WebHostingPad Review 2020 – Megfizethető webtárhely-szolgáltató

Bármely weboldal tulajdonosa számára a web hosting a legfontosabb része, mivel ha a host szolgáltató nem biztosítja a rendelkezésre állást, elveszítheti ügyfeleit. A tárhely-fiók létrehozásának elég egyszerűnek kell lennie, hogy egy laikus nagy gond nélkül meg tudja csinálni.


A WebHostingPad áttekintése 2020

A WebHostingPad azt állítja, hogy gondtalan web hosting megoldásokat kínál, és valójában ez a címke sorában megfelelő. Számos pozitív véleményt adva a cégről, ez a 10 évesnél idősebb cég olcsó és legkiválóbb web hosting megoldásokat nyújtott.

A társaság úgy véli, hogy az ügyfeleknek kell a legfontosabb prioritást élvezniük, és az ügyfelek iránti elkötelezettségük megmutatja, hogy mit jelentenek.

WebHostingPad tárhely-tervek és árképzés

Közös tárhely

Webhostingpad megosztott tárhely-tervei

Ha a legolcsóbb webtárhely-megoldást keresi, hogy igénybe vegye az internettel való helyét, de nem akarja évente több száz költeni erre, akkor a WebHostingPad tervei örömmel fogják Önt.

Power Plan Mini:

Ez az egyik legkívánatosabb webtárhely-tervezés egy olyan kisvállalkozás számára, amely nem rendelkezik nagy forgalommal és szeretne létrehozni egy kis webhelyet. A választott számlázási ciklus határozza meg a fizetendő összeget.

A legolcsóbb tervek lehetőséget adnak arra, hogy havonta csak 3 dollárt fizessen a webtárhelyen. A legjobb az, hogy az ár soha nem változik még megújításkor, és ugyanazt az árat fogja fizetni minden számlán, függetlenül attól, hogy a társaság mennyit növeli a többi csomag ára.

Ennek a tervnek megfelelően 5 GB tárhelyet, 100 GB sávszélességet, 100 e-mail fiókot és lehetőséget kínál akár 2 domain tárolására..

Energiaterv:

A nem mérlegelt tárhely és a sávszélesség révén ez az egyik legjobb terv kezdőknek. Annyi webhelyet üzemeltethet, amennyit csak akar, és a csomaggal együtt is kap domainjét.

Ha 5 éves számlázási ciklust választ, akkor ezt a tervet havonta 1,99 dollárért vásárolhatja meg.

Power Plan Plus:

Ha gyorsabb kiszolgálói választ keres, és SSL tanúsítványt kíván hozzáadni külön költség nélkül, ez a legjobb terv az Ön számára. A hely és a sávszélesség e terv szerint sem mérve marad.

WordPress tárhely

Webhostingpad WordPress tárhely-tervek

A WordPress a világ leghíresebb tartalomkezelő platformja. A CMS-t használó webhelyek millióit fogja használni, egy csak a WordPress alapú webhelyre elkülönített tárhely-terv prioritássá vált a webtárhely-szolgáltatók számára.

A WebHostingPad három exkluzív tervvel rendelkezik az ügyfelek számára, akik WordPress alapú blogokat vagy webhelyeket akarnak tárolni a szervereiken.

Az összes WordPress tárhelycsomagban WordPress speciális támogatást, kifejezetten a WordPress számára kifejlesztett fokozott biztonságot és prémium WordPress szolgáltatásokat kap..

WP Basic:

Ez a WordPress tárhelyhez elérhető legolcsóbb csomag. Ez a legmegfelelőbb kezdőknek vagy azoknak, akik havonta kevesebb, mint 20 ezer látogatót látogatnak meg webhelyükön.

Legfeljebb 5 domain tárolására képes a rendelkezésre álló hely. A legjobb az, hogy a WebHostingPad nem figyeli a webhelyet és a sávszélességet e csomag alatt, vagyis ha a webhelyén nehéz fájlokat tárol, akkor nem számít fel külön díjat..

Hároméves számlázás esetén ez a csomag csak 2,99 dollárt fog fizetni havonta, míg egyéves számlázás esetén 4,99 dollárba kerül..

