11 najboljših e-poštnih odjemalcev za Windows in macOS

E-poštni naslovi so velika stvar tako v poslu kot na splošno.


Pomaga nam komunicirati in nadaljevati stvari, pa naj gre za načrt, predstavitev, pomembno razpravo ali karkoli drugega. Vse zabava in igre, dokler se število poslovnih e-poštnih sporočil ne začne naraščati in jih težko upravljate z več krajev.

Povsem normalno je, da imate več e-poštnih naslovov za različne namene, vendar je slaba stran tega zelo jasna. Preveč je ovira in otežuje stvari samo vam in vašemu podjetju.

Na srečo obstaja rešitev tega in to z uporabo e-poštne programske opreme za odjemalce. Vse to je, da vse vaše e-poštne sporočil združi v en sam vmesnik, vendar s pravilno organizacijo. Enote konfiguriranih naslovov lahko z lahkoto sprejemate, sestavljate in pošiljate.

Preden nadaljujem s seznamom najboljših e-poštnih odjemalcev, je tu nekaj pomembnih prednosti, ki jih je vredno omeniti.

Prihrani tono časa

Ker vsa vaša e-poštna sporočila prispejo v en sam namizni vmesnik, lahko prihranite tono časa, če se ne prijavite v različne račune. Vse kar samo storite je, da odprete programsko opremo in tam imate pripravljena vsa vaša e-poštna sporočila. To je ogromna življenjska doba za ljudi, ki že nimajo veliko časa v svoji vsakodnevni rutini.

Poveča produktivnost

Dejstvo, da bodo vsa vaša e-poštna sporočila organizirana in umeščena v pravilne odseke, je dovolj, da sproži pritok ravni produktivnosti. Ne bo vam več treba posebej označevati ali jim določiti kategorij. Programska oprema vse to naredi za vas, razdeljena na različne e-poštne naslove.

Delajte brez povezave

Obstajajo časi, ko preprosto ne moremo dobiti dostopa do interneta in odpreti svoje e-pošte. V teh primerih ima e-poštni odjemalec prednost, ker se vsa prejeta e-poštna sporočila shranijo na trdi disk vašega sistema, kar olajša dostop do njih.

Varnostno kopiranje ohranja

Večina e-poštnih odjemalcev bo ustvarila varnostno kopijo vseh podatkov, tako da če je kaj narobe s ponudnikom e-poštnih naslovov, imate še vedno pri sebi e-poštna sporočila..

Zaklepanje ali izguba dostopa do e-poštnih računov se lahko izkaže za veliko izgubo, vendar k sreči imamo e-poštne odjemalce, ki to težavo nekako rešujejo.

Ob vsem tem povedajmo, da skočimo na seznam.

odjemalec eM

Z enostavnim vmesnikom, odjemalec eM ponuja več kot le upravljanje e-poštnih sporočil. Uporabite lahko koledar, opravila, klepet in celo funkcije za stike. Poleg tega lahko:

 • Uporabite šifriranje PGP
 • Dovoli samodejno varnostno kopiranje v ozadju.
 • Nastavite avatarje za vsak stik
 • Vdelajte prilagodljive tabele
 • Samodejno prilegajte slike, ko jih vstavite v e-poštna sporočila
 • Nastavite samodejne odgovore, da bodo ljudje vedeli, da ne boste mogli odgovarjati

Toliko več je, zato ji zaupa na tisoče strank. Ta e-poštni odjemalec lahko prenesete in uporabljate v sistemu Windows in Mac.

Pošta

Z leti je osvojil več nagrad, Pošta s svojim naborom funkcij izpolnjuje pričakovanja. Na voljo je za Windows in opravlja neverjetno delo s sinhronizacijo vseh e-poštnih sporočil in omogočanjem integracije s številnimi aplikacijami drugih proizvajalcev.

Prihranite lahko ogromno časa z upravljanjem več računov e-pošte z enega mesta. Razen tega lahko izgled videza prilagodite svojim potrebam in uživate v odzivni podpori strankam.

Thunderbird

Popolnoma brezplačno in odprtokodno, Thunderbird v svojih funkcijah združuje moč hitrosti, zasebnosti in enostavnosti. Zaščiten je z različnimi funkcijami, kot je preprečevanje sledenja in oddaljeno vsebino, kar zagotavlja varnost in zasebnost. Razen tega lahko videz prilagodite in dodate različne razširitve in teme, da ga še izboljšate.

Uporabite lahko orodja za iskanje, hitro orodno vrstico za filtriranje in e-poštna sporočila z zavihki, tako kot v katerem koli brskalniku. Tako je dostop do e-poštnih sporočil tako enostaven, da ne zapravljate časa. Ima različne druge funkcije za organizacijo in ohranjanje stvari.

Zimbra Desktop

Na voljo za Windows, Mac in Linux, Zimbra Desktop vam omogoča dostop do e-poštnih sporočil v spletu in brez povezave z ene plošče. Podatke e-pošte, stikov in koledarja lahko sinhronizirate med nabiralniki v oblaku in trdim diskom.

Tu je še nekaj glavnih značilnosti:

 • Podpira Zimbra in tudi druge ponudnike e-poštnih računov
 • Povleci in spusti mini koledar
 • Uporabna plošča za branje ob strani za lažji dostop do e-pošte
 • Zbirka zunanjih orodij za sodelovanje, kot so naloge in aktovka

Obstaja tudi napreden filter za iskanje, ki izpiše vse majhne podatke, ki jih iščete.

