10 beste Google Adsense geoptimaliseerde WordPress-thema’s voor 2020

Bent u op zoek naar WordPress-thema’s om uw Adsense-inkomsten te verhogen? Google Adsense-geoptimaliseerde WordPress-thema’s helpen u hierbij.


Google Adsense is de beste manier om online geld te verdienen via je blog of website. Premium Adsense geoptimaliseerde WordPress-thema’s helpen u om meer inkomsten te genereren dan gratis WordPress-thema’s.

Daarom hebben wij bij WPressBlog een lijst met de beste Adsense-geoptimaliseerde WordPress-thema’s voor u gemaakt. In deze thema’s kunt u advertentiecodes plaatsen waar u de meeste klikken krijgt en indrukken. Dit zal resulteren in een toename van uw Adsense-inkomsten.

Lees ook: Beste Google AdSense-plug-ins voor WordPress om maximale inkomsten te behalen in 2020

Hier vindt u de 10 beste WordPress-thema’s voor Google Adsense in 2020.

Beste Google Adsense geoptimaliseerde WordPress-thema’s voor 2020

1. Krant

Krant

Krant is nog steeds het meest populaire WordPress-thema met meer dan 60.000 verkopen. Het wordt meestal gebruikt door bloggers die hun blog beheren om online geld te verdienen. Het heeft in totaal 56 ontwerpen en u kunt ze allemaal gebruiken. Sommigen van hen zijn hieronder opgesomd die voor altijd populair zijn.

 • Standaardkrant
 • Lifestyle Magazine
 • Gadgets
 • TechNews
 • Nieuws tijdschrift

In dit thema krijgt u een ingebouwde Adbox-widget, Sociale teller-widget, Auteurbox-widget, Instagram-widget, populaire categorie-widget en Weer-widget.

2. Admania – AD-geoptimaliseerd WordPress-thema voor Adsense & Geliefde liefhebbers

Admania

Admania is het beste en goedkoopste Adsense-geoptimaliseerde WordPress-thema. Dit thema heeft 6 indrukwekkende lay-outs waarin u advertenties kunt plaatsen op plaatsen met een hoge conversie. Het heeft een gebruiksvriendelijke instelling waarmee u advertenties kunt plaatsen en bewerken met behulp van de front-end live-editor.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag is een modern en schoon Adsense-thema ontworpen voor tijdschriften- en videoportfolio. Dit thema heeft ingebouwde video-widgets, plug-in voor videoadvertenties, shortcodes voor video en nog veel meer. Het heeft responsieve advertentieblokken die een volledige advertentie op alle apparaten weergeven

4. Jarida

Jarida

Jarida is een multifunctioneel WordPress-thema met te veel nieuwste functies. Het heeft drag-and-drops homepage builder, megamenu, ingebouwd beoordelingssysteem, plakkerig navigatiemenu en het heeft te veel kleuren om voor een thema te kiezen.

5. Gillion

Gillion

Gillion is een geweldig WordPress-thema dat is ontworpen voor blogs, nieuws en tijdschriften. Het heeft in totaal zeven demo’s en het gebruikt Visual Composer voor bewerking. Dit is een SEO-geoptimaliseerd WordPress-thema, dus er is geen codering vereist. Het is een eenvoudig en soepel Adsense WordPress-thema.

6. Newsmag – News Magazine krant

Newsmag

Newsmag is ook het populairste WordPress-thema voor Google Adsense. Het heeft tot nu toe meer dan 12.000 verkopen. Het heeft een intelligente advertentiefunctie met 10 vooraf gedefinieerde advertentievlekken. Elke plek is strategisch in uw inhoudslay-outs geplaatst voor de hoogst mogelijke klikfrequenties. Voer uw AdSense-code één keer in en ontspan

7. GOLIATH – Advertenties geoptimaliseerd nieuws & Recensies Magazine

GOLIATH

Goliath is een volledig responsief en Adsense-geoptimaliseerd WordPress News and Magazine-thema. het heeft een ingebouwd beoordelingssysteem, Visual Composer en Revolution Slider. Het heeft ook ondersteuning voor WooCommerce en bbPress.

8. Grimag – AD & AdSense Optimized Magazine WordPress Theme

Grimag

Grimag is het beste WordPress-thema voor SEO-experts. Het is ontworpen om de hoogste inkomsten te genereren. Een van de beste kenmerken van dit thema is dat u site-brede advertenties kunt weergeven met behulp van de zijbalk. Het heeft een ingebouwde AdSense-oplossing.

9. DizzyMag – Ad & Bekijk WordPress Magazine

DizzyMag

DizzyMag is een AdSense-gereed tijdschriftthema dat een grote advertentieruimte bovenop de website biedt. Het heeft responsieve advertentieblokken die u helpen bij het genereren van inkomsten met de website voor Adsense. Het heeft een ingebouwd beoordelingssysteem dat u helpt bij het publiceren van een diepgaande beoordeling.

10. Jannah Nieuws

Jannah Nieuws

Jannah is een WordPress-nieuwsthema dat ideaal is om geld te verdienen met Google AdSense. Het heeft in totaal 22 Adsense-geoptimaliseerde lay-out, waardoor het aantal downloads per dag toeneemt. Het heeft te veel demo’s voor alle industrieën. Jannah is een zeer indrukwekkend door Google AdSense geoptimaliseerd thema.

Om uw Adsense-inkomsten te verhogen, vergeet niet deze beste blogtools te gebruiken die de prestaties van uw website zullen verbeteren en u zullen helpen meer te verdienen.

Lees ook:

 • Tips om te voorkomen dat uw Google AdSense-account wordt verbannen
 • Beste best betalende Adsense-alternatieven
 • Snelst ladende WordPress-thema’s 2020
 • Beste WordPress-thema’s voor Bloggers 2020

Conclusie

Door een door Adsense geoptimaliseerd WordPress-thema uit de bovenstaande lijst te gebruiken, zult u zeker een toename van uw Adsense-inkomsten vinden. Laat ons weten welk thema je het leukst vond door in het commentaargedeelte te reageren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map