12 najboljših CRM rešitev v oblaku za rastoča podjetja

Način upravljanja podatkov o strankah ima možnost sklepati ali prekiniti posel!


Da bi strankam zagotovili osebno izkušnjo, podjetja zdaj želijo s svojimi podatki o kupcih vključiti tehnologije in platforme. Zaradi tega se programska industrija CRM še naprej širi s presenetljivo hitrostjo.

Po per poročila, 91% podjetij z več kot 11 zaposlenimi zdaj uporablja CRM programsko opremo. Do leta 2025 naj bi dosegli 80 milijard dolarjev prihodkov.

Razlog za tako množično uporabo je lahko priročnost, ki jo ta programska oprema zagotavlja ob dostopu do podatkov o strankah z mobilnih in tudi rešitev v oblaku v realnem času. Če imate na voljo ustrezna orodja, lahko izboljšate ustvarjanje, prodajo in prihodek vodil, hkrati pa ohranite zadovoljstvo svojih strank. Vse skupaj prinaša win-win situacijo!

Kaj je CRM?

Podjetja uporabljajo CRM (upravljanje odnosov s strankami) programsko opremo za organizacijo, sinhronizacijo in avtomatizacijo vseh vidikov, povezanih s interakcijo s strankami, skupaj s prodajo, trženjem, analitiko, podporo strankam in storitvami. Programska oprema lahko poveže ta področja poleg vzpostavljanja komunikacije prek e-poštnih sporočil in zapiskov. Zmore celo nekaj manj zapletenega upravljanja projektov in pospešiti celoten postopek.

Določena programska oprema je sestavljena iz klicnih zmogljivosti in klepetov, s katerimi lahko prodajni predstavniki bolje komunicirajo s strankami s programsko opremo. Zmogljivi CRM sistemi lahko brez težav zagotavljajo zanesljive funkcije.

Ta programska oprema je obdarjena z vsemi temi funkcijami za dosego skupnega cilja – optimizirati celoten postopek upravljanja odnosov s strankami in povečati splošno produktivnost vašega podjetja.

CRM-ji so pokazali ogromno izboljšav, da so postali naprednejši. Ti sistemi so popolnoma sposobni vključiti se s širokim spektrom poslovnih procesov. S pojavom umetne inteligence in strojnega učenja se bo CRM še naprej širil zunaj obzorij.

Zakaj je CRM bistven za vaše podjetje?

Ko se vaša blagovna znamka veča, je nujna skrb za različna področja vašega podjetja. Od vaših kupcev do zaposlenih, od prodajnih in marketinških naporov do analitike, se vse stopnjeva. V tem primeru postane ročno vodenje vašega podjetja težko, drago in neučinkovito. Če ne ravnate previdno, bi to lahko stalo prodaje in kupcev!

Zato se ne smete zanašati samo na ročne preglednice ali lepljive opombe! In tu se pojavi slika CRM. Spodbuja lahko rast vašega podjetja z racionalizacijo delovne sile in poslovnih procesov, hkrati pa vam omogoča, da uživate v avtomatizaciji na dosegu roke!

Prednosti, ki jih CRM prinaša na mizi:

Učinkovito organiziranje podatkov

Podjetja morajo upravljati ogromno količino podatkov, vključno s stiki, profili strank in več. Ročno upravljanje z njimi je pravi izziv, vendar ne s CRM programsko opremo. Omogoča jasen pregled vseh vaših podatkov z učinkovitim upravljanjem. Lahko celo pomaga pri vodenju prodajnih procesov brez težav.

Boljši vpogledi

Izmerite lahko prodajno uspešnost in opravite revizijo z več meritvami, vključno s sklenjenimi pogodbami, opravljenimi klici, revizijo e-pošte itd.

Svoje potencialne možnosti lahko razlikujete na vseh stopnjah prodajnega toka, tako da pogledate profile odnosov s strankami.

