Top 10 WordPress dodataka za web mjesto eCommerce 2020

Planirate li razviti internetsku trgovinu? Sigurno pazite na robusna softverska rješenja koja mogu pomoći u izgradnji najbolje funkcionalne prodavaonice e-trgovine.


Međutim, nije ništa bolje i najobičnije je pretvoriti vašu postojeću web stranicu u internetsku trgovinu cum-cum.

Ako želite, možete koristiti obično teška softverska rješenja, ali za one koji traže konvencionalne i jednostavne načine razvoja više u manje, WordPress dolazi s različitim funkcionalnim dodacima.

WordPress vam omogućuje razvijanje trgovine e-trgovine unutar vaše postojeće web stranice dodavanjem i aktiviranjem nekoliko određenih dodataka koje je sama osigurala platforma.

Ako ste vi iz lige profesionalaca koji razmisle o testiranju svakog elementa i odabiru najkompetentnijeg, WPressBlog je spremio listu najboljih deset korisnih dodataka za eCommerce koje nudi WordPress.

10 najboljih WordPress dodataka za web mjesto eCommerce

WordPress je najživahnija platforma dostupna na tržištu do sad, a ima dodatke dostupne za gotovo sve potrebe tvrtke ili bilo koje web stranice.

Ista stvar vrijedi i s dodacima za e-trgovinu na web stranicama, a WordPress ima mnogo.

Međutim, nalazimo da su navedeni ispod uvršteni kao gornji dodaci za upućivanje naših čitatelja.

1. WooCommerce

WooCommerce

Sa svjetskom slavom koju steče, WooCommerce zaslužuje spomen prije bilo kojeg drugog dodatka za eCommerce WordPressa.

Ako su vam ove stvari na tržištu nepoznate ili još niste isprobali WooCommerce; vrlo je preporučljivo da to krenete.

WooCommerce ima obilje mogućnosti i elemenata dizajna. Omogućuje izgradnju internetske trgovine kako bi se prodalo deset vaših proizvoda zajedno s web stranicama za blogiranje ili prodavalo na tisuće proizvoda razvijanjem cjelovite trgovine za e-trgovinu..

Ovaj dodatak pruža vam podršku za snabdijevanje tisućama proizvoda ili korisnika na vašoj web stranici, sve dok je vaš pružatelj hosting usluga i infrastruktura sposobna podnijeti opterećenje.

Još jedna dobra stvar koja se mora napomenuti o WooCommerceu je da ima kreativne galerije proizvoda, teme i dugi popis funkcionalnosti koje možete odabrati.

Gotovo sve primarno dostupno je u besplatnoj verziji WooCommercea. Međutim, ako smatrate da još uvijek možete dodati nešto u vašu trgovinu kako bi izgledalo izuzetno šarmantno, uvijek možete odabrati proširenje za dodavanje u njemu.

WooCommerce ima na raspolaganju svoju trgovinu proširenja koja vam pruža sve vrste značajki koje možete dodati na svoju web stranicu.

Uglavnom su besplatni ili dostupni po vrlo povoljnoj cijeni.

2. WP-CHATBOT

WP CHATBOT

Ako želite da se vaši kupci mogu odmah povezati s vama putem chata, trebali biste instalirati WP-chatbot dodatak na vašoj web stranici. Instaliranjem ovog dodatka posjetitelji vaše web stranice mogu razgovarati s vama i dobiti podršku od vas putem svog Facebook messengera.

Značajke:

 • Instalacija jednim klikom WordPressa
 • Detaljno pozicioniranje i prilagođavanje
 • Postavite prilagođeni pozdrav
 • Brendiranje na Facebook stranici
 • Dodajte Messenger Chat u web aplikacijama
 • Promijenite boju teme Messenger
 • Pozdravna poruka za prijavljene korisnike
 • Pozdravna poruka za odjavljene korisnike
 • Postavljanje programa Messenger
 • Pozdravni dijaloški zaslon
 • Kašnjenje dijaloga za pozdrav
 • Sakrij Messenger na temelju vrste posta, ID-a posta, kategorija, vrste uređaja
 • SHORTCODE

3. EDD – Jednostavno digitalno preuzimanje

Jednostavno digitalno preuzimanje

WordPress zadovoljava potrebu za raznolikošću pružajući dodatak koji podržava i prodaju digitalnih proizvoda.

Jednostavno digitalno preuzimanje je WordPress dodatak koji vam pomaže u prodaji digitalnih proizvoda poput e-knjiga, PDF datoteka, video tutorijala ili audio zapisa; ukratko, proizvod ne sadrži ništa fizičko.

Ovaj dodatak, opet WordPress dodatak, može se slobodno instalirati na vašu web stranicu i učiniti ga digitalnom prodajnom prodajom s opcijom dopuštanja kodova za popust, potpune kontrole pristupa datotekama i aktivnosti praćenja.

