18 najboljših proizvajalcev elektronskih podpisov za vaše podjetje

Če imate e-poštni podpis, vam omogoča žigosanje identitete znamke in izgledate bolj profesionalno.


Prepričan sem, da ste jih verjetno videli že veliko in se spraševal, ali bi lahko naredili enega zase, še posebej poskočne s krasno sliko profila. V tem trenutku boste morda pomislili, da je izdelava enega raketna znanost, vendar ni. Vsak, ki nima znanja o kodiranju, to lahko stori. Vse, kar morate storiti, je, da izberete katero od orodij, omenjenih na tem seznamu, in si ustvarite eno zase.

To je preprosto!

Preden pa jih naštejem, je nekaj prednosti, ki jih morate imeti pri elektronskem podpisu.

Prednosti elektronskega podpisa

Zlahka si je misliti, da e-poštni podpisi niso le nekaj čudovitega dizajna z vašim imenom in fotografijo. To je veliko več kot to. To je koristna taktika trženja, ki je lahko koristna za vaše podjetje.

To je razlog:

Prepoznavnost blagovne znamke

Imeti podpis e-pošte je odličen način, da prejemnike seznanite, kdo ste kot blagovna znamka in kaj počnete. To ustvarja način, da žigosate svojo blagovno znamko, ne da bi se sploh trudili.

Glede na to, da imate v podpis vgrajene vse podatke o podjetju, kot so ime, logotip, kontakt in barve, prejemniki postanejo lažje prepoznati vašo blagovno znamko.

Osebni dotik

Kot sem že govoril o tistih poskočnih slikah profila v e-poštnem podpisu, je to res fantastičen način za vzpostavitev bolj osebne povezave s prejemniki..

V dobi umetne inteligence slika o sebi v e-poštnem podpisu bralcem sporoča, da ste za mizo resnična oseba in ne robot.

Seči po

Verjamem, da ugotovitev kontaktnih podatkov podjetja ni tako težko. Vse kar iščete je, da poiščete njihovo spletno mesto, pojdite na stran s stiki in BOOM; tam imate kontaktne podatke.

Kaj pa, če nalogo 70% olajšate tako, da v svoj e-poštni podpis vključite svoje kontaktne podatke? Tako vam prejemnikom ni treba obiskati dodatnih strani samo zato, da bi opazili vašo telefonsko številko.

Čudno bo, ker boste svojim prejemnikom dali izvedljivost.

Končno smo prispeli do bistvenega dela tega članka. Spodaj sem naštela nekaj najboljših generatorjev e-poštnih podpisov, ki vam bodo omogočili ustvarjanje podpisa profesionalnega videza znotraj viskija.

Gimmio

Gimmio (prej znan kot ZippySig) ima veliko naprednih možnosti prilagajanja in oblikovanja, primernih za podjetja in oblikovalske agencije, ki želijo izoblikovati neverjetne modele po meri.

Če niste veliko oblikovalcev, imajo na voljo več kot 40 profesionalnih predlog, ki jih lahko brezplačno uporabljajo. Na njihovi spletni strani več kot 63.000 strokovnjakov uporablja svoje orodje, vključno s številnimi agencijami za spletno oblikovanje, ki svojim strankam zagotavljajo storitve podpisovanja po elektronski pošti (z belo oznako).

Blagovne znamke, kot so Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com in mnoge druge, so jih ocenile kot 1..

signature.email

signature.email je prilagodljivo orodje za oblikovanje e-poštnih podpisov. Oblikovalci in agencije lahko preprosto ustvarijo čudovite, po meri podpise za svoje stranke. Začnite s predlogo, spremenite barve, pisave in razmike, preuredite vrstni red informacij in dodajte poljubno količino dodatnih polj ali razdelkov.

Za polja, ki jih lahko dodate ali v kakšni konfiguraciji, ni omejitev. Lahko ustvarite e-poštni podpis, ki bo za vas ali vaše stranke označen tako, kot želite.

S plačanim načrtom lahko podjetja in organizacije ustvarijo preprosto povezavo za deljenje podpisov. Nato lahko vsak zaposleni v nekaj sekundah vpiše svoj e-poštni podpis blagovne znamke in ga kopira v svoj e-poštni odjemalec. Načrti za podpis.poštevanja e-pošte so primerni v primerjavi z drugimi stroški za podpis, ki se lahko hitro seštevajo glede na velikost vaše organizacije.

Posamezniki lahko osebni podpis gradijo in shranijo brezplačno.

Designhill

Ta seznam mora biti najbolj priljubljen na tem seznamu. Designhill’s Številne velike blagovne znamke, kot so Forbes, HuffPost, podjetnik itd., so e-poštni podpis cenili.