Poenostavlja prodajne procese

Uporabite lahko različne komunikacijske kanale, s katerimi lahko povečate učinkovitost prodaje in navzkrižne prodaje. Ti sistemi lahko tudi optimizirajo vaše tržne napore s prepoznavanjem vzorcev vedenja strank.

Segmentacija kupcev

Segmentacija kupcev je uporabna prodajnim skupinam in digitalnim prodajalcem, da oblikujejo svoja prizadevanja za personalizacijo. S pomočjo programske opreme lahko obete razdelijo v skupine na podlagi parametrov, kot so lokacija, posel in drugo. Tako se lahko prodajne ekipe bolj osredotočijo na določena področja in kupcem pomagajo pri natančni rešitvi.

Olajša sodelovanje v skupini

Bolj ko vaši zaposleni razumejo vaše ciljne stranke, bolje lahko prepoznajo njihove potrebe in usmerjajo svoja prizadevanja v to smer.

Iz sistema CRM lahko črpajo koristne informacije za doseganje največjih rezultatov pri minimalnem trenju. Zato omogoča boljše sodelovanje med člani vaše ekipe.

Upravljanje toka

CRM-ji vam pomagajo pri gradnji in upravljanju vašega prodajnega plinovoda. Z lahkoto lahko sledite vsem svojim stikom in jih upravljate, ne da bi izgubili utrip! Preko programske opreme lahko samodejno pošiljate e-poštna sporočila na podlagi vedenja kupcev, nadaljnje spremljanje prek klicev ipd. Tako vam lahko pomaga pri povečanju baze strank in kovanju močnejših vezi z njimi.

Integracija in avtomatizacija

Avtomatizirajte svoje naloge in se integrirajte tudi z drugimi aplikacijami, vključno z e-pošto, SMS-ji, klici, e-trgovino, računovodstvom, trženjskimi platformami itd..

Zakaj CRM v oblaku?

Gotovo so tisti dnevi, ko ste potrebovali strokovno ekipo IT, ki je namenjena izključno skrbi za obsežno in drago CRM programsko opremo. Moderni CRM v oblaku je tehnološko izpopolnjen, vendar uporabniku prijazen, zasnovan tako, da ustreza vašim edinstvenim poslovnim zahtevam.

Po poročilu je samo 12% podjetij v letu 2008 uporabljalo CRM v oblaku, zdaj pa se je zmanjšala na 87%.

Ti sistemi omogočajo shranjevanje vseh zbranih informacij o strankah v oblaku, do katerih lahko kadar koli dostopate. Zato vam ni treba več skrbeti za shranjevanje podatkov, upravljanje in plačilo za vsako licenco za različne naprave. Od uvajanja do vzdrževanja je z uporabo rešitve v oblaku vse enostavno.

Sistemi, ki temeljijo na oblaku, opravljajo vse, kar je odvisno od lokacije, in imajo večjo prilagodljivost vašim poslovnim potrebam. Oglejmo si torej nekaj najboljših CRM rešitev v oblaku rast vašega podjetja izven meja!

Zendesk Prodaja

S pogovorom pretvorite pogovore v pretvorbe v realnem času Zendesk Prodaja za racionalizacijo vaših poslovnih procesov, povečanje produktivnosti in vidnost cevovodov. To celovito in enostavno za uporabo orodje je narejeno za reševanje pogostih vprašanj vaših prodajalcev. Skrbno odstrani morebitna trenja, ki nastanejo zaradi posodobitev poslov, in pomaga prodajni skupini, da sodeluje, dostopa do in analizira ustrezne informacije o poslih.

Zendesk Sell omogoča prodajnim predstavnikom dostop do vseh dostopnih integriranih orodij, zato dobite popoln vpogled v račun stranke. Tako ostanejo v zanki in lahko izkoristijo priložnosti, ki jih je mogoče dobiti. Ker orodje avtomatizira zajem podatkov, je enostavno slediti novim in starim informacijam, ki jih lahko ponavljajoči člani spremljajo v prodajnem programu. Prav tako jim pomaga, da dajo prednost vašim strankam in strankam.