WP Pro:

Közepes méretű vállalkozások és webhelyek számára tervezték ezt a csomagot akár 10 webhely támogatására. A szerver sebessége jobb, és a csomag alatt további funkciókat élvez, mint például a prémium biztonsági mentési szolgáltatás.

WP Premium:

Ez a WebHostingPad WordPress tárhelyhez elérhető legjobb csomagja. E csomag alatt nem felügyelt webhelyet és sávszélességet kapsz.

Legfeljebb 25 webhelyet fogadhat e csomag alatt, ami ideálisvá teszi azokat, akiknek több olyan weboldala van, amelyek nagy forgalmúak. Ingyenes SSL-t is kap ezzel a csomaggal.

Weebly tárhely

Webhostingpad Weebly tárhely-tervek

A Weebly az egyik leghíresebb weboldal-készítő a világon, és több ezer felhasználó használta a weboldal készítéséhez anélkül, hogy a kódolással kapcsolatos sok ismerettel rendelkezne.

A webhely-készítő egy kattintással történő beállítási és drag-n-drop funkciója megkönnyíti a felhasználók számára, hogy perceken belül építsenek kiváló minőségű webhelyeket.

A WebHostingPad exkluzív tárhelycsomagokat biztosít webhelyek tárolására és felépítésére a Weebly segítségével. Négy csomag közül lehet választani.

Egyszerű:

Ez a csomag olyan kisvállalkozások számára készült, amelyeknek akár ötoldalas weboldala is van. Weebly márkanévvel rendelkezik, és a cég nem számít fel díjat a csomagért.

Indító:

Ez az oldal korlátozottan korlátozza az oldalakat és a Weebly márkanevet, ez a csomag azoknak a kisvállalkozásoknak a leginkább megfelelő, akik új szintre akarják adni üzleti tevékenységüket. A havi csomag 9 dollárral kezdődik.

Pro:

Ez a csomag azoknak a legmegfelelőbb, akik szeretnék bemutatni munkájukat. Legfeljebb 23 e-kereskedelmi terméket tárolhat ebben a csomagban.

Üzleti:

Ez a legjobb csomag a Weebly tárhelyén. Mindent, az űrtől kezdve a számos oldaltól és az e-kereskedelemtől származó termékeket nem mérlegelve. Lehetőség van a készletgazdálkodásra, a szállítási számológépre, az adószámolóra, a digitális termékek eladására és a kuponkódok bevezetésére is. Ez a csomag havi 29 dollárba kerül.

E-mail tárolás

Webhostingpad e-mail tárhely-tervek

Nagyon sok olyan cég rendelkezik, amely csak e-mailekhez rendelt domaineket. Ezek a vállalatok nem tárolnak semmit a domaineken, és felhasználják őket a munkavállalókkal vagy az ügyfelekkel való kapcsolattartásra.

A legtöbb tárhely szolgáltató nem nyújt külön e-mail tárolást, és az e-mail használatához a domaint kell üzemeltetnie. Másrészt a WebHostingPad nem rendelkezik ilyen korlátozásokkal. Két csomag közül választhat.

Padmail:

Ez a csomag 1 GB tárhelyet kínál, amelyen korlátlan e-mail fiókot tárolhat. Ez a csomag a legmegfelelőbb azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik nem küldnek sok mellékletet, és az e-mailek kis méretűek. Évente 40 dollárba kerül.

Padmail Plus:

Ha nagyvállalata van, és korlátlan e-mail fiókot kíván üzemeltetni, akkor ez a csomag az Ön számára. 5 GB / 10 GB tárhellyel és gyakorlatilag minimális korlátozásokkal az e-maileken óránként, ez a csomag biztosítja az Ön által keresett e-mail tárhely szolgáltatásokat..

VPS tárhely

Webhostingpad VPS tárhely-tervek

A WebHostingPad az egyik legnépszerűbb VPS-szolgáltató. Azok számára, akik nagy forgalmú weboldalakkal rendelkeznek, és külön forrásokat szeretnének webhelyeikre, a VPS tárhely a legjobb megoldás. Ezeknek a csomagoknak köszönhetően külön forrásokat, legjobb ügyfélszolgálatot és gyors választ kap. 6 különféle csomag közül választhat.

