InterServer áttekintés 2020: Funkciók, árképzés, árengedmények, alternatívák

Az Interserver több mint 19 éve foglalkozik web hosting szolgáltatással. A társaság a legfontosabb alapelvein alapul, hogy minden ügyfél számára minőségi szolgáltatást és csúcsminőségű támogatást nyújtson. A cég kibővítette üzleti tevékenységét felhőtárhely, dedikált szerverek és még sok más számára az utazásuk során.


Minden csomag mellett megfizethető domainnevet kínálnak webhelyének, amelyet a csomag megvásárlásakor használhat. 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál, és 99,9% -os rendelkezésre állást ígér.

Szolgáltatásközi áttekintés 2020

Az 1999-ben alapított Interserver azon kevés társaság egyike, amelyek az elmúlt két évtized csúcspontján virágzik. Egy olyan gyorsan növekvő iparágban, mint a web hosting szolgáltatások, a vállalkozás fő pluszja az új cégekkel való verseny és a megfizethető csomagok biztosítása, a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal való lépést tartva.

A cég büszkén nyújtja szolgáltatásait szabadúszóknak és a Fortune 500 cégeknek. A 24 órás és a hét minden napján nyújtott támogatás a megbízható és gyors kiszolgálókkal együtt a szolgáltatások egyik erős aspektusa.

Szolgáltatásközi szolgáltatások

Ingyenes migrációs szolgáltatás: Az Interserver ingyenes webhely-migrációs szolgáltatást nyújt minden felhasználó számára a régi gazdagépről az új szerverre, további költségek nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy van egy teljes cPanel biztonsági másolat a régi kiszolgálón, és a többieket vigyázni fogják.

 • Ingyenes weboldal készítő: A cég beillesztette a Sitepadot az adminisztrációs panelbe, amely több mint 300 témával és sok funkcióval rendelkező webhely-készítő. Annak érdekében, hogy élménye felhasználóbarát legyen, a Sitepad 40+ widgeteket biztosít.
 • Kiváló minőségű e-mail szolgáltatás: Az Interserver megígéri az ügyfeleknek, hogy e-maileiket időben kézbesítik. Automatizált, veszélyeztetett e-mail fiók-felismerési rendszerrel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a szervert nem fogják feketelistára venni az internetszolgáltatók szerte a világon.
 • 24/7 WordPress támogatás: A WordPress a világ leghíresebb tartalomkezelő rendszerévé vált. Az Interserver WordPress szakértői csoportja elérhető a nap 24 órájában, hogy segítséget nyújtson, ha valami baj történik a WordPress alapú webhelyén. „
 • 99,9% üzemidő: A társaság 99,9% -os rendelkezésre állást ígér minden webhely számára.

Köztes szervergazda-tervek és árképzés

Az Interserver segítségével számos lehetőség közül választhat. Igényei alapján választhat a csomagok közül a Szokásos tárhely szolgáltatásból, vagy egyéni dedikált szervert is kaphat. Néhány a legnépszerűbb csomagok a következők:

 • Webtárhely: A web hosting alatt négy különféle csomag érhető el: Standard, Pro (Viszonteladói tárhely), Windows ASP.net és privát e-mail tárolás. A szokásos webtárhely havonta 5 dollárba kerül, amelyben korlátlan helyet és sávszélességet fog elérni.
 • Cloud VPS: Az Interserver mag-alapú VPS-t biztosít, kezdve 1 maggal, amely havi 6 dollárba kerül. A Linux VPS-ben 12 különféle csomag érhető el, míg a legalább 10 dollárba eső Windows VPS-ben 16 lehetőség közül választhat. Az Interserver kiváló minőségű WordPress VPS-t is kínál, amely 16 választási lehetőséget kínál, és legalább 250 GB tárhelyet és 2 TB sávszélességet kínál, mindössze 6 dollárért.
 • Dedikált szerverek: Az Interservernek dedikált szerverek is vannak, amelyek havonta 299 dollárral kezdődnek, és így 60 TB tárhelyet, 10 TB átvitelt, 1 GB portot és még sok minden mást kínál. A társaság 10 Gbps-es kiszolgálót is kínál, amelyek havi 70 dollárba kerülnek. A GPU dedikált szerverek havonta 180 dollárral indulnak.

