Az e-kereskedelem webhelyének 10 legfontosabb WordPress-bővítése 2020-ban

Online üzlet fejlesztését tervezi? Vigyáznia kell a robosztus szoftvermegoldásokra, amelyek elősegíthetik a legjobb funkcionális e-kereskedelem üzlet felépítését.


Ez azonban semmi sem jobb és a legtöbb hagyományos, ha a meglévő webhelyét web-cum-online áruossá alakítja.

Használhat általában bonyolult szoftvermegoldásokat, ha akar, de azok számára, akik hagyományos és egyértelmű módszereket keresnek a kevesebb fejlesztés érdekében, a WordPress számos funkcionális bővítménnyel érkezik.

A WordPress lehetővé teszi e-kereskedelem-áruház fejlesztését a meglévő webhelyén néhány, a platform által biztosított plugin hozzáadásával és aktiválásával..

Ha Ön olyan szakemberekből áll, akik fontolóra veszik minden elem tesztelését, majd a leginkább kompetens elem kiválasztását, a WPressBlog letette a WordPress által kínált tíz legfontosabb e-kereskedelem bővítmény kész listáját..

A 10 legfontosabb WordPress-bővítmény az e-kereskedelem webhelyéhez

A WordPress a piacon eddig elérhető legélénkebb platform, amely plug-inekkel elérhetővé vált egy vállalkozás vagy bármely weboldal szinte minden igényéhez..

Ugyanez vonatkozik a weboldalak e-kereskedelmének beépülő moduljaira, a WordPress-nek sok.

Ugyanakkor úgy találjuk, hogy az alábbiakban felsoroltak listájára kerülnek, mint a legfontosabb bővítmények, amelyek az olvasóinkra hivatkoznak.

1. WooCommerce

WooCommerce

A szerzett világi hírnévvel a WooCommerce megérdemli a WordPress többi e-kereskedelem bővítményét.

Ha még nem ismeri ezt a dolgot a piacon, vagy még nem próbálta meg a WooCommerce alkalmazást; rendkívül ajánlott, hogy ezt igényelje.

A WooCommerce számos funkcióval és tervezési elemmel rendelkezik. Lehetővé teszi egy online áruház felépítését, amely tíz termékét és a blogkészítő webhelyet eladja, vagy több ezer terméket értékesíthet egy teljes értékű e-kereskedelem üzlet fejlesztésével.

Ez a plugin támogatást nyújt több ezer termék vagy a webhely felhasználói kiszolgálásához, mindaddig, amíg a tárhely szolgáltatója és az infrastruktúra képes kezelni a terhelést.

Egy másik nagyszerű dolog, amelyet érdemes megjegyezni a WooCommerce-nál, hogy kreatív termékgalériákat, témákat és hosszú listát tartalmaz a funkciók közül, amelyek közül választhat.

Szinte minden elsődleges elérhető a WooCommerce ingyenes verziójában. Ha azonban úgy érzi, hogy valamit még hozzá lehet adni az áruházához, hogy extra bájosnak tűnjön, mindig kiválaszthat egy bővítményt, amelyet hozzá szeretne adni.

A WooCommerce kiterjesztési áruháza elérhető, amely mindenféle szolgáltatást kínál az Ön webhelyéhez.

Leginkább vagy ingyen vagy nagyon kedvező áron elérhetők.

2. WP-CHATBOT

WP CHATBOT

Ha azt szeretné, hogy ügyfelei azonnal kapcsolatba léphessenek veled csevegés közben, akkor telepítenie kell a WP-Chatbot plugin a webhelyén. A plugin telepítésével a webhely látogatói cseveghetnek veled, és élő támogatást kaphatnak tőled a Facebook messenger használatával.

