A 15 legfontosabb ok, amiért a WordPress-t választja vállalkozásának 2020-ban

Ha üzleti vállalkozás-orientált weboldal létrehozásáról van szó, nyilvánvalóan kiválasztjuk a legjobb platformot! Ugyanakkor nehéz kiválasztani a vezető platformot a webhely váltására.


Az üzletemberek attól tartottak, hogy a népszerűség és a forgalom befolyásolhatja. De amikor vállalkozást működtet, elengedhetetlen egy tökéletes megjelenésű és funkciókkal rendelkező weboldal létrehozása. Tehát ehhez fontos kiválasztani azt, amely virágzó eredményeket hozhat.

Számos CMS-platform, mint például a Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages és még sok más létezik. A WordPress ideális sok üzleti vállalkozás számára. Nagyon kompatibilis, könnyen karbantartható és integrálható.

Lehetséges, hogy számos kérdése merül fel a WordPress kiválasztásakor. Mi olyan jó ebben a CMS-ben? Hogyan lehet a legjobb választás vállalkozása számára?

Tehát, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, 15 okkal álltunk elő, amelyek tisztázják azt a gondolatot, hogy a WordPress-et választhassák vállalkozása számára. Kezdjük el!

Miért válassza a WordPress-t vállalkozása számára??

Megbízhatóság

A statisztikák szerint a WordPress vezető CMS a A világ webböngészőjének 34% -a 2019-ben ami az előző év 4% -ának megfelelő kirándulás. Nagy üzleti vállalkozások vagy blogok készítéséhez használt webhelyeket használtak fel, és észrevehető eredményt mutattak.

A PHP, a MySQL és a JavaScript fejlesztette ki. Ezenkívül karbantartási folyamata során eleget tett a World Wide Web Consortium (W3C) szigorú kódolási szabványainak. Majdnem 144 millió havi látogató érkezik, és a Facebook, a Google, a Twitter és az Amazon után ötödikként megtekintett platformmá vált.

Univerzális platform

A WordPress a webhely millióinak felhatalmazását biztosítja a gömb egész területén. Ez az egyik legjelentősebb tartalomkezelő rendszer. A WordPress egy univerzális platform, mivel rendelkezik egy irányítópulttal, amelyet bárki hatékonyan használhat (nem technikai szempontból is).

Olyan funkciókkal és funkciókkal jött létre, amelyek nagyon könnyen érthetők. A WordPressnek kb. 50 000 beépülő modulja és 3500 GPL-engedéllyel rendelkező témája van. Bárki számára könnyen elérhető, mivel a WordPress 57 nyelven érhető el. Ez a blogok 71% -át adja angolul és 4,7% -át spanyolul.

SEO-barát

Pontosabban kifejezve, a WordPress a Seach Engine Optimization (SEO) 80–90% -át birtokolja. Az összes beépülő modulból a Yoast SEO 5 millió + aktív telepítéssel rendelkezik, és az All-in-one SEO megközelítőleg 2 millió + aktív telepítéssel rendelkezik. Tehát elmondható, hogy a WordPress lehetővé teszi a SEO nagyobb támogatását a SEO pluginok segítségével.

SEO-barát

A témák könnyen testreszabhatók a digitális marketing környezethez. A beépülő modulokkal mindent megtehet a SEO fellendülése érdekében, például ellenőrizheti a keresési eredmények tartalmát, SEO fejlesztési javaslatokat, SEO pontszámok beszerzését, XML sitemap generálást, egyedi SEO beállítások kidolgozását a hozzászólásokhoz, a médiához és az oldalakhoz, valamint az XML sitemap kezelését.

Több felhasználói képesség

A nagyvállalatok szempontjából elengedhetetlen a weboldal naprakészen tartása többfelhasználói képességei szempontjából. Ez nagyon hasznos, mivel lehetővé teszi a különböző feladatok hozzárendelését a vállalkozás egyénének.

