A 2020-ban használható legjobb 10 WordPress-téma

A weboldal témái kötelezőek a márka teljes koncepciójának támogatására. Egyes témák kockázatosak lehetnek ahhoz, hogy összehangolják a kilátással, és mások segíthetnek a teljes ötlet bemutatásában. Prémium témák főleg azon dolgoznak, hogy egy általános ötletet vödörbe csomagolják.


Vannak általános ötletek a WordPress témákhoz, amelyek rövid és kedves módot kínálnak arra, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyják, nem pedig utalják. Nem kötelező egy témával elkötelezni, próbáljon más témákkal együtt játszani, és több témában áttörni.

10 legjobb WordPress-téma 2020-ra

1. Extra – WordPress téma:

Extra WordPress téma

Csodálatos pontozási menüvel, lenyűgöző funkcióival rendelkezik egy egyedi elrendezéssel ellátott legördülő menüben. Az Extra a beszélgetés magyarázó gesztusai és a kidolgozás egyéb jellege miatt alkalmas a blogolásra.

Ezenkívül kiváló leírási szintű véleményezésre is, például e: g-re: ha az Ön munkája megköveteli a termék felülvizsgálatát, akkor ugyanezt teheti csillagokkal és pontszámokkal, hogy megfelelő termékleírás legyen.

Ez a téma építővel érkezik, így elküldheti a blogot, a bal oldalon egy közelmúltbeli elemzés található a felhasználói élmény alapján, amely további kreativitást ad. Ez egyszerű, könnyű és tiszta a weboldalak számára, mivel a kidolgozás egész ötletét lefedi.

Letöltés / További információ

2. Virágos építész – WordPress téma:

Virágzik az építész WordPress témája

A webhelyek létrehozásának legegyszerűbb módja a Thrive Architect téma. Témákat és szöveget felvehet a keresési elemek segítségével, és címsort vagy más leírást is hozzáadhat. A téma kezelőfelülete kezelhető, amelyet a szerkesztők is kezelhetnek.

A megvitatott előnyök mellett van egy hiba, amely meghatározza annak költségeit. Ez a téma költséges a többi oldalépítőhöz képest. A technológia és az egyszerű fejlesztés, amelyet a Thrive Architect nyújt, hihetetlen és azon túl.

Letöltés / További információ

3. Business Lounge – WordPress téma:

Business Lounge WordPress téma

Egy másik alábecsült téma az business Lounge, mivel életmentő téma, amely azonnal gondoskodik az összes gondjáról. Egy gyönyörű felülettel tűnik fel, és a téma kialakítása fülbemászó. Az elegáns és gyönyörű oldalbolt, a legördülő menü és más szolgáltatások révén az üzleti társalgó kreatívvá válik.

Ennek a témának a legizgalmasabb tulajdonsága az, hogy lehet, hogy minden oldalán külön egyéni fejléc található. Ez a téma fantasztikusan működik a vizuális zeneszerzők számára; A tervezők ezt komolyan vehetik fel, és kihasználhatják az egyes oldalak különálló fejlécekkel történő szerkesztését. Sőt, néhány egyedi lábléccel a formatervezés hatékonyan néz ki és testreszabható.

Letöltés / További információ

4. Marketfy – WordPress téma:

Marketfy WordPress téma

A téma pillére az üzleti koncepció a többfeladatos koncepció számára, és epikus megoldásként szolgál. A Marketfy könnyű letölteni a témát, és többdimenziós módon csatornázható.

A termékvásárlás és a pénztár szakasz hihetetlenül szabványosított. Ez könnyű és egyszerű. A Marketfy a legjobb téma a tartalom importálására és több szolgáltatóra. E-könyvek, zene, fényképcsomag felhasználható ilyen témához, és ez jó hely ezen egységek működésének elősegítésére.

5. Újság – WordPress téma:

Újság 9 WordPress téma

A téma kapcsolódik a hírekkel kapcsolatos blogokhoz és az amazonnal kapcsolatos fogalmakhoz. Az újság témája kifejezetten a hírek áttekintéséhez és valami magyarázó tartalommal rendelkezik. Ennek a témának a fő minősége az, hogy kifejezetten blog áttekintésére készítették. A színek megváltoztatásától a rácsos stílusig ez a téma teljes meghatározással rendelkezik az építéshez és a szerkesztéshez.

A felhasználási irányvonalon kívül 20 különféle sablon / elrendezés-kialakítással rendelkezik, néhány demó anyaggal együtt, így a tervezőknek útmutatásuk van. A blogok képeit megfelelően importálják szervezett struktúrával. Az Újság 9 témája egyedülálló lábléc és fejléc-stílusa miatt a legjobb weboldal áttekintésére.

Letöltés / További információ

6. Oshine – WordPress téma:

Oshine WordPress téma

A téma trükkös, de könnyen megtanulható, csak tökéletes többcélú témákhoz. Ennek a projektnek van egy sablon szakasz és blog blog, tehát alapvetően egyszerű a használata és üzemeltetése. Változattal rendelkezik egy üres szakasz számára, és könnyen hozzáilleszthető további elrendezésekkel.

