Top 15 redenen om WordPress voor uw bedrijf te kiezen in 2020

Als het gaat om het creëren van een bedrijfsgerichte website, kiezen we uiteraard voor het beste platform! Het is echter moeilijk om het toonaangevende platform te kiezen om van website te wisselen.


Zakenmensen waren bang dat de populariteit en het verkeer hierdoor zouden worden beïnvloed. Maar wanneer u een bedrijf runt, is het essentieel om een ​​website te hebben met een perfect uiterlijk en functies. Daarom is het belangrijk om degene te kiezen die u bloeiende resultaten kan opleveren.

Er zijn verschillende CMS-platforms, zoals Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages en nog veel meer. Bovendien is WordPress een ideale van de vele bedrijven. Het is zeer compatibel, gemakkelijk te onderhouden en te integreren.

Mogelijk hebt u verschillende vragen om WordPress te kiezen. Wat is er zo goed aan dit CMS? Hoe het de beste keuze kan zijn voor uw bedrijf?

Dus om al deze vragen te beantwoorden, bedachten we 15 redenen die het idee verduidelijken om voor uw bedrijf voor WordPress te kiezen. Laten we beginnen!

Waarom WordPress voor uw bedrijf kiezen??

Betrouwbaarheid

Volgens de statistieken is WordPress een toonaangevend CMS met 34% van ‘s werelds webplatform in 2019 dat is een stijging van 4% van het voorgaande jaar. Het wordt gebruikt door grote zakelijke websites of voor blogsites en heeft een merkbare prestatie laten zien.

Het is ontwikkeld door PHP, MySQL en JavaScript. Ook heeft het tijdens het onderhoudsproces voldaan aan de strenge coderingsnormen van het World Wide Web Consortium (W3C). Het krijgt bijna 144 miljoen maandelijkse bezoekers en is het vijfde bekeken platform geworden na Facebook, Google, Twitter en Amazon.

Universeel platform

WordPress stelt miljoenen van de website over de hele wereld in staat. Het is een van de meest prominente Content Management Systemen. WordPress is een universeel platform omdat het een dashboard heeft dat door iedereen efficiënt kan worden gebruikt (ook niet-technisch).

Het kwam met de functies en de functionaliteiten die heel gemakkelijk te begrijpen zijn. WordPress heeft ongeveer 50.000 plug-ins en 3500 GPL-gelicentieerde thema’s. Het is voor iedereen gemakkelijk toegankelijk, aangezien WordPress beschikbaar is in 57 talen. Het is goed voor 71% van de blogs in het Engels en 4,7% in het Spaans.

SEO-vriendelijk

Om precies te zijn bezit WordPress 80 tot 90% van de Seach Engine Optimization (SEO). Van alle plug-ins die er zijn, heeft Yoast SEO 5 miljoen + actieve installaties en All-in-one SEO heeft ongeveer 2 miljoen + actieve installaties. Er kan dus worden gezegd dat WordPress meer ondersteuning biedt voor SEO met behulp van SEO-plug-ins.

SEO-vriendelijk

De thema’s kunnen eenvoudig worden aangepast aan de digitale marketingomgeving. Met plug-ins kunt u alles doen voor SEO-boom, zoals het controleren van het inhoudsvoorbeeld in de zoekresultaten, aanbevelingen voor SEO-verbetering, het verkrijgen van SEO-scores, het genereren van XML-sitemap, het ontwikkelen van aangepaste SEO-instellingen voor berichten, media en pagina’s en het beheer van XML-sitemap.

Geschikt voor meerdere gebruikers

Gezien grote ondernemingen is het van vitaal belang om de website up-to-date te houden voor zijn multi-user mogelijkheden. Het is erg handig omdat het de verschillende taken aan een individu in uw onderneming kan toewijzen.

WordPress heeft vijf standaard gebruikersrollen, zoals Editor, Contributor, Administrator, Subscriber en Author. Het geeft de ondernemer het recht om te kiezen wat een gebruiker wel of niet mag doen op de website met het gebruikersrolbeheersysteem. Het is belangrijk om de gebruikersrollen en toestemming te kennen voor de groei van uw website.

Ingebouwde blogging

WordPress biedt geweldige voordelen bij het bouwen van een website waarmee je moeiteloos een blog aan je website kunt toevoegen. Het is een van de beste platforms voor bloggen vanwege de standaardfunctie voor bloggen.

In ingebouwde bloggen

Deze functie biedt verschillende opties, zoals spamoplossingen, tags, categorieën, opmerkingen, Gravatars, widgets, media en nog veel meer.

Bestaande ondersteuningscommunity

Ontwikkeld door de professionele gemeenschap van de consultants, webontwikkelaars en de wetenschappers, WordPress is een Open Source CMS ondersteund door een groot aantal enthousiastelingen. Degene die op de hoogte is van WordPress kan profiteren van dit platform.

Wanneer u WordPress gaat gebruiken, krijgt u niet alleen continu gratis ondersteuning van verschillende communityleden, maar krijgt u ook toegang tot veel gratis plug-ins en thema’s.

Eenvoudig in te stellen en bij te werken

Zoals bekend is WordPress ook toegankelijk voor een niet-technisch persoon. Een dergelijke bekwaamheid in het coderen en programmeren is niet nodig. U kunt eenvoudig de WordPress-website instellen zonder de programmeertalen HTML, Javascript en PHP te kennen. Het kan handmatig worden geïnstalleerd in minder dan 5 minuten. Dus ga gewoon door en geniet van de naadloze service.

Het is essentieel om software te updaten om deze te beveiligen, dus in het geval van WordPress. Omdat WordPress een enorm platform is, wordt het daarom belangrijk om het bij te werken zodat het kan worden beschermd tegen aanvallen, zoals een Brute Force-aanval.

