10 legjobb WordPress plugin az e-mail előfizetéshez 2020-ban

Nos, tudod, hogy a webhelyet elhagyó webhelyhasználók több mint 70% -a soha nem tér vissza? Kemény, de az igazság. Egyszerűen megtalálják az Ön blogját, elolvasják, majd búcsút vetnek. Ha áldozatává válsz a felhasználók ezen 70% -ára, akkor tényleg meg kell szintezned a játékot. Végül is, a tudomány azt mondja: „Minél nagyobb és elkötelezettebb az e-mail lista, annál gyorsabb lesz a webhely növekedése, és annál inkább az ROI lesz.”


Kétféle módon lehet ezt megtenni. Vagy telepítheti az opt-in űrlapokat a webhely különböző pontjaira, hozzáadhat tartalomfrissítéseket, aktiválhat űrlapokat a felhasználó viselkedése alapján, és kihasználhatja az élvonalbeli taktikákat..

Egy másik és legegyszerűbb módszer az e-mail előfizetési plugin integrálása a webhelyre, és számolni a növekvő számban. Csak annyit kell tennie, hogy összehangolja a webfejlesztő csapatával, hogy beépítse ezeket a plugineket, üljön hátra és pihenjen. Itt fut néhány olyan népszerű e-mail plugin-en, amelyek közül választhat.

Tehát anélkül, hogy egy pillanatra tovább pazarolnánk, merüljünk bele!!!

10 legjobb WordPress plugin az e-mail előfizetéshez

1. E-mail előfizetők

E-mail előfizetőkE-mail előfizetők

Az e-mailes marketingszakemberek népszerű választása, E-mail előfizetők az egyik leghatékonyabb és felhasználóbarát választás, amikor a WordPress pluginokról van szó az e-mail előfizetéshez. A bővítmény segítségével ingyenesen létrehozhat e-mail listát, miközben egyszerű eszközt biztosít az e-mailek elküldéséhez. Büszkélkedhet azzal, hogy sokrétű módon növeli értékesítési arányát.

Költség: Az e-mail előfizetők legfontosabb szolgáltatásai csak havonta 12 dollárért érhetők el, és évente akár 120 dollárra is kiterjeszthetők.

Az e-mail előfizetők jellemzői:

 1. Lehetővé teszi az előfizetési doboz egyszerű elhelyezését a legkedvezőbb helyzetben.
 2. Heti, napi, havi vagy éves HTML hírlevelet küld a felhasználóknak.
 3. Értesíti a felhasználókat a legújabb hozzászólásokról.
 4. Engedje meg, hogy e-mailt küldjön a legelőnyösebb módon (kézi vagy automatikus).

2. WP Subscribe Pro

WP Subscribe ProWP Subscribe Pro

Egy másik lehetőség, amelyet WordPress bővítményként választhat az e-mail előfizetéshez WP Subscribe Pro. Lehetővé teszi a hatékony e-mail lista létrehozását. Ez lehetővé teszi a szolgáltatások széles skálájához való hozzáférést, például a pontos célzási mező végrehajtásához, az egyéni engedélyezési űrlapok létrehozásához, az animációs effektusok hozzáadásához és még sok minden máshoz. Mi más? Ez lehetővé teszi mindezt a lehető legegyszerűbb módon, a könnyen használható felület használatával.

Költség: A WP Subscribe Pro programot 29 dollárért kaphatja meg, amely korlátlan funkciókkal rendelkezik 5 domainhasználathoz.

A WP Subscribe Pro jellemzői:

 1. A pluginhez sebesség-optimalizáló tartozik, ezért nem lassítja le webhelyét
 2. Széles körű támogatás a FeedBurner, a MailChimp és az Aweber számára
 3. Felvehető több widget területre
 4. A Pro verzió további érzékenységi és színoptimalizálási lehetőségeket kínál

3. Folyamatos kapcsolatfelvétel az egyedi felbukkanó előfizetéssel

Állandó kapcsolat egyedi felbukkanó előfizetése

Állandó kapcsolat egyedi felbukkanó előfizetése állítása szerint a legnagyobb és leggyorsabban növekvő e-mail marketing szolgáltatás. Az egyik legfontosabb választás az, hogy kínálja az e-mail marketing szolgáltatást és az e-mail sablonokat minden olyan alkalomra, amelyre gondolhat..

Ez lehetővé teszi egy egyedi felugró ablak létrehozását, a kijelölt helyet a Youtube, a Vimeo és még sok más számára. Büszkélkedhet azzal a hatalommal, hogy átalakítja a látogatókat tagokká és előfizetőkké, lehetővé teszi, hogy elérje a közönséget.

Költség: A bővítményt csak 19 dollárért vásárolhatja meg, és 6 hónapig élvezheti a kiváló funkciókat.

