21 Orodja za delo od doma (WFH) za mala in srednje velika podjetja

Zdaj že veste, kakšen je hrup glede dela od doma.


Pravzaprav je dobesedno potreba po uri. S sedanjo pandemijo je bilo veliko podjetij močno prizadetih in so na robu propada. Čeprav je to zelo nesrečno, bi bilo najbolje rešiti to, da bi izkoristili delo od doma.

Zagotavlja, da je vaš potek dela stabilen, vsi vaši zaposleni pa ostanejo v akciji. Če želite učinkovito vključiti delo od doma v svoje podjetje, morate uporabiti prava orodja. In čeprav je tega veliko, sem izbral najboljše, kar jih imamo.

Pojdimo naravnost na seznam.

��️ Programska oprema za oddaljeno podporo

TeamViewer

Zaščiteno z 256-bitno šifrirano AES, TeamViewer omogoča dostop do namiznih in mobilnih naprav od koder koli, tudi s 3G internetno povezavo. S pomočjo njihove integrirane rešitve RMM lahko spremljate različne vidike dovoljenih naprav in tudi zbirate bistvene informacije.

Prav tako boste obveščeni, ko se zgodi kaj kritičnega. Najboljša stvar tega orodja je vgrajena varnost. Naredili boste vse, da bo vaš IT čist, čist in brez kakršnega koli nevarnega.

Asistent Zoho

Z oddaljenim računalnikom se lahko povežete z namizjem Asistent Zoho. Je popolnoma v oblaku in varen za oba konca. Z njim lahko zagotovite podporo strankam in pooblastite službo za pomoč pri IT za reševanje njihovih težav.

Poleg računalnikov lahko dostopate tudi do mobilnih naprav, prenosnih računalnikov in strežnikov. Tako je dobesedno vse v eno. Vse, kar potrebujete, je nekaj sekund, da začnete deliti zaslone in izvajati različne naloge, kot so upravljanje, konfiguriranje in odpravljanje težav.

AnyDesk

Druga rešitev, ki omogoča daljinsko povezovanje z računalnikom, AnyDesk ima več kot 100 milijonov prenosov in verjamem, da je velik kos tega zaradi njihove stopnje varnosti. Odlično se držita stvari v varni coni.

Je lahka in ima funkcije, kot so:

 • Hiter vgrajen prenos datotek med računalniki
 • Enostavno sodelovanje s člani
 • Samodejno snemanje sej za dodatno varnost
 • Zelo prilagodljiv uporabniški vmesnik
 • Hiter prenos podatkov in hitrost slik 60 sličic na sekundo

AnyDesk je združljiv z večino platform, kot so Windows, Mac, Android, IOS in Linux.

Software Programska oprema za klepet z Botom

Freshchat

Odlična podpora strankam je zelo pomembna in Freshchat temu popolnoma ustreza. S svojimi strankami lahko sodelujete v spletu, mobilnih in celo družabnih sporočilih.

Poleg tega lahko s svojimi boti in AI avtomatizirate pogosto zastavljena vprašanja. Pošiljanje ciljno odhodnih sporočil uporabnikom prav tako ni najtežja naloga s Freshchatom.

Še ena zanimivost je, da strankam lahko pošljete proaktivne kampanje na podlagi vedenja, dejanj in drugih kazalnikov. Tako lahko AI dobesedno napove, kaj želi uporabnik.

ChatBot

V nekaj minutah lahko sestavite svoj AI klepet po meri ChatBot. Ker se to lahko sliši, tehnične spretnosti dobesedno niso potrebne. Izdelate jih lahko za svoja spletna mesta, Facebook strani in aplikacije za sporočila.

Izbirate lahko med vnaprej pripravljenimi predlogi, povlecite in spustite elemente ter povežite ChatBot s tretjimi aplikacijami, vse zahvaljujoč njihovemu odprtemu API.