Klicanje, načrtovanje sestankov, pošiljanje e-poštnih sporočil, ogled zgodovine poslov, vse je na voljo le nekaj klikov od nadzorne plošče. Zendesk Sell ponuja pametne sezname za filtriranje in segmentiranje poslov in potencialnih strank v realnem času.

Pri tej programski opremi za prodajo namiznih računalnikov lahko opazite priložnosti, bodite organizirani in sklenite ponudbe kjer koli kjerkoli, tudi če ste brez povezave. Ponuja enotno integracijo s Mailchimpom, da vam pomaga slediti oglaševalskim akcijam, in Pandadoc-om za ogled stanja pogodbe.

Aplikacije lahko gradite tudi z uporabo programa Zendesk. Napovedujte in analizirajte svoje podjetje s poročili, uživajte v nadzorni plošči s povleci in spusti in 30 ali več poročil za interakcijo, razumevanje in vizualizacijo podatkov.

Sveže prodajalne

Izkoristite moč AI za upravljanje vašega poslovnega procesa in dobro sodelovanje s strankami, ki uporabljajo Sveže prodajalne CRM. Ponuja pametna vgrajena orodja, kot je Freshcaller, s katerimi lahko hitro kličete in pošiljate prilagojena e-poštna sporočila svojim potencialnim strankam in strankam, prilagojena njihovim potrebam.

Za začetek vam ni treba biti tehnik geek; vse od ustvarjanja računa do vodenja je zelo enostavno.

Uporabite ga lahko za ocenjevanje svinca, zajem dejavnosti in še veliko več, če želite podroben vpogled v svoje podjetje. Ponuja tudi poročila, ki vam pomagajo prepoznati in ločiti potencialne potencialne potencialne stranke, ki kažejo nakupno vedenje. Ko se odpre novo e-poštno sporočilo, lahko celo prejmete obvestila in opozorila v realnem času, če kdo klikne vaše povezave in drugo.

CRM za vozlišča

CRM za vozlišča služi vašemu podjetju več kot le sistem za upravljanje stikov. Ponuja brezplačna orodja za samodejno posodabljanje poročil in sledenje uspešnosti. Celovito prepoznavnost vašega prodajnega plinovoda lahko takoj zagotovite s pomočjo celovite nadzorne plošče.

Kot rezultat pridobivanja poročil o posamezni uspešnosti in prodajnih aktivnostih lahko celo prodajno ekipo usmerite k svojemu cilju. Če imate majhno, srednje ali veliko podjetje, ima ta CRM pravo rešitev za vse. Uživate lahko v neomejenih podatkih in uporabnikih, skupaj z milijonom stikov brez roka veljavnosti.

Hubspot vam ponuja tudi napredna orodja, ki prihranijo čas, tako da lahko vaše prodajne ekipe dosežejo večjo produktivnost. Ta orodja tudi odpravljajo trenje med njimi in spodbujajo sodelovanje. Poleg tega lahko o njih obvestijo svoje predstavnike takoj, ko stranka odpre e-poštno sporočilo ali obišče spletno stran podjetja. Zato lahko učinkovito nadaljujejo prave poti in v pravem času.

Bolje se lahko povežete s svojimi pričakovanji tako, da razporedite sestanke, uporabite predloge za e-pošto, klepete v živo, funkcijo za klic in še več.

Pojdi

Ali obstaja način, kako dosežete večjo produktivnost, medtem ko delate manj?

Da, s pametnim delom!

Točno to lahko pričakujete od rešitve Keap, ki avtomatizira vaš poslovni proces in razdeli kompleksne naloge na manjše, dosegljive. Na ta način lahko vaša prodajna skupina z večjo osredotočenostjo in učinkovitostjo deluje za povečanje splošne produktivnosti.

S Keapom lahko avtomatizirate vsa nadaljnja spremljanja, da se nanje odzovejo z lasersko velikimi hitrostmi. Pozdravlja nove potencialne stranke s prilagojenimi e-poštnimi sporočili in pošilja opomnike vašim obstoječim strankam. Prav tako posodobi vse interakcije in jih shrani na eno mesto, da jih enostavno upravljate.

