9 legjobb WordPress beépülő modul, amely automatikusan megosztja a blogbejegyzéseket a közösségi médián

Ebben a modern világban minden vállalkozás olyan közösségi média-fiókokat használ, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, hogy felépítse online jelenlétét. Mivel a közösségi média egy olyan platform, ahol csak egy hozzászólással hatalmas közönséghez léphet fel.


A közösségi tartalom megosztása az üzlet szükséges része, elősegíti a forgalom és az értékesítés növelését az Ön webhelyén. Az összes bejegyzés vagy blog különféle közösségi médiafiókokon történő manuális közzététele azonban időigényes.

Szóval kíváncsi? Hogyan lehet ilyen egyszerű megosztani a bejegyzést a közösségi média fiókjain?

Szerencsére a WordPress számos értékes és jól ismert automatikus megosztás-bővítménnyel érkezik, amelyek segítenek a kiválasztott közösségi fiókok automatikus közzétételében..

Vedd le a leghíresebb közösségi és hasznos automatikus megosztási WordPress plugin-okat a közösségi média fiókokhoz, amelyek automatikusan megosztják a tartalmat egy rövid idő alatt.

A legjobb WordPress-bővítmények, amelyek 2019-ben automatikusan megosztják a blogbejegyzéseket a közösségi médián

1. Régi üzenetek újjáélesztése – Automatikus közzététel a közösségi médiába

A régi üzenetek újjáélesztése Az automatikus közzététel a közösségi médiába

Vessen egy pillantást egy másik legjobb bővítményre a közösségi médiában történő automatikus közzétételhez. A régi üzenetek újjáélesztése segít a régi üzenet életben tartásában. Ha rendszeresen feladunk, akkor a régi post nem hoz forgalmat, és egy idő után felhasználhatatlanná vált. Ezért ez a plugin elősegíti a régi bejegyzések automatikus megosztását azáltal, hogy automatikusan megosztja azokat.

Természetesen megosztja az új posztot is. Segít hozzáadni trendjei hashtagokat a bejegyzéshez, hogy minél több megjelenést vagy benyomást szerezzen a bejegyzésében. Az egyik legfontosabb dolog az, hogy integrálva van a Google elemzésbe, így ellenőrizheti a bejegyzés adatait.

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

Az AccessPress prémium automatikus megosztási WordPress-bővítmények. Csodálatos funkciókat kínál, amelyek elősegítik a nagyobb forgalom növelését, miközben megosztják az automatikus postát a közösségi fiókokon.

Nemrégiben frissítették, és most már nemcsak a Facebook-profiljában segít, hanem az oldalak és csoportok megosztásában is. Ez a plugin legérdekesebb tulajdonsága, mivel nem minden plugin támogatja ezt a funkciót. Korlátlan fiókok konfigurálhatók ezen a pluginon.

Ez a plugin segít megosztani a bejegyzéseket a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Tumbler fiókokban. Vannak naplók, amelyekkel ellenőrizheti az egyes fiókok automatikus közzétételét. Ez egy felhasználóbarát bővítmény.

3. NextScripts: Közösségi hálózatok automatikus posztere

NextScripts Közösségi Hálózatok Auto-Poster

A Nextscripts a leginkább automatikusan megosztó WordPress bővítmény. Ez a beépülő modul automatikusan közzéteszi azokat a közösségi média-fiókokat, mint a Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, távirat, vonal, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . it, WordPress és így tovább.

Teljes mértékben kompatibilis a Gutenberg-lel. Kompatibilis a WooCommerce bővítménnyel. Korlátlan számlákat adhat hozzá vagy konfigurálhat a közösségi hálózathoz. Ez a bővítmény elősegíti az ütemezett és késleltetett üzenetek küldését is. Az egyik legjobb bővítmény az online megosztáshoz. Ingyenes, tehát szerezze meg most.

4. CoSchedule

CoSchedule

A CoSchedule a legjobb plugin, amely segít mindent megszervezni. Ez mind egy szerkesztői naptár-bővítmény a teljes marketingstratégia megtervezéséhez, végrehajtásához és közzétételéhez. Ez a bővítmény elősegíti a WordPress hozzászólások, kategóriák és szerzői információk szinkronizálását a szerverekkel.

Amit a CoSchedule-ban hoz létre, a CoSchedule-kiszolgálók tárolják, nem pedig a WordPress-ben. Ez a bővítmény elősegíti az alkalmazott munkafolyamatának és együttműködésének egyszerűsítését. Az üzenetet közvetlenül a CoSchedule-ban hozhatja létre, és az ütemezett legjobb időben közzéteheti.