Klepetanje

Posvečeno Facebook Messengerju, Klepetanje lahko vam pomaga povečati prodajo in sodelovanje, hkrati pa zmanjšati stroške. Odličen je za sodelovanje s strankami 24/7 in avtomatiziranje kup nalog, ki bi vas sicer stale tono časa.

Lahko tudi pustite, da chatbot poveže tople vodi do prodajnega zastopnika, da pomaga bolje pretvoriti. Podjetja, kot so Levi’s, Adidas, Just Eat in ABC News, pri ustvarjanju in upravljanju svojih chatbotov zanašajo na Chatfuel..

���� Služba za pomoč / samopostrežna služba

Freshdesk

Edina stvar, ki je dobra kot podpora strankam v živo, je samopostrežni portal, s katerim lahko stranke najdejo odgovore na vse svoje težave. In Freshdesk je odlična rešitev za izgradnjo prav tega. Na portalu za samopostrežne storitve lahko kupci pogledajo članke, forume in forume, da dobijo odgovore na svoja vprašanja..

Nekatere glavne značilnosti Freshdeska vključujejo:

 • Sposobnost dodajanja odgovarjalnega bota za nadaljnje olajšanje postopka
 • Vsebino baze znanja priložite različnim kanalom, vključno s spletnim mestom, mobilno aplikacijo in klepetom
 • Prevedi vsebino, da lahko stranke enostavno najdejo odgovore v svojem jeziku
 • Spremenite in dopolnite bazo znanja po svojih željah
 • Izkoristite pretekle razprave, da novim strankam pomagate najti odgovore

Vse to pomaga olajšati breme na ramenih vaše podporne ekipe. Začnete lahko z njihovo 21-dnevno brezplačno preskusno različico.

Helprace

Helprace strankam olajša iskanje, odkrivanje in skupno rabo odgovorov glede vaših izdelkov / storitev. Lahko nastavite bazo znanja, stran s pogostimi vprašanji in področje pričevanja za pozitivno besedo.

Omogoča tudi spremljanje težav strank in zbiranje njihovih najnovejših povratnih informacij. Razen tega lahko:

 • Stranke povežite s člani ekipe prek kanalov za sodelovanje
 • Prikažite “povezane teme” poleg obrazca za stik
 • Povečajte produktivnost ekipe s pomočjo različnih orodij
 • Prilagodite vsak posamezen element Helpracea

Verjetno je več kot 100 funkcij, ki jih še nisem omenil, in to nam pove, kako gosta je ta rešitev. Deluje na vseh napravah in z njihovo 30-dnevno preizkusno različico lahko začnete brezplačno.

HappyFox

Še ena impresivna samopostrežna rešitev, HappyFox, vam lahko pomagajo pri nastavljanju podpore za stranke, ki jo v celoti izvajajo stranke. Kako čudno se to sliši, ampak dejansko je tako. Lahko spremljajo vstopnice za podporo, si ogledujejo bazo znanja in celo komunicirajo na forumih skupnosti.

Odlično je, če strankam posredno pokažete pot do njihovih odgovorov, namesto da nanje odgovarjate.

HappyFox je vsem tem “samopostrežnemu portalu” predstavil zanimiv preobrat, kjer lahko kupci pomagajo drugim strankam. Zamislite si, kako je to izvedljivo za vašo ekipo za podporo.

�� Storage Drive

Google Drive

Skupna raba datotek in sodelovanje je veliko lažje Google Drive. Je varen, z njim pa lahko shranjujete in delite poljubno vrsto datotek. Tudi en račun je dovolj dober za sinhronizacijo podatkov v več napravah.

Zahvaljujoč njihovim izdajam Business in Enterprise lahko uživate v prilagodljivih možnostih shranjevanja brez prekinitev. Da ne omenjam, zdaj lahko datoteke skupin organizirate v skupnem prostoru za lažjo dostopnost.

Z osnovno izdajo dobite 30 GB prostora za shranjevanje. Vendar ga lahko kadar koli nadgradite, če ga presežete.

