10 najboljih WordPress tema koje su optimizirane Google Adsense za 2020. godinu

Tražite li WordPress teme za povećanje prihoda od Adsensea? Google Adsense optimizirane teme za WordPress pomoći će vam u tome.


Google Adsense je najbolji način da zaradite novac putem interneta putem svog bloga ili web stranice. WordPress teme optimizirane Premium Adsenseom pomoći će vam da ostvarite više prihoda od besplatnih WordPress tema.

Stoga smo na WPressBlog-u kreirali popis najboljih WordPress tema koje su optimizirane za Adsense. U tim temama možete postaviti oglasne kodove gdje ćete dobiti najviše klikova i dojmovi. To će rezultirati povećanjem vašeg broja Prihod Adsensea.

Pročitajte i: Najbolji dodaci za Google AdSense za WordPress koji će zaraditi maksimalni prihod u 2020. godini

Ovdje možete pronaći 10 najboljih WordPress tema za google Adsense u 2020. godini.

Najbolje WordPress teme koje su optimizirane od strane Google Adsense-a za 2020. godinu

1. Novine

Novine

Novine su i dalje najpopularnije WordPress teme koje imaju više od 60.000 prodaja. Najviše ga koriste blogeri koji vode svoje blogove kako bi zaradili novac na mreži. Ima ukupno 56 dizajna i možete ih koristiti bilo koji. Neki od njih su navedeni u nastavku koji su zauvijek popularni.

 • Zadane novine
 • Časopis Lifestyle
 • Gadgeti
 • TechNews
 • News Magazine

U ovoj temi dobit ćete ugrađeni widget za Adbox, widget za socijalni brojač, widget za autorski okvir, widget za Instagram, widget za popularnu kategoriju i vremenski widget.

2. Admania – AD Optimizirana WordPress tema za AdSense & Pridružite se entuzijastima

Admania

Admania je najbolja i najjeftinija tema za WordPress optimiziranu za Adsense. Ova tema ima 6 impresivnih izgleda u kojima možete postavljati oglase na mjesta sa visokom konverzijom. Ima prilagođenu postavku koja vam omogućuje postavljanje i uređivanje oglasa pomoću naprednog uređivača uživo.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag je moderna i čista tema Adsense-a namijenjena časopisima i video portfelju. Ova tema ima ugrađene video widgete, dodatak za video oglase, kratke kodove za video i mnoge druge. Ima odgovarajuće oglasne jedinice koje prikazuju kompletnu reklamu na svim uređajima

4. Jarida

Jarida

Jarida je višenamjenska WordPress tema koja ima previše najnovijih značajki. Ima program za crtanje i ispuštanje početnih stranica, mega izbornik, ugrađeni pregledni sustav, ljepljivi navigacijski izbornik i previše boja za odabir teme.

5. Milijun

Gillion

Gillion je nevjerojatna WordPress tema namijenjena blogovima, vijestima i časopisima. Ima ukupno sedam demo zapisa i za uređivanje koristi Visual Composer. Ovo je SEO optimizirana tema za WordPress, tako da nije potrebno kodiranje. To je jednostavna i glatka tema Adsense WordPress.

6. Newsmag – novine u časopisu News

Newsmag

Newsmag je ujedno i najpopularnija WordPress tema za google Adsense. Do danas ima više od 12.000 prodaja. Sadrži inteligentnu značajku oglasa s 10 unaprijed definiranih oglasnih mjesta. Svako mjesto strateški je postavljeno u izgled vašeg sadržaja za najveći mogući postotak klikova. Jednostavno umetnite svoj AdSense kôd jednom i opustite se

7. GOLIATH – Vijesti optimizirane za oglase & Revija za recenzije

GOLIJAT

Goliath je potpuno responzivna i adsense-optimizirana tema za WordPress vijesti i časopise. ima ugrađeni sustav ocjenjivanja, Visual Composer i Revolution Slider. Također ima podršku za WooCommerce i bbPress.

8. Grimag – AD & Tema za WordPress optimizirana u časopisu AdSense

Grimag

Grimag je najbolja WordPress tema za SEO stručnjake. Dizajniran je da dobije što veću zaradu. Jedna od najboljih značajki ove teme je da možete prikazati oglas na cijelom web mjestu pomoću bočne trake. Ima ugrađeno AdSense rješenje.

9. DizzyMag – oglas & Pregledajte magazin WordPress

DizzyMag

DizzyMag je tema časopisa koji sprema AdSense koji nudi veliki oglasni prostor na vrhu web stranice. Ima odgovarajuće oglasne jedinice koje vam pomažu u unovčavanju web mjesta za Adsense. Ima ugrađeni sustav pregleda koji vam pomaže objaviti detaljnu recenziju.

10. Jannah vijesti

Jannah News

Jannah je tema vijesti o WordPressu koja je idealna za zaradu od Google AdSensea. Ima ukupno 22 AdSense optimizirani izgled što povećava preuzimanje iz dana u dan. Ima previše demonstracija za sve industrije. Jannah je vrlo impresivna tema optimizirana za Google AdSense.

Da biste povećali prihod od Adsense, ne zaboravite koristiti ove najbolje alate za bloganje koji će povećati performanse vaše web stranice i pomoći u zarađivanju više.

Pročitajte i:

 • Savjeti za sprečavanje zabrane pristupa Google AdSense računu
 • Najbolje platežne alternative Adsensea
 • Najbrže učitavanje WordPress tema 2020
 • Najbolje WordPress teme za Bloggere 2020

Zaključak

Koristeći bilo koju WordPress temu optimiziranu za Adsense s gornjeg popisa, sigurno ćete pronaći povećanje prihoda od Adsensea. Javite nam koja vam se tema najviše dopala komentirajući u odjeljku za komentare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map