Uporabite to napredno programsko opremo za določitev sestankov, pridobivanje ponudb, pošiljanje računov in sledenje strankam; uživajte v vsem le nekaj klikov stran. Zanimivo je, da ponuja Campaign Builder za avtomatizacijo vaših tržnih in prodajnih prizadevanj. S to konfiguracijo lahko označite nove potencialne stranke, pošiljate e-poštna sporočila, dodelite naloge in več.

Prodajno silo

Ali ste uganili, da prihaja, kajne??

Prodajno silo, Dejansko je ena najboljših CRM rešitev za preoblikovanje vašega podjetja v oblaku. Ostanite povezani s strankami na edinstven način in združite prodajo, trženje, IT ekipe, storitve, trgovino itd. S pomočjo ene same programske opreme.

Opolnomočite svojo prodajno ekipo, da povečate produktivnost in dobite trdne prednosti brez težav in omejitev hitrosti. Pomaga vam tudi pri podajanju natančnih predlogov, ponudb in pogodb, hkrati pa avtomatizirate račune, priznavanje prihodkov in naročnino.

Prodajni oblak je obdarjen z umetno inteligenco, ki bo vašim prodajnim skupinam omogočil uvidljiv vpogled, napovedno ocenjevanje, natančno napovedovanje in inteligentno avtomatizacijo za vodenje prihodnosti poslovanja na produktivni poti. Prav tako lahko sinhronizirate e-poštna sporočila in koledar za samodejni vnos podatkov.

Orodje ponuja vrsto možnosti za prilagajanje, vključno z ustvarjalcem delovnih tokov, skupnim napovedovanjem, samodejnim zajemanjem dejavnosti in še več. Za lažjo avtomatizacijo vašega poslovnega procesa vam Salesforce ponuja Flow Builder, ki je orodje za povleci in spusti. Omogoča vam ustvarjanje poslovnih tokov za zagotavljanje skladnosti ali ponavljajoče se dejavnosti na samodejnem pilotu.

Moč Salesforce CRM lahko povečate tako, da jo vključite v Facebook in druge prodajne in marketinške kanale.

Druge funkcije:

 • Celovito vkrcanje
 • Naprava nadzorne plošče in generiranje poročil
 • Samodejno sledenje e-poštnih sporočil in načrtovanje sestankov
 • Varnost na ravni podjetja

Ponuja standardni načrt, Salesforce Sales Essentials po 25 USD na mesec za enega uporabnika in Professional paket, ki lahko uživa svoje izboljšane zmogljivosti pri 75 USD na mesec na uporabnika.

Zoho CRM

Z globalno mrežo 150.000+ podjetij se širi v 180 državah, Zoho CRM podjetjem pomaga povečati svoj prihodek z večjo angažiranostjo strank in pretvorbo več potencialnih strank. S pomočjo orodja lahko nemoteno načrtujete sestanke, vodite predstavitve, organizirate spletne seminarje in dobite poročila v realnem času.

Prodaja je številčna igra, v njej pa lahko nadaljujete, saj spremljate uspešnost in meritve prodaje. Programska oprema omogoča vaše poslovne procese s pametnimi orodji AI, poenotenimi nadzornimi ploščami in namenskimi mobilnimi aplikacijami, s katerimi lahko zagotovite, da igrate “neprimerljivo igro”!

Bolje sodelujte s svojo celotno ekipo s skupnimi viri, rešite poizvedbe drug drugega, delite vpoglede in pošljite podatke o opravljenih posodobitvah vsem. S programsko opremo lahko dosežete stranke s klici, socialnimi mediji, e-pošto in klepetom v živo. Poleg tega takoj prejemajte obvestila, ko stranka sodeluje, da mu / ji pomagate v realnem času.

Orodje tudi avtomatizira vaše naloge, zmanjša ponavljajoče se naloge in vam omogoča boljše spremljanje s strankami. Naj bo to razmestitev, vkrcanje ali usposabljanje, in vse je preprosto, vključno z migracijo podatkov iz preglednic in drugih CRM sistemov.

