Hogyan befolyásolja az állásidő és a sebesség az Ön webhelyét [Infographic]

Fedezzük fel együtt, hogy az állásidő és a lassú oldalbetöltési idő éget egy lyukat a zsebében, és hogyan biztosíthatja webhelye gyorsaságát.


Leállás és sebesség Infographic Intro

Már nem titok, hogy egy lassabb webhely káros az Ön webhelyére. Ha webhelye nem töltődik be elég gyorsan, elveszíti az ügyfelek és valószínűleg elég kis bevételt.

Az igazi kérdés az, hogy mi a jó töltési idő?

Nos, megismerheti ezt arról, ha tudta 53% a mobil felhasználók száma elhagyja a weboldalt, ha a betöltés több mint három másodpercig tart. Tehát egy olyan webhely, amelynek töltése több mint 4 másodpercet vesz igénybe, a leglassabbnak tekinthető, míg a betöltés átlagos időtartama két-három másodperc.

Milyen költségeket jelenthet a webhely leállása

Mielőtt megvizsgálnánk a leállás idejét, nézzük meg először, hogy mi az a leállás ideje. Amikor egy webhely nem elérhető online, vagy amikor nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy elvégezzék az elvégzendő tevékenységeket.

Az állásleállás miatt a vállalkozások átlagosan elveszítik $ 7,900 minden percre, amikor a webhely nem működik. Egy év alatt a kis- és középvállalkozások esetében ez összesen akár 40% -ot is elérhet $ 1.000.000. Más szavakkal: egy webhely minden percben elveszíti a webhelyet $ 66,240.

A leállások káros hatásait az alábbi példák segítségével ítélheti meg:

 • A Facebook egynapos leállása a bevételkieséshez vezet 11,7 millió dollár.
 • A Twitter akár elveszítheti a bevételt $ 20,000 egynapos leállásra.
 • Ha az eBay huszonnégy órán keresztül lemegy, akkor megdöbbentő veszteségeket szenvedhet 28 millió dollár.
 • Az Amazon 40 perces leállása egyenlő a bevételkieséssel $ 20,000.

Mi okozhatja leállást?

A leállásoknak számos oka lehet. A hackerek támadása például eltérített oldalakat eredményezhet, amelyek négy másodpercen belül nem töltődnek be. Más hasonló tényezők közé tartoznak a rendszerhibák, az eszközhibák és a DDoS támadások, valamint az emberi hibák, amelyek HTTP-hibákat, elhullott oldalakat és lassú betöltési időket okozhatnak.

A múltban számos legnépszerűbb webhelyen különböző tényezők, például emberi hibák vagy hackerek támadása miatt is leállások tapasztalhatók. Az olyan híres nevek, mint a Samsung, az Ikea és a Flipkart, mind a múltban leállások áldozatává váltak.

Hogyan befolyásolja az állásidő és a sebesség webhelyének infographic-ját

A leállás következményei

Az állásidő számos problémát okozhat. Ezek tartalmazzák:

1. A webhely forgalmának és bevételének elvesztése

Köztudott, hogy egyetlen felhasználó sem akar lassú webhelyet használni. A perspektíva szempontjából nézze át ezeket az ábrákat. Ha az Ön weboldala teszi $ 100,000 egy nap alatt, akkor egy másodperces javulás napi további 7000 dollárt hozhat. A vonatvonal mindössze 0,3 másodperccel csökkentette késését a tölcsérükön. Ennek eredményeként az ügyfelek további költségeket költöttek 11,5 millió dollár egy évben.

Hasonlóképpen, a lassú töltési idő miatt az online kiskereskedők összesen 18 milliárd dollár évente elhagyott bevásárlókocsik formájában. Az utóbbi időben az Amazon tesztet végzett, amely kimutatta, hogy az e-kereskedelem óriása el fog veszíteni 1,6 milliárd dollár minden évben, ha sebességük csak egy másodperccel lelassult.