Het is heel eenvoudig om WordPress-thema’s, plug-ins in één keer te updaten. WordPress geeft echter altijd een melding dat de nieuwste versie moet worden bijgewerkt, waardoor de functionaliteit van de website wordt verbeterd door deze fris en veilig te houden.

Beheersbaar, kostenbesparend en flexibel

Met verschillende functionaliteiten en functies wordt het gemakkelijk om de WordPress-website te onderhouden in plaats van een blog of een e-commerce-website. Regelmatig testen en evalueren hebben WordPress-componenten verbeterd met de bronnen die kunnen helpen bij het effectief beheren van de WordPress-website.

WordPress is zuiniger in vergelijking met andere CMS, zoals Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Het biedt thema’s en de plug-ins tegen betaalbare tarieven en u kunt gemakkelijk kiezen uit de enorme reeks opties.

WordPress is flexibel genoeg om ons in staat te stellen moeiteloos elke website (persoonlijke website, blog, een evenementbeheersite, e-commerce website) te bouwen.

Verhoogt creativiteit en tijdbeheer

Omdat WordPress wordt geleverd met tal van thema’s en plug-ins, wordt het dus heel gemakkelijk om een ​​website op maat te ontwikkelen volgens uw stijl. U kunt de lay-out van de website beheren door het gewenste thema voor de invoegtoepassing te selecteren. De website maken met onze gewenste voorwaarden is zo’n gemakkelijke taak met WordPress.

Verhoog de creativiteit

WordPress heeft veel plug-ins die de werkproductiviteit verbeteren met verschillende keuzes en de tijd op de juiste manier beheren.

Innovatief en schaalbaar

Zoals bekend is WordPress door bijna elke gebruiker in deze sfeer gebruikt. Het wordt dus belangrijk om stabiel te zijn en de website bij te werken met de trends om de betrokkenheid van bezoekers te beheren. Elke gevoeligheid wordt onmiddellijk ontdekt en verholpen door WordPress-experts.

En het biedt een veilig en stabiel platform om het bedrijf robuust te runnen. WordPress heeft zichzelf altijd voor gehouden op zijn rivalen met innovatieve en superieure technologie.

Een volledig functionele en snel ladende website is verplicht voor bedrijfsgroei. En WordPress mist dit feit nooit en stelt ons in staat om alles te creëren wat we willen creëren met MaxCDN en CloudFare.

Consistent ontwerp en flexibiliteit

WordPress kwam met twee thema-opties, namelijk. Standaardthema (gratis) en premiumthema (betaald) voor het ontwerpen van websites. Als je eenmaal een thema hebt gekozen, zorgt WordPress ervoor dat je overal op de website een vergelijkbaar ontwerp behoudt, zelfs als je blogposts en webpagina’s toevoegt. Dit behoudt dus een prachtige consistentie, niet alleen met de gebruikers, maar geeft ook een mooie uitstraling aan de website.

Met de multi-design integratiefunctie kunt u de verschillende designlay-outs op de hele website behouden dan bij een consistent design.

Synchronisatie met populaire bronnen

Omdat ze erg populair zijn en meestal het platform gebruikten, ontwikkelden sommige externe bedrijven hun integratiescripts of plug-ins voor gebruik in WordPress.

De toegevoegde plug-ins koppelden het account van derden aan de WordPress-website en zorgen voor een stabiele workflow. MailChimp is een plug-in van derden waarmee u moeiteloos kunt synchroniseren met de WordPress-website.

Omdat WordPress ons in staat stelt om services van derden te integreren met de website en gebruik te maken van de verschillende API’s om ook op de website te gebruiken.

Beveiliging als topprioriteit

WordPress is een open-sourceplatform en wordt dus door miljoenen gebruikers gebruikt. De hackers / aanvallers willen het altijd op nieuwe manieren doorbreken. Maar met de beveiligingsprotocollen is het bouwen van een website met WordPress altijd veilig. WordPress werkt regelmatig zijn beveiligingsmaatregelen of de tools bij om de website te beschermen tegen mogelijke schade.

Solide monitoring voor malware

Er is de afgelopen jaren een enorme toename van cybercriminele activiteiten en malware geconstateerd. De website kan gemakkelijk worden geïnfecteerd met malware vanwege het plotseling crashen van de website, lage snelheid, enz.

WordPress heeft sterke beveiligingstools, zoals Antivirus en Veiligheid om regelmatig spamachtige links en malware te scannen en te detecteren. Hiermee kunt u de websitebeveiliging eenvoudig controleren met slechts één klik.

SSL-certificering

Secure Socket Layer (SSL) is een algemene beveiligingstechnologie die wordt gebruikt voor het beschermen van persoonlijke gegevens, zoals gebruikersinformatie, online banktransacties, aanvallers, enzovoort. Het is belangrijk voor de beveiliging van websites en heeft een goede ranking van Google. Met WordPress zet je eenvoudig in één keer SSL-certificering op de website op Download echt eenvoudige SSL.

Slotopmerkingen

WordPress is ongetwijfeld het beste platform om te vertrouwen op het bouwen van websites. Met tal van thema’s en plug-ins, mogelijkheden voor meerdere gebruikers, ondersteuningscommunity, tijdbeheer, beveiliging en malwarebewaking, is WordPress een winkel met eindeloze voordelen. We hopen dat dit artikel u helpt om WordPress voor uw bedrijf te gebruiken.

Over de auteur:

Emily Johns is een webontwikkelaar en IT-consultant bij WordSuccor, het leveren van WordPress CMS-ontwikkelingsservices aan wereldwijde klanten. Ze duikt al meer dan een decennium door de open-sourcecode en deelt alles over WordPress en nieuwe webdesigntechnologieën. Je kunt haar vinden op Twitter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map