Jellemzők:

 • Egy kattintással történő WordPress telepítés
 • Részletes pozicionálás és testreszabás
 • Állítsa be az egyedi köszöntést
 • Facebook oldal Márkaépítés
 • Adjon hozzá Messenger ügyfél-csevegést a webes alkalmazásokhoz
 • A Messenger téma színének módosítása
 • Üdvözlő üzenet a bejelentkezett felhasználók számára
 • Üdvözlő üzenet a kijelentkezett felhasználók számára
 • Állítsa be a Messenger nyelvét
 • Üdvözlet párbeszédpanel
 • Üdvözlet Dialog késleltetés
 • Az Messenger elrejtése postai típus, postai azonosító, kategóriák, eszköz típusa alapján
 • Rövid kód

3. EDD – Könnyű digitális letöltések

Könnyű digitális letöltések

A WordPress kielégíti a sokféleség igényét azáltal, hogy beépíti a digitális termékek értékesítését támogató bővítményt.

Az Easy Digital Downloads a WordPress beépülő modul, amely segít digitális termékek, például könyveket, PDF fájlokat, video oktatóanyagokat vagy audio klipeket eladni; Röviden: a termék semmit sem tartalmaz fizikailag.

Ez a plugin, ismét WordPress plugin, szabadon telepíthető az Ön webhelyére, és digitális értékesítési áruházává tehető, azzal a lehetőséggel, hogy engedménykódokat engedélyezhessen, teljes fájlhozzáférési ellenőrzést és nyomonkövetési tevékenységet végezzen..

Az EDD segít egy intelligens digitális e-kereskedelem áruházának megszerzésében, ahol gyönyörűvé teszi azáltal, hogy kiválaszt egy témát a rendelkezésre álló témaáruházból; lehetősége van a kosár felvételére az e-áruházba, kevesebb kattintással elfogadja a weboldalon történő fizetéseket.

A vásárlás után az ügyfél egy rendszer által generált e-mailt kap a benne található letöltési hivatkozással, amely segíti az ügyfelet a termék azonnali és ilyen módon történő megszerzésében; ez szintén népszerűsíti vállalkozását.

Többnyire a központi plugin ingyenes; azonban bármikor hozzáadhat néhány bővítményt, amelyek ingyen vagy névleges költségek mellett elérhetők.

4. WP Shopify

Wp Shopify

Itt lesz néhány boldog hír a Shopify üzlettulajdonosok számára. Most már egyesítheti online áruházát vállalkozása webhelyével.

Ha már van egy Shopify e-kereskedelmi áruház, amely már kifejlesztett és aktívan működik, de most össze szeretné kapcsolni az e-kereskedelem áruházát a vállalkozás webhelyével; ha rendelkezik WordPress webhellyel, akkor szinkronizálhatja a Shopify áruházat a webhelyével.

A WP Shopify beépülő modul lehetővé teszi az áruház teljes adatainak felhasználását azáltal, hogy szinkronizálja azokat egyéni üzenettípusokkal, és lehetővé teszi, hogy a natív WordPress funkciókat teljes mértékben megismerje..

Az elülső oldalon biztosítja a Shopify Vásárlás Gombot, hogy iFrame-k használata nélkül használható, lehetővé téve a kosár egyszerűen hozzáadható opciójának megtapasztalását..

Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy több mint 100 szűrő és művelet közül választhasson az online áruház bármely részének testreszabásához.

A termékeket jobb módon is megjelenítheti rövid kódok hozzáadásával és egyedi oldalak felhasználásával.

Ez a bővítmény segíti az e-kereskedelem áruházának optimalizálását a Keresőmotorokban is.

5. Shopp

shopp

A Shopp lehetőséget nyújt a biztonságos kocsi opció integrálására, a pénztár folyamatának korszerűsítésére, az Ön összes termékének bemutatására és bármilyen végtelen módon testreszabására a WordPress e-kereskedelem fejlesztésének rugalmas eszközkészletével..

Ez a bővítmény lehetőséget nyújt az online áruház védelmére és árnyékolására, mivel a plugin minden nap átjut a PCI által a sebezhetőségi vizsgálatokon, és ígéri, hogy ugyanolyan módon árnyékolja webhelyét..

Ez lehetőséget ad bármilyen világi funkció integrálására, mint például a fizetési átjárók, a szállítási szolgáltatók, a felhőalapú szolgáltatások és még sokan mások. Ez mindössze egy egyszerű kattintási folyamat, hogy ezek bármelyikét vagy mindegyikét felvegye az e-kereskedelem áruházába.