Pipedrive

Iskanje programske opreme za CRM, ki vam bo pomagala ostati osredotočena na vaše stranke, da bi lahko pospešili svoje podjetje?

Pipedrive ponuja impresivne funkcije, s pomočjo katerih lahko določite prednostne ponudbe, predvidite prihodke in spremljate splošno prodajno uspešnost.

Ponuja spletne obrazce in klepete po meri, ki sproti ponujajo vroče ponudbe v prodajni sistem v realnem času. Celotno komunikacijo lahko spremljate z revizijo klicev, stikov in zgodovine e-pošte. Zato prevzemite nadzor nad podatki in jih uporabite za oblikovanje prodajnih prizadevanj. Do programske opreme lahko preprosto dostopate s pametnega telefona ali osebnega računalnika in se vključite v aplikacije za povečanje prodaje.

S Pipedriveom lahko ponavljate naloge odpravite z uporabo umetne inteligence. S programsko opremo raziščite svoja poročila in jih primerjate z zastavljenimi cilji. Pipedrive ponuja popolno preglednost in varnost, kako se vaši podatki uporabljajo za zaščito pred nepredvidenimi okoliščinami.

Prodajalec

Učinkovito upravljajte svoje poslovne procese s pomočjo Salesmate CRM in gradite dolgotrajne stranke, ki se zanašajo na vas. To ima toliko funkcij, skritih v rokavih, ki so koristne za vaše podjetje pri pridobivanju prihodkov in zmanjšanju zapletenih nalog.

Sodelujte s svojimi strankami in potencialnimi strankami in jim takoj pomagate pri ustreznih informacijah. Omogoča vam natančen vpogled, tako da bo vaša prodajna ekipa lahko osebno doživela vsako prejeto poizvedbo. Zato se lahko vaši pogovori pretvorijo v potencialne potencialne stranke in se nato spremenijo v zadovoljne stranke.

Ponuja možnost povleci in spusti za sledenje, napredek in filtriranje ponudb, omogoča, da si postaviš dosegljive cilje prodajnih predstavnikov in omogočaš, da oceniš njihovo uspešnost.

Uporablja analitiko in sprejema 700+ integracij, vključno z Outlook, Google Apps, Zapier itd. Za podporo vašega podjetja z drugimi sistemi. Prilagodite ga tako, kot želite in prodajate svoj izdelek ali storitev od koder koli s svojim prenosnikom, Androidom ali iOS napravo.

Natanko

Naj vaše edinstveno poslovno sporočilo doseže vaše stranke na povsem novi ravni personalizacije Natanko oddati nepozaben vtis. Pomaga vam izstopati med množico, saj ponuja bogat, funkcionalen in intuitiven vmesnik, ki je neboleč za uporabo.

Z uporabo Insightlyja lahko sledite ustreznim vodilnim podatkom, marketinškim akcijam, komunikaciji in nalogam, da analizirate celoten poslovni potek poslovanja in ga avtomatizirate. CRM omogoča samodejno usmerjanje potencialnih strank do prave stranke v realnem času, tako da lahko ponovni predstavniki z njimi spremljajo, dokler imajo še vedno priložnost. Prav tako lahko izvedete prilagojeno poslovno logiko za sinhronizacijo zunanjih entitet iz Oracle, SAP itd.

Pošiljanje večjih e-poštnih sporočil na vaš seznam stikov je brezhibno, poleg tega pa spremlja celotno dostavo e-pošte in vas obvesti. Tako lahko dobite statistiko, koliko e-poštnih sporočil je bilo odprtih in kliknjenih. Programska oprema preslika odnose s strankami s funkcijo povezovanja zapisov, kjer se lahko e-poštni naslovi, podatki o strankah in druge informacije povežejo z vašo bazo podatkov.

