5 legjobb WordPress szakaszos bővítmény 2020-ban

Gondolj a WordPressre, és gondolsz egy egyszerű és felhasználóbarát módszert egy weboldal fejlesztésére technikai gond nélkül. Ugyanakkor igaz, hogy minden WordPress-alapú webhely egy webhelyfájlok, testreszabott oldalak és különféle bővítmények / témák összetett hálózata..


Mindegyik együtt működik annak érdekében, hogy több funkciót biztosítson az Ön webhelyén. Ennek eredményeként néha egyszerű fájlmódosítás vagy egy plugin frissítése szörnyen rosszul fordulhat elő, és webhelyének megszakítását, összeomlását vagy a lassú töltési időt okozhatja..

Ez nem azt jelenti, hogy ne módosítson vagy frissítsen a WordPress webhelyén. Nem lenne hasznos, ha kipróbálná a webhely minden változását / frissítését anélkül, hogy bármilyen hatással lenne a világ számára látható élő webhelyre? Ez most már webhely-átállítással vagy WordPress-átmenetileg lehetséges.

Ezen a cikken keresztül ki fogjuk értékelni, hogy a webhely-átrendezés hogyan működhet a WordPress webhelyén, valamint a a legjobb WordPress átmeneti pluginok amely egyszerűsítheti a folyamatot.

Mi az a webhely-átállás és miért van szüksége rá?

A webhely-státusz egy tesztkörnyezet, amelyet az élő webhely klónjaként hoztak létre. Más szavakkal, ez az operációs webhely másolata, amely tartalmazza az összes fájlt, beépülő modult / témát és még az adatbázis fájlokat is.

Hogyan hasznos ez??

Egyszerű. Ez lehetővé teszi a WordPress fejlesztőinek, hogy webhelymódosításokat végezzenek, frissítsenek minden plugint / témát, vagy testreszabhassák a fájlokat anélkül, hogy aggódnának a változásoknak az élő webhelyre gyakorolt ​​negatív hatásaival kapcsolatban..

Más szavakkal, az élő webhely továbbra is működhet, mint korábban, még akkor is, ha jelentős változtatásokat hajt végre a webhely átmeneti környezetében.

Például új weboldal-funkcionalitást fejleszthet ki és tesztelhet vevői számára az átmeneti webhelyen. Miután teljesen meggyőződött arról, hogy a hozzáadott szolgáltatás zökkenőmentesen működik az Ön webhelyén, akkor dönthet úgy, hogy egyesíti a szolgáltatást az élő webhelyen, és elérhetővé teszi azt a felhasználók számára.

Milyen típusú webhelymódosításokat végezhet az átmeneti környezetben? Itt van néhány közülük:

 • Teszteljen egy új bővítményt / témát, amely javítani fogja webhelyének funkcionalitását és megjelenését, mielőtt telepíti
 • Vigye be a legújabb frissítéseket a telepített beépülő modulokhoz / témákhoz, és ellenőrizze, hogy azok kompatibilisek-e a webhely többi összetevőjével
 • Próbálja ki a WordPress legújabb verziójának frissítését, és ellenőrizze, hogy vannak-e konfliktusok vagy összeférhetetlenségi problémák az Ön webhelyén
 • Tesztelje a kóddal kapcsolatos módosításokat, amelyek funkcionalitást adhatnak, testreszabhatják a meglévő fájlokat, vagy kijavíthatnak bármilyen szoftverhibát a jelenlegi WordPress telepítésben
 • Tesztelje a meglévő webhelyről készített biztonsági mentési fájlokat, mielőtt visszaállítaná azokat egy meghibásodott vagy sérült webhelyre

Milyen valódi előnye van a weboldalrendezésnek??

Az átmeneti weboldalon bekövetkező változások könnyen összevonhatók, hogy nagyobb értéket teremtsenek az élő webhelyen, vagy elvethetők, ha ezek összeférhetetlenségi problémákat vagy webhelyhibakat okoznak..

Néhány webtárhely biztosítja a szakaszos átadást, azonban a legegyszerűbb és legjobb módszer a beépülő modulon keresztül. A WordPress átmeneti bővítmények egyszerűsítik a teljes átállási folyamatot, és néhány tényezőt, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő átmeneti bővítmény kiválasztásakor..

A legjobb WordPress szakaszos bővítmények & Hogyan válasszuk ki a megfelelőt

A WordPress platformról a webhelytulajdonosok különféle átmeneti pluginek közül választhatnak, amelyek tesztelési célokra lehetővé teszik a webhelyek átmeneti környezetének létrehozását. Csakúgy, mint bármely más WordPress-bővítmény, az átmeneti bővítményeket vagy eszközöket könnyű telepíteni a webhelyre. Eltekintve attól, hogy a webhely fájljain sok változást vagy testreszabást engedélyez, a beépülő beépülő modulok lehetővé teszik a változások vagy frissítések tesztelését az élő webhely megszakítása nélkül..

Hogyan lehet kiválasztani a webhelyéhez a megfelelő WordPress átmeneti bővítményt??

