13 najboljših platform e-trgovine za mala in srednje velika podjetja

V tej digitalni dobi se podjetja premikajo v drugačno dimenzijo, kjer je prodaja ali nakup le en klik.


Ne glede na to, ali želite prodati pero ali nepremičnino, ne potrebujete trgovin z materiali, opekami in maltami. Platforme za e-trgovino vas zajamejo, saj bodite pozorni na dodajanje vrednosti ciljnim strankam. Celoten postopek je stroškovno učinkovit, prihranek časa in uporabniku prijazen!

Kot rezultat združenih sil e-trgovine in interneta je v teh dneh začeti podjetje razmeroma lažje. Svojo virtualno “domačo bazo” lahko preprosto zgradite s pomočjo razpoložljivih platform e-trgovine. Zato se industrija e-trgovine hitro razburi in odpira vrata podjetjem.

Po navedbah statistika, industrija e-trgovine je v letu 2017 ustvarila 2,3 bilijona dolarjev prodaje, kar naj bi se do leta 2021 podvojilo.

Vzemite primer Amazon, eBay, Alibaba in mnogih drugih; lahko si ogledate način njihovega poslovanja v spletnem prostoru. Vendar ta velika imena in rožnata statistika zakrivajo velik pritisk, s katerim se srečujejo podjetja za e-trgovino. Naraščajoče zahteve potrošnikov in huda konkurenca so ustvarili tesne meje, ki podjetjem otežujejo preživetje v tem virtualnem prostoru.

Če želite ostati pred igro in zmagati v konkurenci, podjetja za e-trgovino potrebujejo več omrežij, paziti na svoje konkurente, izkoristiti najnovejše tehnologije in nadgraditi storitve za stranke.

Kljub hudi konkurenci ima industrija e-trgovine še vedno velik potencial v številnih nišah, kot so:

 • Okolju prijazne otroške toaletne potrebščine
 • Naravni izdelki za nego kože
 • Ročno izdelane igrače in drugi izdelki za lastnike hišnih ljubljenčkov
 • Oblačila za tisk na zahtevo
 • Fitnes zobniki
 • Brezglutenska in organska hrana po naročilu
 • Spletni tečaj in še več

Zakaj je izbira prave platforme e-trgovine ključnega pomena za vaše podjetje?

Nekoliko je podobna izbiri skladišča fizične opeke in malte. Pri izdelavi spletnega mesta za e-trgovino gre veliko, naj bo to strošek, ugled in tveganja. In če gre karkoli narobe, vaše splošno podjetje trpi. Navsezadnje ste prisiljeni spremeniti platformo, kar spet zahteva dodatne stroške in čas, kaj šele, da se pojavijo težave.

Zato se rešite pred nepotrebnimi težavami in investirajte v pravo platformo od začetka. Toda kako točno boste to dosegli? Upoštevajte spodnje točke.

Cena

Če imate malo ali srednje podjetje, cena postane ključni vidik, ki ga morate upoštevati. Izberite platformo, ki lahko ponudi osnovna orodja, funkcije in uporabnost, ki lahko pridejo po razumni ceni.

Orodja za hrbtne strani

Prepričajte se, da mora izbrana platforma ponuditi osnovna orodja za podporo za vaše spletno mesto. Ponuja lahko funkcije, kot so dostop do vtičnikov WP, sistemov za upravljanje aplikacij, podpore za SKU in CSS in še več. Zagotoviti mora nemoteno dostopnost od upravljanja zalog do upravljanja vsebine, vse v zaledju.

Prilagodljivost

Z rastjo vašega podjetja bi vaša spletna trgovina potrebovala podporo za več izdelkov, več možnosti plačila itd. Torej bi morala platforma, ki jo izberete, omogočati enostavno razširljivost, ne da bi ovirala vaše poslovanje.

Zmogljivost in hitrost

Ko uporabnik odpre vašo trgovino, mora zagotoviti spodobno zmogljivost in hitrost nalaganja strani. Na spletno stran ga priklene, da poveča vaše podjetje. Zato mora vaš gostitelj ponuditi odlične zmogljivosti in hitrost, tudi če uporabljate različne dodatke, vtičnike in kaj podobnega.

Uporabniška izkušnja

Izberite tehnologijo, ki jo lahko za izboljšanje uporabniške izkušnje končni uporabniki najdejo enostavno. Spletno mesto jim ne sme biti naporno, ko iščejo izdelek ali storitev. Prav tako se prepričajte, da platforma ni tako zapletena, da jo lahko upravlja vaša ekipa. Namesto tega mora nuditi enostavno upravljanje, ne da bi pri tem ogrozil učinkovitost.

