Topp 10 WordPress-plugins for å få flere sosiale aksjer i 2020

Sosiale medier har blitt en av de beste kildene for bloggere å få en anstendig mengde trafikk på nettstedet deres. Det er ingen tvil om at sosiale nettverk i denne digitale epoken viser seg å være svært fordelaktige for bloggere og internettmarkedsførere..


Leter du etter de beste sosiale delingsprogrammene for WordPress-nettstedet ditt? Det er mange WordPress-sosiale aksjeplugins som du kan velge mellom, men det blir overveldende for mange nettstedseiere å velge den beste plugin.

I denne artikkelen har vi listet opp noen av de beste sosiale deling-plugins for WordPress som du kan installere uten forvirring.

Bortsett fra å publisere kvalitetsinnhold på bloggen, bør dine sosiale delingsikoner være enkle, lette og enkle å finne. Å gjøre dette vil oppmuntre leserne til å dele artikkelen din med familie og venner. Det er grunnen til at du må velge den beste sosiale delingsprogrammet som passer til bloggdesignet ditt.

La oss se på listen.

Topp WordPress-plugins for å få flere sosiale aksjer i 2020

1. Sosial krigføring

Sosial krigføring

Social Warfare er fra Warfare-plugins og en av de kraftigste og mest attraktive plugins for sosiale delinger for WordPress. Det lar deg automatisk eller manuelt sette inn overbevisende sosiale delingsikoner i artiklene dine. Disse sosiale ikonene kan vises før og etter innholdet.

Plugin støtter populære sosiale nettverk i gratisversjonen: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ og LinkedIn. Pro-versjonen av denne pluginen støtter flere flere sosiale medienettverk, en pin-knapp for bilder og mye mer.

2. JetPack av WordPress.com

jetpack

Bortsett fra sosiale delingsknapper, har Jetpack mer enn 20 viktige funksjoner for WordPress-nettstedet. Når vi snakker om funksjoner, gir den unik besøksteller, sikkerhet, SEO, automatisk sosial deling, bildeoptimerer og mye mer.

Plugin-en har vunnet mye popularitet på veldig kort tid og har mer enn 4 millioner aktive installasjoner.

3. Delt tellinger

Delt teller

Det er raskt og enkelt å bruke WordPress sin delingsplugin for sosiale medier og kommer med forskjellige sosiale medieknapper: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn og Yummly.

Plugin for delt teller har flere knappestiler, og du kan enkelt velge hvor du vil vise knappene (øverst eller nederst på innleggene), eller du kan angi det manuelt. Plugin teller sosial andel for hvert nettverk, og du kan også velge å vise et totalt antall aksjer.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang er en av de beste plugins for sosial deling. Den støtter mer enn 40 sosiale nettsteder og tilbyr 20 sosiale steder for deling av knapper. Ved hjelp av sharebang-knappen temategneren, kan du lage ubegrensede tilpassede temaer eller du kan bruke 35+ ferdige temaer.

Ikonene er veldig vakre og responsive. Sharebang er et perfekt verktøy for å øke bloggens sosiale andel, trafikk, engasjement og konverteringsfrekvens.

5. Legg til alt

Mark

AddtoAny er det mest populære sosiale delingsprogrammet for WordPress. Det er godt optimalisert for rask lasting i både mobile og stasjonære plattformer. AddtoAny lar deg legge til alle sosiale ikoner i innhold og tilbyr standard og flytende sosiale delingslinjer.

Den har en universell delingsmeny der besøkende kan dele innholdet ditt i et bredt utvalg av nettverk med et enkelt universalikon. Du kan vise sosiale ikoner: flytbar linje, standardgrensesnitt, kortkode eller ved sidelinjevidget.

6. Monark

Monarch

Monarch er skapt av et elegant tema og kjent for sin fleksibilitet. Det hjelper deg å vise mer enn 30 sosiale delingsknapper på forskjellige steder. Delingsknapper kan vises under innholdsområdet, over innholdsområdet, som en automatisk pop-up eller som en flytende sidefelt, med bilder og videoer eller i en fly-in-boks.

For deling-boksene for innflyging og pop-up kan du vise delingsknapper etter at en bruker legger igjen en kommentar til en artikkel eller kjøpte et produkt fra butikken din.

7. Shareaholic

Shareaholic

Det er mer enn bare en sosial medie-plugin. Shareaholic er en gratis og alt-i-ett-innholdsforsterkningsplattform for viktige funksjoner du trenger: sosiale delingsikoner, sosiale analyser og relaterte innlegg. Det hjelper deg å forbedre engasjement, nettstedstrafikk, øke konverteringer og tjene penger.

Gratisversjonen av pluginen støtter sosiale nettverk som Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest og Flint. Shareaholic lar deg legge til tilknyttede lenker, promotert innhold og innfødte annonser. Den hadde 4 stilige temaoppsett: flat firkant, klassisk, flat sirkel og osv.

8. Sassy Social Share

Sassy sosial andel

Sassy sosial deling er enkel å bruke og gratis plugin-program for sosiale medier til WordPress, som kommer med vakre deleknapper og mange alternativer. Den støtter forskjellige sosiale medier nettsteder og nettstedseiere kan vise knappene i innlegg, hjemmeside, utdrag og som en klebrig flytende sosialmeny.

Plugin-en har flere knappestiler: firkantet, avrundet og rektangulær. For flytende og standard sosiale barer kan du stille inn posisjonsalternativet i plugin-innstillinger.

9. Swifty Bar

Swifty bar

Swifty bar er en annen beste plug-in for sosial delingsknapp. Den viser en stolpe nederst på sidene. Linjen viser deg sosiale delingsknapper, innleggskategorien, forfatterinformasjon, innleggstittelen, estimert lesingstid og en neste / forrige knapp.

I plugin-innstillinger kan du endre teksten og deaktivere og aktivere sosiale medienettverk. Denne pluginen hjelper deg med å gjøre innholdet ditt mer brukervennlig og gir de besøkende besøkende mange alternativer.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials er fleksibel, enkel og gir delingsinnleggene for innleggene dine et førsteklasses utseende. Du kan tilpasse sosiale knapper på flere måter. jsSocial plugin kommer med 10 forskjellige layout og 4 temaer å velge mellom.

Du kan vise sosiale knapper sammen med etiketter, knapper med delingstall, knapper med tellinger og etiketter eller tilpassede logoer til en enkelt artikkel.

Konklusjon

Så her er de beste sosiale deling-plugins for WordPress som du kan velge mellom. Disse pluginsene lar deg sette inn et vakkert sett med sosiale delingsknapper på innholdet ditt, som oppfordrer leserne til å dele innlegget ditt på sosiale nettverk. Du må bruke en av disse programtilleggene for å øke sosial deling og brukerengasjement raskt.

Les også:

 • 10 beste WordPress-plugins for automatisering av sosiale medier
 • 10 beste WordPress-plugins for abonnement via e-post
 • Gratis Image Optimizer WordPress-plugins
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map