17 Najboljše mesto za iskanje in najem freelancerjev

Medtem ko vodite uspešno podjetje, obstaja resna potreba po najemu freelancerjev, ki bodo delili delovno obremenitev.


Ker berete ta članek, sem prepričan, da se lahko na to navežete. Če poskušamo narediti vse sami, zlasti med uspešnim poslovanjem, ni nič manj kot neumnosti.

Samostojni izvajalci so v porastu in vse več podjetij se odloča, da jih bo zaposlila namesto rednih pisarniških uslužbencev. Pravzaprav, do leta 2020 bo vsaj 43% ameriške delovne sile svobodnih delavcev.

V tem članku boste odkrili najboljše spletno mesto / tržnico, ki vam omogoča, da na zahtevo najamete freelancerje. Ne glede na to, ali iščete razvijalce, oblikovalce, pisce vsebin, WordPress ali SEO strokovnjake, jih boste lahko najeli vsi.

Najprej pa nam sporočite nekatere od številnih prednosti najema samostojnih strokovnjakov.

Prilagodljivost

Čeprav poznamo dejstvo, da svobodnjaki uživajo v delovni uri od doma, se to lahko izkaže tudi za vas kot stranko. Prožen delovni čas bi pomenil, da se samostojni človek odzove in komunicira z vami tudi po preteku rednega delovnega časa.

Naloga, dodeljena v petek zvečer, se lahko konča do ponedeljka zjutraj in odpravi zamude pri vikendu.

Izkušnje

Ker je narava samostojnih strokovnjakov, da delajo za več strank hkrati, to pomeni, da v procesu pridobivajo veliko izkušenj v nasprotju z običajnimi strokovnjaki za zaposlitev, ki jim je dovoljeno delati samo za eno podjetje.

Zniža stroške

Najem poklicnega strokovnjaka zahteva odpravljanje fiksne mesečne plače, ne glede na to, ali delavec vloži delo in trud v to ali ne. Po drugi strani pa samostojni podjetniki plačujete za vsak projekt. Nič več, nič manj.

Če želite najeti razvijalca za WordPress, priporočam, da si oglejte to objavo za nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati pri najemanju razvijalca WP.

Upwork

Spustite mojo najljubšo na seznam, Upwork obstaja že dolgo časa, in odlično mesto je, da poiščete svojega popolnega freelancerja. Odkar sta se oDesk in Elance združila v Upwork, je dobesedno postala mesto za najem.

Tega spletnega mesta je več 12 milijonov samostojnih čaka, da opravite svoje delo. Tako kot večina drugih mest na tem seznamu, tudi vi začnete z objavo podrobnosti o svojem projektu in počakate, da se samostojni ponudniki prijavijo nanj, s katerega lahko izberete primerno.

Razvijalci, oblikovalci, pisatelji, animatorji in inženirji so nekateri profesionalci, ki sestavljajo veliko bazo nadgradnje.

Zelo dobra stvar tega spletnega mesta je, da ste lahko prepričani, da je večina samostojnih strokovnjakov dovolj usposobljena, da je na platformi, ko gre skozi strog postopek odobritve.

Samostojni delavec

Zelo podobno kot Upwork, Samostojni delavec deluje v sistemu ponudb, ki vam bo pomagal izbrati samo najbolj zaslužne kandidate za svojo nalogo. Ponudbe lahko dobesedno začnete prejemati takoj, ko bodo podrobnosti o projektu objavljene.

To je ogromna tržnica in svojo tekmo boste verjetno našli že v prvem poskusu. Samostojni človek je včasih lahko poškodovan z neželeno pošto, vendar to ne odvzame njegove dobrote. Še vedno je odlično mesto za iskanje talentov.

Fiverr

V Fiverr, namesto da objavite podrobnosti o svojem projektu in čakate, da bodo samostojni ponudniki ponudili ponudbo, poiščete koncerte, ki so na voljo za vsako kategorijo, in od tam izberete svojega samostojnega ponudnika.

Tu je nekaj primerov koncertov, ko iščem vizitke:

Preprosto povedano, samostojni ponudniki neposredno pošljejo svojo ponudbo in samo, da izberete, katero ponudbo želite kupiti. Kot pove že ime, je izhodiščna cena vsakega koncerta običajno 5 dolarjev, lahko pa se poveča tudi do velikega števila, odvisno od zahtevnosti naloge.

