Topp 15 effektive måter for å få fart på WordPress-nettstedet ditt

I dette blogginnlegget har WPressBlog mange ideer som du kan bruke for å få fart på WordPress-nettstedet ditt.


Hastighet er en av de viktigste faktorene for rangering. Alle ønsker å redusere belastningen på nettstedet for å forbedre trafikken, brukertilfredsheten, redusere avvisningsfrekvensen og til slutt profitt.

Hvis du forlot nettstedet ditt ikke merket, på grunn av mer dataakkumulering, blir det mer sammensatt og mindre effektivt. Det er normalt for alle WordPress-nettsteder, men det trenger ikke å være det.

Måter å få fart på WordPress-nettstedet ditt

For å bli kvitt denne typen problemer, gå gjennom disse 15 viktige måtene og få nettstedet ditt tilgjengelig hele tiden for brukerne.

15 effektive måter for å få fart på WordPress-nettstedet ditt

1. Bruk Best Hosting Provider

Lastetid for sider avhenger av hvilken type hosting du bruker for å være vert for nettstedet ditt. Det er hovedsakelig 3 typer hosting som Shared, VPS og dedikert hosting.

 • I Delt vertskap, nettstedet ditt deler ressursene til alle nettsteder som er vert på den samme serveren. I dette tilfellet kan nettstedet ditt føre til at du blir redusert på grunn av overbelastning.
 • I Privat virtuelt nettverk (VPS) hosting, er alle ressursene jevnt fordelt til alle nettstedene på den samme serveren. Derfor er det ingen måte å overskride lastetiden.
 • Mens i Dedikert hosting, det er ingen ressurser å dele. Du vil bare ha en server dedikert til deg. Betyr dedikert hosting gir maksimal hastighet til nettstedet ditt.

Teknologien som brukes på serveren påvirker også nettstedets hastighet. For eksempel er versjonen av PHP, HTML og andre webteknologier, SSD-harddisker og minne noen av faktorene i hvor raskt den kan tjene opp nettstedets filer.

Den andre tingen er serverens plassering. Jo nærmere serverplassering besøkende er, desto raskere vil siden lastes.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å bruke SiteGround-hosting hvis du vil gjøre nettstedet ditt super raskt. (Vi bruker også SiteGround for nettstedet vårt). Det er offisielt anbefalt hosting av WordPress.

2. WordPress-komponenter

Programvaren som driver nettstedet ditt er også en viktig faktor for å påvirke nettstedets hastighet. WordPress tilbyr mange måter å bygge nettsteder naturlig raskere enn andre CMS.

WordPress-nettstedsytelsen er akkurat som de tradisjonelle nettstedene som er bygd på ren HTML, og de krevde derfor ingen behandling.

På samme måte tilbyr WordPress dynamiske websider som er hentet fra MySQL-databasen. Deretter genererer HTML-koden for å levere den til nettleseren for umiddelbar behandling.

Du kan også bruke mange andre tilleggsprogrammer og WordPress-plugins. Men overdreven bruk av plugins kan føre til at du fører sakte på nettstedet ditt ettersom de krever flere koder for å bli lastet.

3. Hold webteknologien din oppdatert

Å holde teknologien oppdatert er også en av de gode måtene å få fart på nettstedet ditt. Dette er grunnen til utviklingen av mange nyeste versjoner av HTML og PHP. Derfor trenger du en webhotell av høy kvalitet. Men selv etter at du har valgt en webhotell av høy kvalitet, betyr det ikke at du er fri fra sjekkansvaret.

Forsikre deg om PHP-versjonen og konfigurasjonen du bruker før oppdateringen. Noen eldre versjoner av WordPress er for eksempel ikke kompatible med den nyeste versjonen av PHP.

4. Bruk et ordentlig tema

Sørg for temaet. Den skal ha mindre eller ingen unødvendige funksjoner. Det er fordi noen temaer tilbyr så mange funksjoner som krever ytterligere skript. Det kan føre til at du bremser nettstedet ditt fra ren vekt.

Derfor bør du prøve å finne temaet etter behov og ikke noe mer. Du kan bruke det lette temaet og WordPress-plugins for å legge til funksjonalitet.

5. Regelmessig vedlikehold av databaser

I likhet med WordPress blir kjernedatabasen også fastlåst over tid på grunn av den midlertidige ansamlingen av diskplass og ubrukte data om avinstallerte plugins og flere syndere.

For å gjøre databasen mager og brukbar, er det nødvendig å utføre regelmessig vedlikehold av databasen. WordPress tilbyr mange verktøy (som Advanced Database Cleaner, WP-Optimize, og WP-DBManager) der ute som kan hjelpe deg å gjøre det samme.

Disse verktøyene gjør at du kan utføre prosessen med vedlikehold av databaser med letthet og pluss, og du kan redusere revisjonene etter innlegget.

På denne måten kan du enkelt få fart på WordPress-nettstedet ditt.

6. Sett opp overvåking

Du kan ikke se bort fra at du bare kan administrere det du kan måle. Med andre ord kan du rette tingene ordentlig hvis du vet hvor problemet er.

Pingdom

Du kan registrere deg for mange online verktøy (som Pingdom) for automatisk å overvåke nettstedet ditt med tanke på hastighet, renderingskrav og andre optimaliseringer for å forbedre nettstedets hastighet.

7. Reduser serverforespørsler

Hver gang brukerens nettleser ber om ressurser, skjer det en serverforespørsel. Det kan være i form av filer som CSS, Script eller et bilde. Lastetid for nettstedet avhenger av hvor lang tid serveren din tar for å svare på brukerens nettleser.