Če želite ustvariti svoj e-poštni podpis na DesignHillu, morate izpolniti podatke o svojem podjetju, izbrati sloge, CTA in zagotoviti povezave do družbenih medijev. Ko je vse to končano, morate pritisniti gumb “ustvari podpis”, da bo lepo videti podpis, ki je pripravljen za vdelavo v vaša e-poštna sporočila..

Izdelovalec podpisov

Kot že ime pove, Izdelovalec podpisov je še ena odlična možnost za ustvarjanje prilagojenih podpisov za vaša e-poštna sporočila. Spletno mesto ima zelo preprosto postavitev, zato nalogo naredi še bolj udobno. Vse kar zahteva je –

 • Ime
 • Naslov delovnega mesta
 • Email naslov
 • ime podjetja
 • Telefonska številka
 • URL spletne strani
 • Naslov
 • URL avatarja
 • Povezave do socialnih medijev

Med vnosom teh podrobnosti si lahko ogledate mini predogled v realnem času, ki prikazuje, kako izgleda vaš podpis. Precej lepo!

Mailcastr

To orodje je nekoliko drugačno od zgornjih dveh, in za dobro. To naredi nekoliko več, kot zahtevamo. Poleg tega, da je generator za podpisovanje e-poštnih sporočil, bo to orodje spremljalo vsa e-poštna sporočila, ki vsebujejo vaš ustvarjeni podpis, in vas obveščalo, ko jih bo prejemnik prebral. Tako veste, kdo bere vaša e-poštna sporočila in kdo ne.

Če že uporabljate programsko opremo za trženje e-pošte, te dodatne funkcije ne potrebujete. Je pa koristno za ljudi, ki jih nimajo.

Mailcastr ima brezplačen načrt, ki vam omogoča sledenje do 3 e-poštnih sporočil na dan. Njihov plačani načrt stane samo 5 USD in omogoča največje koristi.

Newoldstamp

Newoldstamp ponuja veliko več možnosti prilagajanja in vznemirljivih funkcij, ki jih težko najdemo pri drugih. Omogoča vam integracijo aplikacij in značk družbenih medijev v vaš e-poštni podpis. Ne samo to, ampak imate tudi možnost, da na koncu e-poštnih sporočil skupaj s pozivom k dejanju dodate promocijski transparent. Kako kul je to?

Hubspot

Hubspot pod pasom ima veliko orodij in predlog, eno od njih pa je generator elektronskih podpisov. Orodju pogosto ne zaupamo slepo, a ko gre za Hubspot, vemo, da je fantastičen. Naj bo to vsebina ali orodje; imajo edinstveno ime za svoje kakovostne stvari.

Imajo enega od lepo oblikovanih generatorjev podpisov in z njim je preprosto nadaljevati. Vse, kar morate storiti, je, da izberete predlogo, vnesete podatke o vašem podjetju, ga oblikujete in zaključite z nalaganjem svoje razstavne fotografije.

WiseStamp

Z možnostjo dodajanja ikon družbenih medijev, Wisestamp je še en kul generator elektronskih podpisov, ki vas ne bo razočaral. Njihove značilnosti so razdeljene po načrtih, pri čemer je eden od njih stoodstotno brezplačen. Ta orodja imajo več kot 50 predlog, med katerimi lahko izbirate, tako da ste lahko prepričani, da obstaja nekaj za vsakogar.

V zadnjem času so dodali naslednje funkcije.

 • Gradnik za načrtovanje klicev
 • Povečava povezovanja klicev
 • Gumb CTA po meri
 • Stilski podpis

MySignature

To orodje vam omogoča ustvarjanje in prilagajanje e-poštnega podpisa na zelo bolj poglobljeno raven. Sploh se ne šalim! Imajo pet različnih zavihkov, ki naj bi vam ponudili raznolike možnosti ustvarjanja podpisa. Od podrobnosti podjetja do logotipov do pasic do stajlingov, MySignature je fantastično orodje za premagovanje.

Poštni podpisi

Običajno velja za eno najbolj preprostih orodij za generiranje podpisov, Poštni podpisi so odličen kandidat na tem seznamu. Lahko ustvarite podpis iz nič ali pa izberete med njihovimi velikimi predlogi in jih vzamete od tam.

Si.gnat.re

Oblikovanje spletnega mesta tega orodja je enako zanimivo kot ime. Ko pa gre za ustvarjanje osupljivih podpisov e-pošte, je preprost in profesionalen. Si.gnat.re na strani generatorja ima štiri jezičke skupaj s predogledom v realnem času. Vse, kar morate storiti, je, da vnesete podatke o svojem podjetju, dodate slike, jih stilizirate in na koncu vključite tudi svoje socialne povezave.