Flexjobs

Kot delodajalec se lahko brezplačno prijavite Flexjobs in začnite objavljati svoje zahteve. V nobenem trenutku se vam bodo približale množice usposobljenih freelancerjev, ki so pripravljeni opraviti svoje delo. Poleg objave svojih zahtev se lahko neposredno obrnete tudi na svobodnjake.

Če želite sprostiti nekaj dodatnih ugodnosti, kot so promocija vaših potreb v družbenih medijih, vpogled v odzive na delovna mesta in drugo, potem lahko nadgradite na njihov plačljivi načrt, ki stane 399 USD na mesec.

ProBlogger Job Board

Predstavil Darren Rowse, ProBlogger Job Board je eno najboljših krajev za iskanje pisateljev po ugodni ceni, ki zagotavljajo odlično kakovost. Našli boste različne ravni pisateljev, od začetnikov do izkušenih, kar vam omogoča malo več izbire.

Za objavo dela na tem portalu stane 70 dolarjev, objava pa bo aktivna 30 dni. V tem časovnem obdobju boste najverjetneje našli tisto, kar iščete.

Guru

Z več kot 800.000 delodajalci po vsem svetu, Guru je postala znana tržnica za iskanje usposobljenih freelancerjev. Od oblikovanja do pisanja do razvoja do česa drugega, v vsaki kategoriji je veliko strokovnjakov.

Guru preveri vsakega samostojnega sodelavca šele po strogem postopku, ki zagotavlja, da ne dobite nič dobre kakovosti. Svobodne delavce lahko najamete na uro, na podlagi projektov, ponavljajoče se ali po določeni ceni.

Toptal

Toptal ima nekaj najbolj nadarjenih strokovnjakov, ki so pripravljeni sodelovati pri vaših projektih. In tega ne samo izmišljujem. Hranijo samostojne strokovnjake, ki so prej delali za podjetja, kot so Apple, SpaceX in IBM.

To spletno mesto je namenjeno veliko večjim opravilom, kot je gradnja programske opreme ali najem vodje projektov. Lahko se celo odločite za sestavo lastne ekipe svobodnjakov, ki bo delala na vašem projektu.

Toptalu zaupajo blagovne znamke, kot so Motorola, Microsoft, Salesforce in še veliko več.

PeoplePerHour

PeoplePerHour je odličen za iskanje samostojnih ponudnikov v različnih kategorijah, vendar je bolj poudarek na SEO strokovnjakih, razvijalcih in prodajalcih socialnih medijev. Kot že ime pove, to spletno mesto deluje večinoma “na uro” in je sijajno za manjše naloge.

Imajo plačilni sistem za zaščito pred dobrimi tveganji in zaščito pred goljufijami, ki vam bodo pomagali pri zaupanju. Poleg tega dobite tudi kakovostno podporo za vsa vprašanja.

Brezplačno se lahko pridružite PeoplePerHour in takoj začnete objavljati svoje zahteve.

99Dizajni

Če imate težave pri iskanju dobrih oblikovalcev za svoje projekte, je to verjetno mesto, na katerem morate banko. 99Dizajni vam omogoča, da neposredno stopite v stik z najboljšimi oblikovalci, ki so primerni za vaš projekt, in celo omogoča, da se prijavite na natečaj, v katerem bodo stotinke oblikovalcev izpolnile in oddale nalogo.

Iz teh številnih možnosti lahko izberete najboljšega in nadaljujete s plačilom. Tako enostavno kot to!

CloudPeeps

Še eno briljantno spletno mesto, ki vam omogoča, da sestavite popolno ekipo strokovnjakov, CloudPeeps predstavlja strokovnjake, ki so delali v podjetjih, kot so Airbnb, Lyft, Indiegogo in L’Oréal.

Začetek je zelo preprost – najprej začnete z objavo svojih zahtev, počakate, da se predlogi vložijo, nato pa izberete najboljše kandidate in po potrebi celo oblikujete ekipo. CloudPeeps je opremljen s fantastičnim sistemom za upravljanje samostojnih podjetij vse v enem, ki zagotavlja nemoten potek zaposlovanja in dela s svobodnjaki.