 • Kezdő: E csomag alatt 20 GB tárhelyet és 100 GB sávszélességet kap, valamint 1 GB memóriát. Havonta 29,95 dollárba kerül.
 • Pro: 80 GB tárolóhellyel és 250 GB sávszélességgel élvezheti a szerver gyors válaszát az összes webhelyén.
 • Prémium: A csomag 160 GB tárolást és 1 TB sávszélességet tartalmaz havonta. 4 GB memóriával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy képes kezelni a nagy forgalmat.
 • Szuper: 200 GB tárolóhellyel és 1,5 TB sávszélességgel ez a csomag a legmegfelelőbb nagyvállalati és nagy forgalmú webhelyek számára.
 • Ultra: E csomag alatt 250 GB tárhelyet és 2 TB sávszélességet fog elérni 6 GB memóriával.
 • Sikerült: Ha teljesen kezelt VPS-t keres megfizethető áron, akkor ez a csomag az Ön számára készült. 300 GB tárhelyet és 4 TB sávszélességet tartalmaz.

Sebesség és teljesítmény

A cég kiváló minőségű web hosting szolgáltatást kínál megfizethető áron. 99,99% -os rendelkezésre állási garanciával a szerver sebessége sokkal jobb, mint a hasonló ártartományú versenytársaknál.

Biztonság

A WebHostingPad olcsó webtárhelyet kínál, de ez nem befolyásolja a szerverek biztonságát. Csodálatos mérnökökkel rendelkezik, amelyek folyamatosan frissítik a kiszolgálókat és automatizálják a rendszert a spam, a rosszindulatú programok és a DDoS támadások elkerülése érdekében..

Vevőszolgálat

A WebHostingPad gyors támogatási válaszáról ismert. A közösségi média platformon is aktív, ahol gyors megoldásokat kap a kérdéseire. A weboldalon található tudásbázis a legtöbb gyakran feltett kérdésre is választ ad.

Technikai támogatást nyújtanak a 24/7/365 telefonhívás, e-mail és csevegés útján. Támogatási elérhetőségi száma: +1 847 346 1801.

A WebHostingPad előnyei és hátrányai

A WebHostingPad előnyei

 • Az egyik legolcsóbb web hosting szolgáltató.
 • Több csomag közül választhat az igény szerint.
 • Gyors és megbízható szerverek.
 • Adatközpontok több helyen.

A WebHostingPad hátrányai

Egyes ügyfelek panaszkodtak a lassú szerverek miatt és késleltetik a kérdésekre adott válaszokat. Vannak olyan esetek, amikor a kiszolgálók összeomlottak bármilyen helyreállítási lehetőség nélkül. A társaság azonban javította a szerverek minőségét és csökkentette a válaszidőt is.

Kedvezmények és ajánlatok

Időnként a WebHostingPad kedvezményes kuponokat és ajánlatokat kínál új ügyfelek számára. Ha egy vagy több évig számláz, akkor kedvezményeket is kap.

Töltse le a WebHostingPad alkalmazást most!

WebHostingPad alternatívák

A WebHostingPad megfizethető web hosting szolgáltató, sok funkcióval. A WebHostingPad alternatívájaként felveheti a GreenGeeks, Hostinger, Hostwinds vagy iPage szolgáltatásokat..

Következtetés

Ha gyors és megbízható webszolgáltatást keres, de megfizethető áron, akkor a WebHostingPad a legjobb választás az Ön számára. Bármilyen gond nélkül frissítheti a számlákat, és valódi értelemben a cég magasan áll a problémamentes tárhely címkéjén..

Olvassa el még:

 • GreenGeeks Review 2020
 • Hostinger vélemények
 • Hostwinds tárhely áttekintés
 • iPage Review 2020
A WebHostingPad áttekintése 2020
 • Sebesség és teljesítmény

 • Vevőszolgálat

 • Biztonság

 • Árazás

5

összefoglalás

Ha megbízható webszolgáltatást keres megfizethető áron, akkor a WebHostingPad a legjobb az Ön számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map