A jövedelem mellett a webhely forgalmát is súlyosan érinti. Egy további 0,5 másodperc az egyes keresési oldalak létrehozásához akár 20% -kal is csökkenthet a forgalom. Eközben egy 0,4 másodperces késési idő 0,44% -kal csökkentheti a forgalmat. A Google által végzett kutatás szerint, amikor az oldal betöltési ideje 5 másodpercre nőtt, a visszafordulási ráta szintén szintre nőtt 90%.

2. A vásárlói elégedettség elvesztése

A mindössze egy másodperces késleltetés akár 30% -kal is csökkentheti az ügyfelek elégedettségét 16%. Más szavakkal, sok vásárló aligha szeretne visszatérni egy lassan betöltő oldalra.

Hasonlóképpen, 75% a felhasználók nem térnek vissza egy weboldalra, ha az nem töltődik be négy másodpercen belül. Ezenkívül az emberek 39% -a kilép a weboldalról, ha a képek betöltése túl sokáig tart. Ne feledje, hogy egy másodperc lehet meghatározó pont a rossz interakció és a sikeres tranzakció között.

3. Rossz nyilvánosság

A leállások káros következményei nemcsak az ügyfelek veszteségével járnak. Valójában, 44% az ügyfelek egy része elmondja másoknak az online rossz tapasztalatokról. Végül ez csökkenti a potenciális új ügyfelek számát, még akkor is, ha csak kis százalékban van.

4. Alacsonyabb rangsor a keresőmotor eredményében

A robotok és az ügyfelek magatartása felelős a rangsor csökkentéséért a keresőmotor eredményében állásidő esetén. Ha egy webhely nem töltődik be öt másodpercen belül, akkor a felhasználók navigálnak. Az ilyen felhasználói inaktivitás azt bizonyítja, hogy a vállalat nem értékeli eléggé ügyfeleit. Ennek eredményeként a Google algoritmus bünteti az ilyen webhelyeket, és alacsonyabb rangsorra helyezi őket.

Eközben a Google robot, a webhelyek indexeléséért felelős szoftver, csak korlátozott ideig tölt minden webhelyet. Tehát, ha az egész webhely lassan reagál, akkor a bot csak néhány oldalszámot indexel. Így ez hátrányosan befolyásolja a webhely rangsorolásának esélyét.

5. A leállások kezelése

Természetesen nem minden remény merül fel. Van olyan intézkedés, amelyet még a webhely összeomlása előtt megtehet, például a DNS biztonsági mentési szerver megvásárlása, a Google Webmester Eszközök használata, az adatbázis biztonsági másolatának készítése, stb..

Hasonlóképpen vannak olyan dolgok, amelyeket megtehet a webhely összeomlása esetén. Például meg kell erősítenie, hogy webhelye lement. Ezután vegye fel a kapcsolatot a host szolgáltatóval, és értesítse a felhasználókat.

Mindenekelőtt eszközöket használhat a rakodási idő ellenőrzéséhez. Számos ingyenes szoftver érhető el, amely nemcsak az oldal betöltési idejét méri, hanem kritikus betekintést nyújt és rejtett tényezőket is azonosíthat, amelyek akadályozhatják webhelyének teljesítményét. Ilyen eszközök a következők:

Web.dev

Ez az eszköz lehetővé teszi a webhely teljesítményének tesztelését. Ön is kaphat tippeket a felhasználói élmény javításához. Ezen felül bejelentkezhet, hogy nyomon tudja követni az előrehaladást.

GTmetrix

Ez az eszköz nemcsak részletes betekintést nyújt a webhely betöltési képességéről, hanem javaslatokat is nyújt annak optimalizálására..

Pingdom

Végül a Pingdom lehetővé teszi a webhely teljesítményének, rendelkezésre állásának és interakcióinak figyelését, hogy javítsa a végfelhasználói élményt.

A sebesség javítása

Csak a sebesség tesztelése nem fog jó. Intézkedéseket kell tennie a sebesség javítására is. Ezek tartalmazzák:

 • Megbízható és magas színvonalú tárhely-szolgáltató kiválasztása.
 • A tartalom, beleértve a képeket is, optimalizálása.
 • Győződjön meg arról, hogy minden szerver jó állapotban van.
 • Csökkentse a cookie-k méretét és használja a cookie-mentes domaineket.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map