Az On shine hűvös animációval van tele, és leíró gyökerei meghaladják a weboldalt az egyedi dinamikájával.

Letöltés / További információ

7. Bryte – WordPress téma:

Bryte WordPress téma

Ez a legjobb rögzítő kezdőknek, mivel rengeteg olyan elrendezést tartalmaz, amelyek prémium módon működnek. Megvan a saját bitcoin oldala is, a kreatív tervektől eltekintve a fejléc és a lábléc elem eltérő elrendezésével van kitöltve. Nem számít, bármilyen stílust szeretne, több lehetőséggel rendelkezik.

Többféle elrendezési választással rendelkezik, fejlécstílustól az lábléc stílusáig átfedésben egy témában, amely elérhető a Bryte-ben. A téma a reális tartalom összekeveréséről és összehangolásáról szól, hogy a sablon egyenletes legyen.

Különböző sablonstílusaik, blogterveik, kiemelt elrendezéseik stb. Vannak formátumban, és az áttekintési stílusok innovatívak. A „bolt” részben a felhasználók összehasonlíthatják az árat, és kattinthatnak a kosárba helyezés gombra.

Ez egy remek lehetőség, ahol a fogyasztók elemezhetik a termék árértékét (például melyik alacsonyabb). Teljesen felhasználóbarát és erősen ajánlott a tervezők számára.

Letöltés / További információ

8. Hatalmas dinamika – WordPress téma:

Hatalmas dinamikus WordPress téma

Az elrendezés gyönyörűen és egyszerűen megtervezett, ahol importálhat véleményeket, blogbejegyzéseket stb. A csúszka témáját könnyű elkészíteni, bizonyos szerkesztésekkel, adott lehetőségekkel. Felhasználóbarát funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével megváltoztathatja a betűtípust. Az elrendezést is lemásolhatja.

Tervezhet fejléceket, és ezeket a fejléceket testreszabhatja, bár a hatalmas dinamika nagyobb felismerést igényel, hogy megfigyelhető legyen.

Letöltés / További információ

9. Lenyűgöző – WordPress téma:

Lenyűgöző WordPress téma

A fejléceket és a lábléceket általában nem testreszabják, azonban a Fleasome témája ritkaság a választások során. 500 elrendezés van érett mintákkal. Ez a téma megfelelő az e-kereskedelmi webhelyek számára, tételek vásárlásakor, a check out egység megváltoztatható.

A beszerzési cikkeket és termékeket a weboldal másik oldalára is importálhatja. A Flatsome hatalmas testreszabott funkciókkal rendelkezik. Ezenkívül a téma bevezeti az oldalsó tekercs exkluzív fejezetét is. Tehát a flatesome példaként szolgál az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek számára.

Letöltés / További információ

10. Divi – WordPress téma:

Divi WordPress téma

A legkívánatosabb és epikusabb témájú téma a Divi. Ez a legjobb élményt valósítja meg a tervezők számára, hogy ösztönözze és pozitív módon fogyaszthassa jellemzőit. A Divi a legegyszerűbb és legegyszerűbb oldal-készítő, mivel bevezették az ikonok listájával, amelyeket kiválaszthat úgy, hogy ugyanazokat a weblapokat importálja. Rengeteg hely van a szövegek és fejlécek feltalálására.

Ezenkívül megváltoztathatja az oldalkészítő szakaszok színsémáját. Ez a téma minden héten új elrendezéseket mutat be, azonban oktatóanyagokat is kínál a közösségi médián keresztül, hogy lágy sort hozzon létre a kezdők számára. A Divi elrendezése kifinomult és elegáns, ami manapság trend is.

Letöltés / További információ

Záró gondolat:

Az a lényege, hogy megmutatja márkájának hírnevét, amit meg akarja tervezni, és képesnek kell lennie a márka olyan látványának elkészítésére, amely vonzó lehet a közönség számára. A sablonok és a divatos elrendezések most a legizgalmasabb és legkönnyebb dolog, amelyet tervezőként megfogalmazni.

A legtöbb téma beépített színválasztékkal, szövegépítéssel, egyedi fejlécekkel rendelkezik & a lábléc felépítése és a hűvös elrendezések, így nincs lehetőség más weboldalak felfedezésére.

Szerző Bio:

Elyza Cornor szakma szerint webfejlesztő / blogger, aki azóta dolgozik webfejlesztő cég az ipar több mint öt éve. A világ egyik legjobb márkájával dolgozott, és segített nekik az ügyfél-központú weboldalak kialakításában. A munka mellett szereti a lányaival időt tölteni.

Kapcsolódó cikkek:

 • 5 legjobb WordPress portfólió-téma
 • 5 legjobb WordPress téma a kisvállalkozások számára
 • A WordPress top 5 legjobb SEO témája
 • A legjobb Genesis gyermek témák a bloggerek számára
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map