Javítás “Hoppá… Szerverhiba történt, és az e-mail nem lett elküldve. (# 007)”

Tehát írsz egy e-mailt, kipróbálod, és csak a Küldés gomb megnyomásával látod a # 007 hibaüzenetet. Elpusztíthatja Önt. Ne aggódjon, ez egy általános probléma, amelyet könnyű megoldani. Csináljuk ezt 5 egyszerű lépésben.


gmail szerver hiba 007

A Gmail manapság az egyik legnagyobb e-mailes hálózat, ám nem mentes a hibáktól és a menekültektől. A 007-es Gmail szerverhiba a leggyakoribb hibák, amelyekkel a felhasználók szembesülnek, és bár ez aggályosnak tűnhet, a probléma megoldása meglehetősen egyszerű.

Az első kérdés, amelyre eszembe jut – vajon van valami baj a Google-lal, vagy ismét a számítógép hibásan működik? Tegye félre aggodalmait. A számítógéppel nincs semmi baj, mivel ez egy Google-val kapcsolatos probléma, de meg tudja oldani.

Szóval hogyan lehet megoldani egy olyan problémát, amely a Google-lal kapcsolatos? A kérdés általában a Gmail Lab szolgáltatásaihoz kapcsolódik. Ezek olyan szolgáltatások, amelyeket a felhasználók dönthetnek úgy, hogy engedélyeznek vagy tiltanak a kedvelésük és nem tetszésük szerint.

Mivel a Google továbbra is új funkciókat kipróbál és új elemeket vezet be, amelyek közül néhány előzetesen engedélyezve lehet, ilyen hibák bármikor előfordulhatnak.

Ezekkel a szolgáltatásokkal játszva, és kijavítva a hibákat megoldhatja a problémát.

Javítva a 007-es Gmail szerver hiba

A “Hoppá … szerverhiba történt, és az e-mail nem lett elküldve. (# 007) ”hiba könnyen javítható, és nem igényel sok műszaki ismereteket. Itt található a lépésről lépésre:

 1. Nyissa meg a Gmailt bármilyen böngészőn, és jelentkezzen be fiókjába.
 2. A jobb felső sarokban egy ikon jelenik meg, mint egy sebességváltó. Kattintson rá és válassza a „Beállítások” lehetőséget..
 3. gmail beállítások

 4. Itt keresse meg a “Lab” (Speciális) fület, és kattintson rá.
 5. gmail haladó fül

 6. Az összes elérhető lehetőség letiltása.
 7. a gmail letiltja az összes lehetőséget

 8. Végeztél. Zárja be és nyissa újra a böngészőt.

Ezzel a legtöbb esetben a 007-es Gmail hibát oldhatja meg. Ha azonban nem, akkor kipróbálhatja az alábbi megoldásokat.

Részletesebb megoldások!

A fent említett lépések bizonyos esetekben nem működnek, vagy a probléma végül visszatérhet. Ha ez a helyzet, akkor próbálkozzon a következő lehetőségekkel:

 1. Frissítse böngészőjét, ha elérhető újabb verzió.
 2. Tisztítsa meg a gyorsítótárat és a sütiket (nyissa meg a Google Chrome beállításait, majd görgessen a Speciális gombra).
 3. gmail törölje a böngészési adatokat

  gmail törli a sütiket és a gyorsítótárat

 4. Tilos letiltani az összes kiegészítőt és a böngészőbővítményeket, mivel ezek a Gmail hibás működését okozhatják.
 5. Tiltsa le a víruskereső programot. Egyes felhasználók számára furcsának tűnhet, de a víruskereső program okozhatja ezt a problémát. Ebben az esetben írjon a víruskereső céghez, és magyarázza el nekik a problémát. Lehet, hogy megoldást kínálnak.
 6. Nyissa meg a Gmailt az összes letiltott opcióval a Speciális lapon.

Reméljük, hogy ezeknek a megoldásoknak az egyike segített volna megszabadulni a problémától. Ha kíváncsi lélek, akkor nézd meg néhány gyakran feltett kérdést az „Hoppá… szerverhiba történt” kérdésével kapcsolatban, és az Ön e-mailje nem lett elküldve. (# 007) ”hiba.

„Háttérküldés” Lab: Mit csinál??

A Háttérküldés funkció hasznos lehet, de nem szükséges, ezért ne gondold át kétszer, mielőtt letiltaná, ha a Gmail hibákat okoz.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a Gmail számára, hogy a háttérben működjön, azaz továbbra is küldje el az e-mailt, még akkor is, ha kilép az ablaktól. Sokan írunk egy e-mailt, és kattintunk a Küldés gombra, és valami mást csinálunk a fiókunkra, anélkül, hogy megvárnánk a küldési folyamat befejezését.

Ez a szolgáltatás biztosítja a folyamat befejezését és az e-mail küldését. A szolgáltatás segít időt takarítani, de bizonyos esetekben hibásan működhet és hibákat okozhat.

Ebben az esetben a kikapcsolás lehet az egyetlen lehetőség. Megpróbálhatja azonban újra aktiválni, és megnézheti, hogy a dolgok megváltoztak-e, vagy továbbra is megjelenik-e az „Hoppá… egy szerverhiba történt, és az e-mail nem lett elküldve. (# 007) ”hiba.

Mi lenne, ha továbbra is a “Hoppá … Szerverhiba történt, és az Ön e-mailje nem lett elküldve (# 007)” hibát kapom, még a háttérkeresés letiltása után?

Míg a háttérküldés a tettes 95% esetekben más problémák # 007 hibát is okozhatnak. Ha ez a helyzet, akkor meg kell próbálnia az összes többi trükköt. Működnek, de találtunk olyan eseteket, amelyekben egyik sem sikerült.

Ilyen esetben az egyetlen lehetőség az, hogy újratelepíti a böngészőt, vagy megpróbál egy másik eszközről. Kipróbálhatja az alkalmazást is. Továbbá, ha más eszközökön működik, akkor a probléma lehet a számítógépével vagy a szoftverével, és nem a Gmail beállításaival.

Egyéb tippek a következők:

 1. Várakozás. Adj neki egy kis időt. Lehet, hogy egy kis időbe telik, amíg a dolgok normalizálódnak.
 2. Fontolja meg a böngésző és a számítógép újraindítását, hogy a változások hatályba lépjenek.
 3. Győződjön meg róla, hogy # 007. Egyes hibák hasonlónak tűnhetnek, de nem. A kód a legjobb módszer a Gmail hiba azonosítására.
 4. Távolítsa el a mellékleteket, ha vannak, és ellenőrizze a küldő címeit.

Ezek a tippek segítenek megszabadulni a “Hoppá … szerverhiba történt, és az e-mail nem lett elküldve. (# 007) ”hiba. Időnként a legjobb megoldás az, ha vár, mert egyes hibák átmenetileg előfordulhatnak.

A végső szó

A “Hoppá … szerverhiba történt, és az e-mail nem lett elküldve. (# 007) ”hiba nagy akadályt jelenthet, de néhány egyszerű megoldással. Mivel a Google folyamatosan változik, ezek a hibák általában átmeneti jellegűek.

Ne ess pánikba, ha le kell tiltania néhány funkciót. Kipróbálhatja később engedélyezni őket, és lehet, hogy a probléma nem létezik, mivel a Google javításokat is kiad, és változtatásokat hajt végre a háttérrendszeren a problémák megszabadulása érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map