A folyamatos egyedi felbukkanó előfizetés jellemzői:

 1. Értesíti a felhasználókat a sikeres előfizetésről.
 2. Hírlevelet küld a regisztrált felhasználóknak.
 3. Teljesen testreszabható és érzékeny
 4. Könnyű telepítés és beállítás

4. Feliratkozás e-mail beépülő modulra

Feliratkozás e-mail beépülő modulraFeliratkozás e-mail beépülő modulra

A feliratkozók e-mailben történő erős adatbázisának felépítésében a feliratkozás e-mailben lehetővé teszi, hogy webhelye látogatói folyamatosan frissüljenek az Ön üzenetében. Intuitív funkciókkal teli plugin futtatásához nincs szükség további eszközbeállításra. Ez lehetővé teszi egy vizuálisan vonzó felugró előfizetési űrlap létrehozását a FeedBurner számára, amely lehetetlenné teszi a látogatók számára, hogy figyelmen kívül hagyják azt..

Költség: Rendszeresen vásárolhat előfizetést e-mailben mindössze 12 dollárral, miközben a fejlett szolgáltatások költsége akár 60 dollárt is elérhet.

Az e-mailben történő feliratkozás jellemzői:

 1. Ingyenes e-mail értesítési lehetőségeket kínál.
 2. Könnyen használható előfizetési űrlap.
 3. Mély elemzés az előfizetői statisztikákkal
 4. Érzékeny és testreszabható

5. Csimpánz

ChimpyChimpy

A MailChimp tervezte, Chimpy az egyik legnépszerűbb e-mail előfizetési plugin. Sokféle funkciót kínál Önnek, például tartalomzárást, felhasználói szinkronizálást, regisztrációs űrlapokat és még sok minden mást, hogy a munka sokkal könnyebbé váljon.

Felkérheti WordPress fejlesztői csapatát, hogy integrálja a Chimpy webhelyét, és segít a látogatóknak a legfrissebb változásokkal kapcsolatban. Ezenkívül a levelezőlistán szereplő egyéb módosítások mellett a felhasználó által létrehozott, törölt és azonnali frissítések előnyeit is felhozza Önnek..

Költség: A Chimpy-hez rendszeres licencet kaphat 29 dollár áron, és fejlett szolgáltatások esetén akár 149 dollárra is meghosszabbíthatja.

A Chimpy tulajdonságai:

 1. Az „Előfizetés a feloldáshoz” szolgáltatás elősegíti az olvasók kíváncsiságának felkeltését és a nagy elkötelezettség biztosítását.
 2. Vizuálisan megjelenő felugró lehetőséget nyújt az Ön által választott oldalakon.
 3. Rugalmasság korlátlan regisztrációs űrlapok létrehozásához
 4. Könnyen testreszabható lehetőségek.

6. Popup plugin a WordPress-hez

Felbukkanó bővítmény a WordPresshezFelbukkanó bővítmény a WordPresshez

Keres jól megtervezett e-mail előfizetési előugró ablakokat webhelyére? A keresés itt ezzel ér véget Felbukkanó e-mail bővítmény a WordPresshez. Mivel szociális szekrény-bővítmény, ez jelentősen növeli a weboldal és a hírlevél feliratkozók társadalmi számlálási arányát.

Az a képesség, hogy az összes olyan népszerű levelezőrendszerrel integrálódjon, mint a MailChimp, a ConvertKit, a GetResponse és még sok más, ezt a bővítményt vonzóbbá teszi a webhely számára..

Költség: A plugin sokféle funkcióval elérhető, mindössze 25 dollárért, és kiterjeszti a tervet, hogy korlátlan szolgáltatásokat tartalmazzon 142 dollárért.

A WordPress felbukkanó beépülő moduljának jellemzői:

 1. Lehetővé teszi a tartalom zárolását az opt-in szekrény funkcióval.
 2. Azt állítja, hogy minden nap növekszik az e-mail előfizetők száma.
 3. Több mint 60 felbukkanó ablak és reagáló téma.
 4. Lehetővé teszi a közösségi oldalak zárolását szociális zár lehetőséggel.
 5. Nyelvkonvertálás a preferált módba a WPML használatával.

7 MailChimp feliratkozási űrlap

MailChimp feliratkozási űrlap

MailChimp segítségével másodpercek alatt a legegyszerűbb módon elképesztő előfizetési űrlapokat hozhat létre. Az egyik legérzékenyebb és legkönnyebben használható e-mail előfizetési WordPress pluginnak számít, amely a GetResponse és a MailChimp szolgáltatásokkal van integrálva..

A MailChimp segítségével egyszerűen megváltoztathatja űrlapjainak stílusát egy csodálatos előfizetési űrlap-plugin segítségével. A plugin választásának legvonzóbb vonzereje a szabad rendelkezésre állás. Csak annyit kell tennie, hogy töltse le a hivatalos WordPress webhelyről, és aktiválja.