Dropbox za ekipe

Druga zelo priljubljena možnost za shranjevanje in sodelovanje, Dropbox, pomaga ohraniti delo celotne ekipe na enem mestu, sinhronizirano v različnih napravah.

Poleg tega lahko zbirate ideje, ustvarjate časovne razporede projektov in dodeljujete naloge. Ker je komunikacija nujna med sodelovanjem, lahko članom omogočite tudi povratne informacije / komentarje.

To orodje je neverjetno za usklajevanje projektov in ohranjanje pretoka med člani.

Škatla

Čeprav sta zgornji dve možnosti za shranjevanje odlični, boste morda želeli preveriti Škatla kot tudi zaradi svojih zunanjih možnosti. Najbolj mi je izstopala možnost shranjevanja podatkov lokalno.

Kot v zadevi Box izpolnjuje obveznosti prebivanja v več zemljepisih za reševanje vprašanj, povezanih s posameznimi državami. Tako boste izbrali lastno shranjevanje datotek v regiji in uživali močno zaščito in zasebnost, ne glede na to, v kateri regiji so vaši podatki.

Prav tako ga lahko integrirate z več kot 1400 aplikacijami drugih proizvajalcev. Prepričana sem, da boste imeli veliko več možnosti. ❤

��‍�� Skupinski klepet in sodelovanje

Ohlapnost

Če imate ekipo, ki jo morate upravljati, verjamem Ohlapnost je ena najboljših (če ne najboljša) rešitev, da to storite učinkovito. Vse, kot so komunikacija in orodja, pripelje na eno mesto in poveča produktivnost članov.

Na primer, namesto prenatrpane mape Prejeto, lahko pogovore izvajate v namenskih prostorih, imenovanih kanali. Prav tako lahko z informacijami, ki jih iščete, preprosto najdete zahtevane podatke. In ker je čas verjetno najpomembnejši, vam Slack omogoča, da izberete najpomembnejše pogovore in druge odprete pozneje.

Vse svoje člane lahko združite na skupinskem klepetu ali pa se z njimi posamično pogovarjate v ločenih prostorih. Obstaja veliko več funkcij, ki vam bodo v veliko pomoč pri vašem podjetju.

Jata

Jata je sodelovanje z video stopnji znatno višje. To je veliko več kot le sporočanje s člani ekipe, vsak kanal pa lahko prilagodite za različne namene. Tu je še nekaj izjemnih lastnosti:

 • Skupna raba zaslona
 • Preprosto iskanje datotek, povezav in drugih stvari.
 • Orodja za produktivnost, kot so skupna raba opomb, opomniki in ankete
 • Vključite se v več kot 50 aplikacij drugih proizvajalcev, kot so Asana, Google Drive in Todoist

Flocku zaupajo podjetja, kot so Sodexo, Namecheap in McDonalds.

Najpomembnejši

Sodelovanje predvsem prek sporočil, Najpomembnejši je prilagodljiv, brezplačen in odprtokoden. Velik poudarek daje dobri varnosti in zasebnosti, tako da, ko brezhibno gradite delovne tokove za sodelovanje, ni ničesar, kar bi vas moralo skrbeti v zvezi z zaščito podatkov..

Mattermost lahko integrirate s tono drugih aplikacij in tudi z orodji DevOps, kot sta Git in botovi.

Ker gre za odprtokodno orodje, ga morate gostiti. Verjamem, da ga bomo uporabili Kamatera je najboljša rešitev, predvsem zato, ker so njihove storitve v oblaku tehnološko napredne in podprte s strokovnjaki iz podporne linije, ki želijo pripraviti stvari za vas.

�� Platforma za usposabljanje

Thinkific

Za ustvarjanje in gostovanje gradiva za usposabljanje, kot so video tečaji in vodniki, Thinkific je odlična platforma za uporabo. Omogoča vam ustvarjanje celovitega spletnega mesta za članstvo, ki gosti vaše tečaje in celo analizira splošne rezultate do globoke ravni.