Íme néhány olyan funkció, amelyet meg kell keresnie az átmeneti beépülő modulban:

 • Könnyen telepíthető és konfigurálható
 • A biztonsággal kapcsolatos szolgáltatások, például a jelszókezelés és az átmeneti kiszolgáló SSL-alapú titkosítása
 • Funkciók egyesítése: Az elfogadott módosítások egyesítése az élő webhelyen, hogy a frissítések és a funkcionalitások gyorsan elérhetőek legyenek a weboldal felhasználójának
 • Költséghatékony az üzlet számára, minimális beruházással a szakaszos infrastruktúrába
 • Nullának nincs hatása az élő webhelyre, még több átmeneti környezet esetén sem

Ezután a következők közül öt értékeljük: a legjobb WordPress átmeneti eszközök elérhetőek a piacon, beleértve azok fő jellemzőit és árképzését.

1. BlogVault

Ingyenes és fizetett verziókkal elérhető, a BlogVault WordPress átmeneti bővítményt elsősorban teljes WordPress biztonsági mentési megoldásként használják, amely a WordPress átmeneti szolgáltatást is tartalmazza. Könnyen telepíthető és konfigurálható webhelye számára, automatikusan biztonsági másolatot készít a teljes webhelyről a telepítés és az aktiválás során.

BlogVault bővítmény

A webhely-elrendezés tekintetében a BlogVault előnyei, többek között:

 • Egy kattintással történő átállás, amely másodpercek alatt létrehozza és telepíti az Ön webhelyére átállási platformot
 • A WordPress átmeneti környezet tárolása a BlogVault dedikált szerverein, így kiküszöbölve a webszerver és az erőforrások terhelését
 • Biztonsági intézkedések, mint például a fogadó oldal jelszavak védelme, valamint a webhelyek indexelésének blokkolása a keresőmotorok által
 • Egy kattintásos egyesítési funkció, amely lehetővé teszi az átmeneti webhely összehasonlítását az élő weboldattal, majd az összes (vagy szelektív) változás egyesítését az élő weboldalon
 • Támogatás a módosított adatbázis-fájlok egyesítéséhez az élő WordPress webhelyen

Ár: Fizetett BlogVault tervek beépített átmeneti funkcióval kezdődnek, ha egy havi 7,4 dolláros tervet vesznek igénybe egyetlen webhelyen.

2. WP szakaszolás

A WordPress webhelyeken több mint 40 000 aktív telepítéssel a WP Staging egy könnyen használható bővítmény, amely felhasználható néhány kattintással egy átmeneti weboldal létrehozására. A WP Staging telepíthet egy klónt vagy a jelenlegi webhely másolatát a WordPress fő telepítésének külön almappájába.

WP Staging plugin

A WP Staging beépülő modul ingyenes és prémium verziókkal egyaránt elérhető, és a következő, átmenetileg kapcsolódó funkciókat kínálja:

 • A webhelyek gyors és egyszerű migrációja és klónozása
 • Rendszergazdai hozzáférési jogok a webhely-státuszhoz
 • Kompatibilis a népszerű webtárhely-kiszolgálókkal, például az Apache, a Microsoft IIS és az Nginx

A WP Staging Pro verzió a következő kiegészítő funkciókat tartalmazza:

 • Webhelyek migrációja és klónozása a WordPress többhelyes hálózatán.
 • Lehetőség egy különálló mappát és adatbázist kiválasztani a webhely-átrendezésre.
 • Webhely klónozása egy webhely aldomainén.
 • Konkrét felhasználói szerepkörök és engedélyek konfigurálása a webhelykészítéshez.
 • Képesség a változások / módosítások másolására a megállóhelyről az élő webhelyre.

Ár: A WP Staging plugin prémium verziója egy webhelyen 89 dollárról indul évente, míg a Pro verzió ára legfeljebb 5 webhelyen évente 139 USD..

3. WP Stagecoach

Csak prémium vagy fizetett verziókkal érhető el, a WP Stagecoach egy kattintással elérhető webhely-átadási megoldás bármely WordPress-webhelyre.

WP Stagecoach bővítmény

A WP Stagecoach bővítmény néhány fő jellemzője a következő:

 • A kattintással létrehozható a megállóhely egy kattintással, hogy frissítéseket érjen el az élő webhelyen
 • Adatbázis-összevonási funkció, amely lehetővé teszi a szakaszos változások egy élő webhelyen történő egyesítését anélkül, hogy felülírnák a meglévő adatbázist
 • Jelszóvédelem az átmeneti helyszínen az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében
 • Szelektív áttelepítési funkció, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza azokat a frissítéseket (vagy módosításokat), amelyeket egyesíteni szeretne az élő weboldalon
 • Lehetővé teszi az átmeneti oldalak tárolását a dedikált szervereken, ezáltal lehetővé téve a teljes tesztelést külön környezetben
 • Az átállási oldalon lévő adatbázis-változások állandó figyelése és naplózása
 • Webhely fájlok, adatbázis fájlok vagy mindkettő importálásának lehetősége az egyesítési folyamat során
 • Bővítményként működik minden web host kiszolgálón

Ár: A WP Stagecoach bővítmény havi 12 dollár áron indul, amely akár 10 WordPress webhelyet is tartalmaz.