Ráadásul, ha nagyon vágyik egy induló téma és az e-kereskedelem webhelyének néhány sablonjának kiválasztására, a Shopp segítséget nyújt a kiválasztás folyamatának megkönnyítésében; Ahelyett, hogy ezer mintát dobott volna az arcára, tucatnyi sablont mutat be, amelyekkel rövid ötletet adhat neked.

Továbbá, ez a legmegfelelőbb a fejlesztők számára, hogyan? Egy testreszabható API-k hatékony eszközkészletével érkezik, amely meghökkent és egyidejűleg növeli a feladatait, hogy az innovációkat a fejlesztő rejtett oldaláról hozza ki..

6. Cart66 Cloud

cart66 felhő

A Cart66 Cloud egy rendkívül rugalmas plugin, amelyet a hétköznapi emberek számára fejlesztettek ki, akik nem a fejlesztők klánjából származnak.

Ez a plugin magában foglalja az összes szolgáltatást, ami kiküszöböli a fejlesztő felvételének vagy a kódolás megtanulásának szükségességét.

Ez lehetővé teszi az e-kereskedelem üzlet fejlesztését, hogy bármilyen terméket eladhasson, legyen az digitális, vagy fizikai, vagy mindkettő; e plugin segítségével bármit eladhat e-kereskedelmi webhelyén.

Ez a bővítmény olyan funkciókkal rendelkezik, mint az előfizetések, az ismétlődő fizetések és a tartalom korlátozása, amelyek alapértelmezés szerint önmagukban vannak integrálva, amelyek általában más pluginek esetén fizetendők.

A bővítmény lehetővé teszi, hogy bármilyen e-mail kampányt folytathasson olyan eszközökkel, mint például csepegtető kampányok és időben követhető e-mailek, közvetlenül a WordPress irányítópultján elérhető..

7. WP e-kereskedelem

WP e-kereskedelem

Meglehetősen hosszú ideig a WP e-kereskedelmet a WooCommerce összehasonlításának nevezik.

Továbbá, ha látjuk, a WP e-kereskedelem nagyon hasznos, amikor olyan megoldásokat kell keresni, mint például a digitális termékek online értékesítése vagy tagság..

Ez a bővítmény könnyen érthető és testreszabható. Gyorsan megtanulhatja a webhelyén elérhető video oktatóprogramok segítségével.

Ez lehetővé teszi az elektronikus kereskedelem áruházának kibővítését néhány ingyenes és fizetett kiegészítővel. Ezenkívül elősegíti a biztonságos kijelentkezés és az SSL tanúsítás integrálását.

8. BigCommerce WP beépülő modul

BigCommerce

A névvel folytatódó BigCommerce lehetővé teszi, hogy egy kicsit tovább lépj, mint valaha a WordPress segítségével.

Ennek a pluginnak köszönhetően méretezheti üzleti webhelyét, valamint e-kereskedelmi áruházát.

Segít a vállalkozás méretezésében a kezelőfelületen, és lehetővé teszi a szerver erőforrásainak pihenését az olyan folyamatoktól, mint a katalóguskezelés, a logisztikai menedzsment és a háttérszakasz mások..

Nagyon skálázható termékkatalógust kínál Önnek, és többcsatornás értékesítést tesz lehetővé a többcsatornás értékesítés és értékesítéskezelés révén.

9. Ecwid e-kereskedelem Kosár

Ecwid e-commerce bevásárlókosár

Az Ecwid eCommerce bevásárlókosár minden hatalmas integrációt kínál Önnek, és plug-inként Gutenberg-barát.

Ez a bővítmény integrálódik a nagyvállalatokkal a szállítási szolgáltatók és az adószámítás nyújtásának összefüggésében.

Korlátlan tárolási és biztonsági mentési kapacitást, valamint mindenkor hasznos frissítéseket kínál.