Varnost

Kibernetski zločini so v porastu, ko govorimo. In veste, kako pomembna je varnost vaše spletne trgovine. Ne samo, da resno ogroža vaš ugled in poslovanje, ampak tudi ogroža podatke vaše stranke.

Zato izberite platformo, ki vam ponuja najvišjo raven varnosti, da dolgoročno ublažite kršitve varnosti..

Storitev za stranke

Mnoga podjetja ponavadi spregledajo ta vidik. Kot podjetje veste, kako pomembna je storitev za stranke v korist vašega podjetja. Vedno morate biti pripravljeni na vprašanja svojih strank in jim pomagati.

Podobno izberite tudi tistega, ki vam lahko ponudi takojšnjo storitev za stranke, če boste morda potrebovali kakršno koli pomoč.

Nato poiščimo nekaj najboljših rešitev za vaša podjetja.

Magento

Odprta platforma e-trgovine, Magento ponuja številne koristne in razburljive funkcije. Številna podjetja od svojih majhnih do podjetniških podjetij koristijo svojim spletnim trgovinam zaradi Magentove prilagodljivosti in moči.

Učinkovito gradi vašo trgovino, tako da lahko dobro vodite svoje podjetje. Ponuja neskončne možnosti prilagajanja, da oblikujete svoje podjetje tako, kot ste sanjali. Dobivate veliko predlog, pripomočkov, dodatkov in še veliko več, ki nenehno posodabljajo.

Da bi povečali svojo spletno prepoznavnost, Magento izjemno dobro nastopa na področju SEO. In zelo uspešna platforma je tudi hitra pri odpravljanju napak, če obstajajo. Poleg tega spletne trgovine, ki uporabljajo to platformo, nemoteno delujejo v različnih napravah, vključno z mobilnimi telefoni.

Še več, platforma Magento Commerce podpira tudi prodajne kanale, kot je Amazon. Magento je idealen za zagotavljanje vrhunskih prodajnih izkušenj poleg brezplačnega prenosa programske opreme. Če se boste odločili za odprtokodno rešitev, lahko sami namestite in nastavite ali poiščete zanesljivo platformo gostovanja.

Weebly

Majhna in srednje velika podjetja, ki želijo zgraditi spletno mesto, ki bo prijazno proračunu, Weebly je odlična možnost.

Če želite začeti z njo, vam ni treba biti tehnično dober, samo osnove bi bile dovolj. Ponuja tudi bloganje za promocijo in trženje vaših izdelkov z dodajanjem ustreznih člankov. Poleg tega dobite na tone razburljivih in profesionalnih tem.

Izdelava, upravljanje in urejanje spletnega mesta je brez napora, tudi z mobilne naprave. Ponuja popolno prilagoditev in široko paleto profesionalno zasnovanih predlog. Ustvarite lahko svoje galerije, ozadje po meri in diaprojekcije, primerne za vaše podjetje. Omogoča vam tudi integracijo tretjih strank za vašo trgovino, skupaj z orodji SEO, s pomočjo katerih boste opaženi.

Transakcije s kvadratnimi močmi Weebly; torej lahko zaupate platformi za vsa svoja plačila. Platforma, ki je enostavna za uporabo, ponuja brezplačno storitev za osnovno uporabo, vendar jo lahko nadgradite na različico Pro z 12 USD na mesec in dobite 100 USD Googlovih dobropisov skupaj z brezplačno domeno.

Opencart

Pridobite popoln nadzor nad zasnovo vaše spletne trgovine z izbiro Opencart.

To je odprtokodna platforma, ki vam pomaga ustvarjati, voditi in obsegati svoje podjetje tako, kot ste si zamislili. Platforma, ki jo je enostavno zagnati in preprosto zagnati, vam pomaga, da začnete s svojo digitalno trgovino neboleče. Uživajte v preglednosti, brezplačnih posodobitvah in prenosih, ki jih ponuja platforma z ničelnimi mesečnimi pristojbinami.

Zmogljivo upravljanje vam omogoča, da poskrbite za svoje izdelke, naročila, kupce, kode kuponov, davčne predpise in drugo, skupaj z vgrajenim SEO. Razširite funkcionalnost svoje trgovine tako, da izberete med več kot 13.000 temami in moduli. Posebna uporabniška podpora Opencart-a vam je v primeru težav vedno na voljo.