4. Másoló

Több mint egymillió aktív telepítéssel a Duplicator plugin népszerű webes migrációs eszköz a WordPress webhelyek számára. Könnyű használatának köszönhetően az eszközt a weboldal tartalmának klónozására és az átmeneti webhelyek felállítására használják bármely webhely számára. A webhely-átrendezésen kívül ez az eszköz felhasználható a webhelyek áttelepítésére és a biztonsági mentések készítésére is, nulla webhelyi állásidővel.

Másoló beépülő modul

A Duplicator plugin néhány fő jellemzője a következő:

 • A WordPress webhely migrációja és klónozása nulla webhelyi állásidővel
 • Az élő WordPress webhely egyszerű átvitele az egyik webhelyről a másikra
 • Az összes webhelyfájl egyszerű visszaállítása egy üres webhelyen
 • Kezelje a WordPress webhely kézi biztonsági másolatát teljes vagy részleges módban
 • A WordPress webhely fájljainak csomagolása vagy csomagolása újrahasználatra és terjesztésre

A fent felsorolt ​​szolgáltatások mellett a Duplicator Pro eszköz a következő speciális funkciókat is tartalmazza:

 • Ütemezett biztonsági mentések a webhely fájljairól
 • Támogatás a felhőalapú tárolóhelyek számára, beleértve a Dropboxot, a Google Drive-ot, az Amazon S3-ot és a Microsoft OneDrive-t
 • Többszálú folyamat nagyobb webhelyek és adatbázisok kezelésére
 • Egy többhelyes WordPress hálózat migrálása néhány egyszerű lépéssel
 • Professzionális támogatás és e-mail értesítések

Ár: A Duplikátor eszköz fizetett tervei 59 dollár éves költségektől kezdődnek, és 359 dollárig terjednek.

5. BackupBuddy

Ahogy a neve is sugallja, az iThemes BackupBuddy eszköz egy WordPress biztonsági mentési megoldás, amely szerves funkcióként webhely-felépítést is kínál. Az ütemezett biztonsági mentések és a biztonsági mentési fájlok helyszíni tárolásának támogatása mellett a BackupBuddy a telepítési funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az átmeneti helyváltoztatások lehívását és visszakeresését az átmeneti környezet és az élő webhely között.

BackupBuddy plugin

A BackupBuddy beépülő modul néhány kritikus, átmeneti jellegű funkciója a következő:

 • A webhely változásainak egyszerű telepítése néhány lépéssel, az átállástól az élő weboldalig.
 • Lehetővé teszi az adatbázisfájlok (egészben vagy részben), a bővítmények / témák és a médiafájlok átvitelét.
 • Képesség az adatbázis változásainak visszavonására a végső telepítés előtt.
 • A gyorsabb fájlátvitel, ezáltal csökkentve a változások átváltásához szükséges időt az átmeneti és az élő webhely között.
 • Nagyméretű webhelyekhez, állandó változtatásokkal vagy frissítésekkel.
 • Azonnali e-mail értesítések, amelyek figyelmeztetik a felhasználókat a weboldalakkal kapcsolatos problémákra.

Ár: A BackupBuddy beépülő modul egy webhely évi 80 USD árából indul.

Összefoglalva

A mai összetett webhelyhálózatokban nagyon fontos a változtatások vagy frissítések tesztelése, mielőtt azokat az élő weboldalba integrálnák. A WordPress webhelyek számára az átmeneti pluginok egyszerű módot kínálnak átmeneti webhelyek létrehozására. Ezután értékelheti az egyes változásokat, anélkül, hogy aggódna az élő weboldal miatt.

Az olyan eszközök, mint a BlogVault és a BackupBuddy, költséghatékonyabbak a vállalkozások számára, mivel kombinálják az átmenetet más olyan integrálható funkciókkal, mint a webes migráció, a biztonsági mentések és a visszaállítások. Nagyon javasoljuk, hogy ellenőrizze őket, és fektessen be egy olyan megoldásba, amely a vállalkozása számára legjobban működik.

Olvassa el még:

 • A 12 legfontosabb WordPress beépülő modul a bloggerek számára
 • 5 legjobb WordPress biztonsági bővítmény
 • 30 vagy több dolog, amelyeket meg kell tennie a WordPress telepítése után

Szerző Bio:

Akshat Choudhary mindig is büszke arra, hogy képes tanítani magát a dolgokra. A kezdés óta BlogVault, Akshat átalakította mellékprojektjét jövedelmező vállalkozássá, amely új magasságokat teremt az indiai induló helyiségben. Szinte egy évtizede a WordPress közösség tagjaként Akshat szívesen megérti azokat a területeket, ahol a felhasználók küzdenek. Az Akshat alapvető hiedelme bármely termék elkészítésében az, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a végfelhasználónak nincs szüksége segítségre, és hogy a lehető legjobb módon segítse őket..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map