GreenGeeks Review 2020: Tárhely-tervek, árképzés, szolgáltatások és kedvezmények

Minden nap több ezer új webhely jelenik meg világszerte. A verseny elől való elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy kiválasztja a megfelelő web hosting szolgáltatót.


A GreenGeeks-et 2008-ban indította Trey Gardner, aki 1999 óta működik a webtárhely területén. A csapat másik kulcsfontosságú tagja Kaumil Patel, aki 2001 óta aktív szolgáltató. A cég több mint 10 évet töltött be a területen, és több mint 300 ezer webhely üzemeltetett szerverein szerte a világon.

GreenGeeks Review 2020

A GreenGeeks webtárhelyet, WordPress tárhelyet, VPS tárolást, dedikált tárhelyet és weboldal készítőt kínál. Környezetbarát és olcsó web hosting szolgáltatásokat nyújt. Itt, a GreenGeeks tárhelyének áttekintő cikkében a wpressblog a GreenGeeks terveket, árakat, ügyfélszolgálatot, sebességet és teljesítményt, kedvezményes ajánlatokat és legjobb alternatíváikat nyújtotta be..

GreenGeeks tárhely-tervek és árképzés

A GreenGeeks megőrizte a csomagok minél egyszerűbb felhasználását. Két fő kategória létezik, amelyek alapján web hosting szolgáltatásokat nyújtanak a végfelhasználók számára, külön viszonteladóval együtt.

Webtárhely-tervek

GreenGeeks webtárhely-tervek és árképzés

Ecosite Starter:

Ez a GreenGeeksnél elérhető legkisebb csomag, amely csak 2,95 dollárt fizet havonta. Ideális kisvállalkozások és blogok számára, akik csak most kezdik meg online jelenlétüket.

E csomag alatt mérhetetlen helyet és sávszélességet fog kapni. Nincs korlátozva a tárolt e-mailek és domainek száma sem. E csomag alatt egy domain ingyenes, és óránként akár 100 e-mailt küldhet.

Ecosite Pro:

Ideális közepes méretű vállalkozásokhoz és webhelyekhez, amelyek több erőforrást és jobb teljesítményt keresnek a sebesség és a válaszidő szempontjából.

A csomag nem mérhető területet és sávszélességet biztosít, és egy ingyenes domain van a csomagban. E csomag alatt óránként akár 300 e-mailt küldhet. Teljesítmény szempontjából szinte kétszerese a Starter csomaghoz képest.

Ecosite Premium:

Ideális nagy forgalmú webhelyekhez és e-kereskedelmi üzletekhez, ez a csomag korlátlan hely- és sávszélességet kínál. Ez a csomag lehetővé teszi, hogy óránként akár 500 e-mailt küldjön, ami nagyon fontos a forgalmas üzleti webhelyek számára.

A sebesség és teljesítmény majdnem négyszeresének köszönhetően ez a csomag biztosítja, hogy látogatói másodpercek alatt megkapják az összes szükséges információt.

Szerezzen be GreenGeeks webtárhelyt

WordPress tárhely-tervek

GreenGeeks WordPress tárhely-tervek és árképzés

A WordPress tárhelyen belüli összes csomag megegyezik egy normál tárhely csomaggal, amely további WordPress funkcióval rendelkezik. A WordPress tárhely segítségével megkapja az 1-kattintásos telepítőt, az automatikus frissítéseket, az automatikus biztonsági mentéseket az Ön által választott gyakoriság alapján, a WordPress alapú webhelyekre optimalizált fejlett biztonságot és a napi 24 órás támogatást, ahol megoldhatja a WordPress programhoz kapcsolódó összes kérdést, beleértve a telepítést, az átállítást és a hamar.

Ecosite Starter for WordPress:

E csomag alatt korlátlan sávszélességet és helyet fog elérni havonta 2,95 USD-ért. Ez a csomag további WordPress támogatást és szolgáltatásokat tartalmaz.

Ecosite Pro for WordPress:

Ez a WordPress csomaghoz optimalizált keret korlátlan helyet és sávszélességet biztosít. E csomag alatt megfelelő webhelyet is futtathat.