Rast pošte

Če ste opazili, ima večina zgoraj omenjenih orodij številne skupne funkcije. Razen nekaj, ki ponuja nekaj prelomnih funkcij in se imenuje to orodje Rast pošte je eden izmed njih. Ima vse monotone funkcije, ki jih boste našli v vsakem orodju PLUS, nekatere dodatne funkcije, o katerih je vredno govoriti.

Ena od njih je možnost, da svoj podpis spremenite v celovit poslovni oglas, ki vam bo pomagal privabiti promet na svoje spletno mesto, ne da bi ga tudi poskusili.

Rocketseed

Rocketseed omogoča ustvarjanje podpisov e-pošte, ki so v celoti odzivni in so videti čudovito v vsaki napravi. Ima nekaj odličnih funkcij, kot so:

 • Sposobnost dodajanja pasic v e-poštno sporočilo
 • Sposobnost sledenja rezultatov s pomočjo analitike
 • Sposobnost preverjanja CTR-jev
 • Zelo enostavno za namestitev

Poleg tega jih uporabljajo in zaupajo nekatere največje blagovne znamke na svetu, med drugim nogometni klub Chelsea, Dell EMC in Konica Minolta. Toplo priporočam, da to preverite.

HoneyBook

HoneyBook je popoln paket za upravljanje odjemalcev, vendar je na njihovem spletnem mestu 100% brezplačen generator podpisov e-pošte, ki ga lahko uporabite. Lahko ga ustvarite iz nič ali pa izberete predlogo iz njihove zbirke.

Ustvarjanje e-poštnega podpisa s tega spletnega mesta je zelo enostavno. Vse, kar morate storiti, je, da izberete predlogo, vnesete podatke o vašem podjetju, dodate socialne povezave in končate. Čeprav ta nima toliko možnosti prilagajanja; to je še vedno odlično orodje za preizkus.

Reševanje e-poštnega podpisa

Nobeno drugo orodje nima natančnejšega imena od tega. Reševanje e-poštnega podpisa resnično vam pomaga z njihovim enostavnim vmesnikom. Imajo funkcije, kot so:

 • Na izbiro je več kot 20 predlog
 • Sledenje integraciji z Google Analytics
 • Možnost dodajanja animiranih gifov in pasic
 • Na tisoče različnih ikon družbenih medijev
 • In še toliko več

To je plačano orodje, njihovi načrti pa se začnejo od 48 dolarjev na leto in sežejo do 192 dolarjev na leto. S številom edinstvenih funkcij, ki jih ponuja to orodje, ga je vredno preveriti.

Crossware Mail Podpis

To je zmogljivo orodje, s katerim lahko ustvarite čudovite e-poštne podpise, vključno s promocijskimi pasicami in spremljate vse. Crossware Mail Podpis se dobro povezuje z Office 365, Exchange in Domino.

Njihovi načrti se začnejo od 10 dolarjev na mesec za deset uporabnikov in vam omogočajo, da za večjo ceno izberete več kot 500 uporabnikov. Za vas imajo tudi 30-dnevno preizkusno tveganje.

Xink

Xink je še eno odlično orodje za ustvarjanje in upravljanje e-poštnih podpisov z enega mesta. Popolnoma se združuje z G-suite, Office 365, Outlook in Mail. Najboljši del? Je skladen z GDPR. Zagotovo bodo podpisi videti dobro v vseh napravah, poleg tega pa imajo tudi promocijske oglaševalske pasice, ki jih lahko vključite v svoja e-poštna sporočila.

Njihovi načrti se začnejo od 11 dolarjev na mesec za deset zaposlenih in podaljšajo do 500 za 273 dolarjev na mesec. Izkoristite lahko tudi njihovo brezplačno preskusno različico.

Izzivi

Nenazadnje, Izzivi Programska oprema za podpisovanje e-pošte je impresivna možnost, ki jo je treba upoštevati. Dobro deluje z G-suite, Office 365, Exchange in Outlook. Njihov ustvarjalec podpisov HTML lahko ustvari čudovit podpis s fotografijami, skupaj s potrebno izjavo o omejitvi odgovornosti. Z brezplačno preizkusno različico jo lahko doživite brezplačno.

Zaključek

Resnici na ljubo je uporaba e-poštnih podpisov podcenjena, zato je ne uporabljajo vsa podjetja. Toplo priporočam, da to vidite kot tržno taktiko in jo izkoristite tako, da jo danes vključite v svoja e-poštna sporočila. Verjamem, da bodo zgornji generatorji naredili trik namesto vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map