Szerezd meg az InterServer tárhelyét

Szolgáltatásközi kereső és teljesítmény

Az Interserver 99,9% -os rendelkezésre állási SLA-t biztosít. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatási jogi megállapodás egyértelműen kimondja, hogy webhelye továbbra is működik és működik a számlázási időszak alatt, és ha nem teljesítik az ígéretet, akkor ezt a számlázás kompenzálja..

A teljesítmény szempontjából az Interserver szerverei korszerűek, és a legújabb hardverrel és szoftverrel vannak felszerelve. Folyamatosan korszerűsítik a kiszolgálókat a jobb szolgáltatások biztosítása érdekében. Egy 450 KB méretű weboldal átlagosan körülbelül 420 ms-ot tölt be, és ez jobb, mint a legtöbb versenytárs.

Szolgáltatásközi biztonság

Az Interserver online és offline biztonságot nyújt a kiszolgálók számára. Az adatközpontok áramellátással, személyzettel ellátott biztonsággal, emelt padlókkal, tűz- és vízvédelemmel és egyéb szolgáltatásokkal rendelkeznek. A szerverek tűzfalakkal vannak felszerelve, amelyek megvédik őket a hackerek és a DDoS támadások ellen.
Adatközpontok

Az Interservernek három adatközpontja van Secaucusban és Los Angelesben. Az összes adatközpont rendkívül biztonságos és tápfeszültség-biztonsági másolatot készít a leállások elkerülésére.

Szolgáltatásközi szolgáltatás

Telefonos hívások, élő csevegés és jegyek révén 24 órás támogatást nyújtanak.

Támogatási számuk a következő:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, USA),
 • +44 20 3389 6982 (London, Anglia),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, IZRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) és
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Szolgáltatások közötti visszatérítési politika

Az Interserver pénzvisszafizetési garanciát is nyújt 30 napra.

Az Interserver előnyei és hátrányai

Az Interserver előnyei

 • Árazár garancia: Az Interserver árrögzítési garanciát nyújt, ami azt jelenti, hogy a jövőben nem növelik a csomag árát. Nincsenek felárak és finom nyomtatás is.
 • Támogatási lehetőségek: Különböző csatornákon keresztül nyújtanak támogatást, ami megkönnyíti az ügyfelek számára az azonnali kapcsolatfelvételt. Támogatást kaphat telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül. A tudásbázis is erős és könnyen érthető.
 • WordPress támogatás: A cégnek szakértői csoportja van, amelynek feladata a WordPress alapú webhelyek támogatása.
 • megfizethetőség: Az Interserver által nyújtott szolgáltatások legjobb szempontjai a versenyképes árak és a szolgáltatásban gazdag csomagok.

Hátrányai Interserver

 • Heti biztonsági mentések: Nincs lehetőség napi biztonsági másolat készítésére, amely adatvesztést okozhat abban az esetben, ha a szervert megtámadják vagy összeomlik.

Szolgáltatások közötti kedvezményes ajánlatok

Az Interserver speciális árengedményt nyújt csak a WPRESSBLOG olvasók számára. Használja a „WPRESSBLOG” kuponkódot, hogy az első havi tárhelyet csak 0,01 dollárban kapja meg.

Szerezzen InterServert csak 0,01 dollárban

Szerverközi alternatívák

Az Interserver alternatívájaként a WPX Hosting, a SiteGround vagy a Bluehost lehetőséget választhatja.

Olvasható cikkeket olvasni:

 • WPX tárhely áttekintés 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Bluehost Review 2020
 • A WP Engine WordPress tárhely áttekintése

Végső szavak az inter-szerver áttekintésről

Összességében az Interserver nyújt kiváló minőségű szolgáltatásokat a legjobb támogató személyzettel. A csomagok ára megfizethető. Az adminisztrációs panel számos funkcióval rendelkezik, valamint egy webhely-készítővel és az 1-kattintásos alkalmazástelepítőkkel, amelyek megkönnyítik a webhely felállítását.

Szolgáltatásközi áttekintés 2020
 • Sebesség és teljesítmény

 • Biztonság

 • Árazás

 • Vevőszolgálat

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map