Opencart je za varne transakcije integriral najbolj znane plačilne prehode na svetu, vključno s PayPal, Amazon Payments, FedEx, Skrill in drugo. Oglejte si zanesljivo gostovanje Opencart za svojo spletno trgovino.

WooCommerce

Ljubezen WordPress?

Uporaba WooCommerce za dodajanje nakupovalne košarice na obstoječem spletnem mestu WordPress. Ta vtičnik WP lahko uporabite namesto gradnje druge platforme.

Ponuja nastavljive možnosti pošiljanja izdelkov in 140 varnih plačilnih možnosti za posamezne regije prek PayPal, Stripe, Google Pay, Apple Pay itd. Popolnoma prilagodljiva platforma vam omogoča, da razširite funkcionalnost svoje trgovine z uradnimi razširitvami WooCommerce, vključno s trženjskimi integracijami, izboljšava, večkanalnost, prodajno mesto in še več.

Izdelana s pomočjo API-ja REST, je platformo mogoče integrirati tako rekoč v katero koli storitev in je prilagodljiva z rastjo vaše blagovne znamke. Svoje izdelke lahko preprosto objavite v Googlovem nakupovanju, oglašujete trgovino na družbenih medijih, kot je Facebook, in kupcem po e-pošti preko MailChimp-a. Poleg tega poročajte in spremljajte tržna prizadevanja prek Google Analytics.

Spletno mesto WoCommerce zahteva več virov strežnika kot običajni blogi, zato previdno izberite platformo za gostovanje.

BigCommerce

Ustvarite diferencirano in robustno digitalno trgovino, ne da bi pri tem ogrozili razširljivost, stabilnost in varnost BigCommerce. Omogoča, da se vaše podjetje povzpne nad kompleksnostjo, saj ponuja obsežne in specializirane storitve, usmerjene v optimizacijo vaše blagovne znamke za rast.

Izdelajte prilagojeno zasnovo v trgovini s pomočjo tem po meri z vgrajenimi HTML, Javascript in CSS. Izkupovanje blaga lahko celo prilagodite prek SDK-ja in API-ja za odjava od strežnika. Poskrbite, da bo vaš mobilni telefon odziven, pred objavo ga predogled in gradite na WordPressu. S spletnim mestom in metapodatki obogatite svoje spletno mesto z več prometa.

BigCommerce prinaša vaše spletno mesto z izjemno hitrostjo z uporabo infrastrukture Google Cloud, upravitelja slik Akamai in Google AMP. Prilagodite svoje izdelke s funkcijo povleci in spusti in ustvarite 70+ domačih promocij in popustov. Vključuje kup digitalnih denarnic, kot so Apple Pay, PayPal, Amazon Pay itd.

Druge funkcije:

 • ISO / IEC 27001: 2013 certificiranje
 • Certifikat PCI DSS 3.1 stopnje 1
 • 99% podaljška
 • Podpira več kot 250 valut v 129+ državah

Prestashop

Upoštevajoč različne zahteve različnih podjetij, Prestashop vam pomaga ustvariti popolnoma prilagojeno trgovino svojih sanj! Ponuja funkcije, funkcionalnosti in zmogljivosti, potrebne za ustvarjanje in rast vaše blagovne znamke. Hitro dodajte svoje izdelke, konfigurirajte njihove funkcije in jih enostavno prilagodite.

Ustvarite lahko pravila cen, konfigurirate kupone, izberete načine popustov in prilagodite pošiljanje. Prestashop ponuja tudi SEO-prijazne trgovine, kjer lahko preverite svoje SEO rezultate, in vam omogoča, da svojo digitalno trgovino povežete z omrežji socialnih medijev za boljši angažma in promet. Svoje tržne napore lahko merite tudi s periodičnimi poročili in vpogledi obiskovalcev.

Prestashop je trenutno na voljo v več kot 75 jezikih, da vam pomaga razširiti uporabniško bazo. Zaženite več digitalnih trgovin s pomočjo ene zaledne pisarne, da zmanjšate stroške in povečate udobje. Pridružite se skupini več kot 300.000 trgovcev in prodajte svoje izdelke izven meja.

Shopify

Pričakovali ste, kajne??

Iščete rešitev, kjer lahko najdete vse funkcije prodajnih mest, s katerimi lahko zaženete, upravljate in gojite svojo blagovno znamko pod enim dežnikom?

Shopify te je zajel. Začnite s službeno potjo in prodajajte svoje izdelke kjer koli, vključno s socialnimi mediji, spletnimi tržnicami in še več.