A WordPressnek öt alapértelmezett felhasználói szerepe van, például szerkesztő, közreműködő, adminisztrátor, előfizető és szerző. Ez biztosítja az üzletemberek számára a jogot, hogy megválaszthassák, mit tehet vagy nem lehet a felhasználó a webhelyen a felhasználói szerepkezelő rendszerrel. Fontos, hogy ismerjük a felhasználói szerepeket és a webhely növekedésének engedélyét.

Beépített blog

A WordPress lenyűgöző előnyöket kínál, miközben létrehoz egy weboldalt, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felvehessen egy blogot webhelyére. Alapértelmezett blogbeállítási funkciója miatt a blogolás egyik legjobb platformja.

Beépített blogolásban

Ez a szolgáltatás számos lehetőséget kínál, mint például spammegoldások, címkék, kategóriák, kommentálás, Gravatars, kütyü, média és még sok más.

Meglévő támogató közösség

A tanácsadók, webfejlesztők és a tudósok professzionális közössége által kifejlesztett WordPress egy nyílt forrású CMS, amelyet sok rajongó támogat. Aki ismeri a WordPress-t, kihasználhatja ennek a platformnak az előnyeit.

A WordPress használatának megkezdésekor nemcsak folyamatosan ingyenes támogatást fog kapni a közösség különféle tagjaitól, hanem számos ingyenes bővítményhez és témához is hozzáférést fog kapni..

Könnyen beállítható és frissíthető

Mivel már ismert, hogy a WordPresshez nem technikai személy is hozzáférhet. Nincs szükség a kódolás és programozás jártasságára. Könnyedén beállíthatja a WordPress webhelyet a HTML, a Javascript és a PHP programozási nyelvek ismerete nélkül. Kevesebb, mint 5 perc alatt manuálisan telepíthető. Tehát csak menjen tovább, és élvezze a zökkenőmentes szolgáltatást.

Létfontosságú minden szoftver frissítése annak biztosítása érdekében, tehát a WordPress esetében. Mivel a WordPress hatalmas platform, ezért fontos frissíteni azt, hogy biztonságos legyen a támadásoktól, például a Brute Force támadástól.

A WordPress témákat, plug-ineket egyszerre csak egyszerûen lehet frissíteni. Ennek ellenére a WordPress mindig értesítést küld a legújabb verzió frissítéséről, ezáltal frissítve és biztonságosabbá téve a webhely funkcionalitását..

Kezelhető, költséghatékony és rugalmas

Számos funkcióval és funkcióval egyszerűbbé válik a WordPress webhely karbantartása, inkább egy blog vagy egy e-kereskedelmi webhely. A rendszeres tesztelés és értékelés továbbfejlesztette a WordPress összetevőit az erőforrásokkal, amelyek elősegíthetik a WordPress webhely hatékony kezelését.

A WordPress gazdaságosabb a többi CMS-hez képest, mint például a Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Témákat és bővítményeket kínál megfizethető áron, és könnyedén választhat a hatalmas lehetőségek közül.

A WordPress elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen weboldalt (személyes weboldal, blog, néhány eseménykezelő oldal, e-kereskedelemmel foglalkozó webhely) felépíthessünk..

Fokozza a kreativitást és az időgazdálkodást

Mivel a WordPress rengeteg témával és bővítménnyel rendelkezik, ezért nagyon egyszerűvé válik egy testreszabott weboldal fejlesztése a stílusának megfelelően. A weblap elrendezését úgy kezelheti, hogy kiválasztja a beépíteni kívánt témát. A WordPress segítségével ilyen egyszerű feladat a weboldal létrehozása a kívánt kifejezésekkel.

Fokozza a kreativitást

A WordPressnek rengeteg plugin van, amelyek különféle választásokkal növelik a munka termelékenységét, és nagyon megfelelően kezelik az időt.

Innovatív és skálázható

Mint ismeretes, hogy a WordPress-t szinte minden felhasználó használja ezen a területen. Tehát fontos lesz a stabilitás és a webhely frissítése a trendekkel a látogató elkötelezettségének kezelése érdekében. A fogékonyságot a WordPress szakértői azonnal felfedezik és rögzítik.

Biztonságos és stabil platformot biztosít az üzlet robusztus irányításához. A WordPress mindig innovatív és kiváló technológiával tartotta magát versenytársai előtt.