EDD vam pomaže da nabavite pametnu trgovinu za digitalnu e-trgovinu u kojoj je uljepšate odabirom bilo koje teme iz dostupne trgovine tema; dobivate mogućnost dodavanja košarice na svoju e-trgovinu, prihvaća plaćanja na web mjestu s manje klikova.

Nakon kupnje, kupac dobiva e-poštu generiranu u sustavu s vezom za preuzimanje u njoj koja pomaže kupcu da proizvod odmah i na ovaj način; ona također promovira vaše poslovanje.

Uglavnom, temeljni dodatak je besplatan; međutim, uvijek možete dodati neka proširenja koja su besplatna ili dostupna po nominalnim troškovima.

4. WP Shopify

Wp Shopify

Evo nekih sretnih vijesti za vlasnike trgovina Shopify. Sada možete spojiti svoju internetsku trgovinu sa svojom poslovnom web stranicom.

Ako imate trgovinu e-trgovine Shopify već razvijenu i aktivno funkcionirate, ali sada želite kombinirati svoju trgovinu e-trgovine s poslovnom web stranicom; ako imate web stranicu WordPress, svoju trgovinu Shopify lako možete sinkronizirati sa svojom web stranicom.

WP Shopify dodatak omogućuje vam korištenje cjelovitih podataka prodavaonice sinkronizirajući ga s prilagođenim vrstama pošta i omogućuje vam da najbolje iskoristite izvorne WordPress funkcije.

Sa prednje strane omogućuje kupnju gumba Shopify Buy bez korištenja iFrames koji omogućuju doživljaj mogućnosti dodavanja u košaricu.

Nadalje, nudi vam mogućnost odabira između više od 100 filtera i radnji kako biste prilagodili bilo koji dio vaše internetske trgovine.

Svoje proizvode možete prikazati i na bolji način dodavanjem kratkih kodova i korištenjem prilagođenih stranica u njima.

Ovaj dodatak pomaže vam optimizirati trgovinu e-trgovine i na tražilicama.

5. Shopp

SHOPP

Shopp vam pruža mogućnost integriranja opcije sigurne košarice, pojednostavljenja postupka odjave, izlaganja svakog vašeg proizvoda i prilagođavanja na bilo koji od beskonačnih načina pomoću fleksibilnog skupa alata za razvoj e-trgovine WordPressa..

Ovaj dodatak daje vam mogućnost zaštite i zaštite vaše internetske trgovine jer dodatak svakodnevno prolazi skeniranje ranjivosti od strane PCI-a i obećava da će zaštititi vašu web stranicu na isti način.

Pruža vam mogućnost integriranja bilo kakvih svjetovnih funkcija poput platnih prolaza, usluga isporuke, usluga oblaka i mnogih drugih. To je samo jednostavan postupak klika da biste dodali sve ili sve ove u svoju trgovinu e-trgovine.

Štoviše, ako žurite s odabirom početne teme i nekih predložaka za svoju web lokaciju eCommerce, Shopp vam pomaže kroz put olakšavajući postupak odabira; umjesto da bacate tisuću uzoraka na lice, prikazuje se niz desetaka predložaka koji će vam dati kratku ideju.

Nadalje, to je najprikladnije za programere, kako? Dolazi sa snažnim alatom prilagodljivih API-ja koji će zadiviti, a ujedno i povećati vaše zadatke kako biste otkrili inovacije sa vaše skrivene strane programera.

6. Cart66 oblak

cart66 cloud

Cart66 Cloud izuzetno je fleksibilan dodatak izgrađen za obične ljude koji nisu iz klana programera.

Ovaj dodatak ima sve značajke integrirane u sebe, što uklanja potrebu zapošljavanja programera ili učenja kodiranja.

Omogućuje vam da razvijete trgovinu e-trgovine kako biste prodavali bilo koji digitalni ili fizički proizvod ili oboje; pomoću ovog dodatka za svoju web lokaciju e-trgovine možete bilo što prodati.

Ovaj dodatak ima značajke poput pretplata, ponavljajućih plaćanja i ograničenja sadržaja koji su sami po sebi integrirani, a koje se obično plaćaju na ostalim dodacima.

Dodatak vam omogućuje da nastavite sa bilo kojim kampanjama e-pošte s alatima poput kapljevinskih kampanja i pravovremenom naknadnom e-porukom dostupnom izravno na vašoj WordPress nadzornoj ploči..

7. WP e-trgovina

WP e-trgovina

Već dugo vremena WP eCommerce naziva se ditto usporedbom WooCommercea.

Nadalje, ako vidimo, WP eCommerce vrlo je korisna kada je riječ o traženju rješenja poput prodaje digitalnih proizvoda putem interneta ili članstva..

Ovaj je dodatak jednostavan za razumijevanje i prilagođavanje. Možete ga brzo naučiti putem video tutorijala koji su dostupni na njegovoj web stranici.

Omogućuje vam proširenje trgovine e-trgovine s nekim besplatnim i plaćenim dodacima. Također, pomaže vam da integrirate siguran postupak odjave sa SSL certifikatom.