Jo færre blir forespørslene fra nettleseren; raskere vil lastetiden være. Her har vi listet opp noen av de viktigste måtene å redusere serverforespørsler på.

 • Reduser antall innlegg på en webside.
 • Du kan dele lengre innlegg på sider.
 • Del kommentarene opp i flere sider.
 • Reduser antall sider og andre elementer.
 • Unødvendige og tregere plugins må avinstalleres.
 • Deaktiver de ekstra programtilleggene.
 • Reduser eksterne ressurser som skrifter og andre skript eller plugins.

Du kan bruke Pingdom og GTmetrix verktøy for å være klar over alle slags serverforespørsler og nødvendig tid å laste. Etter det kan du enkelt ta et effektivt skritt for å redusere eller eliminere disse forespørslene om å gjøre nettstedet ditt raskere.

8. Reduser bildestørrelse

Bilder krevde mer plass enn tekst eller CSS. Derfor tar bilder veldig lang tid å laste. Det er mer avgjørende for en WordPress-nettstedseier å redusere bildestørrelsen. Forsikre deg om at bildestørrelsesreduksjon ikke skal påvirke bildekvaliteten. Med andre ord, bilder skal komprimeres.

WordPress tilbyr plugins for optimalisering av bilder WP Smush, EWWW Image Optimization for å komprimere et hvilket som helst bilde du vil laste opp til nettstedet ditt.

9. Ikke vert videoer

Selv om WordPress er i stand til å være vert for multimediaelementer som videoer, lydbånd, … osv., Men likevel bør du unngå å gjøre det.

Det er to grunner til dette svaret:

 • Det krever mer båndbredde.
 • Det gjør nettstedet ditt betydelig større og vanskeligere å lage sikkerhetskopiering.

Det anbefales å bare kopiere og lime inn videolinkene til WordPress-editoren. Det vil gjøre en mye bedre jobb enn din egen server noensinne kunne gjøre.

10. Aktiver hurtigbufring

Cache er en av de beste måtene å forbedre nettstedets ytelse med tanke på hastighet. WordPress tilbyr mange plugins for å aktivere hurtigbufring, men jeg anbefalte å bruke WP Rocket siden det er den beste cache-plugin.

Nettleserbuffer gjør det mulig for brukernes nettlesere å betjene websiden uten å laste, og dermed gjør nettstedet raskere å laste. Hvis du er en webutvikler, kan du implementere hurtigbufring via .htaccess.

For serverbufring kan du be om det samme til verten. WordPress tilbyr sine egne hurtigbufringsløsninger for brukernes bekvemmelighet.

Les også: Beste cache-plugins for å fremskynde WordPress-nettstedet

11. Bruk et innholdsleveringsnettverk (CDN)

Som vi har diskutert over, er serverplassering den viktigste faktoren som påvirker nettstedets hastighet. Hvis serveren befinner seg på den lengste avstanden, vil responsen være tregere. Og det vil derfor ta for mye tid å laste inn et nettsted.

Innholdsleveringsnettverk vert umiddelbart dine statiske filer på mange servere distribuert globalt. Så serveren kan enkelt gi den raskeste responsen til brukeren.

Det er også mange tilgjengelige alternativer for å være vert for bare en del av nettstedet på CDN. For eksempel inneholder Jetpack Plugin Photon (CDN for bilder).

12. Sammenføyning av filer

Samkjøring er måten å redusere filene ved å kombinere dem i færre og større filer. Det er også et av de viktige trinnene fordi nedlasting av en større fil krever mindre tid enn å laste ned flere små.

For webutviklere er det et verktøy som heter Gulp. Det vanlige verktøyet for sammenkjøring er Autoptimize. Denne pluginen kombinerer alle filene som HTML, CSS og JS filer til en stor fil. Å installere denne plugin-en ville være veldig gunstig i stor grad.

13. Filminifisering

Vanligvis bruker webutviklere kommentarer og formatering for å gjøre koden enklere å lese og forstå. Ulempen med denne måten øker filstørrelsen. Dessverre kjører nettlesere og servere hele koden feilfritt.

For å bli kvitt slike problemer tilbyr WordPress flere plugins som WP Rocket, Autoptimize, Gulp (anbefalt for utviklere), W3 Total cache og mer.

14. Aktivering av Gzip-komprimering

Komprimering gjør webfilene mindre og reduserer dermed lastetiden. Virkelig er WordPress ikke annet enn en sky av filer.

Så, WordPress-nettsteder fungerer raskere etter komprimering av filer. WordPress tilbyr enkle å implementere plugins for å legge til minifiseringskoden til .htaccess-filene i rotkatalogen.

15. Deaktiver hotlinking

Å bruke bilder til ditt webinnhold uten å være vert for dem på ditt eget nettsted kalles Hotlinking. I stedet for å laste opp bilder på serveren, legger du en ekstern lenke til nettstedet der et bilde skal lastes inn.

Dette vil skape problemer når innholdet ditt begynner å få trafikk. I dette tilfellet må serveren din jobbe for å levere bilder fra ett nettsted til et annet. For å unngå hurtigkobling kan du legge denne enkle koden til .htaccess-filen.

RewriteEngine on
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // (www \.) Eksempel.com/.*$ [NC]
RewriteRule \. (Gif | jpg | jpeg | bmp | zip | rar | mp3 | flv | swf | xml | php | png | css | pdf) $ – [F]

Konklusjon

Alt dette er de flotte trinnene for å få fart på WordPress-nettstedet ditt. Ved å følge disse trinnene vil du virkelig ha gode WordPress-opplevelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map