To je v osnovi platforma “vse v enem”, s katero lahko veliko izkoristite svoje znanje in delite z ljudmi tam, ki ga potrebujejo. Ne glede na to, ali govorimo o samo desetih študentih ali 10 milijonih, ste lahko prepričani, da bo ta platforma kos temu.

Učljiv

Zelo podoben Thinkificu, Učljiv omogoča tudi ustvarjanje in prodajo lastnih spletnih tečajev. Imate popoln nadzor nad cenami in podatki študentov, kar je zelo pomembno za vsakega učitelja.

Ko se prijavite, boste dobili vse, kar potrebujete, da ustanovite svojo šolo in jo začnete tržiti množično. Je zelo prilagodljiv in v šoli lahko naredite videz točno tako, kot želite.

Najbolj zanimiva je tudi možnost, da svojim učencem omogočite virtualno izkušnjo v učilnici. Na splošno je Teachable uporabniku prijazen in dobro optimiziran za vse naprave. Začnete lahko brezplačno.

LearnDash

LearnDash je vtičnik WordPress LMS (Learning Management System), s katerim lahko prodajate spletne tečaje, kapljate vsebine in študente nagrajujete s certifikati in dosežki. Vse to lahko storite neposredno s svojega spletnega mesta.

Poleg tega lahko za boljši napredek komunicirate s svojimi učenci, nadzorujete vpis in celo združite določene učence. Dobiš vso prožnost za prilagajanje in vodenje tečajev po lastnih pogojih, ne glede na ceno ali trženje.

LearnDash uporabljajo nekatere največje blagovne znamke, kot so Digital Marketer, InfusionSoft in ProBlogger.

�� Spletni / timski sestanek

Zoho sestanek

Odličen za izvajanje pogovorov in usposabljanje članov vaše ekipe, Zoho sestanek vam omogoča, da kadar koli in kjer koli in kjer koli in kjer koli shodite video in avdio konference. Lahko se celo pridružite sejam in spletnim seminarjem na poti z njihovo mobilno aplikacijo.

To je briljantno orodje za združevanje osebja, razpravljanje o idejah in načrtovanje naslednje velike poteze. Oddajate lahko predstavitve, snemate seje in nalagate pomembna poročila.

Začnete lahko popolnoma brezplačno in takoj uporabite orodje.

Microsoftove ekipe

S tesnim oprijemom zasebnosti in varnosti, Microsoftove ekipe se zavezuje k zagotavljanju odlične izkušnje sodelovanja. Izvajate lahko avdio, video in spletne konference z velikostjo skupine do 10.000. Ali še bolje, vse mega dogodke v živo lahko gostite med bivanjem v zaprtih prostorih.

To orodje vam omogoča dostop, skupno rabo in urejanje različnih dokumentov, vključno z Google Doc, PowerPoint in Excel. Če raje klepetate, potem lahko to storite tudi s svojo celotno ekipo ali med seboj.

Povečava

Verjetno ste že slišali za to orodje, ker je precej priljubljeno. Povečava omogoča prirejanje sestankov, usposabljanj in seminarjev.

Poleg tega lahko zgradite konferenčne dvorane, telefonirate in tudi klepetate s svojimi člani. Obstaja največ 1.000 udeležencev videov, vendar lahko imate 10.000 gledalcev, kar zagotovo pomaga.

Ocenjeno je na spletnih mestih, kot so TrustRadius, G2 Crowd in Gartner Peer Insights. Izvedljivost je prav neverjetna. Zasnovan je in optimiziran za brezhibno delovanje, poleg tega pa je enostaven za uporabo.

Zaključek

Delo od doma ni tako enostavno, kot to počnejo vsi. Vendar boste z uporabo zgornje rešitve zagotovo znebili veliko bremena in rahlo dosegli več kot kdajkoli prej. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map