Shopify ponuja vgrajena orodja, ki vam bodo pomagala pri vaših tržnih prizadevanjih pri ustvarjanju, izvajanju in analiziranju oglaševalskih akcij v Googlu in Facebooku. Upravljajte vsa svoja naročila, plačila in pošiljanje na isti nadzorni plošči za vaše udobje. Preprosto prilagodite svoje spletno mesto z dostopom do kod CSS in HTML.

Na svoje spletno mesto lahko dodate impresivne funkcionalnosti in funkcije z več kot 3200 aplikacijami, ki se lahko neposredno integrirajo s storitvijo Shopify. Ponuja več kot 70 strokovnih tem, ustvarjenih s priznanimi dizajni, kot so Pixel Union, Happy Cog itd. Shopify ponuja platformo za bloganje, na kateri lahko z objavo kakovostnih člankov obveščate in izobražujete svoje občinstvo..

Shopify vam nudi 256-bitno brezplačno SSL potrdilo za zaščito vseh informacij na vašem spletnem mestu. Ponuja tudi varna prehodna plačila in možnost plačevanja s kreditnimi karticami od Visa, AmEx, Mastercard itd. Pridružite se skupnosti 1M podjetij s sedežem v 175 državah, ki so s Shopifyjem že dosegle več kot 155 milijard dolarjev prodaje..

Drupal

Zgradite ambiciozno digitalno trgovino z Drupal z vključevanjem popolnih orodij za trženje, izpolnitev in plačilo za pridobitev širše baze strank. Z vsebino lahko upravljate skupaj s modeli podatkov o izdelkih, vključno s stranmi izdelkov in iskalnimi vmesniki.

Več kot milijon razvijalcev po vsem svetu prispeva svoja prizadevanja za Drupal, zato je to stabilna in varna platforma. Svojo trgovino varuje s šifriranjem baz podatkov, nadzorom dostopa, varnostnimi poročili, samodejnimi posodobitvami in preprečevanjem zlonamernih dejavnosti in DoS napadov.

Drupal ponuja avtomatizacijo trženja prek družbenih medijev, e-poštnih sporočil, CRM, optimizacij in še več. Deluje tudi kot shramba vsebine, ki je dostopna prek API-ja in vam omogoča prilagajanje informacij, kot so geolokacija, vrsta naprave, zgodovina brskalnika, taksonomija vedenja itd., Da obiskovalcem pošljete ustrezno vsebino. Platforma je večjezična in ponuja več kot 100 jezikov.

Ker je odprtokoden, morate upravljati namestitev in konfiguracijo. Namesto tega lahko greste za upravljano gostovanje, da se lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost.

Silius

Predstavite svojo trgovino z edinstvenim videzom in dotikom z uporabo platforme odprtega izvora Silius. Popolnoma temelji na PHP okvirju z imenom Symfony. Vključuje visoko kakovost kode, trdna načela in preizkusne prakse, da olajšate razvijalce in uporabnikom prijazno za vaše stranke.

Platforma ponuja vgrajene API-je, tako da lahko brez težav gradite mobilne aplikacije, vključno z Androidom in iOS-om, skupaj s progresivnimi spletnimi aplikacijami. Zato lahko svoje izdelke prodajate v kateri koli napravi, ki jo uporabljajo vaše ciljne stranke. Vključite spletno mesto z različnimi orodji, potrebnimi za uspeh v vašem podjetju, kot so CRM, ERP, zaloge, e-poštna sporočila itd..

Sylius je mogoče enostavno namestiti na različnih gostovalnih platformah, tudi Cloudways, Nexcess, itd.

Sellfy

Sellfy ponuja enostavno, a zmogljivo platformo za ustvarjanje vaše spletne trgovine za prodajo fizičnega blaga, naročnin ali digitalnih izdelkov. Če ste nekdo, ki sovraži kompleksnost in si še vedno želi učinkovite rezultate, je Sellfy za vas!

Svoje izdelke lahko prodajate na YouTubu, Instagramu ali Soundcloudu prek svojega spletnega mesta, tako da vključite gumb »Nakup« ali delite preprosto povezavo.

Svojo prodajo lahko povečate s trženjem po e-pošti, funkcijami za prodajo in kodami za popust brez dodatnih integracij. Svojo trgovino prilagodite tako, kot želite, tako da dodate svoj logotip, ustvarite postavitve in spremenite barve, da pohvalite svojo blagovno znamko. Večjezična platforma ponuja optimizacijo za mobilne uporabnike, da lahko dostopajo do vaše trgovine prek mobilnih in namiznih računalnikov.