A teljesen működőképes és gyorsan betöltő webhely kötelező az üzleti növekedéshez. És a WordPress soha nem hagyja ki ezt a tényt, és lehetővé teszi számunkra, hogy bármit készítsünk, amelyet a MaxCDN és a CloudFare segítségével készítünk.

Tervezze következetesen és rugalmasan

A WordPress két témával rendelkezik, nevezetesen. Alapértelmezett téma (ingyenes) és prémium téma (fizetős) a weboldal tervezéséhez. Miután kiválasztotta a témát, a WordPress biztosítja, hogy a webhely egészében hasonló megjelenést biztosítson, még akkor is, ha blogbejegyzéseket és weboldalakat ad hozzá. Tehát ez csodálatos következetességet biztosít nemcsak a felhasználókkal, hanem szépen megjelenik a weboldalon is.

A multi-design integrációs funkcióval fenntarthatja a weboldalon a különböző formatervezési elrendezéseket, így egységes kialakítást.

Szinkronizálás a népszerű forrásokkal

Mivel széles körben népszerűek és többnyire a platformot használják, néhány harmadik féltől származó vállalat kifejlesztette integrációs szkriptjeit vagy beépülő moduljait a WordPress alkalmazásához..

A hozzáadott bővítmények összekapcsolták a harmadik fél fiókját a WordPress weboldallal, és stabil munkafolyamatot biztosítanak. A MailChimp egy harmadik féltől származó bővítmény, amellyel könnyedén szinkronizálhatja a WordPress webhelyet.

Mivel a WordPress lehetővé teszi számunkra, hogy harmadik fél szolgáltatásait integráljuk a weboldalhoz, és kihasználhatjuk a különböző API-kat, amelyeket a webhelyen is használhatunk.

A biztonság mint prioritás

A WordPress egy nyílt forráskódú platform, ezért több millió felhasználó használja. A hackerek / támadók mindig új módon akarják megsérteni azt. A biztonsági protokollokkal azonban egy webhely létrehozása a WordPress segítségével mindig biztonságos. A WordPress rendszeresen frissíti biztonsági intézkedéseit vagy a webhely védelmére szolgáló eszközöket a lehetséges károkért.

A rosszindulatú programok szilárd megfigyelése

Az elmúlt években a számítógépes bűnözés és a rosszindulatú programok óriási növekedése figyelhető meg. A webhelyet könnyen megfertőzheti rosszindulatú programok, mivel a webhely hirtelen összeomlik, lassú, stb.

A WordPress erős biztonsági eszközökkel rendelkezik, például Antivirus és Biztonság rendszeresen ellenőrizni és észlelni a spamhivatkozásokat és a rosszindulatú programokat. Ezzel egyszerűen egyetlen kattintással megfigyelheti a webhely biztonságát.

SSL tanúsítás

A Secure Socket Layer (SSL) egy általános biztonsági technológia a személyes adatok, például felhasználói információk, online banki tranzakciók, támadók és egyéb adatok védelmére. Jelentős a webhely biztonsága szempontjából, és jó rangsorolást kapott a Google-tól. A WordPress segítségével könnyedén beállíthatja az SSL tanúsítást a webhelyen egyszerre Töltse le a Really Simple SSL fájlt.

Záró megjegyzések

Kétségtelen, hogy a WordPress a legjobb platform a webhely felépítésére. Rengeteg téma és plug-in, multi-user képesség, támogató közösség, időkezelés, biztonság és rosszindulatú programok megfigyelése révén a WordPress végtelen előnyöket kínál. Reméljük, hogy ez a cikk segítséget nyújt Önnek a WordPress üzleti vállalkozásában történő használatában.

A szerzőről:

Emily Johns webfejlesztő és informatikai tanácsadó a WordSuccor, WordPress CMS fejlesztési szolgáltatások nyújtása globális ügyfelek számára. Több mint egy évtizede keresztül nyílt forráskóddal merül, és mindent megoszt a WordPressről és az új webdesign-technológiákról. Megtalálhatja őt Twitter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map