaddy VPN és dedikált szerverekkel is rendelkezik. Nagyon népszerű felhasználói vezérlési lehetőségeket kínálnak a könnyen használható Cpanel vagy Plesk kezelőpanellel, valamint root hozzáféréssel a tech-hozzáértésű ügyfelek számára..

Hajrá apu egy go-to-domain webgazda, több millió felhasználó számára a világ minden tájáról. Lángoló gyors letöltési idő, biztonság és támogatás, egy ingyenes domain név éves előfizetéssel, valamint a folyamatosan bővülő felhasználói hálózat az oka annak, hogy ez a webgazda az egyik legfontosabb rangsoroló legyen..

godaddy hosting áttekintés

Ezek a Godaddy internetes házigazda által felsorolt ​​szolgáltatások:

 • Tárhely-tervek
 • Az iparágvezető gyors betöltési idők
 • 99,96% üzemidő garancia
 • Díjnyertes biztonság és támogatás
 • Egyszerű, könnyen kezelhető felület
 • Fejlett webhely-készítő eszközök
 • Telefonos, e-mail és csevegési támogatás
 • Pénzvisszafizetési garancia

Közös Webtárhely

godaddy linux megosztott tárhely-tervei

A GoDaddy havonta nyújt Linux és Windows megosztott tárhely-terveket, de ha az éves tervet veszi igénybe, akkor olcsóbban szerezheti be. A GoDaddy megújulási aránya nagyon magas, mint más fogadóknál. Ebben az esetben a HostGator jobb, mint a GoDaddy.

Dedikált webtárhely

godaddy dedikált szerver tervei

A Godaddy dedikált hostolási terve havi 69,99 USD-tól kezdődik, mint a gazdaságos dedikált tárhely. Kapsz 4 CPU-magot, 4 GB-os memóriát, 1 TB-os tárolást, nem mért sávszélességet, 3 dedikált IP-t és ingyenes egyéves SSL-tanúsítványt. Ez az ár a kezdő ár. Amikor megújítja a tárhelyet, az eredeti ár eredeti lesz (169,99 USD / hó).

VPS Webtárhely

godaddy vps tárhely-tervek

A GoDaddy VPS tervei 17,99 USD-tól kezdődnek, de a megújítás idején 29,99 USD lesz. Gazdaságossági tervükben 1 GB memóriát, 40 GB tárolót, nem mért sávszélességet, 3 dedikált IP-t és ingyenes egyéves SSL-t biztosítanak.

WordPress Webtárhely

godaddy wordpress tárhely-tervek

A GoDaddy WordPress tárhely-terve havi 3,99 dollártól és 8,99 USD -tól kezdődik a megújításkor. Gazdasági tervében egy webhelyet tárolhat 10 GB-os tárhelyen.

Cloud Webtárhely

A GoDaddy továbbra sem nyújt felhő-tárhelyet. Ha csak a Cloud tárhelyet szeretné használni, akkor alternatívaként a WPressBlog azt javasolja, hogy válassza a Dreamhost vagy a Bluehost lehetőséget..

Az iparágvezető gyors betöltési idők

Mindenki azt akarja, hogy weboldala 24 órás elérhető legyen az ügyfelek számára. Valójában körülbelül A felhasználók 79% -a nem szeretnék újból ellátogatni a webhelyre, ha a webhely teljesítménye lassú.

Ne aggódj Godaddy miatt. A webgazda elsődleges célja, hogy ügyfeleinek gyorsaságot kínáljon. Az elmúlt hónapokban átlagosan 394,6 ms-ot tartottak. Noha még túl korai ezt a webes hostot a legjobban felhívni, mégis ők a legjobbak. Ezenkívül nem legyőzheti a SiteGround sebességét.

99,96% üzemidő garancia

A Godaddy 99,96% -os rendelkezésre állást kínál. Ha az alkalmazás vagy a webhely több rendelkezésre állást igényel, akkor keresse meg a többi elsőszámú webhelyet. Ennek ellenére a legtöbb ügyfél számára a rendelkezésre állási idő 99,96%.
Itt egy rövid, rövid áttekintés az elmúlt néhány hónap előadásainak rendelkezésre állásáról-

2018 átlagos üzemideje

 • Januári üzemidő: 99,98%
 • Február üzemideje: 99,96%
 • Március üzemidő: 99,91%
 • Április üzemidő: 99,99%

Díjnyertes biztonság és támogatás

A Godaddy 24 X7 értékű, DDoS védelemmel ellátott értékpapírt kínál, hogy távolítsa el webhelyét a hackerektől és a rosszindulatú szoftverektől. A biztonságért felelős szakértők jól elkötelezett csapata áll itt, hogy segítsen Önnek a webhely és a szerver szemmel tartása mellett.

Figyelemmel kísérik a kiszolgálón lévő többi kliens használatát is a gyors és következetes teljesítmény biztosítása érdekében. A Godaddy SSL-tanúsítványokat kínál a felhasználó adatainak feltörése ellen. Ha termékeket és szolgáltatásokat kínál a látogatók számára vásárláshoz, akkor az SSL nélkülözhetetlen védőréteg, amelyet az összes tárhelyi szolgáltatás tartalmaz.