Amazon MTurk

Če vaša zahteva ni nič prelomnega in potrebujete samo pomoč pri mikro nalogah Amazon MTurk je odličen primer za to. Povezuje freelancerje s strankami, da bi se končno srečal in dokončal naloge, kot so prepisovanje, izpolnjevanje anket, vnos podatkov in še veliko več.

Ker je narava dela na tem spletnem mestu dokaj preprosta, lahko pričakujete, da boste za veliko kupčijo najeli svobodnjake in v zameno prejeli kakovostno delo.

CodeControl

Ali želite ustvariti programsko opremo ali odpraviti težave s spletnim mestom, CodeControl je prvo mesto, ki ga morate pogledati, če želite poiskati usposobljene razvijalce. Lahko poiščete njihove 500+ naštete samostojne strokovnjake za najboljše prileganje ali pa sestavite celotno ekipo, posebej sestavljeno za vaš projekt.

Zelo impresivna stvar CodeControl je, da tudi potem, ko ste končali s postopkom najema, še naprej spremljajo uspešnost freelancerja in tako zagotavljajo, da ste popolnoma zadovoljni.

Gigster

Gigster je še eno odlično mesto za najem tehničnih freelancerjev, bodisi povezanih s spletnim mestom, programsko opremo ali aplikacijami. Za samostojne strokovnjake imajo težek postopek odobritve, ki omogoča le tistim, ki so najboljši v tem, kar počnejo.

To spletno mesto je idealno za izgradnjo nadarjene ekipe, ki lahko skupaj dela na projektu za neverjeten rezultat. Začnete z opisom natančnih zahtev in prejeli vas bodo z najboljšo ekipo, ki bo sestavljena za vas.

Craigslist

Veteran v povezovanju samostojnih podjetnikov z delodajalci, Craigslist je verjetno najstarejši, a hkrati tudi eden najboljših virov za iskanje kakovostnih freelancerjev. Ker gre za tajno spletno mesto, lahko začnete z objavo svojih zahtev v različnih mestih / državah in počakate, da se prijavitelji začnejo uvajati.

Odgovore dobite po e-pošti, s katerimi lahko neposredno komunicirate in usklajujete stvari. Celoten postopek je popolnoma brezplačen.

EnvatoStudio

V naravi je zelo podoben Fiverrju, EnvatoStudio omogoča najem freelancerjev iz različnih kategorij, kot so oblikovanje, razvoj, trženje, pisanje in še veliko več. Povprečni preoblikovanje posamezne naloge je največ dva dni, kar je precej hitro.

Pred oddajo naročila se lahko obrnete na svobodnjake in dokler naloga ni opravljena, plačilo poteka na njihovem zaupnem sistemu deponiranja. Če vam končno delo ni všeč, lahko zahtevate tudi popravke.

To spletno mesto ima vse, kar ima običajno delovno mesto, vendar s hitrejšim rokom dobave.

Behance

Behance je ena največjih tržnih ponudb za oblikovalce, ki omogočajo tudi objavo vaše zahteve. Vse, kar je povezano z oblikovanjem, in to spletno mesto vas je zajelo. Poleg tega lahko ročno preverite portfelje samostojnih sodelavcev in jih kontaktirate za razpravo 1-1.

V večini profilov bodo prikazana orodja, ki jih poznajo, na primer Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign itd. Tako boste imeli boljšo predstavo o svojem idealnem kandidatu.

Skodljiv

Edino mesto, na katerega bi morali gledati, bi našli strokovnjake za WordPress, Skodljiv vam omogoča najem najboljših razvijalcev. Lahko začnete svoj projekt, dobite brezplačno oceno in najamete samo, če ste zadovoljni.

Tu je nekaj nalog, povezanih z WordPressom, ki jih lahko dodelite na tem spletnem mestu:

 • Razvoj in prilagoditev teme / vtičnikov
 • Razvoj spletnega mesta po meri WordPress
 • Integracija WooCommerce
 • Povečajte hitrost, varnost in splošno učinkovitost
 • Boljša zasnova strani
 • Omogoči API-je po meri in integracije po meri
 • Popravite napake in napake

Imajo več kot 500 profesionalnih WordPress razvijalcev, ki so jih izbrali po strogem postopku, priporočajo pa jih blagovne znamke, kot so SiteGround, WP Engine, Gravity in LearnDash.

Zaključek

Upam z uporabo zgornjih spletnih strani; lahko za svoje delo najamete kakovostne freelancerje in izkoristite ugodnosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map