Topp 12 må ha WordPress-plugins for bloggere i 2020

Her på WPressBlog har vi listet opp 10 må-ha WordPress-plugins for bloggere å bruke i 2020. Dette er plugins du bør bruke på alle WordPress nettsteder..


Det er mange WordPress-plugins som gir den samme funksjonen. Du må velge den beste fra alle disse programtilleggene. Disse programtilleggene er tilgjengelige i gratis-, freemium- og premium-versjonen.

For å redusere arbeidet ditt med å finne den beste plugin, har vi laget en liste over beste WordPress-plugins for bloggere som gir de beste funksjonene sammenlignet med andre samme typer plugins.

Merk: Alle pluginene nedenfor er gratis.

Må ha WordPress-plugins for bloggere i 2020

1. Akismet

Akismet må ha WordPress-plugins

Etter noen måneder med å starte en blogg, begynner det å bli for mange kommentarsøppel. Du kan blokkere alle disse spam kommentarene ved å bruke Akismet som er den beste anti-spam plugin. Det kommer med WordPress-installasjon.

Du kan se hvor mange kommentarer som er godkjent og hvor mange kommentarer som er merket som spam. Du kan bruke denne plugin til din personlige kostnadsfrie. Hvis du vil bruke Akismet til kommersielle nettsteder, må du gå for en betalt versjon.

nedlasting

2. Yoast SEO

Yoast SEO Essential WordPress Plugins for bloggere

SEO er det viktigste for ethvert nettsted, og for det må du lage flott innhold for god optimalisering.

Etter å ha laget flott innhold bør du sjekke om innholdet ditt er SEO optimalisert eller ikke.

Men hvordan kan du gjøre dette?

Yoast SEO vil hjelpe deg med å optimalisere innholdet. Den vil sjekke tittelkoder, metakoder, lesbarhet, optimalisering av søkeord og mange flere. Så Yoast SEO er den beste SEO-plugin som enhver blogger bør bruke.

nedlasting

3. Jetpack

Jetpack Beste WordPress-plugin

Jetpack er et must-have WordPress-plugin for hver blogg. Den har for mange fantastiske funksjoner som sikkerhet på nettstedet, utseende, skriving osv.

Noe av det beste er at hvis du bruker jetpack, trenger du ikke å installere disse programtilleggene: Google XML Sitemaps, Wordfence Security og WP Smush.

Last ned gratis versjon

Last ned Premium versjon

4. W3 Total Cache

W3 Total Cache må ha WordPress-plugins

Det er nødvendig å laste raskt inn nettstedet ditt for bedre SEO og UX. Et raskere nettsted kan rangere høyt i en søkemotor og ha høyere brukerengasjement.

W3 Total Cache kan aktivere hurtigbufring og gjør nettstedet ditt super raskt som kan lastes i løpet av få sekunder. Også sidehastighet betyr mye for rangeringen, så å velge den beste cache-plugin kan forbedre nettstedet ditt.

Hvis du kan kjøpe en plugin, anbefaler jeg deg å bruke WP Rocket plugin. Det er enkelt, brukervennlig og gir for mange funksjoner.

nedlasting

Vil du ha flere hurtigbufring-plugins, så sjekk disse beste WordPress-cache-pluginene.

5. WP Smush

WP SMUSH Populært WordPress-plugin

Bilde tiltrekker brukere mer enn innhold. Bilder av høy kvalitet gjør nettstedet ditt mer attraktivt for brukere. Men et høykvalitetsbilde tar mye lagringsplass og øker også lastetiden for en webside.

WP Smush vil redusere bildestørrelsen på nettstedet og optimalisere det slik at websiden din kan lastes raskere. Det kan optimalisere bilder av JPG, JPEG, GIF og PNG. Du kan optimalisere bilder på to måter: auto-optimalisere under opplasting og manuell bulkoptimalisering fra plugin-innstillinger.

nedlasting

Les også: Beste Image Optimizer WordPress-plugins i 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress-plugins

Hvis du vil lage et netthandelsnettsted i WordPress, må du trenge en WooCommerce-plugin. Denne pluginen vil gjøre alle e-handelsoppgaver enkle og enkle å bruke. For øyeblikket bruker mer enn 30% av netthandelene WooCommerce.

Last ned gratis versjon

Last ned Premium versjon

7. WP-Optimaliser

WP Optimaliser Essential WordPress Plugin

Når tiden går, er det en økning i nettstedets database. Denne databasen inneholder også unødvendige filer (du er ikke klar over den) som resulterer i en nedgang på nettstedet ditt.

