Top 10 najboljih WordPress tema za upotrebu u 2020. godini

Teme za web mjesto su obavezne kako bi podržale cjelokupni koncept marke. Neke teme mogu biti rizične za koordinaciju s vašim klijentima, a neke mogu pomoći pri predstavljanju čitave ideje. Premium teme uglavnom rade na dovođenju opće ideje upakirane u kantu.


Postoje općenite ideje za WordPress teme koje su način da se ukratko i lijepo jednostavno ignoriraju nego podrazumijevaju. Nije obvezno počiniti se s jednom temom, pokušajte se igrati s drugim temama, kao i asatirati se u više tema.

10 najboljih WordPress tema za 2020. godinu

1. Dodatno – WordPress tema:

Dodatna WordPress tema

Ima divan bodova izbornik, nevjerojatne značajke padajućeg izbornika s jedinstvenim izgledom. Extra je pogodan za bloganje zbog svojih objašnjavajućih gesta rasprave i druge prirode razrade.

Štoviše, on ima odličnu razinu opisa i za recenzije, na primjer, e: g ako vaš posao zahtijeva pregled proizvoda, možete ga uključiti sa zvjezdicama i ocjenama kako biste ga učinili ispravnim pregledom proizvoda.

Ova tema dolazi s programom za izgradnju, tako da možete objaviti blog, a na lijevoj strani nalazi se nedavna analiza pregleda zasnovana na korisničkom iskustvu što dodaje dodatnu kreativnost. To je jednostavno, lako i čisto za blogging web mjesta, jer obuhvaća cjelokupnu ideju izrade.

Preuzmi / Više informacija

2. Thrive Architect – WordPress tema:

Thrive Architect WordPress tema

Najlakši način za izradu web stranica je kroz temu Thrive Architect. Teme i tekst možete dodavati uz pomoć elemenata pretraživanja, a možete dodavati i naslove ili druge opise. Sučelje teme je upravljan, a mogu urednici.

Pored koristi o kojoj je razgovarano, postoji i nedostatak koji definira njegov trošak. Ova je tema skupa u odnosu na druge proizvođače stranica. Tehnologija i jednostavnost koje pruža Thrive Architect nevjerojatna je i šire.

Preuzmi / Više informacija

3. Poslovni salon – WordPress tema:

WordPress tema poslovnog salona

Još jedna podcijenjena tema je poslovni salon, jer je to tema koja spašava život i koja će odmah riješiti sve vaše brige. Čini se s lijepim sučeljem, a dizajn teme je upečatljiv. Zahvaljujući elegantnoj i raskošnoj trgovini, padajući izbornik i ostale značajke čine poslovni salon kreativnim.

Najuzbudljivija značajka ove teme je da na svakoj stranici možete imati različito prilagođeno zaglavlje. Ova tema djeluje fenomenalno za vizualne skladatelje; Dizajneri mogu ovo shvatiti ozbiljno i iskoristiti prednosti uređivanja svake stranice s zasebnim zaglavlja. Štoviše, s nekim jedinstvenim podnožjem, dizajn izgleda učinkovito i može se prilagoditi.

Preuzmi / Više informacija

4. Marketfy – WordPress tema:

Promatrajte WordPress temu

Tema je stupac poslovnog koncepta za više zadaće i stoji kao epsko rješenje. Marketfy je jednostavan za preuzimanje teme i može se kanalizirati na višedimenzionalni način.

Odjeljak o kupnji i odjavi proizvoda nevjerojatno je standardiziran. Lako je i jednostavno. Marketfy je najbolja tema za uvoz sadržaja i za više dobavljača. E-knjige, glazba, snop fotografija mogu se koristiti za takvu temu i dobro su mjesto za funkcioniranje ovih jedinica.

5. Novine – WordPress tema:

Novina 9 WordPress tema

Tema je povezana s blogovima koji se odnose na vijesti i konceptima koji se odnose na amazon. Tema novina posebno je stvorena za recenziju vijesti i nešto što ima objašnjeni sadržaj. Glavna kvaliteta ove teme je u tome što je ona posebno napravljena za pregled na blogu. Od promjene boje do stila mreže ova tema ima čitavu definiciju za izgradnju i uređivanje.

Osim svog načina korištenja, ima 20 različitih dizajna predložaka / izgleda koji slijede s nekim demo materijalima tako da dizajneri imaju vodič. Slike za blogove ispravno su uvezene s organiziranom strukturom. Tema novine 9 najbolja je za preglednu web stranicu zbog njezina jedinstvenog podnožja i zaglavlja.