Ecosite Premium for WordPress:

Ez a csomag a WordPress alapú, nagy forgalmú webhelyek számára készült. Ideális esetben a WooCommerce webhelyeket e csomag alatt kell üzemeltetni a zavarmentes teljesítmény érdekében. Ez a csomag korlátlan helyet, korlátlan sávszélességet, SSL tanúsítványt és 24/7 támogatást tartalmaz.

Szerezzen be GreenGeeks WordPress tárhelyet

Viszonteladói tárhely-tervek

A GreenGeeks viszonteladói tárhely-tervek és az árak

Ha egynél több webhelyet irányít, vagy szeretné viszonteladni a webhelyet az ügyfelek számára, ezek a csomagok, amelyeket kifejezetten az Ön igényeinek terveztek. A GreenGeeks öt különféle csomagot kínál a Viszonteladói tárhely alatt, amelyek közül az Ön igényei szerint választhat. A viszonteladói csomag hozzáférést biztosít a domain panelhez is, ahonnan a különböző TLD nagykereskedelmi árát kaphatja meg.

10. viszonteladó:

19,95 dollárba kerülve ez a csomag korlátlan helyet és sávszélességet biztosít. A csomag alatt legfeljebb 10 webhelyet tárolhat, amelyek külön cPanel-ekkel rendelkeznek. A WHMCS licenc szerepel ebben a csomagban.

20. viszonteladó:

Korlátlan hely és sávszélesség mellett akár 20 webhelyet is fogadhat e csomag alatt. A WHMCS licenc szerepel a csomagban.

30. viszonteladó:

E csomag alatt akár 30 webhelyet üzemeltethet a korlátlan hely és sávszélesség mellett. Az összes cPanel és WHM szolgáltatás megtalálható ebben a csomagban.

40. viszonteladó:

Ez a csomag a kis hosting cégeknek és azoknak szól, akik több webhelyet birtokolnak. Ebben a csomagban akár 40 webhelyet üzemeltethet. Nincs korlátozva a hely és a sávszélesség felhasználása.

50 viszonteladó:

Ez a viszonteladók számára elérhető legnagyobb csomag, amely alatt 50 webhelyet üzemeltethet. A sávszélesség és a tér nem mért. A WHMCS licenc a csomagban van.

Szerezzen GreenGeeks viszonteladói tárhelyet

VPS tárhely-tervek

GreenGeeks VPS tárhely-tervek és árképzés

A GreenGeeks öt különféle VPS-tárolási csomagot kínál. Az alábbiakban megtalálja a GreenGeeks összes VPS web hosting szolgáltatási listáját.

1 GB RAM:

E csomag alatt 2 GB-os SSD tárolást, 1000 GB-os prémium sávszélességet és négymagos feldolgozást kap, mindössze 39,95 dollárért. Ideális azoknak a weboldalaknak a számára, amelyek alacsony tárhelyszükséglettel rendelkeznek, de magas a lábszár.

2 GB RAM:

E csomag alatt 50 GB tárhelyet, 1500 GB sávszélességet és 4 magos feldolgozást kapsz. Ideális azok számára, akik több webhelyet üzemeltetnek, vagy e-mail kezelési rendszerrel rendelkeznek.

3 GB RAM:

Ideális nagy forgalmú webhelyek számára, 75 GB tárhelyet, 2000 GB sávszélességet és 4 magos feldolgozást biztosít.

4 GB RAM:

A nagyvállalatok számára legjobban megfelelő ez a csomag 100 GB tárhelyet és 2500 GB sávszélességet biztosít.

5 GB RAM:

Ha nagyméretű e-kereskedelmi weboldala van, ez a csomag ideális az Ön számára. E csomag alatt 125 GB tárhelyet és 3000 GB sávszélességet kapsz.

Szerezzen be GreenGeeks VPS tárhelyet

Dedikált szerverek

GreenGeeks dedikált tárhely-tervek és árképzés

A GreenGeeksnek négy dedikált szerver opciója van.

Belépési szerver:

E csomag alatt Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB tárhelyet és 5 IP címet kap. Havonta 169 dollárba kerül.

Normál szerver:

Ez a csomag 4 GB RAM-ot, Xeon E3 vagy azzal egyenértékű processzort, 5 IP-címet, 2 × 500 GB tárhelyet és 10 000 GB sávszélességet biztosít..

Elite Server:

Ez a csomag 3,2 GHz-es processzort, 8 GB RAM-ot, 2 x 500 GB tárolóhelyet és 10 000 GB-os adatátvitelt biztosít 5 IP-címmel együtt.