5. Blog2Social: A közösségi média automatikus hozzászólása & Scheduler

Blog2Social Social Media Auto Post & ütemező

Amint a neve is sugallja, egy másik ingyenes WordPress plugin a közösségi médiafiókok automatikus közzétételéhez. A blogbejegyzéseket ütemezheti, automatikusan elküldheti és újra közzéteheti. Összekapcsolódik különféle közösségi média platformokkal, mint például a Facebook, a Twitter, a Google+, a Reddit, a Tumbler, a Pinterest, a Flickr és így tovább..

A bejegyzést megoszthatja a kiválasztott platformon is. A bejegyzést nemcsak a Facebook-profilon, hanem a Facebook-oldalon és a csoportokon is megoszthatja. Ezzel a bővítménnyel szerkesztheti vagy hozzáadhat Meta tag-eket a Facebook nyitott grafikonjához, a Google+-hez és a Twitter-hez, hogy meghatározza bejegyzésének megjelenését. Segít az ütemezésben, valamint a beillesztés megváltoztatásában a drag and drop segítségével, és a szűrés hálózatonként és felhasználókonként elérhető. Az egyik legjobb plugin valaha!

6. Mikroblog-poszter – Automatikus közzététel a közösségi médiában

A Microblog Poster automatikus közzététele a közösségi médiában

A Microblog poster egy automatikusan közzétett WordPress plugin a közösségi médiában. Segít új blogbejegyzéseinek, oldalainak és egyéni hozzászólási típusainak közzétételében. Csak be kell állítania a közösségi hálózati csatornákat, mint például a Facebook, a Google Cégem, a Twitter, a LinkedIn és a Tumblr. Ha a régi blogbejegyzéseket automatikusan újra közzéteszi az összes közösségi médiafiók konfigurálására, akkor a régi blogok életben maradhatnak. Ez segít növelni a blogod forgalmát.

7. Nelio Content – A közösségi média marketing automatizálása

Nelio Content Social Media Marketing Automatizálás

A Nelio Content egy közösségi média marketing automatizálási WordPress bővítmény. Tartalmaz egy szerkesztői naptárt és tartalmi asszisztenst. Kifejezetten blogja tartalmának létrehozására, népszerűsítésére és hatékony ütemezésére tervezték, a közösségi kiadványok automatikus létrehozásával a Facebook-on, a Twitter-en, a LinkedIn-en és a Pinterest-en. Ez lehetővé teszi, hogy arra a tartalomra összpontosítson, amely a legjobban működik a beépített elemzéssel.

8. Szociális automatikus poszter – WordPress beépülő modul

Szociális Auto poszter

A Social Auto Poster egy WordPress beépülő modul. Ez lehetővé teszi a tartalom automatikus közzétételét olyan közösségi média csatornákon, mint a Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Be kell állítania a közösségi fiókokat a WordPress beépülő modullal.

Ezzel a bővítménnyel új tartalmat, valamint a régi tartalmat újból feladhat. Ennek a pluginnek az SAP szolgáltatása lenyűgöző támogatást nyújt a tartalom ütemezéséhez a közösségi médiában. Jól működik a személyes profil, a csoportok és az üzleti oldalak számára.

9. A közösségi média automatikus közzététele

A közösségi média automatikus közzététele

Az utolsó, de nem utolsósorban a közösségi média-fiókok automatikus megosztási funkciójának beépülő modulja a Közösségi Média automatikus közzététele a WordPress plugin. Ez a bővítmény lehetővé teszi a bejegyzés automatikus közzétételét a Facebook-on, a Twitter-en és a LinkedIn-en. Ez is segít az elemek szűrésében a kategóriák alapján & egyedi postai típusok.

Ön is feladhat a Facebook oldalain. Nagyon könnyű telepíteni és használni. Rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, amelyeket megoszthat az üzenet megosztása közben, és így sok időt takaríthat meg. Külön csatolt üzenetformátum van a kapcsolt fiókokhoz. Érdemes használni.

Csomagolás fel!

Természetesen a közösségi média akkor jön elő, amikor valaki gyors eredményt akar a digitális marketing számára. A közösségi média marketing trendei ezenkívül folyamatosan változtasson minden évben, hogy nagyszerű felhasználói élményt nyújtson.

Az itt összegyűjtött összes plugin a WordPress bővítmények nagy gyűjteményéből származik. Ezek a bővítmények gondoskodnak a megosztási és promóciós tevékenységekről & automatikusan a szociális számlákon. Remélem, hogy a legjobbat kapod!

Olvassa el még:

  • A 10 legfontosabb WordPress-bővítmény, hogy további közösségi megosztásokat szerezzen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map