A WordPress 10 legfontosabb beépülő modulja, hogy 2020-ban több társadalmi részesedést szerezzen

A közösségi média az egyik legjobb forrás a blogolók számára, hogy megfelelő mennyiségű forgalmat szerezzenek webhelyükön. Nem kétséges, hogy ebben a digitális korszakban a közösségi oldalak nagyon hasznosnak bizonyulnak a bloggerek és az internetes marketingszakemberek számára..


A legjobb közösségi megosztás-bővítményeket keresi a WordPress webhelyéhez? Számos olyan WordPress közösségi megosztás-bővítmény közül választhat, amelyek közül választhat, ám sok webhelytulajdonos számára túlnyomórészt válik a legjobb plugin kiválasztása..

Ebben a cikkben felsoroltuk a WordPress legjobb közösségi megosztási pluginjait, amelyeket félreértés nélkül telepíthet.

Kiadáson kívül minőségi tartalom a blogban a közösségi megosztás ikonjának egyszerűnek, könnyűnek és könnyen megtalálhatónak kell lennie. Ezzel ösztönözni fogja az olvasókat, hogy osszák meg cikkedet családjával és barátaival. Ezért kell kiválasztania a legjobb közösségi megosztási bővítményt, amely megfelel a blogod kialakításához.

Vessen egy pillantást a listára.

Legfontosabb WordPress-bővítmények, hogy 2020-ban több társadalmi részvényt szerezzen

1. Társadalmi hadviselés

Társadalmi hadviselés

A Social Warfare a Warfare pluginsből származik, és a WordPress egyik legerősebb és legvonzóbb közösségi megosztási pluginjával rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy automatikusan vagy manuálisan illesszen be kényszerítő közösségi megosztási ikonokat cikkeibe. Ezek a közösségi ikonok a tartalom előtt és után is megjeleníthetők.

A bővítmény támogatja a népszerű közösségi hálózatokat az ingyenes verzióban: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ és LinkedIn. A plugin profi verziója támogatja még több szociális média hálózatot, egy pin gombot a képekhez és még sok minden mást.

2. JetPack a WordPress.com által

Jetpack

A közösségi megosztási gombokon kívül a Jetpack több mint 20 alapvető funkcióval rendelkezik a WordPress webhelyen. A funkciókról beszélve egyedi látogatói számlálót, biztonságot, SEO, automatikus közösségi megosztást, képoptimalizálót és még sok minden mást kínál.

A plugin nagyon rövid idő alatt nagy népszerűségnek örvend, és több mint 4 millió aktív telepítéssel rendelkezik.

3. Közös szám

Megosztott számlálás

Gyors és egyszerű a WordPress közösségi média megosztási pluginjának használata, és különféle szociális média gombokkal érkezik: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn és Yummly.

A Megosztott számláló pluginnek több gombstílusa van, és könnyen kiválaszthatja, hogy a gombok hol jelenjenek meg (a hozzászólások felső vagy alsó része), vagy manuálisan beállíthatja. A plugin az egyes hálózatok társadalmi megosztását számolja, és dönthet úgy is, hogy megjeleníti a megosztás összes számát.

4. ShareBang

ShareBang

A Sharebang az egyik legjobb plugin a közösségi megosztáshoz. Támogatja a több mint 40 közösségi oldalt, és 20 közösségi megosztási gomb helyet biztosít. A sharebang gomb téma készítőjének segítségével korlátlanul testreszabott témákat készíthet, vagy 35+ kész készenléti témákat is használhat.

Az ikonok nagyon szép és érzékenyek. A Sharebang tökéletes eszköz a blogok társadalmi megosztásának, forgalmának, elkötelezettségének és konverziós arányának növelésére.

5. AddtoAny

Addtoany

Az AddtoAny a WordPress legnépszerűbb közösségi megosztási pluginja. Jól optimalizálva van a gyors betöltéshez mind a mobil, mind az asztali platformon. Az AddtoAny lehetővé teszi bármilyen társadalmi ikon hozzáadását a tartalomhoz, és szabványos és lebegő közösségi megosztási sávokat kínál.