A fokozott biztonság figyelembevételével a Godaddy a Securi nevű, újabb szintű internetes biztonsági szolgáltatást is kínál. Rendszeresen ellenőrzi az Ön webhelyét a rosszindulatú programokkal fertőzött fájlok eltávolítása érdekében.

Könnyen kezelhető felület

Hagyományosan sok egyszerű alkalmazást telepíthet percek alatt. A Godaddy internetes házigazda egy kattintással telepít felhasználói felületet a CMS, például a Joomla, WordPress, Magento és Drupal telepítéséhez. Ez sok időt és energiát takarít meg a felhasználók számára.

A kezdők számára is a Godaddy volt a legmegfelelőbb megoldás, amely egyszerűen megkezdi a web hosting használatát. Az újonnan kiadott egyszerű kattintással történő telepítési szolgáltatások, valamint egy egyszerű felület és a frissítés támogatása kulcsfontosságú tények ahhoz, hogy ez a webgazda elismertté váljon a legjobban megosztott gazdagépek között.

A fejlett webhely-készítő eszköz

A Godaddy egy GoCentral nevű kreatív webhely-készítő eszközt kínál, olyan csodálatos funkciókkal, mint a SEO és a marketing, a közösségi média integrációja és a Google Analytics beépítése.

A Godaddy SEO varázslója segíti webhelye optimalizálását a javasolt kulcsszavakkal, és magasabb rangot jelent a Google-on. Személyes SEO útmutatást is kaphat szakértőtől, ha e-kereskedelmi tervben van. A csatornák közötti marketing érdekében szinkronizálhatja webhelyét a facebook áruházaival.

A Google Analytics beépítése a Godaddy internetes host másik legjobb része. Könnyedén elérheti a látogatók és a nézetek követési rekordját az idő minden tekintetében. A Godaddy biztosítja a felhasználók számára a ragyogó és ingyenes elemzéseket.

Vevőszolgálat

A Godaddy mindig 24 órás, hét órás ügyfélszolgálattal segíti ügyfeleit. Könnyen felveheti a kapcsolatot a Godaddy ügyfélszolgálati vezetőségével telefonhívások, e-mail vagy online csevegőrendszer segítségével.

A közelmúltbeli felmérés eredményei szerint a Godaddy internetes házigazdát használó felhasználók körülbelül 89% -a elégedett a szolgáltatásaival. Ez nem rossz.

Pénzvisszafizetési garancia

Annak érdekében, hogy ügyfeleik biztosítsák a minőségi web hosting szolgáltatásokat, a Godaddy 30 napos és 48 órás pénz-visszatérítési garanciát kínál éves, illetve havi tervekre.

Néhány termék azonban nem jogosult visszatérítésre, például visszaváltási díjak, transzferek, prémium domain nevek, konfigurációs kiegészítők, felhő szerverek stb..

A GoDaddy előnyei és hátrányai

Ez a szakasz a Godaddy webtárhely néhány előnyeire és hátrányaira utal. Az üzleti igényeinek megfelelően döntést hozhat a webes fogadó mellett vagy mellett.

Előnyök:

 • Készíthet egy weboldalt, és egy kis idő alatt megkaphatja azt.
 • Könnyen kezelhető és egyszerű, egy kattintással elérhető alkalmazástelepítő felület.
 • A Godaddy olcsó tárhely-terveket kínál összehasonlítva más internetes házigazdákkal.
 • A gyors és barátságos ügyfélszolgálat a Godaddy internetes házigazda kiegészítő szolgáltatása.

Hátrányok:

 • Korlátozottan legalacsonyabb árú tervek.
 • Magas megújuló árak.
 • Vegyes vélemények a technikai támogatásról.
 • Nincs havi terv az alapvető tárhelyen.

Látogasson el a GoDaddy oldalra

Végső ítélet

A Godaddy az egyik legmegfizethetőbb webtárhely, amelyet csak az első számlázáshoz ajánlunk, tehát nagyon ajánlom, hogy a GoDaddy helyett válassza a SiteGround alkalmazást..

Ha van tapasztalata a GoDaddy-vel, akkor kérjük, értesítsen minket róla.

Olvassa el még:

 • iPage vélemények
 • A2 Hosting vélemények
 • HostGator vélemények
 • Hostinger vélemények
GoDaddy Hosting áttekintés 2020
 • Felhasználóbarátság

 • Ár

 • Sebesség és teljesítmény

 • Vevőszolgálat

 • Biztonság

1

összefoglalás

Sok olcsó internetes házigazda érhető el a GoDaddy-hez képest. Sok olyan hátrány miatt, mint például a biztonság, nagyon ajánlom, hogy keressen egy másik tárhelyszolgáltatót, például a SiteGround vagy a Bluehost stb.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map