A rázó hangulatjel beírása ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ [A lehető leggyorsabb és legegyszerűbb mód]

Annak ellenére, hogy a hangulatjelek átvették a szöveges üzenetek világát, még mindig nem tudunk átjutni a beírt emotikonokon. És a vállvonogatással ellátott hangulatjeleknek a kedvencünknek kell lennie!


A göndör hangulatjel beírása

A hangulatjelek és különösen a gépelt vállvonogatás hangulatjelek egy japán stílusú hangulatjelek, más néven Kaomoji. Ez a hangulatjelek stílusa a japán Katakana szkript elemeit használja.

Manapság a legtöbb, ha nem az összes billentyűzet qwerty stílusú. Ezekkel a billentyűzetekkel néha könnyebb a grafikus hangulatjelek használata, mint a hangulatjelek beírása. De ha még mindig rajongod a gépelt vállvágó emotikonokat, megkaptuk a hátad.

Ebben a cikkben elmondjuk Önnek, hogyan lehet felhasználni a qwerty billentyűzetet különböző platformokon, és hogyan sikerül létrehozni olyan gépelt hangulatjelet, amelyet mindenki gyorsan szeret!

Mit jelent a Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯??

Mielőtt ténylegesen megtanulhatnánk vállvonogatással ellátott hangulatjeleket gépelni, először megértjük, mit jelent valójában. Ha nem érti a vállat vont hangulatjelet, akkor nem fogja tudni használni. Szóval, mit jelent ez??

A vállat vonzza az egyén vizuális ábrázolása, például az, aki a hangulatjelet használja. Két lehetőséget képvisel; a gondatlanság olyan állapota, amikor a személyt nem érdekli egy helyzet vagy annak következménye. Eközben a hangulatjel azt is jelenti, hogy az azt használó személy nem ismeri vagy nem ismeri az adott tárgyalt témát. Minden attól függ, a kontextus és a helyzet, amelyben használják!

A Shrug Emoji története?

A ma széles körben és gyakran használt hangulatjeleknek mély gyökerekkel és gazdag történelemmel kell rendelkezniük. Az ilyen, az internetet átvevő és univerzális nyelvré váló hangulatjel a japán hangulatjelekből származik, amelyeket Kaomoji-nak is hívnak..

A Katakana japán forgatókönyv egyik formája, amely széles körben használja azokat az elemeket, amelyeket egy vállvonogatós hangulatjelben talál. Az internet és a mémek világában azonban az érzelem a Kanye-botrány után széles körben népszerűvé vált, és az emberek a twitterben és a Facebook-ban használják..

Kanye lelőtte Taylor Swift-t, és Beyoncé javára indult, miközben egy nagyon hasonló gesztust tett a hangulatjelre kinyújtott karokkal és vállakkal vállát. Erre 2010-ben került sor, és azóta az internetes kultúra nélkülözhetetlen része!

A gépelés hangulatjeleinek beírása iPhone, Android, Mac rendszeren & PC

A sok technológia sokoldalúságával ma nincs egyetlen univerzális vagy szabványos platform, amelyet mindenki használ. Manapság, az okostelefonoktól a táblagépekig és a számítástechnikáig, különféle típusú szoftverekkel rendelkezünk, amelyek leggyakrabban magukban foglalják a MAC operációs rendszert, a Windowsot, az iOS-t és az androidokat.

Ezért ezen szoftverek mindegyike különbözik egymástól, és van néhány fontos változat, amelyek befolyásolják a felhasználói felületet. Tehát a vállvonogatás gépelése ezen a platformon eltérő. Olvassa el előre, hogy megtudja, hogyan lehet vállvonogatást hangulatjeleket beírni a használt szoftverre vagy mobil operációs rendszerre.

A Shrug Emoji használata Mac számítógépen (OS X)

Először vessünk egy pillantást a how \ _ (ツ) _ / ¯ vállvonogató hangulatjelek használatára Mac számítógépen.

A Shrug Emoji használata Mac számítógépen

 1. Nyissa meg Mac-ét, és lépjen a beállítások / rendszerbeállítások felületére.
 2. Válassza ki a billentyűzet beállításait.
 3. Amint rákattint a billentyűzet ablakra, megjelenik egy „szöveg” ablaktábla. Válassza ki ezt.
 4. Miután belépett a szövegrészre, az alsó sarokban található egy „+” ikon. Kattintson erre.
 5. Most, végül, a csere oszlopba be kell helyeznie azokat a kulcsokat és karaktereket, amelyeket cserélni akar a vállvonogatás hangulatjelnél. Amikor ezeket a karaktereket beilleszti, a karakterek minden egyes beírásakor helyettesítik a vállat vonó hangulatjelet.
 6. a „with” részben másolja be és illessze be a vállat hivatkozást; ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Van Windows?

A Windows nem rendelkezik beépített funkcióval a helyesírás automatikus javításához. Ezért nem cserélhet le semmilyen gombot vagy karaktert vállvonogatással. Ennek ellenére továbbra is használhat néhány ingyenesen letölthető programot, például a PhraseExpress-et, hogy a vállvonogatós hangulatjelet Windows vagy PC-jén használhassa..

Az iPhone felhasználók a Shrug Emoji-t is használhatják

Az iPhone felhasználók számára a vállat vonzó hangulatjeleket az alábbiak szerint használhatják (ha van iPhone és MAC, szinkronizálhatja a billentyűzet beállításait, és gyorsan megkezdi vele a munkát):

 1. Nyissa meg a beállítási alkalmazást. Ugrás az “Általános”.
 2. Lépjen a „Billentyűzet” beállításokhoz az Általános részben.
 3. Lépjen a „Parancsikonok” elemre, és kattintson a pluszjelre a képernyő felső sarkában.
 4. Írja be a cserélni kívánt karaktereket, majd kattintson a Mentés gombra!

Írja be a Shrug Emoji ツ \ _ (ツ) _ / ¯ elemet az iPhone készülékéhez!

Hogyan kell használni Android telefonokon

 1. Másolja a ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ referenciaként.
 2. Menjen a „beállítások” alkalmazásba a menüből.
 3. Válassza ki a nyelvet és a beviteli lehetőséget.
 4. Ugorjon az „összes nyelv opcióra”.
 5. Kattintson a „+” gombra. Adja ide a kívánt karaktereket, hogy helyettesítse a hangulatjelekkel.
 6. Illessze be a referencia hangulatjelet a „Szó beírása” mezőbe.

A végső szó

Most, hogy megtanultad, hogyan kell gépelni a vállvonogatást jelző hangulatjeleket ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ minden platformon, lépjen tovább, és légy aranyos és kreatív minden következő tweetjében és Facebook-üzenetében. A japán eredetű hangulatjelek segítségével viheti át az irányokat a trendekkel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map