Egy univerzális megosztási menüvel rendelkezik, ahol a látogatók egyetlen univerzális ikon segítségével megoszthatják tartalmát sokféle hálózatban. Megjelenítheti a szociális ikonokat: úszó sáv, szabványos felület, rövid kód vagy oldalsáv-widget.

6. Uralkodó

Uralkodó

A Monarch elegáns téma által létrehozott, és rugalmasságáról jól ismert. Segít több mint 30 társadalmi megosztás gomb megjelenítésében különböző helyszíneken. A megosztási gombok megjeleníthetők a tartalomterület alatt, a tartalomterület felett, automatikus felugró ablakként vagy lebegő oldalsávként, képekkel és videókkal, vagy beillesztési mezőben..

A be- és felbukkanó megosztási dobozoknál megmutathatja a megosztási gombokat, miután a felhasználó megjegyzést fűzött egy cikkhez vagy vásárolt egy terméket a boltjából.

7. Shareaholic

Shareaholic

Ez nem csak a közösségi média megosztási pluginja. A Shareaholic egy ingyenes és minden egyben tartalom erősítő platform a szükséges alapvető funkciókhoz: közösségi megosztás ikonok, társadalmi elemzés és kapcsolódó hozzászólások. Ez segít javítani az elkötelezettséget, a webhely forgalmát, fokozni a konverziókat és a bevételszerzést.

A plugin ingyenes verziója olyan közösségi hálózatokat támogat, mint a Facebook, a LinkedIn, a Twitter, a Google+, a Pinterest és a Flint. A Shareaholic lehetővé teszi társult linkek, promóált tartalom és natív hirdetések hozzáadását. 4 elegáns témaelrendezéssel rendelkezik: lapos négyzet, klasszikus, lapos kör és stb.

8. Sassy Social Share

Sassy társadalmi részesedés

A Sassy közösségi megosztás könnyen használható és ingyenes WordPress közösségi média megosztás-bővítmény, amely gyönyörű megosztási gombokkal és rengeteg lehetőséggel rendelkezik. Támogatja a különféle közösségi média webhelyeket, és a webhelytulajdonosok megmutathatják a gombokat a postában, a honlapon, a kivonatokban és ragadós, lebegő közösségi menüként.

A pluginnek több gombstílusa van: négyzet, lekerekített és téglalap alakú. Lebegő és szabványos közösségi sávok esetén a helymeghatározási opciót beállíthatja a plugin beállításaiban.

9. Swifty bár

Swifty bár

A Swifty bár egy másik legjobb közösségi megosztás gomb-bővítmény. Ez egy sávot jelenít meg az oldalak alján. A sáv megmutatja a közösségi megosztás gombjait, a bejegyzés kategóriáját, a szerző adatait, a bejegyzés címét, a becsült olvasási időt és a következő / előző gombot.

A pluginbeállításokban módosíthatja a szöveget, letilthatja és engedélyezheti a közösségi média hálózatait. Ez a bővítmény elősegíti a tartalom felhasználóbarátabbá tételét, és számos lehetőséget kínál a webhely látogatói számára.

10. jsSocials

jsSocial

A jsSocials rugalmas, egyszerű és prémium megjelenést biztosít a hozzászólások megosztási szakaszában. A közösségi gombokat többféle módon testreszabhatja. A jsSocial plugin 10 különféle elrendezéssel és 4 téma közül választhat.

Megjelenítheti a társadalmi gombokat címkékkel, gombokat megosztás számmal, gombokat számlálókkal és címkékkel, vagy az egyéni logókat egyetlen cikkhez.

Következtetés

Tehát itt találja a WordPress legnépszerűbb közösségi megosztási pluginjait, amelyek közül választhat. Ezek a bővítmények lehetővé teszik, hogy egy szép társadalmi megosztás-gombokat illesszen be a tartalmába, amely arra ösztönzi az olvasókat, hogy osszák meg az Ön üzenetét a közösségi hálózatokon. Ezeknek a bővítményeknek az egyikét kell használnia a társadalmi megosztás és a felhasználói elkötelezettség gyors növelése érdekében.

Olvassa el még:

 • 10 legjobb WordPress beépülő modul a közösségi média automatizálásához
 • 10 legjobb WordPress plugin az e-mail előfizetéshez
 • Ingyenes Image Optimizer WordPress plugins
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map