5 najboljih dodataka za postavljanje programa WordPress u 2020. godini

Razmislite o WordPressu i mislite na jednostavan i jednostavan način za izradu web stranica bez tehničkih poteškoća. Međutim, jednako je istina da je svaka WordPress web stranica složena mreža datoteka web stranica, prilagođenih stranica i raznih dodataka / tema.


Svi zajedno rade na pružanju više funkcionalnosti vašoj web stranici. Kao rezultat, ponekad stvaranje jednostavne izmjene datoteka ili ažuriranja dodatka može biti vrlo pogrešno i uzrokovati da se vaša web stranica pokvari, sruši ili suoči s vremenom sporog učitavanja..

To ne znači da ne biste trebali vršiti nikakve izmjene ili ažuriranja na web mjestu WordPress. Ne bi li bilo korisno ako biste mogli isprobati sve promjene / ažuriranja svoje web stranice bez ikakvog utjecaja na web lokaciju uživo koja je vidljiva svijetu? To je sada moguće putem postavljanja web stranice ili WordPress-a.

Kroz ovaj članak procijenit ćemo kako postavljanje web stranica može funkcionirati za vaše web mjesto WordPress, zajedno s 5 stranica najbolji WordPress dodaci za postavljanje što može pojednostaviti postupak.

Što je postavljanje web stranica i zašto vam je potrebno?

Izvođenje internetskih stranica je ispitno okruženje koje je stvoreno kao klon vaše web stranice uživo. Drugim riječima, to je replika vašeg operativnog web mjesta sa svim datotekama, dodacima / temama, pa čak i datotekama baze podataka.

Kako vam koristi?

Jednostavan. To omogućuje vašim WordPressovim programerima da izmjene web mjesta, ažuriraju bilo koji dodatak / temu ili prilagode datoteke bez brige o bilo kakvom negativnom utjecaju ovih promjena na web stranici uživo.

Drugim riječima, vaše web mjesto uživo može nastaviti funkcionirati kao i prije, čak i ako napravite značajne promjene u okruženju prikazivanja web stranice.

Na primjer, možete razviti i testirati novu funkcionalnost web stranica za svoje kupce na početnoj web stranici. Nakon što se u potpunosti uvjerite da će dodana značajka neometano raditi s vašom web stranicom, tada možete odlučiti spojiti značajku na vašoj web stranici uživo i učiniti je dostupnom svojim korisnicima.

Koje su vrste izmjena web stranica koje možete izvršiti u scenskom okruženju? Ovo su neki od njih:

 • Testirajte novi dodatak / temu koja obećava poboljšanje funkcionalnosti i izgleda vaše web stranice prije nego što je instalirate
 • Primijenite najnovije nadogradnje na instalirane dodatke / teme kako biste provjerili jesu li kompatibilne s ostalim komponentama web stranice
 • Isprobajte najnovije ažuriranje verzije programa WordPress da biste provjerili postoje li sukobi ili problemi s nekompatibilnošću na vašoj web lokaciji
 • Testirajte sve promjene povezane s kodom koje mogu dodati funkcionalnost, prilagoditi postojeće datoteke ili popraviti programsku pogrešku u trenutnoj WordPress instalaciji
 • Ispitajte postojeće sigurnosne kopije web-mjesta prije nego što ih vratite na neispravno ili ugroženo web mjesto

Koja je stvarna prednost postavljanja web stranica?

Promjene na vašoj web stranici za postavljanje mogu se lako spojiti da biste dodali više vrijednosti vašoj web stranici uživo ili se odbaciti ako uzrokuju probleme s nekompatibilnošću ili pogreške web mjesta..

Neki domaćini pružaju inscenaciju, međutim, najlakši i najbolji način postavljanja je putem dodatka. WordPress dodaci za postavljanje pojednostavljuju cjelokupni postupak postavljanja i neke čimbenike koje morate uzeti u obzir pri odabiru ispravnog dodatka za postavljanje.

Najbolji dodaci za postavljanje programa WordPress & Kako odabrati pravu

Kada je riječ o platformi WordPress, vlasnici web stranica mogu birati između različitih dodataka za postavljanje koji im omogućuju stvaranje okruženja za postavljanje web mjesta u svrhu testiranja. Kao i bilo koji WordPress dodatak, instalacijski dodaci ili alati lako se instaliraju na vašoj web stranici. Osim što dopuštaju mnoge izmjene ili prilagodbe na datotekama vaše web stranice, dodaci za postavljanje omogućit će vam da testirate promjene ili ažuriranja bez prekida vaše web stranice uživo.

Kako odabrati pravi dodatak za postavljanje programa WordPress za svoju web stranicu?