Ez a beépülő modul lehetővé teszi a tulajdonos számára az e-kereskedelem mobilalkalmazás létrehozását üzleti vállalkozásuk számára, és elősegíti a szociális média integrációját a vállalat körének kibővítésében és megfelelő piaci értékesítésében..

Rendkívül biztonságos és érzékeny kialakítást nyújt az e-kereskedelem pluginjaként, és ez ismét egy ingyenes plugin a megvalósításához.

10. Jigoshop e-kereskedelem

Jigoshop e-kereskedelem

A Jigoshop egy plugin az egyszerű beállításokat kínáló listában.

Ez egy olyan e-kereskedelem bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy perceken belül beállítsa áruházát bármilyen termékre, és élénk termékkínálatot kínál ügyfeleinek.

Megjelenítheti a különféle terméktípusokat és más változókat az e-kereskedelem áruházában.

Segít részletes jelentések beolvasásában a webhelyén futó vállalkozásról, és hatékonyan kezeli az online áruházban található készleteket, a teljes részletekkel.

Ez lehetővé teszi az e-kereskedelmi áruház stílusának megadását, amikor csak akar, és kibővítheti áruházát a funkcionalitások vagy a méretezhetőség szempontjából.

11. MemberPress

MemberPress

Sokszor úgy érezzük, hogy szükség van tagsági elemre az e-kereskedelem áruházunkban.

A MemberPress beépítése a WordPress webhelyébe lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különféle tagsági ajánlatokat válasszanak az Ön vállalkozásával kapcsolatban, ami hosszú távú kapcsolatot teremt az ügyféllel.

A tagsággal együtt egy nagyon biztonságos platformot kínál a hitelkártya-adatok összeadásához az ügyfelek számára.

Azt is ellenőrizheti, hogy ki látja és ellenőrzi az Ön webhelyét és tárolja a tartalmat, és akár digitális termékeket is eladhat ugyanabban az üzletben.

Hozzáférést biztosít számos fórum-bővítményhez, ahol létrehozhat jelszóval védett közösséget.

Ez a beépülő modul lehetővé teszi különféle kuponkódok előállítását, amelyeket az ügyfelek számára kínálhat, és termékeit reklámozhatja.

Ezenkívül testreszabhatja e-kereskedelmi áruházának oldalait és megjelenését, és bár a fejlesztés során a legjobb kódolási gyakorlatokat alkalmazták, ez a plugin teljes stabilitást és biztonságot garantál webhelye számára.

Ez a plugin ragyogóan működik minden WordPress témával, és ugyanúgy méretezhető, mint a WordPress, így időben történő tartalomrészek sorozatait hozzáadhatja kívánsága szerint..

Ezenkívül várnia kell egy boltot, hogy megtudja, mennyi üzletet generál onnan; ez a bővítmény lehetővé teszi, hogy teljes jelentést kapjon arról, hogy melyik termék értékesíti a legjobban, mennyi pénzt generál az e-kereskedelem áruház és az összes kapcsolódó dolog.

A fizetési átjárók meglehetősen egyszerűen integrálhatók, és bármilyen kiegészítő funkcióval bővítheti online áruházát, amelyet végrehajtani szeretne.

Kerekítve

A WordPress áttekintésekor nem hagyhatjuk abba a szolgáltatás nyújtotta szolgáltatások szépségének leírását.

Itt meg tudtuk említeni az első tíz e-kereskedelem bővítményt. Kicsit könnyebbé teszik sok üzleti tulajdonos életét, és költségvetésükben is kissé szokásosnak tűnnek.

Szerző Bio:

Manan Ghadawala a 21Twelve Interactive alapítója, amely az egyik legjobb mobilalkalmazás-fejlesztő cégek Indiában és az USA-ban. Ideális vezető, élénk vezetési stílusú, és tehetségeivel növeli a vállalat növekedését.

Olvassa el még:

 • 10 legjobb WordPress plugin az e-mail előfizetéshez
 • 5 legjobb WordPress fizetési plugin 2020-ban
 • A legjobb WordPress beépülő modulok átmeneti környezet létrehozásához
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map