10 legjobb Google Adsense-re optimalizált WordPress-téma 2020-ra

WordPress témákat keres az Adsense bevételének növelése érdekében? A Google Adsense által optimalizált WordPress témák segítenek abban.


A Google Adsense a legjobb módja annak, hogy online keressen pénzt a blogján vagy webhelyén keresztül. A Premium Adsense optimalizált WordPress témák több bevételt eredményeznek, mint az ingyenes WordPress témák.

Így a WPressBlog-ban elkészítettük az Ön számára a legjobb Adsense-re optimalizált WordPress-témák listáját. Ezekben a témákban olyan hirdetési kódokat helyezhet el, ahol a legmagasabb kattintások és megjelenítések. Ez növeli a Adsense bevétel.

Olvassa el még: A WordPress legjobb Google AdSense beépülő moduljai a maximális bevétel megszerzéséhez 2020-ban

Itt található a google Adsense 10 legjobb WordPress-témája 2020-ban.

A legjobb Google Adsense-re optimalizált WordPress-témák 2020-ra

1. Újság

Újság

Az újság továbbra is a legnépszerűbb WordPress-téma, amelynek több mint 60 000 eladása van. Leginkább azokat a bloggerek használják, akik blogjaikkal online pénzt keresnek. Összesen 56 dizájnja van, és bármelyik felhasználható. Néhányat az alábbiakban felsoroljuk, amelyek örökké népszerűek.

 • Alapértelmezett újság
 • Életmód magazin
 • Készülékek
 • TechNews
 • News Magazine

Ebben a témában beépített Adbox-widget, Közösségi számláló-widget, Author box-widget, Instagram-widget, népszerű kategória widget és Weather Weather widget kap..

2. Admania – AD optimalizált WordPress téma az Adsense számára & Társult rajongók

Admania

Az Admania a legjobb és legolcsóbb Adsense optimalizált WordPress téma. Ennek a témának 6 lenyűgöző elrendezése van, amelyben hirdetéseket helyezhet el a nagy konverziós helyeken. Felhasználóbarát beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hirdetések elhelyezését és szerkesztését az előtér-élő szerkesztő segítségével.

3. TrueMag

TrueMag

A True Mag egy modern és tiszta Adsense téma, amelyet magazinok és videofilmek készítésére terveztek. Ez a téma beépített video widget-ekkel, videohirdetések-bővítménnyel, rövid videó kódokkal és még sok másnal rendelkezik. Reagáló hirdetési egységekkel rendelkezik, amelyek teljes hirdetést mutatnak minden eszközön

4. Jarida

Jarida

A Jarida egy többcélú WordPress téma, amelynek túl sok a legújabb funkciója. Van drag and drop honlapkészítővel, megamenüvel, beépített áttekintő rendszerrel, ragacsos navigációs menüvel, és túl sok színt választhat a téma számára.

5. Gillion

Gillion

A Gillion egy csodálatos WordPress téma, amelyet blogokhoz, hírekhez és magazinokhoz terveztek. Összesen hét demóval rendelkezik, és a Visual Composer felhasználja a szerkesztéshez. Ez a SEO optimalizált WordPress téma, így nincs szükség kódolásra. Ez egy egyszerű és sima Adsense WordPress téma.

6. Newsmag – News Magazine újság

Newsmag

A Newsmag a Google Adsense legnépszerűbb témája a WordPress számára. A mai napig több mint 12.000 eladással rendelkezik. Intelligens hirdetési funkcióval rendelkezik, 10 előre meghatározott hirdetési ponttal. Mindegyik helyet stratégiailag elhelyezték a tartalom elrendezéseiben a lehető legnagyobb átkattintási arány mellett. Egyszerűen helyezze be AdSense kódját egyszer, és pihenjen

7. GOLIATH – A hirdetésekre optimalizált hírek & Vélemények magazin

GÓLIÁT

A Goliath egy teljesen érzékeny és Adsense-re optimalizált WordPress News and Magazine téma. van egy beépített értékelési rendszer, a Visual Composer és a Revolution Slider. WooCommerce és bbPress támogatással is rendelkezik.

8. Grimag – AD & AdSense optimalizált magazin WordPress téma

Grimag

A grimasz a legjobb WordPress téma a SEO szakértők számára. Úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb bevételszerzést érjen el. Ennek a témának az egyik legjobb tulajdonsága az, hogy az oldalsáv segítségével megjelenítheti az egész webhelyen megjelenő hirdetéseket. Beépített AdSense megoldással rendelkezik.

9. DizzyMag – hirdetés & Tekintse át a WordPress Magazine oldalt

DizzyMag

A DizzyMag egy AdSense-készen áll a magazin témája, amely nagy hirdetési helyet biztosít a weboldal tetején. Reagáló hirdetési egységekkel rendelkezik, amelyek segítenek a weboldal AdSense bevételszerzésében. Beépített felülvizsgálati rendszerrel rendelkezik, amely segít a mélyreható áttekintés közzétételében.

10. Jannah News

Jannah News

Jannah egy WordPress hír téma, amely ideális pénzt keresni a Google AdSense segítségével. Összesen 22 Adsense optimalizált elrendezést tartalmaz, amely napról napra növeli a letöltéseket. Túl sok demó van az összes iparág számára. Jannah egy nagyon lenyűgöző Google AdSense-optimalizált téma.

Adsense bevételének növelése érdekében ne felejtse el használni ezeket a legjobb blogszerző eszközöket, amelyek növelik webhelyének teljesítményét, és többet keresnek.

Olvassa el még:

 • Tippek a Google AdSense-fiók tiltásának megakadályozására
 • A legjobban fizető Adsense alternatívák
 • A leggyorsabban betöltődő WordPress Themes 2020
 • A legjobb WordPress témák a Bloggerek 2020 számára

Következtetés

A fenti listából származó bármely Adsense-optimalizált WordPress-téma használatával biztosan megnöveli az Adsense-bevételeit. Kommentáld a megjegyzés szakaszban, hogy melyik téma tetszett a legjobban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map