8. BigCommerce WP dodatak

BigCommerce

BigCommerce, nastavila sa svojim imenom, omogućava vam da korak dalje kao ikad s WordPressom.

Pomoću ovog dodatka možete razmještati web lokaciju svoje tvrtke, kao i trgovinu za e-trgovinu.

To vam pomaže da proširite posao na prednjoj strani i omogućuje da se resursi vašeg poslužitelja opuštaju od procesa poput upravljanja katalozima, upravljanja logistikom i drugih na stražnjoj strani.

Nudi vam visoko skalabilan katalog proizvoda i omogućuje vam više surfanja kroz višekanalno upravljanje prodajom i prodajom.

9. Košarica za e-trgovinu Ecwid

Košarica za e-trgovinu Ecwid

Košarica za e-trgovinu Ecwid nudi vam sve moćne integracije i Gutenbergu su jednostavni dodaci.

Ovaj se dodatak integrira s glavnim poduzećima u kontekstu pružanja usluga isporuke i obračuna poreza.

Nudi neograničen kapacitet pohrane i izrade sigurnosnih kopija i korisne nadogradnje svih vremena.

Ovaj dodatak omogućuje vlasniku da kreira mobilnu aplikaciju eCommerce i za svoje poslovanje i pomaže u integraciji društvenih medija kako bi proširio asortiman tvrtke i pravilno je prodao..

Pruža vam vrlo siguran i brzi dizajn kao dodatak za e-trgovinu, a opet je besplatan dodatak za implementaciju.

10. Jigoshop e-trgovina

Jigoshop e-trgovina

Jigoshop je dodatak na popisu onih koji nude lako postavljanje.

Ovo je dodatak za e-trgovinu koji vam omogućuje da za nekoliko proizvoda postavite trgovinu za bilo koji proizvod i omogućuje vam da ponudite živopisan asortiman svojim kupcima..

U trgovini e-trgovine možete prikazati različite vrste proizvoda zajedno s drugim varijablama.

To vam pomaže da nabavite detaljna izvješća o poslovanju na svojoj web stranici i učinkovito upravljate zalihama u vašoj internetskoj trgovini s potpunim detaljima.

Omogućuje vam oblikovanje trgovine putem e-trgovine kao i kad želite i omogućuje vam da proširite trgovinu u pogledu funkcionalnosti ili skalabilnosti.

11. ČlanPress

MemberPress

Mnogo puta osjećamo potrebu da imamo element za članstvo u našoj trgovini e-trgovine.

Integriranje MemberPress-a u vašu WordPress web stranicu omogućuje korisnicima da odaberu različite ponude za članstvo s vašom tvrtkom što rezultira dugoročnom vezom s kupcem..

Uz članstvo, pruža prilično sigurnu platformu za sakupljanje podataka o kreditnoj kartici svojim kupcima.

Također možete kontrolirati tko vidi i provjerava vašu web stranicu i pohraniti sadržaj, pa čak i prodavati bilo koje digitalne proizvode u istoj trgovini.

Dobivate pristup mnogim dodacima foruma na kojima možete stvoriti zajednicu zaštićenu lozinkom.

Ovaj dodatak omogućuje vam generiranje različitih kodova kupona koje možete ponuditi svojim kupcima i promovirati svoje proizvode.

Također, možete prilagoditi izgled i izgled stranica u svojoj trgovini e-trgovine, a iako su tokom razvoja razvijene najbolje prakse kodiranja, ovaj dodatak osigurava potpunu stabilnost i sigurnost vaše web stranice..

Ovaj dodatak sjajno funkcionira s bilo kojom WordPress temom i skalabilan je na isti način kao i WordPress, tako da možete dodati niz pravodobnih porcija sadržaja prema vašoj želji.

Nadalje, veselite se trgovini da biste znali koliko posla imate od tamo; ovaj dodatak omogućuje vam da dobijete cjelovito izvješće o tome koji se proizvod najviše prodaje, koliko novca stvara trgovina e-trgovine i sve povezane stvari.

Gatewaye za plaćanje je vrlo jednostavno integrirati, a svoju internetsku trgovinu možete proširiti bilo kojim dodatnim funkcijama koje želite obavljati.

Zaokruživši ga

Kada pogledamo WordPress, ne možemo prestati opisivati ​​ljepotu značajki koje on pruža.

Ovdje smo mogli spomenuti prvih deset dodataka za e-trgovinu. Olakšavaju živote mnogih vlasnika tvrtki, a čini se i malo konvencionalnim u njihovim proračunima.

Autor bio:

Manan Ghadawala osnivač je 21Twelve Interactive-a koji je jedan od najboljih tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija u Indiji i SAD-u. On je idealistički lider sa živahnim stilom upravljanja i nastoji svojim talentima podići rast tvrtke.

Pročitajte i:

 • 10 najboljih WordPress dodataka za pretplatu putem e-pošte
 • 5 najboljih dodataka za plaćanje za WordPress u 2020. godini
 • Najbolji WordPress dodaci za stvaranje inscenacijskog okruženja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map