Evo nekoliko značajki koje morate potražiti u dodatku za postavljanje:

 • Jednostavan za instalaciju i konfiguriranje
 • Sigurnosne značajke poput upravljanja lozinkom i šifriranja zaslonskog poslužitelja temeljenog na SSL-u
 • Spajanje funkcionalnosti: Spajanje odobrenih promjena na web mjestu uživo tako da su ažuriranja i funkcionalnosti brzo dostupne korisniku web mjesta
 • Isplativa za poslovanje s minimalnim ulaganjem u infrastrukturu povezanu sa postupcima
 • Mora imati nula utjecaja na vašu web lokaciju uživo čak i s više okruženja

Zatim ćemo procijeniti 5 najbolji alati za postavljanje programa WordPress dostupne na tržištu, uključujući njihove glavne značajke i cijene.

1. BlogVault

Dostupan s besplatnim i plaćenim verzijama, BlogVault WordPress dodatak za postavljanje prvenstveno se koristi kao cjelovito rješenje za izradu sigurnosnih kopija za WordPress, koje uključuje i značajku postavljanja WordPressa. Jednostavan za instalaciju i konfiguriranje za vaše web mjesto, automatski stvara sigurnosnu kopiju cijele vaše web stranice prilikom instalacije i aktivacije.

BlogVault dodatak

Što se tiče postavljanja web mjesta, pogodnosti BlogVaulta uključuju:

 • Ekstaminacija jednim klikom koja stvara i instalira inscenacijsku platformu za vaše web mjesto u nekoliko sekundi
 • Hosting WordPress scenskog okruženja na namjenskim poslužiteljima BlogVaulta, čime se eliminira bilo kakvo opterećenje na vašem web poslužitelju i njegovim resursima.
 • Mjere sigurnosti poput zaštite lozinkom za mjesto postanka, kao i blokiranje indeksiranja web stranica od strane tražilica
 • Značajka spajanja jednim klikom koja omogućava uspoređivanje web stranice za postavljanje s vašom web stranicom uživo i zatim spajanje svih (ili selektivnih) promjena u web mjesto uživo
 • Podrška za spajanje izmijenjenih datoteka baze podataka s aktivnom web stranicom WordPressa

Cijena: Plaćeni BlogVault planovi s ugrađenom značajkom postavljanja počinju od mjesečnog plana od 7,4 USD za jednu web stranicu.

2. WP postavljanje

S više od 40.000 aktivnih instalacija na web stranicama WordPress-a, WP Staging jednostavan je dodatak koji se može koristiti za stvaranje web stranice za postavljanje s nekoliko klikova. WP Staging može instalirati klon ili kopiju vaše trenutne web stranice u zasebnu podmapu vaše glavne WordPress instalacije.

WP scenski dodatak

WP Staging dodatak dostupan je s besplatnim i premium verzijama i nudi sljedeće značajke povezane s inscenacijom:

 • Brza i jednostavna funkcionalnost migracije i kloniranja web stranica
 • Prava pristupa administrativnim računima za namještanje web mjesta
 • Kompatibilan je s popularnim web hosting poslužiteljima uključujući Apache, Microsoft IIS i Nginx

Verzija WP Staging Pro uključuje sljedeće dodatne značajke:

 • Migracija i kloniranje web stranica za WordPress multisite mrežu.
 • Mogućnost odabira zasebne prilagođene mape i baze podataka za postavljanje web mjesta.
 • Kloniranje web stranice na poddomeni web stranice.
 • Konfiguriranje posebnih korisničkih uloga i dozvola za postavljanje web mjesta.
 • Sposobnost kopiranja promjena / izmjena s web-mjesta za postavljanje na web mjesto uživo.

Cijena: Premium verzija WP Staging dodatka počinje od 89 USD godišnje za jednu web stranicu, dok Pro verzija košta 139 USD godišnje za do 5 web mjesta.

3. WP Stagecoach

Dostupan samo s premium ili plaćenim verzijama, WP Stagecoach je rješenje za postavljanje web stranica s jednim klikom za bilo koju WordPress web stranicu.

WP Stagecoach dodatak

Neke od ključnih karakteristika WP Stagecoach dodatka uključuju:

 • Stvaranje web mjesta za postavljanje jednim klikom zajedno s jednim klikom za pokretanje ažuriranja na web mjestu uživo
 • Funkcija spajanja baza podataka koja omogućava spajanje postupnih promjena na web stranici uživo bez prepisivanja postojeće baze podataka
 • Zaštita lozinkom za mjesto postanka kako bi se spriječio neovlašteni pristup
 • Selektivna funkcionalnost migracije koja vam omogućuje odabir specifičnih ažuriranja (ili promjena) za spajanje na web stranicu uživo
 • Omogućuje hosting web mjesta za prikazivanje na njihovim posvećenim poslužiteljima, omogućujući tako potpuno testiranje u zasebnom okruženju
 • Konstantno nadgledanje i održavanje dnevnika za sve promjene baze podataka na mjestu izvođenja
 • Mogućnost uvoza datoteka web stranica, datoteka baze podataka ili oboje tijekom postupka spajanja
 • Radi kao dodatak na bilo kojem poslužitelju web hostinga

Cijena: WP Stagecoach dodatak počinje od mjesečne cijene od 12 USD godišnje koja uključuje do 10 WordPress web stranica.