Sellfy sprejema plačila iz več kot 200 držav in uporablja varna plačilna prehoda, kot sta PayPal in Stripe. Pridobite močan vpogled z analitiko za sledenje izdelkov z najboljšimi rezultati, ogled kanalov prometa in najboljših lokacij podjetij.

Prodajalec

Svojo spletno trgovino enostavno uporabite Prodajalec ter izkoristite vrhunsko uspešnost in prilagodljivost za upravljanje in vodenje vašega podjetja. Omogoča brezhibno integracijo vaše trgovine z različnimi sistemi, kot so CRM, CMS, API-ji za izpolnjevanje itd. S pomočjo inovativnega GraphQL API-ja.

Omogoča vam popolno svobodo uporabe PWA-ja ali prodajnega paketa JavaScript SDK ter možnosti izbire nove platforme ali jezika po vaši izbiri. Upravljajte svežnje, skupine in konfiguracije izdelkov po želji. Ponuja podporo za več valut, jezikov in prevodov.

Sledite rasti svojega podjetja tako, da uporabite podatke in jih analizirate, da dolgoročno oblikujete svoje podjetje. Svojo blagovno znamko, ki bo v prihodnosti, ustvarila robustno in varno trgovino s sodobnimi orodji. Ponuja tudi brezhibno selitev Magento in uporablja čiste kode za dodajanje novih in vznemirljivih funkcij, ki koristijo vaši trgovini.

3dcart

Pridobite konkurenčno prednost, tako da uporabite robustno in varno platformo za e-trgovino 3dcart. Ponuja rešitev vse v enem za ustvarjanje robustne trgovine z ustreznimi orodji za upravljanje zalog, oblikovanje, sledenje prodaje in še več. Povežite svojo trgovino z Amazonom, eBayom, Facebookom itd., Da bi maksimizirali svoje stranke in izkoristili koristi.

Razvijte svoje podjetje z vgrajenim trženjem po e-pošti in merite vpoglede strank s pomočjo zanesljivih analitičnih orodij. Zanimivo je, da ponuja orodja za obnovitev vozičkov, ki lahko samodejno vključijo vaše obiskovalce in jih spodbudijo k vrnitvi. Platforma optimizira tudi vaše spletno mesto za SEO, da privabi več prometa in vas opazi.

3dcart ima certifikat Visa PCI, skupaj z zmogljivimi varnostnimi atributi za zaščito vseh transakcij. Podpira več kot 200 ponudnikov plačil, vključno s PayPal, Stripe itd. Svojo trgovino lahko brezhibno integrirate tudi s FedEx, UPS, Royal Mail, USPS itd., Da ponudite varno pošiljanje.

Trgovine Wix

Ustvarite profesionalno in učinkovito spletno trgovino z uporabo Wix da prodajate svoje izdelke na različnih prodajnih kanalih, vključno z Instagramom in Facebookom. Izbirate lahko med 500 in več predlogi in prilagodite oblikovanje svoje trgovine z učinkovitimi orodji, da dosežete široko bazo strank tako na mobilnih kot namiznih računalnikih. Ponuja 100+ oblikovalskih funkcij, učinkov in fantastičnih galerij izdelkov, s katerimi lahko povečate svojo spletno prisotnost za rast.

Nastavite in upravljajte trgovino na podlagi svojega podjetja tako, da izberete seznam želja, mini voziček, hiter dodatek v košarico in drugo. Vsako stran na svojem spletnem mestu lahko prilagodite potrebam vašega podjetja. Uporabite platformo za pošiljanje pošiljk – Modalyst bo ponudil na tisoče visoko kakovostnih izdelkov za razširitev ponudbe.

Lahko celo nastavite svoja pravila pošiljanja in izberete globalne prevoznike, kot so FedEx, USPS itd., Ki strankam ponujajo ocene pošiljanja v realnem času ob nakupu. Wix skrbi za varnost plačil, saj omogoča izbiro med vodilnimi ponudniki plačil, kot so PayPal, Wix Payments, kreditne / debetne kartice itd. In sprejema 40+ valut. Katalog izdelkov lahko tudi preselite v Wix s pomočjo datotek CSV.

Zaključek

Če ste pripravljeni na brskanje izven opekarne in malte, je skrajni čas, da zgradite razširljivo digitalno trgovino z zanesljivo in s funkcijo bogato platformo e-trgovine. Izberite pravega ponudnika storitev, ki temelji na vaših poslovnih zahtevah in proračunu, da dobite točke brskanja, ki vam bodo prihranile težave v prihodnosti in dolgoročno zagotovili donosno podjetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map