Top 12 moraju imati WordPress dodatke za blogere u 2020. godini

Ovdje na WPressBlog, naveli smo 10 obaveznih WordPress dodataka koje će blogeri moći koristiti 2020. Ovo su dodaci koje biste trebali koristiti na svim svojim WordPress web stranicama.


Ima ih mnogo WordPress dodaci koji pružaju istu značajku. Iz svih tih dodataka morate odabrati onog najboljeg. Ti su dodaci dostupni u besplatnoj, freemium i premium verziji.

Kako bismo smanjili svoj rad u pronalaženju najboljeg dodatka, napravili smo popis najbolji WordPress dodaci za blogere koji pružaju najbolje značajke u odnosu na druge iste vrste dodataka.

Bilješka: Svi dodaci navedeni u nastavku su besplatni.

Moraju imati WordPress dodatke za blogere 2020. godine

1. Akismet

Akismet mora imati WordPress dodatke

Nakon nekoliko mjeseci pokretanja bloga, počinje dobivati ​​previše neželjenih komentara. Sve one komentare neželjene pošte možete blokirati pomoću Akismet-a koji je najbolji dodatak za zaštitu od neželjene pošte. Dolazi s instalacijom WordPress-a.

Možete vidjeti koliko je komentara odobreno, a koliko komentara označeno kao neželjeni sadržaj. Ovaj dodatak možete koristiti za svoje osobne besplatno. Ako želite koristiti Akismet za komercijalne stranice, tada morate potražiti plaćena verzija.

preuzimanje datoteka

2. Yoast SEO

Yoast SEO Essential dodaci za WordPress za blogere

SEO je najvažnija stvar za bilo koju web stranicu i za to morate stvoriti odličan sadržaj za dobru optimizaciju.

Nakon stvaranja sjajnog sadržaja trebali biste provjeriti je li vaš sadržaj SEO optimiziran ili ne.

Ali kako to možete učiniti?

Yoast SEO pomoći će vam u optimizaciji vašeg sadržaja. Provjerit će naslovne oznake, metaoznake, čitljivost, optimizaciju ključnih riječi i još mnogo toga. Dakle, Yoast SEO je najbolji SEO dodatak koji bi svaki bloger trebao koristiti.

preuzimanje datoteka

3. Jetpack

Jetpack Best WordPress dodatak

Jetpack je neophodni WordPress dodatak za svaki blog. Ima previše fenomenalnih značajki poput sigurnosti web mjesta, izgleda, pisanja itd.

Jedna od najboljih stvari je da ako koristite jetpack, ne morate instalirati ove dodatke: Google XML Sitemaps, Wordfence Security i WP Smush.

Downoad Free Version

Preuzmite Premium verziju

4. W3 Ukupan predmemorija

W3 Total Cache mora imati dodatke za WordPress

Potrebno je brzo učitati svoju web stranicu radi boljeg SEO i UX-a. Brže web mjesto može se visoko rangirati u tražilici i imati veći angažman korisnika.

W3 Total Cache može omogućiti keširanje i čini vašu web stranicu super brzom koja se može učitati u roku od nekoliko sekundi. Također, brzina stranice jako je bitna za rangiranje, tako da odabir najboljeg dodatka za predmemoriranje može poboljšati SEO web stranice.

Ako možete kupiti dodatak, preporučam vam da koristite WP Rocket dodatak. Jednostavan je, jednostavan za upotrebu i pruža previše mogućnosti.

preuzimanje datoteka

Želite više dodataka za predmemoriranje, a zatim provjerite ove najbolje WordPress dodatke za predmemoriranje.

5. WP Smush

WP SMUSH Popularni dodatak za WordPress

Slika privlači korisnike više od sadržaja. Slike visoke kvalitete čine vašu web lokaciju privlačnijom korisnicima. No slika visoke kvalitete zauzima puno prostora za pohranu, a također povećava vrijeme učitavanja web stranice.

WP Smush smanjit će veličinu slike na vašoj web stranici i optimizirati je tako da se vaša web stranica brže može učitati. Može optimizirati slike u JPG, JPEG, GIF i PNG formatu. Slike možete optimizirati na dva načina: automatsku optimizaciju tijekom prijenosa i ručnu skupno optimizaciju iz postavki dodataka.

preuzimanje datoteka

Pročitajte i: Najbolji dodaci za WordPress Optimizer slika u 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress dodaci

Ako želite napraviti web mjesto za e-trgovinu u WordPressu, onda vam je potreban WooCommerce dodatak. Ovaj će dodatak učiniti sve zadatke e-trgovine jednostavnim i jednostavnim za upotrebu. Trenutno više od 30% web mjesta e-trgovine koristi WooCommerce.

Preuzmite besplatnu verziju

Preuzmite Premium verziju

7. WP-Optimizirajte

WP Optimizirajte ključni dodatak za WordPress

Kako vrijeme prolazi, povećava se baza podataka vaših web stranica. Ova baza podataka također sadrži nepotrebne datoteke (kojih niste svjesni), što rezultira usporavanjem vaše web stranice.