Költség: Ingyenesen elérhető

A MailChimp jellemzői:

 1. A MailChimp és a ShortCode támogatott
 2. A rövid kód használható a kütyüben
 3. Nincs szükség kódolási ismeretekre
 4. Nincs üzenet a „Powered by” és a „Created by” feliratokkal
 5. Korlátlan válaszkészlet
 6. A stílus formája az Ön preferenciája szerint

8. Felugró ablakok az OptinMonster által

Előugró ablakok: OptinMonster

A felbukkanók a díjmentesen elérhető legjobb e-mail előfizetési pluginok. Ez a legegyszerűbb módja előfizetők felvételére a levelezőlistára. Val vel Az OptinMonster felbukkanók, csatolhat felbukkanó ablakokat és becsúsztatható bejelentkezési mezőket. Ez a plugin kompatibilis az összes olyan népszerű marketing szolgáltatással, mint a GetResponse, MailChimp, Aweber és még sokan mások.

Költség: Ingyenesen elérhető a WordPress.org oldalon

Az OptinMonster Popup jellemzői:

 1. Magas konvertáló sablonkönyvtár
 2. A kampányok testreszabásához húzza és dobja kampánykészítőt.
 3. A kétlépcsős csatlakozási technológia azt állítja, hogy több mint 785% -kal növeli az átváltási arányokat
 4. Nyolc típusú Optin formát kínál

9. Mailster

Mailster

Mailster lehetővé teszi a mobil használatra kész kampányok létrehozását egy könnyen használható drag and drop készítővel. Ezzel a bővítménnyel az egyik legjobb élményt nyújthatja ügyfeleinek, miközben ügyelhet az ügyfelek egyszerűségére.

Prémium szintű rendelkezésre állása miatt azonban sokan szemmel látják el ezt. Ennek ellenére a szolgáltatások széles skálája teszi ezt a plugin-t meg ez az egyszeri befektetés. Ez lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen kezelhessen, rendkívül kényelmes módszer.

Költség: A plugin 49 USD áron elérhető.

A Mailster tulajdonságai:

 1. Mozgatható és retina kész tervek.
 2. Húzza és dobja el a kampánykészítőt
 3. Könnyen integrálható más WordPress bővítményekkel
 4. Fejlett elemzés, amely segít a rekordok nyomon követésében
 5. Korlátlan előfizetési űrlap
 6. A fordítás kész

10. Sumo List Builder

Sumo List BuilderSumo List Builder

Végül, de nem utolsósorban, van Sumo List Builder hogy megszüntesse a WordPress lenyűgöző e-mail előfizetési bővítményének szomjúságát. Ez a bővítmény kreatív hírlevelet és idővezérelt előugró ablakokat kínál, amelyek testreszabhatók úgy, hogy megjelenjenek kattintásokon, vagy amikor a felhasználók megpróbálják elhagyni az Ön webhelyét..

Egy fejlett drag and drop készítővel rendelkezik, amely az egyik legegyszerűbb e-mail rögzítő eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók ragasztását. Könnyű integrációt kínál a legjobb e-mail marketing szolgáltatókkal, mint például a MailChimp, az Aweber, a Constant Contact és a Campaign Monitor..

Költség: Ingyenes

A Sumo List Builder jellemzői:

 1. Speciális drag and drop építő
 2. Előre tervezett sablonok közül lehet választani
 3. Készen áll a mobil használatra és reagál
 4. Erőteljes célzási eszköz a leginkább elkötelezett felhasználók számára
 5. Dedikált ügyfélszolgálat

Kulcs elvihető

Ha Ön szeretne elképesztő e-mail listát készíteni, amely elősegíti vállalkozása növekedését és virágzását, íme néhány az Ön számára kipróbált és bevált pluginok. Ha ezeket a stílusos és intuitív előugró ablakokat hozzáadja webhelyeire, akkor a látogatók figyelmét arra a helyre irányítja, amelyre a leginkább szükség van, és ösztönzi a regisztrációt. Csak azt kell kiválasztania, amelyik a legmegfelelőbb, és egyre több felhasználó utazhat.

Olvassa el még:

 • 5 legjobb WordPress fizetési plugin 2020-ban

Szerző Bio:

Apoorv Gehlot az alapítója Matellio LLC, egy szoftverfejlesztő stúdió, amely az USA-ban Kaliforniában található. Lenyűgöző tanulóként nagy érdeklődést mutat a digitális birodalom különféle aspektusainak feltárása iránt, és az innovátorok csapatával ösztönözze a legfinomabb megoldásokat. Apoorv úgy véli, hogy megosztja időben bevált tapasztalatait és mélyen gyökerező tudását az olvasókkal az egész világon, hogy tömör és értelmes felírások révén megvilágítsa a közönséget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map