Kanarska pošta

Naslednji splet je zelo pohvaljen, Kanarska pošta ima popolno ravnovesje naprednih funkcij, tesno varnost in eleganten dizajn. Lahko ste priča šifriranju od konca do konca in se prepričajte, da vaša zasebnost nikoli ne bo naprodaj.

Je hiter, skladen z GDPR in deluje dobro na več napravah. Do zdaj lahko uporabljate Canary Mail v računalnikih Mac, iPad, iPhone in Watch, pričakovati pa je, da bo začel podpirati tudi naprave Android. Pojdite naprej in jih brezplačno preizkusite, da boste izkusili množico odličnih lastnosti.

Boxy suita

Aplikacija, namenjena uporabnikom Gmaila na Macu, Boxy suita vam omogoči popoln nadzor nad vašim e-poštnim računom. E-poštna sporočila in koledar lahko brezhibno preoblikujete, tako da bodo bolj organizirani in postavite stvari, ki so prednostne.

Preklapljate lahko med različnimi računi, uporabljate bližnjice Mac in Gmail ter se integrirate s kopico aplikacij drugih proizvajalcev. Ne samo to, ampak lahko tudi v koledarju označite prihajajoče sestanke in takoj obvestite, ko je napočil čas.

Ta e-poštni odjemalec v bistvu iztisne največ možnosti iz vaše e-poštne in koledarske funkcije v vašem Gmail računu.

Tempo

Tempo vam pomaga razbremeniti e-poštne račune, tako da jih razvrstite po najpomembnejših in najmanj pomembnih, tako da boste vedno delali na stvareh, ki zahtevajo takojšnjo pozornost. Prav tako vam vsak dan prihrani ogromno časa, saj vam omogoča, da se z enim klikom odjavite z nepomembnih poštnih seznamov..

Poleg tega ima briljantni “način ostrenja”, ki ustvari navaden vmesnik na celotnem zaslonu z odstranjevanjem motečih elementov.

Lahko ste prepričani. Tempo zelo skrbi za varnost in zasebnost, saj vaše občutljive podatke hrani samo za vas. Od zdaj lahko ta e-poštni odjemalec prenesete in uporabljate samo na Macu.

Iskra

Uživate lahko v e-poštnem okolju brez motenj Iskra. Pomaga vam očistiti in razvrstiti e-poštna sporočila glede na vaše potrebe. Na vrh pripne pomembna e-poštna sporočila in omogoča arhiviranje tistih, ki niso pomembni.

Svojo ekipo lahko tudi združite in sodelovanje popeljete na povsem novo raven. Tu je nekaj glavnih značilnosti Iskre:

 • Skladen z GDPR
 • Šifriranje podatkov in zaščiteno z Googlovim oblakom
 • Preložite e-poštna sporočila
 • Poglobljeno iskanje, da bi našli pomembne informacije
 • Vgrajen koledar
 • Nastavite nadaljnje opomnike
 • Nastavite hitre odgovore, da prihranite čas
 • Ustvarite profesionalne e-poštne podpise
 • Vključite se s kopico aplikacij

V tem je veliko, zato priporočam, da poskusite s tem. Je brezplačna za osebno uporabo, vendar ima premium načrte, če želite sodelovanje. Uporabite Spark za Mac, IOS in Android.

Letalska pošta

E-poštni odjemalec z bliskovito hitrostjo, Letalska pošta omogoča prilagajanje e-poštnih računov in ustvarjanje dejanj, ki jim ostane produktiven nabiralnik. Lahko se integrirate tudi s svojimi najljubšimi aplikacijami in sinhronizirate svoje podatke v vseh napravah Apple.

Ima nekaj impresivnih funkcij, kot so možnost več računov, način zasebnosti, poudarjajo pomembna in preložena e-poštna sporočila, ki jih je treba pregledati pozneje. Poleg tega lahko omogočite temen način, nastavite dejanja poteg po meri in uporabite predloge e-pošte.

Airmail podpira več kot 30 različnih jezikov in različne bližnjice Siri.

Mailspring

S kupom različnih postavitev in tem, ki ustrezajo vašemu razpoloženju, Mailspring lahko vam pomaga povečati produktivnost in izboljšati upravljanje e-poštnih sporočil. Super čist in enostaven vmesnik bo popolnoma dopolnil vsakodnevna opravila.

Prav tako je vredno govoriti o teh bistvenih značilnostih:

 • Možnost več računov
 • Poenotena pošta
 • Podpora za dotik in poteze
 • Napredne bližnjice
 • Globoko iskanje
 • Sposobnost preklica pošiljanja
 • Omogočite branje prejemkov in sledenje povezavam
 • Devet različnih jezikov podpira

Mailspring ima brezplačen in dobro plačan načrt, ki ga je vsekakor vredno preveriti. Lahko ga prenesete za Mac, Linux in Windows.

Hiri

Zasnovan za Microsoftov e-sistem e-pošte, Hiri omogoča upravljanje e-poštnih sporočil, opravil, koledarja in stikov. Z dnem lahko ostanete pri vrhu, tako da nastavite opomnike, prestavite e-poštna sporočila, upravljate seznam opravil in oblikujete boljše vrstice

Ta e-poštni odjemalec vam pomaga, da ste osredotočeni na tisto, kar je pomembno, in kar najbolje izkoristite čas zaslona. Hiri je trenutno na voljo za Windows in lahko začnete uporabljati njihovo 7-dnevno brezplačno preskusno različico.

Zaključek

Zgoraj navedeni e-poštni odjemalci lahko olajšajo vaše podjetje in celotno življenje. Priporočam, da nadaljujete s primernim danes, če želite ostati organizirani in produktivni. ��

Oznake:

 • macOS

 • Windows

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map