Pro Server:

A Xeon E5 vagy azzal egyenértékű processzorral ez a csomag 16 GB RAM-ot, 2 x 500 GB tárhelyet és 10 000 GB adatátvitelt biztosít..

Szerezzen GreenGeeks dedikált tárhelyet

Sebesség és teljesítmény

A cég állítása szerint rendszeresen frissítik a szerverek hardverét, hogy lépést tartsanak az ügyfelek igényeivel. A webhelyek betöltési ideje a legtöbb weboldalon 612 ms és 680 ms között marad.

Adatközpontok

GreenGeeks adatközpontok

A GreenGeeks öt adatközponttal rendelkezik Phoenixben, Chicagóban, Torontóban, Montrealban és Amszterdamban. Az öt adatközpont közül csak a Chicago Datacenter támogatja az összes szolgáltatást, a többi négy pedig csak a megosztott / viszonteladói tárhelyfiókokat támogatja.

Biztonság

A cég állítása szerint a kiszolgálókat biztonságossá tette mindenfajta biztonsági fenyegetés elkerülésére, és szakértői mérnökökből álló csapattal rendelkezik, amelyek rendszeresen frissítik a kiszolgáló konfigurációit, hogy azok folyamatosan működjenek.

Valós idejű biztonsági szkennelést, Spam Assassin védelmet, automatikus brutális erő észlelést és SSL biztonságos kiszolgálót biztosítanak, valamint kiegészítő biztonsági funkciókkal képesek jelszóval védeni a könyvtárakat..

Vevőszolgálat

A GreenGeeks szakértői csoporttal rendelkezik, hogy elkötelezett támogatást nyújtson az ügyfelek számára. A közösségi média hálózatokon aktívak, mint például a Facebook és a Twitter, és szinte azonnal válaszolnak a kérdésekre.

Különböző csatornákon keresztül léphet kapcsolatba velük, ha bármilyen segítségre van szüksége, beleértve a csevegést, a közösségi médiát és az e-mailt.

Pénzvisszatérítési eljárás

A GreenGeeks 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül lemondja a tárhelyszolgáltatást, akkor teljes visszatérítést kap.

A GreenGeeks előnyei és hátrányai

A GreenGeeks előnyei:

 • Zöld vállalkozás, amely azt állítja, hogy olyan technológiát alkalmaz, amely csökkenti a szénlábnyomot.
 • Több csomag-opcióval rendelkezik, amelyek közül választhat az igények és a költségvetés alapján.
 • A WordPress elkötelezett támogatási csoportja mindig online, hogy a WordPress speciális támogatást nyújtson.
 • A terhelési idő jobb, mint sok versenytársnál.

A GreenGeeks hátrányai:

 • Vannak panaszok az üzemidővel kapcsolatban.

GreenGeeks kedvezmények

A cég különleges kedvezményeket és ajánlatokat kínál időről időre az új ügyfelek számára. Kuponkódokat szolgáltatnak, amelyeket a regisztrációs számlánként beválthat. A GreenGeeks különleges kedvezményekkel jár olyan alkalmakra, mint a fekete péntek, az újév és még sokan mások.

Szerezd meg a GreenGeeks tárhelyét 70% kedvezménnyel

GreenGeeks alternatívák

A GreenGeeks környezetbarát és megfizethető tárhely-szolgáltató. A GreenGeeks alternatívájaként választhat a Scala Hosting vagy a HostGator hosting szolgáltatásokat.

Következtetés

A GreenGeeks-szel kapcsolatos általános tapasztalat jó. Azt állítják, hogy zöld vállalat, és támogatják a megújuló energiaforrásokat. A csomagok megfizethetőek, és a WordPress tárhely csúcsminőségű. A szerver üzemideje stabilan 99,97% és 99,99% között volt. Összességében ez jó választás minden méretű webhelyhez és bloghoz.

Olvassa el még:

 • A Scala Hosting áttekintése 2020
 • HostGator vélemények
GreenGeeks Review 2020
 • Sebesség és teljesítmény

 • Biztonság

 • Vevőszolgálat

 • Pénzvisszafizetési garancia

5

összefoglalás

A GreenGeeks környezetbarát webtárhely-szolgáltató, amely rendkívül kedvező áron kínál tárhelyszolgáltatásokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map