WP-Optimize vil rydde opp i databasen og øke ytelsen på nettstedet. Til slutt. Nettstedet ditt vil fungere jevnt og raskt.

I tillegg vil WP-Optimize rense spam-kommentarene dine, søppelpostene, pingbacks og trackbacks.

nedlasting

8. Wordfence Security

Wordfence Security Essential WordPress Plugins

For enhver bloggeier blir det nødvendig å holde bloggen deres sikker mot hackere. Det er mange måter en hacker kan bruke til å hacke nettstedet ditt. Uten en plugin kan du ikke gjøre bloggen din sikker nok.

Det er mange WordPress-sikkerhetsplugin som kan sikre nettstedet ditt effektivt. Men hvis du leter etter gratis plugin, så er Wordfence-sikkerhet den beste sikkerhetsplugin.

Wordfence Security har mange funksjoner for å beskytte nettsteder som brannmurbeskyttelse, skanning av skadelig programvare, ugyldige påloggingsblokker og mange flere.

Du kan se nettstedets live trafikk inkludert roboter. Hvis du finner mistenkelig aktivitet på nettstedet ditt, kan du øyeblikkelig blokkere at det. Dette er den beste gratis WordPress-plugin for å sikre nettstedet ditt.

nedlasting

Les også: Beste sikkerhetsplugins for WordPress nettsted

9. Broken Link Checker

Broken Link Checker må ha WordPress-plugin

Selv om du har et vellykket nettsted med stor trafikk, er det mange muligheter for å ha ødelagte koblinger på nettstedet ditt. Ødelagte lenker som oftest finnes i kommentarer. De skaper et dårlig inntrykk av nettstedet ditt.

For å finne de ødelagte koblingene på nettstedet ditt, fungerer Broken Link Checker-plugin veldig bra. Når en ødelagt lenke ble funnet på nettstedet ditt, kan denne pluginen varsle deg via e-post og WordPress-dashbordet, slik at du raskt kan fikse det.

nedlasting

10. WPForms

WPForms Essential WordPress Plugin for Blog

Det er nødvendig å ha kontaktsiden på alle nettsteder slik at enhver kunde enkelt kan kontakte deg ved å bruke kontaktsiden. Et kontaktskjema gjør brukerens oppgave enkelt og raskt å kontakte nettstedseieren.

Fra for mange kontaktskjema-plugins har jeg valgt WPForms på grunn av det er enkle, raske og enkle å bruke funksjoner. Du kan lage et kontaktskjema i løpet av sekunder ved å bruke dra og slipp-funksjoner.

nedlasting

Les også: Beste kontaktskjema plugins for WordPress nettsted

11. Omdirigering

Omdirigering må ha WordPress-plugins for bloggere

I noen få tilfeller må du endre permalinkene til innleggene eller sidene dine. Etter å ha endret permalink, hvis du ikke viderekobler gammel URL til en ny URL, vil nettstedbrukerne dine se en 404-feilside som skaper et dårlig inntrykk av nettstedet ditt.

Her kan du bruke viderekoblingsprogrammet for å omdirigere den gamle URL-en til en ny URL. Du kan omdirigere den gamle URL-en til ny ved hjelp av 301, 302 og 307. Når du endrer en permalink, oppretter denne plugin som standard en 301-omdirigering automatisk til en ny URL, slik at du ikke kan miste sideverdien.

nedlasting

12. MailChimp for WordPress

MailChimp For WordPress Mest populære WordPress Plugin

MailChimp er den beste e-post abonnenten WordPress-plugin. Ved hjelp av MailChimp kan du sende en e-post, administrere abonnenter og sjekke resultatet.

MailChimp er en gratis WordPress-plugin og veldig enkel å installere og bruke. For å bruke MailChimp på et kommersielt nettsted, må du kjøpe premiumversjonen.

Du kan opprette et vakkert opt-in-skjema i MailChimp for å sende nyhetsbrevet.

nedlasting

Les også: 10 beste WordPress-plugins for e-postabonnenter for 2020

Konklusjon

Hvis du installerer disse må-ha WordPress-plugins for bloggere, vil mer enn 50% av arbeidet reduseres. Du kan administrere bloggen din enkelt og raskere ved å bruke disse programtilleggene.

Hvis du bruker noen annen plugin som fungerer bedre enn en plugin som er oppført over, vennligst gi oss beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor, så jeg kan legge det til i denne listen.

Les også:

  • Beste Google AdSense-plugins for WordPress for å tjene maksimal inntekt i 2020
  • 9 beste WordPress-plugins for å migrere WordPress-nettsteder
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map