WP-Optimize očistiće vašu bazu podataka i povećaće performanse web stranice. Na kraju. Vaša će web stranica funkcionirati glatko i brže.

Osim toga, WP-Optimize očistiti će vaše komentare od neželjene pošte, uništene postove, pingbakove i povratne komentare.

preuzimanje datoteka

8. Sigurnost Wordfencea

Wordfence bitni WordPress dodaci

Svakom vlasniku bloga postaje nužno da njihov blog bude zaštićen od hakera. Mnogo je načina koje haker može iskoristiti za hakiranje vaše web stranice. Bez dodatka ne možete blog učiniti dovoljno sigurnim.

Postoji mnogo WordPress sigurnosnih dodataka koji mogu učinkovito osigurati vaše web mjesto. Ali ako tražite besplatni dodatak, onda je sigurnost Wordfence najbolji sigurnosni dodatak.

Wordfence Security ima brojne značajke za zaštitu web stranica poput zaštite vatrozida, skeniranja zlonamjernog softvera, nevažećih blokova za prijavu i mnogih drugih.

Možete vidjeti promet prometa na vašoj web lokaciji, uključujući robote. Ako na vašoj web stranici pronađete bilo kakvu sumnjivu aktivnost, možete je odmah blokirati. Ovo je najbolji besplatni WordPress dodatak za sigurnost vaše web stranice.

preuzimanje datoteka

Pročitajte i: Najbolji sigurnosni dodaci za web mjesto WordPress

9. Prekinuta provjera veze

Provjera prekida veze mora imati dodatak za WordPress

Čak i ako imate uspješnu web stranicu koja ima ogroman promet, postoji mnogo mogućnosti da imate prekida veze na vašoj web stranici. Prekinute veze uglavnom se nalaze u komentarima. Stvaraju loš dojam vaše web stranice.

Da biste pronašli pokvarene veze na vašoj web stranici, dodatak Broken Link Checker stvarno dobro funkcionira. Ako se na vašoj web stranici nalazi neispravna veza, ovaj dodatak može vas obavijestiti putem e-pošte i WordPress nadzorne ploče kako biste je brzo mogli popraviti.

preuzimanje datoteka

10. WPForms

WPForms Essential WordPress dodatak za blog

Neophodno je imati stranicu s kontaktima na svim web mjestima kako bi bilo koji gost mogao s vama lako kontaktirati putem stranice kontakta. Obrazac za kontakt olakšava korisnikov zadatak jednostavnim i brzim kontaktiranjem vlasnika web mjesta.

Od previše dodataka za kontaktne obrade odabrao sam WPForms zbog jednostavnih, brzih i jednostavnih funkcija. Obrazac za kontakt možete izgraditi u roku od nekoliko sekundi pomoću značajki povlačenja i ispuštanja.

preuzimanje datoteka

Pročitajte i: Najbolji dodaci za kontakt za web mjesto WordPress

11. Preusmjeravanje

Za preusmjeravanje moraju biti dodaci WordPressa za blogere

U nekoliko slučajeva morate promijeniti stalne veze svojih postova ili stranica. Nakon promjene trajne veze, ako stari URL ne preusmjerite na novi URL, korisnici vaše web stranice vidjet će stranicu pogreške 404 što stvara loš dojam vaše web stranice.

Ovdje možete upotrijebiti dodatak za preusmjeravanje kako biste stari URL preusmjerili na novi URL. Možete preusmjeriti stari URL na novi koristeći 301, 302 i 307. Kada promijenite permalink, onda po zadanom ovaj dodatak automatski preusmjerava 301 na novi URL kako ne biste izgubili vrijednost stranice.

preuzimanje datoteka

12. MailChimp za WordPress

MailChimp za WordPress Najpopularniji WordPress dodatak

MailChimp je najbolji dodatak e-pošte za WordPress. Pomoću MailChimp-a možete poslati e-poštu, upravljati pretplatnicima i provjeriti rezultat.

MailChimp je besplatni WordPress dodatak i vrlo je jednostavan za instaliranje i upotrebu. Za upotrebu usluge MailChimp na komercijalnoj web stranici morate kupiti premium verziju.

Možete stvoriti prekrasan obrazac za prijavu u MailChimp-u za slanje biltena.

preuzimanje datoteka

Pročitajte i: 10 najboljih dodataka WordPress pretplatnika putem e-pošte za 2020. godinu

Zaključak

Ako instalirate ove obavezne WordPress dodatke za blogere, tada će se smanjiti više od 50% posla. Svojim dodacima možete jednostavno i brže upravljati svojim blogom.

Ako koristite bilo koji drugi dodatak koji radi bolje od dodatka navedenog gore, obavijestite nas o tome u odjeljku ispod komentara, kako bih ga mogao dodati na ovaj popis.

Pročitajte i:

  • Najbolji dodaci za Google AdSense za WordPress koji će zaraditi maksimalni prihod u 2020. godini
  • 9 najboljih WordPress dodataka za migraciju vaših WordPress web stranica
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map