Preuzmi / Više informacija

6. Oshine – WordPress tema:

Oshine WordPress tema

Tema je lukava, ali i laka za naučiti, baš je savršena za višenamjenske teme. Ovaj projekt ima odjeljak predložaka i odjeljak za bloganje, tako da je u osnovi jednostavan za korištenje i rukovanje. Varijacija ima prazan odjeljak i može se lako dodati s više izgleda.

Sjaj je ispunjen hladnom animacijom i ima više od deskriptivnih korijena da definira web stranicu svojom jedinstvenom dinamikom.

Preuzmi / Više informacija

7. Bryte – WordPress tema:

Bryte WordPress tema

Najbolji je učvršćivač za početnike jer ima tona izgleda koji mogu raditi na premium način. Ima i svoju vlastitu bitcoin stranicu, osim kreativnih dizajna punjena je drugačijim izgledom za zaglavlje i podnožje elementa. Bez obzira koji stil želite, ima više opcija.

Ima više izbora izgleda, od stila zaglavlja do stila podnožja, sve u jednoj temi koja je dostupna u Bryte-u. Tema se odnosi na miješanje i usklađivanje realističnog sadržaja kako bi vaš predložak bio ujednačen.

Imaju različite stilove predložaka, dizajniranje blogova, istaknute izglede i sl. Formate objava i stilove pregleda. U odjeljku “trgovina” korisnici mogu usporediti cijenu i kliknuti na gumb Dodaj u košaricu.

To je cool opcija u kojoj potrošači mogu analizirati vrijednost proizvoda (poput one koja je manja). Sasvim jednostavan za upotrebu i toplo se preporučuje dizajnerima.

Preuzmi / Više informacija

8. Massive Dynamic – WordPress tema:

Masivna dinamična WordPress tema

Izgled je lijepo i jednostavno dizajniran gdje možete uvesti recenzije, postove na blogu itd. Tema klizača lako je napraviti s nekim uređivanjem s određenim opcijama. Ima značajku prilagođenu korisniku što možete promijeniti font po želji. Također možete duplicirati izgled.

Možete dizajnirati zaglavlja i ti se naslovi mogu prilagoditi, no masivni dinamički zahtijevaju veće prepoznavanje kako bi se pratio.

Preuzmi / Više informacija

9. Sjajno – WordPress tema:

Izvrsna tema WordPressa

No, zaglavlja i podnožja obično nisu prilagođeni, no ova je tema Fleasome rijetkost kada je riječ o odabiru. Postoji 500 izgleda sa zrelim dizajnom. Ova je tema prikladna za web mjesta e-trgovine, kupovinu predmeta, jedinicu za odjavu možete mijenjati.

Stavke i proizvode za kupnju možete uvesti i na drugi dio web stranice. Stanovanje ima neizmjerno prilagođene značajke. Pored toga, tema predstavlja i ekskluzivno poglavlje prolaska stranice. Dakle, Flatesome je primjer za web-lokacije u vezi s e-trgovinom.

Preuzmi / Više informacija

10. Divi – WordPress tema:

Divi WordPress tema

Najpoželjnija i epska istaknuta tema je Divi. Provodi dizajnerovo najbolje iskustvo za dizajnere kako bi potaknuli i iskoristili njihove značajke na pozitivan način. Divi je najjednostavniji i najjednostavniji graditelj stranica jer se uvodi s popisom ikona za odabir uvozom istih preko web stranica. Ima puno mjesta za izum s tekstovima i zaglavima.

Nadalje, možete promijeniti i shemu boja za odjeljke za izradu stranica. Svaki tjedan ova tema predstavlja nove izglede, no oni također pružaju i vodiče na društvenim mrežama kako bi stvorili laganu poteškoću za početnike. Rasporedi Divi izvrsni su i elegantni, što je u današnje vrijeme u trendu.

Preuzmi / Više informacija

Završna misao:

Sve je u tome da prikažete ugled vašeg branda, što želite projicirati i biti u mogućnosti proizvesti takav prizor marke koji može biti privlačan za publiku. Predlošci i ugledni izgled sada su najuzbudljiviji i najlakše zamisliti kao dizajner.

Većina tema je uvedena s ugrađenim opcijama sheme boja, izrade teksta, jedinstvenih zaglavlja & strukturu podnožja i cool rasporede tako da nema istraživanja putem drugih web stranica.

Autor bio:

Elyza Cornor je web programer / blogerka po zanimanju koja je radila tvrtka za razvoj web stranica industrija više od pet godina. Surađivala je s nekim od najboljih svjetskih brandova i pomogla im u dizajniranju web stranica usmjerenih na kupca. Osim posla, voli provoditi vrijeme sa kćerima.

Povezani članci:

 • 5 najboljih tema za WordPress portfelj
 • 5 najboljih WordPress tema za malo poduzetništvo
 • Top 5 najboljih SEO tema za WordPress
 • Najbolje teme za djecu iz geneze za blogere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map