12 fantastičnih orodij za iskanje pametnega domenskega imena za vaše podjetje

Ena izmed zahtevnih nalog v fazi načrtovanja lastnika zagonskih podjetij / podjetij je iskanje pametnega domenskega imena. Ime domene, ki je kratko, enostavno izgovorljivo, zapomljivo in SEO prijazno.


Glede na rast spletnega spletnega mesta bi bilo to težko videti je registrirana domena, ki jo iščete.

Obstaja več kot 330 milijonov domena registrirano, zato je verjetno, da karkoli o vaši misli o kratki besedni besedi ne bo več.

Hvala za naslednja orodja, ki vam pomagajo poiščite ustrezno ime domene v vaše podjetje z več kombinacijami.

Večina naštetih orodij vam omogoča, da ga kupite neposredno iz rezultata iskanja, če pa ga želite kupiti ločeno, lahko greste na GoDaddy, Imenik, Kazalec, itd.

In če nameravate gostovati na svojem spletnem mestu na skupnem gostovanju, lahko poskusite SiteGround ali Bluehost, ki ponujajo ponudbo BREZPLAČNA domena.

Oglejmo si orodja za iskanje v domeni.

Ime Mesh

Ime mreže je ena izmed mojih najljubših pri iskanju super domenskega imena. Vnesete lahko dve-tri ključne besede in dovolite, da se imenska mrežica ustvari iz več kot 6 milijonov besed.

Za izdelavo imena domene in prikazovanje rezultatov iz več kategorij uporablja več kot 20 generatorjev.

 • Običajno – preverite glede običajnih TLD (domena najvišje ravni), kot so .com, .net, .org
 • SEO – Uporabite glavno ključno besedo s priljubljeno pripono & predpono
 • Novo – preverite proti novo predstavljenemu TLD
 • Dodatno – preverite glede dodatnih TLD
 • Kratek – ustvarite kratko ime, kot je geekfla.re
 • Podobno – preverite s skupnim nadomestnim imenom
 • Zabava – mešajte ali povežite besede, ki so zabavne in zelo blagovne znamke
 • Mix – ustvarite z dodajanjem druge besede in mešanjem s priljubljeno pripono / predpono

Domene Bot

Pretvorite svojo idejo v imena z Domene Bot. Iskalnik domenskega imena, ki vam omogoča filtriranje iskanja glede na TLD, jezike, predpono, pripono, možnost prikazovanja samo domene, ki je na voljo, ali pri prodaji.

Če imate gostiteljsko podjetje, vas bo morda zanimal njihov API za vključitev v iskanje po domeni.

Domain-Hack

Imate podjetje SaaS, API ali storitev za skupno rabo? Oboževali boste Domain-Hack. Združuje domeno najvišje ravni iz celega sveta in vam prikaže kratko ime.

Lean iskanje domene

Storitev Samodejno poiščite na tisoče možnih domenskih imen iz ključnih besed.

Rezultat lahko razvrstite po priljubljenosti, dolžini ali abecednem redu.

Domainling

Domainling je enostavno orodje za iskanje, obvestite vas, ali je vzeta določena domena in alternativna možnost s predpono, tipkami & sinonimi.

Takojšnje iskanje domene

Drugo fantastično odzivno orodje za iskanje prikazuje rezultat med vnašanjem. Rezultat je priljubljenih razširitev in nekaj koristnih predlogov.

Če je želena domena že registrirana, potem rezultati iskanja omogočajo preverjanje lastnika in druge podrobnosti s pomočjo WHOIS.

Generator poslovnega imena

A generator podjetij za: Shopify takoj poiščite domeno, ki je na voljo, in pustite, da si pridržite svojo blagovno znamko Shopify.

Plamenska domena

Želite ustvariti ime domene glede na lokacijo, niše, tržno, naključno, kramp, eno besedo, imena? Poskusite Plamenska domena

NameBounce

NameBounce je nov generator podjetij. Na domači strani lahko vnesete eno do tri ločene ključne besede. NameBounce nato ustvari ideje za ime podjetja z razpoložljivimi imeni domen.

Kul značilnost je, da lahko iščete TLD-ove s kodo države, na primer .co.uk, .com.au in .in.

Ko se rezultati pojavijo, lahko s pomočjo filtrov na levi strani strani zožite rezultate. Če želite dodati ime na seznam priljubljenih, lahko kliknete zvezdo poleg imena domene.

Panabee

Panabee je eden izmed priljubljenih, ki predlaga drugo ime, preverite razpoložljivost imena aplikacije, uporabniško ime družbenih medijev za vašo blagovno znamko.

Ime grep

ime grep kot že ime pove, je kot nalašč oblikovan za iskanje geekov z uporabo regularnega izraza in nizov.

Wordoid

Wordoid je odlično orodje, če iščete ime „domene“ za domeno. Vsa imena, ki jih posredujejo, so izmišljene besede. Iščete lahko v več jezikih in uporabite filtre na levi strani za ustvarjanje novih rezultatov.

Upam, da vam zgornja spletna orodja pomagajo najti ime domene za vaše podjetje. Ko dokončno določite ime domene, si oglejte ta premijska gostovanja, če se odločite za WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map