4. umnožak

S više od milijun aktivnih instalacija, dodatak Duplicator popularan je alat za migraciju web stranica za WordPress web stranice. Zahvaljujući jednostavnoj upotrebi, alat se koristi za kloniranje sadržaja web mjesta i postavljanje web stranice za postavljanje bilo koje web stranice. Osim postavljanja web stranica, ovaj se alat može koristiti za rješavanje migracija i sigurnosnih kopija web stranica bez ikakvog zastoja web stranice.

Dodatak za umnožavanje

Neke od ključnih značajki dodatka Duplicator uključuju:

 • Migracija i kloniranje web stranice WordPress s nultim zastojem web stranice
 • Jednostavan prijenos web stranice uživo s WordPressa s jednog web hostinga na drugi
 • Jednostavna obnova svih datoteka web stranica na praznoj web lokaciji
 • Rukujejte ručnim sigurnosnim kopijama WordPress web mjesta u potpunom ili djelomičnom načinu
 • Pakiranje ili pakiranje datoteka web stranica WordPress za ponovnu upotrebu i distribuciju

Pored gore navedenih značajki, alat Duplicator Pro sadrži sljedeće napredne značajke:

 • Planirane sigurnosne kopije datoteka web stranica
 • Podrška za lokacije za pohranu temeljene na oblaku, uključujući Dropbox, Google pogon, Amazon S3 i Microsoft OneDrive
 • Proces s više navoja za upravljanje većim web stranicama i bazama podataka
 • Migracija višesmjerne WordPress mreže s nekoliko jednostavnih koraka
 • Stručna podrška i obavijesti putem e-maila

Cijena: Plaćeni planovi alata Duplicator kreću se od godišnje cijene 59 USD i kreću se do visokih 359 USD.

5. BackupBuddy

Kao što ime sugerira, BackupBuddy alat iz iThemes-a je WordPress sigurnosno kopiranje rješenje koje također nudi postavljanje web stranica kao integralnu funkciju. Osim što podržava zakazane sigurnosne kopije i pohranu sigurnosnih kopija datoteka izvan web lokacije, BackupBuddy ima i funkciju Deployment koja vam omogućuje da pritisnete i preuzmete izmjene na mjestu postavljanja između okruženja postavljanja i web stranice uživo.

BackupBuddy dodatak

Neke od kritičnih značajki dodatka BackupBuddy povezane sa postupcima uključuju:

 • Jednostavno uvođenje izmjena web stranica od prelaska na živu web stranicu s nekoliko jednostavnih klikova.
 • Pruža mogućnost prijenosa datoteka baze podataka (svih ili djelomičnih), dodataka / tema i medijskih datoteka.
 • Sposobnost poništenja bilo kakvih promjena u bazi podataka prije konačne implementacije.
 • Brži prijenos datoteka, čime se smanjuje vrijeme potrebno za prijenos promjena između postanka i web stranice uživo.
 • Pogodno za velike web stranice s stalnim izmjenama ili ažuriranjima.
 • Instant obavijesti e-poštom kako bi upozorili korisnike o bilo kojim problemima s web stranice.

Cijena: BackupBuddy dodatak počinje od godišnje cijene od 80 USD za jednu web stranicu.

U zaključku

Za današnje složene mreže web stranica vrlo je važno testiranje promjena ili ažuriranja prije nego što ih integrirate u web lokaciju uživo. Za web mjesta WordPress dodaci za postavljanje nude jednostavan način izrade web mjesta za postavljanje. Tada možete procijeniti svaku promjenu bez brige o web stranici uživo.

Alati poput BlogVault i BackupBuddy za tvrtke su isplativiji jer kombiniraju postavljanje s drugim cjelovitim funkcijama poput migracije web mjesta, sigurnosnih kopija i obnavljanja. Toplo vam preporučujemo da ih provjerite i uložite u rješenje koje najbolje funkcionira za vaše poslovanje.

Pročitajte i:

 • Najboljih 12 dodataka WordPress za blogere
 • 5 najboljih WordPress sigurnosnih dodataka
 • 30+ stvari koje trebate učiniti nakon instaliranja WordPress-a

Autor bio:

Akshat Choudhary se oduvijek ponosio na svoju sposobnost da sam podučava stvari. Od početka BlogVault, Akshat je svoj sporedni projekt pretvorio u profitabilan pothvat koji povećava nove visine u indijskom startup prostoru. Budući da je član WordPress zajednice skoro desetljeće, Akshat želi razumjeti područja u kojima se korisnici bore. Temeljno uvjerenje Akshata za izgradnju bilo kojeg proizvoda osigurava da krajnjem korisniku ne treba pomoć i da im pomogne na najbolji mogući način ako to učini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map