Z vpogledom vam omogoča, da v nekaj minutah sestavite aplikacije po meri in jih uporabite v mobilnih napravah in spletu. Lahko celo oblikujete nadzorne plošče, ustvarjate izvrstne vizualizacije podatkov in z lahkoto in varnostjo na ravni industrije spremljate pregledne metrike..

EngageBay

Iščete cenovno ugodno CRM rešitev?

EngageBay je dostojna alternativa. Uporabite to programsko opremo za pridobivanje strank, gojenje močnih vezi z njimi in njihovo pretvorbo v zveste stranke. Pametno lahko reši vse vaše prodajne, tržne in potrebe strank.

Avtomatizirajte svoje marketinške kampanje, naloge in rutino z uporabo EngageBay, s katerim ste priča povečani produktivnosti in učinkovitosti v vašem podjetju, ne da bi to vplivalo na kakovost. Upravljajte ponudbe, pridobite 360-stopinjski vpogled strank, zakažite urnike sestankov in še veliko več.

Naredite korak naprej, da svojim strankam postrežete s klepetom v živo in upravljanjem vozovnic za podporo strankam.

Oreh

Izdelano z odličnostjo za zadovoljevanje raznolikih potreb različnih podjetij, Oreh ponuja CRM, s pomočjo katerega boste vzpostavili uspešne poslovne odnose in sprožili več konverzij. Programska oprema, ki jo je preprosto uporabljati, je v vaših skupinah enostavno obdelovati, ne da bi morali biti IT profesionalci, vendar nudi prefinjene rešitve.

Z avtomatizacijo prodaje CRM vse zamudne dejavnosti postavi na avtopilot in s tem omogoči, da se vaša ekipa osredotoči na negovanje kupcev. Ponuja sledenje uspešnosti in poročanje, tako da boste lahko seznanjeni s dogajanjem v realnem času in delali na področjih, ki jih je treba izboljšati.

S pomočjo Nutshell-a lahko učinkovito sodelujete s svojimi skupinami in ostajate posodobljeni z vsemi pomembnimi vidiki, ki zahtevajo vašo pozornost. Pomaga tudi pri boljšem upravljanju plinovodov in stikov ter ponuja namensko podporo strankam.

Manj moteč CRM

Kot že ime pove, Manj moteč CRM ponuja poenostavljeno rešitev za pomoč malim podjetjem pri upravljanju svojih stikov, spremljanju njihovih potencialnih strank in sledenju, ne da bi vas “motili”. Uporabniku prijazen sistem vzame le nekaj časa, da ga lahko nastavite in je brez napora.

Lahko celo uporabite njeno video predstavitev, da izboljšate njegovo funkcionalnost. V primeru, da ste obtičali, nudijo brezplačno e-pošto in podporo za klice, čeprav še niste njihova stranka.

Medtem ko izbirajo CRM, se mnoga podjetja prepletajo z neskončnimi funkcijami in funkcionalnostmi. Predvsem mala podjetja težko in na koncu plačajo svoj težko prisluženi denar za funkcije, ki jih sploh ne bi potrebovali.

Ta rešitev je na voljo na razpolago. Pomaga vam izboljšati storitev za stranke, povečati produktivnost in vam pomaga pri sklepanju več poslov. Pod en dežnik lahko shranite vse informacije, vključno z datotekami, zapiski, nalogami, podatki o cevovodu, dogodki in še več. Ponuja funkcijo iskanja, s katero boste lažje našli podatke.

S to programsko opremo, kot je Google Calendar, vključite različne sisteme za upravljanje nalog in dogodkov ter hkrati prihranite svoj čas. Preko poročil o potencialnih stranh lahko ostanete na tekočem s potencialnimi strankami, vključno s prednostjo in statusom, ki je povezan.

Zaključek

Z veliko konkurenco naokoli je za vedno večje podjetje potrebno najti edinstvene načine, kako ostati dirkalen. Z uporabo CRM SaaS lahko podjetja vzpostavijo dolgotrajne odnose s strankami, upravljajo delovne tokove in oblikujejo svoja prodajna in trženjska prizadevanja, da sprožijo rast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map